Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !

tromaktiko: Η μεταφορά του συντελεστή δόμησης απασχολεί τον Άρ...: "Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου θα ασχοληθεί με το ζήτημα της μεταφοράς συντελεστή δόμησης υπό το παλαιό όμως νομοθετικό πλαίσιο, καθώς μια υ..."

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ... ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

62.200 Προβολές (αυτό το βλέπετε καθημερινά)

26. 000 Διαφορετικοί Επισκέπτες

9.500 Απόλυτοι Μοναδικοί Επισκέπτες

Από όλο τον κόσμο - οι Χαλανδραίοι είναι παντού!

Ελλάδα 59.909
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 1.092
Ηνωμένο Βασίλειο 220
Βέλγιο 195
Καναδάς 108
Γερμανία 76
Κύπρος 44
Γαλλία 41
Ιαπωνία 29
Λετονία 26


και από 47 ελληνικές πόλειςαπό όλες τις ψηφιακές φυλές
Προβολές σελίδων ανά πρόγραμμα περιήγησηςInternet Explorer 34.720 (56%)
Firefox 18.833 (30%)
Chrome 4.280 (6%)
Safari 3.061 (4%)
Feedreader 336 (<1%)
Apple-PubSub 252 (<1%)
Opera 246 (<1%)
Java 88 (<1%)
Joli OS 72 (<1%)
Jakarta Commons-HttpClient 53 (<1%)

Προβολές σελίδων ανά λειτουργικό σύστημα

Windows 56.320 (91%)
Macintosh 3.908 (6%)
Other Unix 537 (<1%)
iPhone 250 (<1%)
Linux 216 (<1%)
BlackBerry 34 (<1%)
Nokia 23 (<1%)
iPad 12 (<1%)
Windows NT 6.1 6 (<1%)
HTC 4 (<1%)

Πού μας βρήκατε; Οι πύλες ...

(δεν είναι εντυπωσιακό το 8000 direct;;;; Πείτε ειλικρινά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;)ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ , όπως μας τα δίνει ο ΓΟΥΓΛΗΣ:


Μάιος 2010: - 93 αναρτήσεις - το blog ήταν ακόμα κλειστό στο κοινό και το φτιάχναμε.

Ιούνιος 2010 :- το blog άνοιξε - 66 αναρτήσεις - 0 επισκέψεις  (μόνο εμείς μπαίναμε τότε αλλά το 0 έχει να κάνει με την ενεργοποίηση των καταμετρητών - δεν ήταν βέβαια μηδέν αλλά ήταν πολύ μικρή η επισκεψιμότητα).

Ιούλιος 2010 : 73 αναρτήσεις - 1654 προβολές (αρχίσαμε να τσιμπάμε)

Αύγουστος 2010 : 30 αναρτήσεις - 1110 προβολές ) θερινή ραστώνη.

Σεπτέμβριος 2010 : 132 αναρτήσεις - 6473 προβολές (εδώ αρχίσαμε να παίρνουμε χαμπάρι ότι τα πράγματα σοβαρεύουν)

Οκτώβριος 2010 : 193 αναρτήσεις - 11758 επισκέψεις. Αυτοδιοικητικές εκλογές και το ρεκόρ προβολών μήνα μέχρι τώρα)

Νοέμβριος 2010 : 109 αναρτήσεις και  9414 προβολές.

Δεκέμβριος 2010 : Μόνο 48 αναρτήσεις και 1987 προβολές.

Ιανουάριος 2011: 57 αναρτήσεις, 4302 προβολές.

Φεβρουάριος 2011 : 75 αναρτήσεις,  3129 προβολές.

Μάρτιος 2011 : 102 αναρτήσεις και 5842 προβολές.

Απρίλιος 2011: 100 αναρτήσεις και 9423 προβολές.

Ενώ ο  Μάιος 2011 μέχρι σήμερα (στα μισά του), με 75 αναρτήσεις μας έχει δώσει 7150 προβολές δηλαδή πάμε φουλ για ρεκόρ στο τέλος του μήνα όπου θα έχουμε σίγουρα πάνω από 12000 προβολές και χωρίς να υπάρχουν δημοτικές εκλογές.

Όπως βλέπετε ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ  που  μας διαβάζετε με αυτό το ρυθμό,  αφιερώνοντας κατά μέσω όρο - 4 λεπτά την ημέρα από την πολύτιμη ζωή σας, σύμφωνα με τα στατιστικά μας.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ:
Αυτό είναι ρε μισητοί μας εχθροί (το αντίθετο του αγαπημένοι μας φίλοι)  - το μυστικό μας, που ψάχνετε σαν ηλίθιοι να βρείτε τόσο καιρό:
Δεν είμαστε εγωπαθείς ούτε επιδιξιομανείς. Δεν φιλοδοξούμε να κάθεται ο αναγνώστης μας εδώ και να διαβάζει τις "βαθυστόχαστες αναλύσεις" και τις  μεγάλες σοφίες, της αυτού ειδικότητός μας,  με τις ώρες.

Μας αρκεί να περάσει μια βόλτα από εδώ, να μας τιμήσει με μια ματιά του, διαβάζοντας αυτό που έχουμε να πούμε, και που το λέμε έτσι απλά  ώστε να το καταλαβαίνει και ο μπάρμπας  που βόσκει κατσίκια στο βουνό και μας διαβάζει από ipod, η καθαρίστρια που αγόρασε laptop με κωτσοβολοδάνειο, γιατί εμείς τους σεβόμαστε περισσότερο από τους γραβατωμένους χαρτογιακάδες που κάνουν τους "ειδικούς" και αυτόυς θέλουμε να κάνουμε αναγνώστες μας.

Αυτό σας ενοχλεί στην πραγματιότητα μισητά ενεργούμενα,  και γυρίζετε γύρω, γύρω και λέτε αρλούμπες για την αισθητική του blog, την αφόρητα λαϊκιά γλώσσα που χρησιμοποιούμε,  αλλά εμείς δεν τσιμπάμε. 
ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΧΑΖΟΙ που σας έχουμεε ακόμα να ψάχνετε το - ανύπαρκτο - μυστικό.
Ξεχνάτε  ότι ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ και ότι βαρέθηκε ο κόσμος την απέραντη παπαρολογία και την υποκρισία.
ΛΙΓΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΛΙΓΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΨΑΧΝΕΙ και ξέρει ότι εμείς από αυτό ξεχειλίζουμε. ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ.

Πάμε πίσω στους ΚΑΛΟΥΣ:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΤΙΑ!

Μας κάνατε, σε ένα χρόνο να μπορούμε να κομπάζουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και μάλιστα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και με ΟΙΚΙΟΘΕΛΕΙΣ επισκέψεις (διότι αν μοιράσεις 10000 εφημερίδες ξέρεις ότι οι μισές - τουλάχιστον - θα πάνε στα σκουπίδια με το καλημέρα, ενώ από τις υπόλοιπες θα καταλήξουν στο κλουβί του καναρινιού οι άλλες μισές) και να θέλουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε τα επόμενα - δεύτερα - γενέθλιά μας ως ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE αλλά αυτά  Θεού θέλοντος και αγοράς επιτρέπουσας ....ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!! ΑΛΛΑ ...

Θα τις διαβάσετε ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!


Και αυτό γιατί αναγνώστη μου ........


ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!!!!!

Αύριο κλείνουμε χρόνο στον ιστό!!!

15 Μαΐου 2010 αρχίσαμε να ανεβάζουμε στον βλόγερ τα άρθρα των φύλλων της εφημερίδας που κυκλοφορούσαν, όπως φαίνεται και από την ημερομηνία της πρώτης μας ανάρτησης. (βλ Αρχείο Ιστολογίου).

Και αυτό ύστερα από παραινέσεις 2-3 φίλων που μας είπαν "δεν βρίσκουμε την εφημερίδα πάντα μωρέ, δεν την ανεβάζεις και στο διαδίκτυο;;;"

Μετά μου την πέσανε και από τον δήμο: "Ενοχλεί που έβγαλες πάλι εφημερίδα". "Του είπαμε να κάτσει φρόνημα και δεν κάθεται" λέγανε ...

Ε για να μην λένε οι κάποιοι λοιπόν, περιορίσαμε πολύ τα τυπωμένα φύλλα, που από μηνιαία τα κάναμε διμηνιαία - γιατί ξέρετε πρέπει να βγάζουμε και κάνα φράγκο από τις διαφημίσεις γιατί μόνο "να μην λένε" δεν φτάνει. Πρέπει να τρώμε κιόλας.

(Είμαι και εγώ ώρες, ώρες με τις ευαισθησίες...
Λες και ό,τι και να κάνω δεν θα βρίσκουν να λένε κάτι ...
Εδώ αν δεν βρίσκουν ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. Τες πάντων. Προσπαθώ να τις κόψω αυτές τις ευαισθησίες αλλά είναι δύσκολο στα 45.)

Και φτιάξαμε λοιπόν δειλά το βλογ πιστεύοντας μέσα μας ότι πάλι έχουμε υποστεί ΗΤΤΑ αφού - για να είμαι ειλικρινής - ουδέποτε είχα φανταστεί αυτό που έγινε!!!

Και αυτό που έγινε θα σας το δείξουμε με επ΄σημα στοιχεία του ΓΟΥΓΛΗ αυτό το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Και να καταλάβουν κάποιοι ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΙΟ δεν νικούνται με ραδιουργίες και τελικά ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

ΑΑΑ! ΩΡΑΙΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ!!!!

Μετά την απροκάλυπτη παρέμβαση του κράτους που κράτησε όλους εμάς τους βλόγερς μακριά από το φιλοθεάμον κοινό μας επί άνω των 30 ωρών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν το πολίτευμα και οι θεσμοί είμεθα πάλι έτοιμοι να επιτελέσουμε το ιερόν μας καθήκον και να σας πρήξουμε τα απαυτά.

(Βέβαια θέλετε και μπαίνετε - δεν σας βάζουμε με το ζόρι, έτσι;;;)

Το τι μαλακία διακινήθηκε, αναγνώστη μου,  με email επειδή η GOOGLE έκανε κάποιες εργασίες συντήρησης ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ και το γνωρίζαμε, δεν λέγεται.

Εντάξει είπαμε, αυτός ο Γιώργος φταίει για πολλά.

 Αλλά αν του χρεώνουμε και την συντήρηση του βλόγερ είναι δυνατόν μετά να μας πάρει κανείς σοβαρά αγαπητοί συνβλόγερς, όταν του χρεώνουμε σοβαρά θέματα όπως την παράδοση της χώρας στις "δάνειες δυνάμεις";;;;

(Γαμώ τους όρους δεν είναι αυτός; "Δάνειες Δυνάμεις"! Θα το λέω, μου αρέσει γιατί το άλλο, το "ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" μου χαλάει την ψυχολογία.)

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *