Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΤΥ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

1900 ευρώ για χόρδισμα πιάνου για 3 συναυλίες.

Με ένα googlάρισμα βλέπεις ότι το κόστος της εργασία είναι 60 μέ 70 ευρώ από εξειδικευμένους τεχνικούς.
http://serviceonline.gr/component/k2/173

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=15660


ΓΙΑ 3 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΔΙΝΟΥΝ 1200 ΕΥΡΩ! 
400 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΦΟΡΑ - 
ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΟΙ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΣΟ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ!ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ: ΕΚΑΝΑΝ 10ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΗΧΟΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ - ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ) - ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ 15.000 ΕΥΡΩ - ΝΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΟΥΡΑ Ο ΓΚΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΝΑ!

EΤΣΙ ...


Τσίπρας: Όταν η συλλογική διεκδίκηση δίνεται με σχέδιο, φέρνει νίκες

Τη μεγάλη του χαρά, γιατί με την παραχώρηση της έκτασης 32 στρεμμάτων του Ασύρματου από το Δημόσιο στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, δικαιώνεται σήμερα ένας «αγώνας για το αυτονόητο που κρατάει» από τη δεκαετία του ‘80, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε εκδήλωση του Δήμου, στο πάρκο του Ασυρμάτου.


Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, και ανέφερε ότι η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τους πολίτες στην ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος. Είπε ότι με τη σημερινή εκδήλωση που παραδίδονται τα εναπομείναντα 32 στρέμματα του Ασυρμάτου στον Δήμο του Αγ. Δημητρίου, κλείνει ένας κύκλος αγώνων 30 ετών - και ευχαρίστησε το υπουργείο Οικονομικών και τον αναπληρωτή υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη για την ολοκλήρωση της παράδοσης. Σημείωσε ότι αυτό ήταν μια απλή διοικητική πράξη για την κυβέρνηση, αλλά για τους πολίτες ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή τέτοια πράξη. Γιατί, όπως τόνισε, δημιουργούνται νέα δεδομένα στην περιοχή, καθώς ο χώρος θα είναι χώρος πολιτισμού, αθλητισμού, αναψυχής και άλλων δραστηριοτήτων. Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι υπάρχει ήδη σχεδιασμός για την αξιοποίηση του πάρκου που μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς υπερβάσεις και σπατάλες.

AdTech Ad

Ο Αλ. Τσίπρας έθεσε το ερώτημα «γιατί τόσα χρόνια δεν γινόταν το αυτονόητο» και πρόσθεσε ότι δεν έχει έρθει με διάθεση αντιπολιτευτική, αλλά με διάθεση αυτοκριτικής «για όσα συνολικά έχουμε πράξει ως πολιτεία». Πέρα από τη μάχη για τα μεγάλα προβλήματα – τόνισε ο πρωθυπουργός - υπάρχει και η μάχη της καθημερινότητας, η οποία πολλές φορές πρέπει να δίνεται ακόμα και ενάντια στην ανοησία και τη γραφειοκρατία.   «Πρέπει να δώσουμε αυτή τη μάχη», υπογράμμισε, «γιατί αυτή είναι η εντολή της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Ο κ. Τσίπρας επισήμανε δύο ακόμα σημεία τα οποία, όπως είπε, έχουν μεγάλη σημασία: Το πρώτο είναι η συλλογική διεκδίκηση σε τοπικό επίπεδο, η οποία, όπως είπε, όταν δίνεται με σχέδιο και προτάσεις, τότε φέρνει και νίκες, όπως η σημερινή. Το δεύτερη σημείο είναι η ευθύνη της Πολιτείας να αφουγκράζεται τους πολίτες και να δίνει λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η χώρα έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση εξαιτίας της πολιτικής δεκαετιών, προσθέτοντας ότι δεν θέλει να επεκταθεί επ' αυτού, για να σημειώσει ότι «σήμερα δίνουμε τη μάχη για ευημερία και δίκαιη ανάπτυξη σε στέρεες βάσεις». Στο όραμα αυτό έχει θέση η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, τόνισε. Συμπλήρωσε επίσης, ότι η κυβέρνηση θα δώσει με αυταπάρνηση αυτή τη μάχη - μάχη ενάντια και σε οργανωμένα συμφέροντα, είτε καναλαρχών, είτε συμφέροντα που διεκδικούσαν δημόσιους χώρους.
Ακόμη, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και ολοκλήρωσε το χαιρετισμό του, ευχόμενος η απόδοση του Ασυρμάτου στον λαό της περιοχής, «να σημάνει την απαρχή, ώστε να γίνει ο Άγιος Δημήτριος στολίδι για ολόκληρη την περιοχή».
Πριν από τον χαιρετισμό του κ. Τσίπρα, απηύθυνε χαιρετισμό η δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η οποία αναφέρθηκε στις προσπάθειες δεκαετιών των δημοτικών αρχών. Ευχαρίστησε τη σημερινή πολιτική ηγεσία για την ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου και των πολιτών χωρίς κανένα αντάλλαγμα, όπως είπε, και με μόνη προϋπόθεση να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που υπάρχει, και τόνισε, τέλος, ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρωθυπουργός επισκέπτεται τον Άγιο Δημήτριο.

http://news247.gr


ΣΧΟΛΙΟ: 

Τι είπε; ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ διεκδίκηση είπε;
ΣΧΕΔΙΟ είπε;
Χαιρέτησε και την αντιπολίτευση;
Έτσι πρέπει να γίνεται;

ΟΧΙ να πηγαίνει ο δημαχάρας μόνος του να παζαρεύει;
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΠΕ;

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΟΥ, Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΞΕΡΕΙΣΤΙ ΚΑΝΕΙ με το ΤΑΙΠΕΔ ΠΡΟΕΔΡΕ;
ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ή ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ;
ΞΕΡΙΕΣ ΠΟΣΟ ¨"ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ" ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ;;