Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

1η ΜΑΪΟΥ 1976 - ΖΕΙ!

ΤΑΣΟΣ ΒΑΦΕΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ


Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1950 όπου και μένει μέχρι σήμερα.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Σπούδασε δημοσιογραφία, επικοινωνία με μεταπτυχιακές σπουδές στο marketing.

Έχει διατελέσει πρόεδρος σχολικής επιτροπής, πρόεδρος συλλόγων γονέων στο 4ο δημοτικό, 4ο γυμνάσιο και 4ο λύκειο, πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Κάτω Χαλανδρίου.

Ιδρυτικό μέλος της ΤΟΡΑ το 2002, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Παττακού το 2010.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Ο Τάσος Βαφέας είναι πάλι κοντά μας - και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά - αφού ο Τάσος είναι συνιδιοκτήτης, συνιδρυτής αυτής της πολύχρονης αυτόνομης διαδρομής στην τοπική κοινωνία από το 2002 και από αυτή δεν απομακρύνθηκε ούτε μία στιγμή.

Το γεγονός ότι δεν μπορεί να αφιερώσει φέτος στην προσπάθειά μας, τον χρόνο που θα ήθελε και που πάντα αφιερώνει στις μάχες, καθιστά την συμμετοχή του ακόμα πιο σημαντική, συγκινητική, τιμητική και κυρίως πολύτιμη.

 Επιτρέψτε μου. απευθυνόμενος στους πολυάριθμους φίλους του Βαφέα στο Κάτω Χαλάνδρι μια μικρή υπέρβαση του πολιτικού καθωσπρεπισμού και της ίσης απόστασης από όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού που πρέπει να διατηρήσω, να τους ζητήσω, ειδικά φέτος, να τιμήσουν με την στυαροδοσία τους και τον Τάσο, για την πολύχρονη προσφορά του, ακόμα και αν δεν προλάβει να τους επισκεφτεί και να τους δώσει την κάρτα υποψηφίου.

Και είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουν το γιατί, ίσως, δεν θα προλάβει να το κάνει.

ΣΕ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΤΑΣΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ Μ. ΚΟΠΠΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

Αθήνα  29 Απριλίου 2014

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες

Χριστός Ανέστη!

Γνωρίζοντας αυτούς στους οποίους απευθύνομαι, αντιλαμβάνομαι και τα προβλήματα που αρκετοί από σας θα αντιμετωπίζετε, ίσως, λόγω της οικονομικής κρίσης. Γι’ αυτό σας ζητώ, ειλικρινώς, συγνώμη γιατί  στις δικές σας σοβαρές έγνοιες, έρχομαι να προσθέσω και τη δική μου έγνοια και αγωνία για την ενότητα και τη νίκη της δημοκρατικής μας παράταξης και ειδικότερα του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

Τις τελευταίες μέρες η αντιΠΑΣΟΚική εκστρατεία των ελεγχόμενων από τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα (και τις δανείστριες τράπεζες) εφημερίδων και τηλεοράσεων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Στόχος η καλλιέργεια εσωτερικών αντιπαραθέσεων στο ΠΑΣΟΚ και υπονόμευσης της αναγκαίας δράσης για τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα φανταζόμενοι ότι ο δημοκρατικός κόσμος δεν θα σταθεί δίπλα στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτό ζητώ με τη δήλωσή μου – ενότητα και αγώνα – στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί και το οποίο ευλόγως απέφυγαν να δημοσιεύσουν τα εν λόγω ΜΜΕ. Ενώ αν έριχνα λάδι στη φωτιά, όπως κάνουν ανοήτως άλλοι, θα ήταν δημοσιεύσιμη και πολλαπλώς αξιοποιήσιμη.

 

                                                Με θερμές ευχαριστίες

                                                                                                                                                                                                                  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΑΣΟΚ

πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

Δελτίο Τύπου                                    ΑΘΗΝΑ 28/4/2014                            

 

Με την ιδιότητά και μόνον ενός από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, οφείλω ενόψει του «υπερβάλλοντος ζήλου» και «ενδιαφέροντος» πολλών πλευρών για το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, σε μια βιβλιοπαρουσίαση, να δηλώσω τα εξής:

Ο επιχειρούμενος διχαστικός του λαού διπολισμός –Σαμαράς ή Τσίπρας – Δεξιά ή Αριστερά – προϋποθέτει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, και τον εκ νέου κατακερματισμό της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

Πρόκειται για την ίδια επιχείρηση που, ελλείψει του «ατομικού όπλου» της τηλεόρασης κατά την περίοδο του βρώμικου ’89, απέτυχε παταγωδώς όπως και η ηθική, πολιτική και βιολογική εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου. Παρά την πανηγυρική αθώωσή του από το Ειδικό Δικαστήριο, ουδείς από την «ανίερη» - κατά τον χαρακτηρισμό της από τον Γιώργο Γεννηματά – συμμαχία της τότε Μητσοτακικής Δεξιάς και της συνασπισμένης ποικιλόχρωμης Αριστεράς, ούτε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης κ. Φώτης Κουβέλης, όταν μάλιστα απευθύνονται στους «Παπανδρεϊκούς» του ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας  τους, προφανώς, αμνήμονες, αισθάνθηκε ή αισθάνεται έστω και τώρα, την υποχρέωση να ζητήσει «συγνώμη» και να εκφράσει τη λύπη του για όσα έπραξε ή συνέπραξε.

Εξαίρεση, ίσως,  αποτέλεσε ο και πρωτεργάτης κ. Κ. Μητσοτάκης. Παραδέχτηκε δημόσια ότι η επιχείρηση εκείνη όχι μόνο δεν ωφέλησε όπως επεδίωκε τότε η «Αριστερά» αλλά την έβλαψε. Ο προοδευτικός κόσμος την εγκατέλειψε και το ΠΑΣΟΚ ανορθώθηκε και επανήλθε στην κυβέρνηση.

Το ίδιο θα συμβεί και πάλι όταν διαλυθεί η σημερινή «καταχνιά» που κρύβει από τα μάτια του λαού τις ίδιες  δυνάμεις που, μπροστά στον κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας, έβαλαν πιο μπροστά τα κομματικά και οικονομικά τους συμφέροντα. Όταν  το ΠΑΣΟΚ «έπεσε στη φωτιά» με την κυβέρνηση και σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα πλην ελαχίστων που λιποτάκτησαν, οι δυνάμεις αυτές αδιαφορώντας για τον άμεσο εθνικό κίνδυνο, οι μεν «εξ ευωνύμων» έκαιγαν «προοδευτικά» την Αθήνα και προπηλάκιζαν – όπως και το ’89- τους υπουργούς, τους βουλευτές και τα απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ, οι δε εκ Δεξιών οχυρωμένοι στα «Ζάππεια» αξίωναν «πατριωτικά» εκλογές και την πρωθυπουργία!

Ο Γιώργος Παπανδρέου πρώτος, άλλωστε, στόχος τότε, γνωρίζει όλα αυτά.

Εκτιμώ τη μεγαθυμία του επί του «προσωπικού», δεν συμφωνώ, όμως, ούτε νομίζω ότι εκτείνεται και επί του «πολιτικού» είτε για την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Κοππά είτε για τον συμπαθή κατά τα ανθρώπινα κ. Φ. Κουβέλη.

Η ενεργός συμμετοχή του, όπως και όλων όσοι σταθήκαμε όρθιοι, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα, τις αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και όχι πρόσωπα αλλά  την παράταξή μας και στην τωρινή κρίσιμη αναμέτρηση, αποτελεί πρώτιστο καθήκον μας. Θα αποδείξουμε και πάλι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «εφτάψυχο».


Bουλή των Ελλήνων, 100 21 Αθήνα

Τηλ.: 210 - 370.8200, Fax: 210 – 370.8210

E-mail: ak@apkaklamanis.gr


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑΓεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι το 1963.


Είμαι παντρεμένος με τη Κατερίνα Γεωργάκη από το 1994 και έχουμε δύο παιδιά, την Ηλιάνα και τη Μυρτώ.


Είμαι τελειόφοιτος της Διπλαρειου Σχολής με την ειδικότητα του σχεδιαστή επίπλου και από το 1986 έως το 2013 ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας κατά κύριο στα έπιπλα κουζίνας.

Από το 2013 είμαι πωλητής στην εταιρεία Εurodoor.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά εκδηλώθηκε από τo 1985, όπου συμμετείχα ενεργά στο ΠΑΣΟΚ ως γραμματέας τοπικής οργάνωσης από το 1988 έως το 1994, στην νομαρχιακή επιτροπή από το 1994 έως το 1998 όπου γνωριστήκαμε και συνεργαστήκαμε με τον Άγγελο Νταβια.
Από το 1983 έως και το 1989 αγωνίστηκα στην ομάδα μπάσκετ της Τούφας Χαλανδρίου γνωρίζοντας μεγάλες επιτυχίες.

Το 1990 έως και 1992 στην ομάδα του Γαλατσίου και ξαναγύρισα στην Τούφα Χαλανδρίου οπού έκλεισα την καριέρα μου το 1994.


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Με ξεκάθαρα και ειλικρινή λόγια θέλω σε όλους να γνωστοποιήσω πως η κίνηση μου αυτή, να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έγινε γιατί θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στο τόπο μας, θέλω να συνεργαστώ με όλους τους συνδημότες για να λύσουμε στο ακέραιο τα προβλήματα του τόπου μας και να πραγματοποιήσουμε με έργα τις ιδέες που έχουμε όλοι μαζί και που σίγουρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την μορφή του δήμου μας.

Όμως δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε δυναμικά με πράξεις και έργα.

Πιστεύω πως σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις πολιτικές μας ιδεολογίες και να ψηφίσουμε πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν ψυχικά αποθέματα και γνώσεις για να υπηρετήσουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και το συμφέρον του Δήμου Χαλανδρίου.

Να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα αφουγκρασθούν τον παλμό της τοπικής κοινωνίας, που θα αφουγκρασθούν την γερουσία και την νεολαία του τόπου.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως είμαι ένας από τους ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετώ και δεν θα εξυπηρετήσω τα μικροσυμφέροντα των λίγων αντίθετα θα συγκρουστώ μαζί τους

Σας καλώ όλους να ενωθούμε να μονιάσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και να γίνουν έργα πνοής για τον Δήμο Χαλανδρίου, να λύσουμε σημαντικά προβλήματα, να απομονώσουμε τα μικροσυμφέροντα των λίγων και να εργαστούμε όλοι μαζί για τα συμφέροντα του τόπου.

Με φιλικούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς

Γεώργιος Σκουντούφλας του Κωνσταντίνου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, όχι εκείνα τα κακέκτυπα των τελευταίων παρακμιακών χρόνων -  οι χιλιάδες σύντροφοι που εκτός του εξουσιαστικού κόλπου στήριξαν το ΠΑΣΟΚ χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς συναλλαγή, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις, εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιό μας από τον Γιώργο - και όχι μόνο - αλλά ο Γιώργος το δηλώνει.

 Σύντροφε τίποτα δεν πάει χαμένο.

Σήμερα θα αναζητήσουμε τις απαντήσεις στα νέα ερωτήματα, σήμερα θα αναζητήσουμε τις νέες συνθέσεις που απαιτούνται για την συνέχιση του αγώνα της υπεράσπισης των αρχών και αξιών μας, στις οποίες εμείς μείναμε αμετακίνητοι.
 
Σε ευχαριστώ για την τιμή και την υποστήριξη. Με συγκίνησες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ


Γεννημένη στο Χαλάνδρι το 1965, μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 16 και 12 ετών, εργαζόμενη στον ΟΤΕ στο Χαλάνδρι από το 1985.
Πρόεδρος επί σειρά ετών στον σύλλογο γονέων του 12ου Δημοτικού και του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: 

Από το ψηφοδέλτιο της ΤΟΡΑ, του 2002, η παλιά συνεργάτης και συντρόφισσά μας Γεωργία Ορφανίδου είναι πάλι στην πρώτη γραμμή στην Μεταμόρφωση, όπως πάντα.

Για άλλη μια φορά ζήτησα την συμπαράσταση και την συμμετοχή της και η Γεωργία είναι πάλι έδω γεγονός που - προσωπικά - μου δίνει περισσότερη δύναμε και κουράγιο, γιατί την χρειαζόμουν δίπλα σε αυτή την επανεκίνηση.

Ευχαριστώ για την πολύτιμη, συγκινητική συνέπειά σου Γεωργία.
Είναι μεγαλη τιμή.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 

ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΙΑ ...


Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η εισηγητική τοποθέτηση του επικεφαλής της κίνησης Χαλάνδρι - Αλλάζουμε Πορεία και υποψήφιου Δημάρχου Χαλανδρίου Άγγελου Νταβία στην εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων:

- Δεν επενδύουμε στην πολιτική ασάφεια.
- Είμαστε αμετακίνητα με την σταθερή και αμειβόμενη εργασία.
- Ιεραρχησαμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα στόχων πενταετίας έχοντας λάβει υπόψη τις συνθήκες κρίσης.
https://soundcloud.com/halandriallazoumeporeia/30-4-2014

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των υποψήφιων δημάρχων με το Σύλλογο Εργαζομένων
Οι υπoψήφιοι δήμαρχοι Χαλανδρίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου για ανοιχτή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου.

Παρευρέθησαν ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κουράσης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Στάθης Ανρεόπουλος, Λούλα Καρατζά, Σίμος Ρούσσος, Άγγελος Νταβίας, Γιάννης Λαδόπουλος και Γιώργος Θωμάς και πολλοί εργαζόμενοι.

Ο καθένας ξεχωριστά παρουσίασε τις απόψεις και τις προτάσεις του για τα ακόλουθα θέματα που έθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων:

- Διαθεσιμότητα και απολύσεις

- Ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και Κοινωνικών δομών των ΟΤΑ

- Αξιολογήσεις προσωπικού βάσει του Ν.4250/2014

- Ελαστικές σχέσεις εργασίας μέσω ΚοινΣΕΠ, ΜΚΟ κλπ

- Μετεγκατάσταση αμαξοστασίου και βελτίωση συνθηκών εργασίας στην υπηρεσία Περιβάλλοντος

- Λειτουργία και στελέχωση των υπό κατασκευή παιδικών σταθμών

- Εξασφάλιση και πρόσβαση των δημοτών στις δημόσιες δομές Υγείας (νοσοκομεία Αμ. Φλέμινγκ, Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης – ΕΟΠΥΥ - ΠΕΔΥ) μετά τις συνεχόμενες συγχωνεύσεις νοσοκομειακών μονάδων και μειώσεις προσωπικού

Θα ακολουθήσει στις επόμενες ώρες δελτίο τύπου του Συλλόγου Εργαζομένων και βίντεο της συνάντησης.


syllogos2
 http://myxalandri.gr

Αποχή...απο ενα κεκτημένο δικαίωμα (;)Παραμονή εκλογών συνήθως η ερώτηση που υπάρχει στις παρέες είναι "τι θα ψηφίσεις".

Στις μέρες μας η ερώτηση είναι "θα πας να ψηφίσεις;"

Μετά τα υψηλά ποσοστά αποχής των τελευταίων βουλευτικών εκλογών αντί να προβληματιστούμε, παρατηρείται ένα "κίνημα", ένα ρεύμα, προς την αποχή θεωρώντας ότι έτσι δηλώνουμε πόσο δυσαρεστημένοι είμαστε. Το ρεύμα αυτό προχωράει, μαζεύει και άλλους που ακολουθούν αυτό που κάνουν οι πολλοί και στο τέλος γίνεται μόδα.

Θεωρείται ότι η αποχή είναι αντίδραση, άλλα απλά είναι αποχή από ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε με πολύ αγώνα και αντίσταση στις τότε καταστάσεις.
170 χρόνια από τις πρώτες εκλογές στο ελληνικό κράτος, μετά από επανάσταση και τώρα με αμέτρητα προβλήματα, επιλέγουμε να μην ψηφίσουμε.
Το 1930 ψηφίζουν για πρώτη φορά οι Ελληνίδες, (χωρίς το δικαίωμα του εκλέγεσθαι) με το αίσθημα ότι ανήκουν στην κοινωνία και έχουν βήμα στα θέματα που τις αφορούν.

Τότε ζητούσαν ψήφο γι να αλλάξουν τον κόσμο και τώρα με την αποχή απλά απέχουμε από τα δρώμενα. Διαμαρτυρόμαστε γι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, αδιαφορώντας. Κρίνουμε τις αποφάσεις των άλλων χωρίς να έχουμε πει την δική μας άποψη μας.
Και στην άλλη μεριά του πλανήτη ακόμα μάχονται για το δικαίωμα της ψήφου. Το 2015 θα ψηφίσουν για πρώτη φορά οι γυναίκες στην Σαουδική Αραβία ώστε να σταματήσει η περιθωριοποίηση τους.

Η πολιτική σκηνή χρειάζεται πολλές αλλαγές. Για να αλλάξουν οι ζωές μας χρειάζεται πολύς χρόνος. Μπορεί να μην μας εκφράζει κανένας για να είναι εκπρόσωπος μας, να μην εμπιστευόμαστε κανέναν, να μην θέλουμε κανέναν από τους υποψήφιους, αλλά γιατί να διαλέξουν αυτοί που εκφράζονται από αυτόν, που για μας είναι δυσάρεστος;
Στο τέλος Ψηφίζουν όλοι αυτοί που συμφωνούν και εμείς που διαφωνούμε είμαστε απλά το ποσοστό της αποχής.

Ας ψηφίσουμε αυτόν που μας ταιριάζει λίγο παραπάνω. Αυτόν που έχει μια ομάδα που μας εκφράζει λίγο περισσότερο. Αυτόν που έχει μια ιδέα, που αν βγει αληθινός μπορεί και να βελτιώσει την καθημερινή ζωή μας έστω και λίγο. Οι φίλοι λένε "Δεν έχω τι να ψηφίσω". Μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτούμε λίγο παραπάνω, να δούμε τους υποψήφιους, να δούμε τα προγράμματα και να ψηφίσουμε τον συνδυασμό που υπάρχει ένας που "αυτός μ' αρέσει" και κάτι θα αρχίσει να αλλάζει.

Στα 18 νιώσαμε πολύ σημαντικοί που επιτέλους ψηφίσαμε, τώρα γιατί δεν είμαστε;

Η Φλώρα Κωνσταντοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑΓεννήθηκα και κατοικώ στο Χαλάνδρι από το 1952.
Σύζυγος του Απ. Αθανασιάδη μητέρα δύο αγοριών και γιαγιά τριών εγγονών.
Απόφοιτος του 1ου Λυκείου Χαλανδρίου με πτυχίο Αγγλικών.
Συνταξιούχος Δημοσίου (πρώην πολιτικός υπάλληλος στην πολεμική αεροπορία).
Δραστήριο μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1984 έως το 2000 με συμμετοχή στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Το ότι είναι ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος που είναι στο ψηφοδέλτιο καθιστά την δυνατότητά μου  να μιλήσω για την Γιώτα (Παναγιώτα αλλά εμείς πάντα Γιώτα την αποκαλούμε) πολύ δύσκολο.

Η Γιώτα έχει δουλέψει πολύ για τα κοινά στην πόλη μέσα από τις οργανώσεις του παλιού ΠΑΣΟΚ αλλά και στο γυναικείο κίνημα, με πολύχρονη παρουσία στην ΕΓΕ .... τον καιρό εκείνο.
 

Σε ευχαριστω για την πολύτιμη συμμετοχή σου Γιώτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις