Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Απόφαση χαστούκι: Ακυρες οι απολύσεις στην ΕΡΤ! Πανικός στην κυβέρνηση που θα ασκήσει έφεση


ert

Άκυρες έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου τις απολύσεις των 20 εργαζομένων της ΕΡΑ και της ΕΡΤ, που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, προκαλώντας πανικό στο Μαξίμου. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο τρόπος που καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων μετά την εφαρμογή της ΚΥΑ με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ είναι άκυρος, καθώς δεν εφαρμόστηκε ο νόμος, που αφορά στις ομαδικές απολύσεις. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, δεν τηρήθηκε η υποχρέωση της έγκαιρης ενημέρωσης των εργαζόμενων πριν την απόλυση, δεν έγινε διαβούλευση για το ζήτημα και γενικά δεν εφαρμόστηκε ό,τι άλλο προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση.

Το δικαστήριο, μάλιστα αποφάνθηκε, ότι το κοινοτικό δίκαιο υπερισχύει του εθνικού δικαίου και ότι η σχέση εργασίας των ανθρώπων της ΕΡΤ ήταν ιδιωτικού δικαίου ενώ δέχεται τις πρόσθετες παρεμβάσεις που έκαναν τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων – η ΕΣΗΕΠΗΝ η ΠΟΕΣΥ και ο Δικηγορικός Σύλλογος.

Επιπλέον, επιδικάζει αποδοχές υπερημερίας άμεσα εκτελεστέες, και συγκεκριμένα από την επίδοση της απόφασης στο ελληνικό δημόσιο το τελευταίο θα πρέπει να καταβάλει τα ποσά και αν δεν γίνει αυτό οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε κατάσχεση της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος πάντως, Σίμος Κεδίκογλου εξέδωσε λίγο αργότερα ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση αυτή του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, στην οποία σημειώνει πως:

«Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου δικαστηρίου προφανώς δεν έλαβε υπόψη την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε νόμιμο το κλείσιμο της ΕΡΤ ΑΕ. Στην απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου θα ασκήσει έφεση το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και θα κριθεί σε ανώτερο δικαστήριο».

Ότι δικαιώθηκε ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ, δηλώνει η Πανελλήνια Ένωση Συντακτών, μετά την απόφαση του δικαστηρίου στην Κρήτη.

Εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης, η ΠΟΕΣΥ χαιρετίζει τους εργαζόμενους στο ertopen.gr, στην ΕΡΤ3 και τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και χαιρετίζει τον αγώνα τους, έντεκα μήνες μετά το «αντιδημοκρατικό μαύρο στν ΕΡΤ».

«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση, με την επαναπρόσληψη των εργαζομένων και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ» καταλήγει η ΠΟΕΣΥ.

http://www.olympia.gr/, 15/5/2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΔΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Είναι γνωστό ότι συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον ΑΓΓΕΛΟ ΝΤΑΒΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.

Το ψηφοδέλτιο μας δεν έχει την υποστήριξη κανενός πολίτικου σχηματισμού όπως πολύ καθαρά και τίμια διευκρινίσαμε από την πρώτη στιγμή.

Επειδή λοιπόν αρκετοί φίλοι και ψηφοφόροι του συνδυασμού μας με ρωτούν ποιον να στηρίξουν στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικής απαντώ..

Ο συνδυασμός μας είναι καθαρά και αμιγώς και αδιαπραγμάτευτα του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

Εγώ προσωπικά θα στηρίξω την ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ για την περιφέρεια της Αττικής.

Από όσο γνωρίζω και η πλειοψηφία των συνυποψήφιων μου στον συνδυασμό ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ θα πράξει το ίδιο.

ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ την θέση μας ως προς τα δημοτικά και έχουμε το δικαίωμα της επιλογής για την περιφέρεια.

Θα είμαστε εξ ίσου διεκδικητικοί όποιος και να είναι ο νέος περιφερειάρχης αλλά η προτίμησή στην ΔΟΥΡΟΥ δείχνει ότι όπως και στον δήμο έτσι και στην περιφέρεια θέλουμε να στηρίξουμε ΝΕΑ και ΑΦΘΑΡΤΑ άτομα με διάθεση να προσφέρουν στην ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ της επόμενης μέρας!!!!

Ας πούμε ένα βροντερό ΝΑΙ στο ΝΕΟ και ένα βροντερό ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ προσωπικό της κομματικής σήψης που δοκιμάστηκε και απέτυχε σε όλα τα επίπεδα!!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


(Από το ΧΩΝΙ)

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (1)
Θα ψηφίσεις κάποιον να σε εκπροσωπεί  που ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα τα παρατήσει;

Θα πάει για βουλευτής να κάνει καριέρα;

Θα βγει σε σύνταξη και δεν θα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο;
 
Θα γυρίσει στην εκλογική του περιφέρεια (την κανονική, όχι αυτή που ήρθε περαστικός);

ή θες 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,
ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕΙΣ; 

Να παλεύουν για τα προβλήματά σου και να ελεγχουν την εξουσία για να γίνεται καλύτερη;

 Κάνε την σωστή επιλογή!

Γιατί εμείς ξέρεις ότι θα μείνουμε εκεί, στον δήμο και τους θεσμούς της τοπικής κοινωνίας.

Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο.

Άχτουνγκ! ακολουθεί πολιτική διαφήμιση...


Και ο Δήμος θέλει τον Γερμανό του!
Ψηφίστε τον Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, τον Υφυπουργό της Γερμανικής Κυβέρνησης με αρμοδιότητα την Τοπική Αυτοδιοίκηση της... Ελλάδας.Ελληνίδες, Έλληνες! Η χώρα σας έχει την παγκόσμια πρωτιά να διαθέτει έναν Γερμανό Υπουργό στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στηρίξτε-ψηφίστε τον κύριο Φούχτελ, μέσω των αντιπροσώπων του σε όλη την Ελλάδα! 
Στηρίξτε-ψηφίστε τη γερμανική επικυριαρχία στη χώρα σας!Υ.Γ.: Το γεγονός ότι οι γερμανικοί δήμοι είναι από τους πιο χρεωμένους δήμους στην Ευρώπη, ενώ οι ελληνικοί από τους λιγότερο χρεωμένους είναι εντελώς συμπτωματικό.
Υ.Γ.2: Το γεγονός ότι ο Φούχτελ δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα ζητήματα των σκουπιδιών, των κοινωνικών αγαθών (π.χ. νερό) και της ακίνητης δημόσιας περιουσίας είναι εντελώς συμπτωματικό.

περισσότερες πληροφορίες εδώ

http://xilapetres.blogspot.gr/, 14/5/2014

ΣΚΕΨΗ ΒΑΘΙΑ και ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε" τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί ο κάθε δημότης να παρακολουθεί λέξη-λέξη την αντιπαράθεση των παρατάξεων και των δημαρχαίων, που εξελίσσεται, σε χαμηλότερους του αναμενομένου τόνους αυτή την τελευταία εβδομάδα, αφού μερικοί - μερικοί έχουν καταπιεί την γλώσσα τους.

Το είχαμε προβλέψει.

Διότι ήταν λαλίστατοι - τα προηγούμενα χρόνια που έμεναν αναπάντητες οι παπάτζες που έλεγαν και είχαν καθορίσει και συμφωνήσει τα όρια της "αντιπαράθεσης" των υποτιθέμενων αντιμαχόμενων παρατάξεων τους για τον δήμο.

Και συμφωνούσαν να επιτίθενται συντονισμένα σε όποιον τόλμαγε να διατυπώσει έναν στοιχειώδη αντίλογο, έξω από το πλαίσιό τους, εμφανίζοντάς τον ως .... ακραίο.

Και βέβαια αυτό το έκαναν γιατί δεν είχαν απαντήσεις επί της ουσίας, οπότε αναγκάζονταν να εμφανίζουν ως ανάξιο λόγο το να ασχοληθούν.

Δεν θέλω με τίποτα να "υπονομεύσουμε" το ήρεμο κλίμα με το οποίο οδηγούμαστε στην κάλπη της Κυριακής, γιατί αυτό ακριβώς περιμένουν να κάνουμε για να μας καταγγείλουν.

Μου αρκεί ότι έχουν ειπωθεί - από την πλευρά μας - αυτά που έπρεπε να ειπωθούν για το Χαλάνδρι και δεν έχει τολμήσει κανένας να αντιπαραθέσει μία λέξη ευθέως.

Αντίθετα, είναι ορατή η "αναπροσαρμογή" των τακτικών όλων σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων από την αρχική τους εκκίνηση αυτής της προεκλογικής περιόδου.

Αναπροσαρμογή που έγινε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ από την δική μας παρέμβαση και επιχειρηματολογία.
Και είναι ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Και βέβαια δεν μπορώ να μην τις επισημάνω αυτές τις τελευταίες μέρες.

Παρατηρήσατε ότι η παράταξη του Γιάννη Λαδόπουλου, που ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία με τηλεοπτική εμφάνιση του Γιάννη στην εκπομπή του κ. Αϊβαλιώτη με δέσμευση κατά της ανέγερσης του δημαρχείου, στο τέλος ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ, γιατί δεν το πιστεύει, να αποδεχτεί ότι είναι βασική προτεραιότητα η ανέγερση δημαρχείου;
ΤΥΧΑΙΟ;

Παρατηρήσατε ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη με την ατζέντα του κ. Ανδρεόπουλου;
Ο οποίος ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να προσθέσει στην μονοθεματική ατζέντα του  της προηγούμενης περιόδου,  με μοναδικό θέμα της αυτή του καταλογισμού των 335000 ευρώ για το έργο στον καταυλισμό, το θέμα της ανέγερσης του δημαρχείου.

Τον άκουσα εχθές, στην εκπομπή του Χίου, που έχουν πιάσει κάθε μέρα στασίδι για να τους δείχνει το γυαλί, να λέει ότι δεν έχει δυνατότητες να αναδείξει τα θέματα του Χαλανδρίου όπως θα ήθελε γιατί δεν μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες και να αναφέρεται και στο θέμα του δημαρχείου και των μισθωμάτων.
Θέμα βέβαια για το οποίο 8 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να το αναδείξει, γιατί δεν χάλασε γι΄ αυτό, χρήματα να τυπώσει ένα έντυπο, δεν έγραψε τίποτα στο site του, όπως έκανε δεκάδες φορές για να ελεεινολογήσει τους αντιπάλους του.

Θα μου πεις έπρεπε να αναδείξει το σκάνδαλο.
335.000 ευρώ είναι αυτά.
 Δεν λέω. Σοβαρό, γι΄αυτό και εμείς αναδείξαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα σε όλες του τις διαστάσεις.
Αν και μαθαίνω ότι μάλλον το πράγμα παίρνει άλλη τροπή και βγαίνουν αθωωτικές αποφάσεις.
Αλλά ό,τι και να γίνει με τον καταλογισμό, τα 8 χρόνια αυτά τα μισθώματα για το δημαρχείο, που κατασπαταλήθηκαν, ήταν πάνω από 2,5 εκ. ευρώ!
Γι΄αυτά δεν βρήκε χρόνο (και βούληση) να ασχοληθεί ο κ. Ανδρεόπουλος!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ!
ΤΥΧΑΙΟ;

Αλλά και τον Σίμο Ρούσσο και την Αντίσταση τους ακούσατε στην κεντρική τους ομιλία;

Αφού εμμονικά επέβαλλε, μαζί με την ομάδα του, την διάσπαση των δυνάμεων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ - διαχωρίζοντας ευθέως τα μέλη του (υποτιθέμενου) ενιαίου κόμματος σε "πασοκογενείς" και "γνήσια" - αρνούμενος να συγκροτηθεί η ενιαία, ανοικτή, δημοτική παράταξη ΝΙΚΗ για το Χαλάνδρι, όπως πρότειναν τα όργανα του κόμματος και στην οποία είχαμε δεσμευτεί εμείς για την συμμετοχή μας χωρίς όρους κάνοντας ΜΟΝΟΜΕΤΩΠΟ αγώνα εναντίον μας, αναδεικνύοντας ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ το θέμα των (υποτιθέμενων) "σκανδαλωδών συμβάσεων λεηλασίας του δημόσιου πλούτου από την ΦΛΥΑ Αναπτυξιακή",  όπως έγραφαν συνεχώς και καθυβρίζοντάς με προσωπικά, λες και ήταν δική μου η ΦΛΥΑ, ακόμα και με την ΑΝΗΘΙΚΗ αρθρογραφία του ίδιου και του  Αλέκου Βαρβέρη, (για την οποία κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα απολογηθεί στον καθρέφτη του),
μίλησαν προχτές στην πλατεία.

Και τι είπε;

Ότι ήθελε ενότητα στην αριστερά - ο Ρούσσος - την πρότεινε και οι άλλοι την αρνήθηκαν.
Ε δεν μπορώ να μην του απευθυνθώ με το δικό του τσιτάτο:
"ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ".

 Εδώ ζήτησαν ακόμα και διοικητικά μέτρα να επιβληθούν γιατί - αφού δεν ήθελαν ΑΥΤΟΙ να είμαστε μαζί - εμείς προχωρήσαμε μόνοι μας και δεν αποδεχτήκαμε τον αποκλεισμό που επιχείρησαν οι γνωστές καθεστωτικές δυνάμεις να μας επιβάλλουν.
Και με την ευκαιρία θα κάνω μια ερώτηση κρίσεως:

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρέθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση άλλου κόμματος για τις ευρωεκλογές δεν πρέπει να δεχτούν πειθαρχικά μέτρα;
Γιατί είδαμε καμιά 40αριά τέτοια το Σάββατο στην πλατεία.

Έχουμε τρεις μέρες ακόμα.
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τι θα ειπωθεί.
Και θα απαντηθούν όλα.

Παρακολουθήστε και εσείς την Πλατεία , αυτές τις τελευταίες ώρες γιατί .... ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι την Κυριακή οι πολίτες θα λειτουργήσουν εκτός μαντριών και θα απαντήσουν.

Καλημέρα.

ΥΓ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:https://www.youtube.com/watch?v=8_kUZ1xdu50

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου στο πλευρό των αγωνιζόμενων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου εκφράζει την ολόθερμη αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες για πάνω από επτά μήνες βρίσκονται καθημερινά μαζί με άλλους εργαζόμενους (Σχολικούς Φύλακες κλπ) στο δρόμο του αγώνα για να ακυρωθούν οι απολύσεις-διαθεσιμότητες.

Τις τελευταίες 8 ημέρες παραμένουν έξω από το κτήριο του υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας την εργασία τους. Το διάστημα της διαθεσιμότητάς τους λήγει στις 18 Μαΐου, και εάν δεν έχουν επανατοποθετηθεί στο Δημόσιο, θα απολυθούν.

Ενισχύουμε τον αγώνα τους αγοράζοντας συμβολικά για όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας τα μπλουζάκια οικονομικής ενίσχυσης που έχουν φτιάξει και καλούμε όλους να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ανυποχώρητη προσπάθειά τους.

Ο αγώνας των καθαριστριών είναι αγώνας όλων των εργαζομένων και η νίκη τους είναι και δική μας υπόθεση.
Η Αλληλεγγύη είναι Καθήκον μας, είναι Παράδειγμα για τα Παιδιά μας!
 

                                                    Η Γραμματέας                                       Η Πρόεδρος
Στέλλα Λίτινα                        Σοφία Κορωναίου

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας

Ο Δήμος οφείλει με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει τα παιδία διότι είναι το μέλλον του τόπου.

Δυστυχώς αυτή η αρχή έχει ξεχαστεί.

Από την αρχή της ζωής τους τα παιδία βιώνουν προβλήματα που προέρχονται από τον ίδιο το Δήμο.

Τα πεζοδρόμια είναι στην κατάσταση που γνωρίζουμε όλοι. Οι μητέρες με τα καρότσια δεινοπαθούν να φθάσουν από ένα μέρος στο άλλο ακροβατώντας ανάμεσα στις λακκούβες και τα σκουπίδια.

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται στις παιδικές χαρές– θα αναφερθώ χαρακτηρίστηκα και τυχαία σε δυο, αυτή της Ιθώμης και της Σαρανταπόρου οι οποίες είναι σε άθλια κατάσταση.
Οι παιδικές χαρές χρειάζονται όχι μόνο ανανέωση αλλά και συντήρηση για να μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τους μικρούς μας φίλους.
  
Το δράμα της εκπαίδευσης αρχίζει πολύ νωρίς – και μάλιστα από τον παιδικό σταθμό. Οι θέσεις μειώθηκαν δραματικά με αποτέλεσμα γονείς να μην έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους.
Τα προβλήματα συνεχίζουν στο νηπιαγωγείο όπου βασικές υποδομές δεν υπάρχουν η δεν συντηρούνται Τι να πει κάποιος όταν σήμερα το 2014 το νήπιο που πάει τουαλέτα βρέχεται διότι δεν υπάρχει στέγαστρο?
Τι να πει κάποιος όταν δεν υπάρχει ξεχωριστός χώρος προαυλισης των νηπίων ( νήπια και δημοτικό μαζί δηλαδή παιδιά από 4,5 μέχρι 12 ) με κίνδυνο ατυχήματος.
Σοβαρές ελλείψεις και στο δημοτικό ... η εξωτερική εμφάνιση τα λέει όλα ... μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Ίδια κατάσταση στο γυμνάσιο και λύκειο.

Τα παιδιά χρειάζονται επίσης και δραστηριότητες που θα αναπτύξουν τις ικανότητες τους όπως εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου για να είναι προσιτές σε όλους τους δημότες  και μη ξεχνάμε ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

Δεν θα έπρεπε ο Δήμος να έχει δημοτικά αθλητικά προγράμματα ?
Δεν θα έπρεπε οι δημότες να έχουν πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν κάποιο αντίτιμο?  

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αλλάξουμε πορεία –
Το αποτέλεσμα των εκλογών εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ 
Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

469.217 ευρώ στον Δήμο Χαλανδρίου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών & επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων.

Ποσό ύψους 89.114.583,33 €, ως έναντι της δόσης έτους 2014, αποδίδεται στους Ο.Τ.Α. για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους ΟΤΑ.
Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να διατεθούν για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών καθώς και επενδυτικών δραστηριοτήτων-έργων των Δήμων της χώρας.

Δείτε το ποσό που αποδίδεται στον Δήμο Χαλανδρίου :Δείτε Ε Δ Ω την Απόφαση του υπ. Εσωτερικών

Με πληροφορίες από localit.gr/