Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φ. Κουβέλης: "Η Δημοκρατική Αριστερά δεν επενδύει στην κατάρρευση του τόπου."

Τις συγκεκριμένες προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για την υπέρβαση του σημερινού πολύπλευρου, οικονομικού, πολιτικού, κοινωνικού αδιεξόδου στη χώρα μας, κατέθεσε την Τρίτη, 14 Ιουνίου, στο Κέντρο Νεότητας, στο Χαλάνδρι, ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του κόμματος.

Ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι με τις «εφαρμοζόμενεςπολιτικές, όχι μόνο δεν διαφαίνεται διέξοδος, αλλά η χώρα είναι σήμερα αντιμέτωπη με πλήρη κατάρρευση» και πρόσθεσε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ΔΗΜΑΡ «κατέθεσε δημόσια 28 προτάσεις διεξόδου από την κρίση», υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα «δεν επενδύει στην κατάρρευση του τόπου». Το κόμμα «επικεντρώνει τις προτάσεις του σε πέντε πεδία:
Δημοσιονομική εξυγίανση και αναδιάρθρωση του χρέους,
σύγχρονο, μικρότερο και αποδοτικότερο κράτος,
στρατηγικές επιλογές οικονομικής πολιτικής, δικαιότερο και αποτελεσματικότερο κοινωνικό κράτος, ενίσχυση του κύρους των πολιτικών θεσμών».
Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη το «πολιτικό σύστημα να υπερβεί την αυτοαναφορικότητά του, καθώς φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων, ενδιαφέρθηκε περισσότερο για την επιβίωσή του».
 «Η Ελλάδα πρέπει να δώσει τη μάχη για νακρατηθεί στο ευρωπαϊκό πλαίσιο», επεσήμανε ο κ. Κουβέλης, υπογραμμίζοντας ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. «υπηρετεί τον αριστερό ευρωπαϊσμό».
Προς το τέλος της ομιλίας, ομάδα νεαρών με ελληνικές σημαίες εισέβαλε στο χώρο του Κέντρου Νεότητας, φωνάζοντας συνθήματα γενικά κατά του πολιτικού συστήματος,για να αποχωρήσει λίγο αργότερα.
Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση των παρευρισκομένων με τον Φ. Κουβέλη ενώ τον λόγο έλαβαν, με ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις τους ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Θ. Λεβέντης, το μέλος της ΕκτελεστικήςΕπιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γ. Κακουλίδης, ο κ. Α. Ρουπακιώτης (πρώην πρόεδροςτου ΔΣΑ), ο πανεπιστημιακός Δ. Κυρτάτας  κ.α.

Παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Γρ. Ψαριανός, ο γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. Σπ. Λυκούδης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου  Γ. Κουράσης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Χρ. Αγαπητού, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι για τους Πολίτες», δημοτικός σύμβουλος Κ. Παττακός και ο συντονιστής της νέας δημοτικής κίνησης «Χαλάνδρι η Πόλη μας», Σ. Μαρτσούκας.

ΔΗΜ.ΑΡ. Οργάνωση Χαλανδρίου.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ! ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ σ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ!

Eπί Τροχάδην

-Πολίτες στις Πλατείες


  Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ συγκροτείται με βάση ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ, όχι Κομματικές ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. Κρίμα για τους ινστρούκτορες, πάλι δεν τους έκανε το χατήρι η Ιστορία. Να έλθουν καλοχτενισμένοι να μας ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ…

 Πολίτες στις Πλατείες. Αμετανόητοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

 -«Η Πλατεία ήταν γεμάτη»..

 Έβγαλε το σύστημα την Τετάρτη το μεσημέρι τις ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ του, τα παιδιά του Σόρος, αυτά που καίνε την ελληνική σημαία, αυτά που κρύβονται σε συγκεκριμένα μπλοκ στις πορείες και ξαφνικά ξεπηδούν για να κάψουν κάποιον  «απεργοσπάστη» εργαζόμενο, την άλλη για να επιτεθούν σε αστυνομικό τμήμα καίγοντας άμα λάχει και  τους παρακείμενους μικροπωλητές στην λαϊκή αγορά, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι κανείς δεν θα τα καταγγείλει. Μαζί με τα ΜΑΤ επιχείρησαν να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τους «Αγανακτισμένους» και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ στο Σύνταγμα, σκορπώντας ΒΙΑ εκατέρωθεν, προσπαθώντας και οι δύο πλευρές να ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ την Πλατεία. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ. Η Πλατεία ΑΝΑΚΑΤΕΛΗΦΘΕΙ ειρηνικά από τους «Αγανακτισμένους». Ο Ρόλος τους ξεσκεπάστηκε. Δεν είναι τώρα ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2008 για να έχει θέση για όλους τους ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ, ούτε υπάρχει Αλαβάνος να τους εκθειάζει. Τα πράγματα ΑΛΛΑΞΑΝ. Η Πλατεία, ΜΑΖΙ με το Μνημόνιο βάζει και άλλα θέματα: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, αξιοπρέπεια, άμεση λύση στο μεταναστευτικό.(έξω οι Λάθρο). Ύψωσε την Ελληνική Σημαία. Την πατήσατε.

 Όποιος δεν ακούει είναι ήδη ΧΘΕΣ. Τα βαρύγδουπα ΠΛΟΥΜΙΔΙΑ, οι ΦΟΡΕΣΙΕΣ μιας ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αποεθνικοποιημένης, που μέσα στις τάξεις της κρύβει τους μεγαλύτερους ΕΘΝΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ήλθε Η ΏΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ. Κρίμα για όσους δεν καταλαβαίνουν και θα πεθάνουν με την ΑΠΟΡΙΑ.. Έχουν ειπωθεί, έχουν ξαναγραφεί. Ας πρόσεχαν, ας διάβαζαν.

 -«Η αρχαία (μεταπολιτευτική) σκουριά»:

  Ούτε συλλήβδην την τριακονταπενταετία της μεταπολίτευσης βρίζουμε, ούτε τα πάντα μηδενίζουμε, δεν θα πάμε στο άλλο άκρο, παρά το γεγονός ότι μερικοί από μας ΠΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΙΑ από πολύ νωρίς-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (για όποιον δεν γνωρίζει ας ρωτήσει τους τότε υπεύθυνους για τους αποκλεισμούς, τις διαγραφές, την λοιδορία, τις μεταθέσεις, κλπ.). Έχουν ονοματεπώνυμο και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ να τους συμπεριλάβει (όπως : Σ.Τζ. , Κ.Λ., ), παρότι για να μην είμαι για άλλη μια φορά αφελής, βλέπω τριγύρω μου ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ, μερικούς εκ των οποίων «Πασοκογενείς»…

  Εντούτοις, μετά το 1990 με την κατάρρευση του Διπολισμού παγκοσμίως και την πλήρη Κυριαρχία ενός επιθετικού μη-παραγωγικού, αρπακτικού καπιταλισμού, στη χώρα μας :το ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό –οι δημοσιογράφοι-οι διανοούμενοι Υπηρεσίας και οι φαντασμένες και ξεφτισμένες ψωρο-ελιτ, ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ με μεγάλη ευκολία στον «εκσυγχρονισμό» και κολακεύτηκαν από τον Νέο-Οθωμανισμό: ήτοι εξασφάλισαν τον ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ τους παραχωρώντας Δικαιώματα και Εθνική Κυριαρχία. Αυτό το ξεφτιλισμένο, μη-παραγωγικό μοντέλο ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ σήμερα, μαζί με τους εκπροσώπους του (Στα τσακίδια)..

  Όσο για  εμάς: θα συνεχίσουμε, με τον γνώριμο τρόπο που ξέρουμε. Με χαμηλούς τόνους, μεγάλη αποφασιστικότητα: θα αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την ΔΙΑΛΥΣΗ του κοινωνικού ιστού της χώρας από τις συνέπειες του επαχθούς μνημονίου, ενάντια στην εξάρτηση της χώρας-ενάντια στις κυβερνήσεις που την υπηρετούν. Ενάντια στους ξένους οίκους «αξιολόγησης»(ανοχής), ενάντια στο Διεθνές κεφάλαιο και στο Δ.Ν.Τ. Ενάντια στην υποταγή μας στα Νέο-Οθωμανικά κελεύσματα, προασπιζόμενοι την κοινή Πατρίδα. Υπέρ της ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ , υπέρ των εναλλακτικών μορφών Ανάπτυξης, για μια κοινωνία ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ. Και νομίζω, τούτη την περίοδο, είμαστε λίγοι παραπάνω…

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr

..... του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 .... του Χαραλάμπους! (δεν φαίνεται  παιδιά στο contrado).  Και θέλουμε ΔΙΑΥΓΕΙΑ.Και κανονικά δεν θα πείραζε καθόλου το "...του Χαραλάμπους" .

 'Αλλωστε εμείς λέμε πάντα ότι με τον δήμο Χαλανδρίου πρέπει να δουλεύουν "ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ" και αυτό θα υπερασπιζόμαστε ΠΑΝΤΑ.

Και δικαιούται απολύτως να κάνει δουλειά και ο "... του Χαραλάμπους", και ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, που οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και θα κάνει ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Βέβαια η εκχώρηση του φεστιβάλ δεν μας βρίσκει σύμφωνους είτε ήταν στον "... του Χαραλάμπους" είτε ήταν στον "... του Δημητρίου". Αλλά αυτό είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Οι  ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ όμως ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, οι ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ και η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ και ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ, μιας κλίκας "στελεχών - ο τρόπος του λέγειν"  που κατάφεραν να κάνουν την δημοκρατική παράταξη στο Χαλάνδρι να είναι "ΤΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ,  ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ και ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΔΙΚΗ είναι το .... "ΑΛΛΛΟ ΘΕΜΑ" μας.

Ήθελα να ήξερα ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝ  ΑΡΑΓΕ ΝΟΜΙΜΕΣ;;;;
Ή οι αναθέσεις είναι νόμιμες ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ;;;;;

ΕΕΕΕΕΕ;;;;; Για να ακούσω ..... Μπάμπη μου .....

Δημήτρη προσωπικά σου ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που ίσως σου προκαλέσει αυτό το άρθρο και σου ευχόμαστε ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μας καλή δουλειά και να βγει το μεροκάματο γιατί ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ .

ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ και μεταξύ τους και Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, οφείλουν κάποια στιγμή της ζωής τους ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ  ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ με την οποία έχουν κινηθεί τόοοοοσα χρόνια που είναι ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ όσους δεν τους ήταν αρεστοί πολιτικά.

Και επειδή είμεθα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - όπως όλοι οι "απέξω" κυνηγημένοι από τους "απομέσα" - το ρίχνουμε το θέμα ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ, όπως ακριβώς θα στο θέταμε και face to face.

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Η ΚΙΚΗ ΓΚΟΤΣΗ

Τι έγινε Κική;;;
Θα αρχίσουμε τα ναρκωτικά στα γεράματα;;; ΔΕΝ ΛΕΕΙ! Τόσα χρόνια την πηδήξαμε με κανα δυό ουισκάκια. Μην πέσουμε τώρα στα γεράματα στην ... ΠΑΡΑΜΥΘΑ.
Ας μείνουμε ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Η διάψευση των ισχυρισμών των Βάσιων σχετικά με το καθεστώς της υπαίθριας διαφήμισης παίρνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ διαστάσεις ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ.

Σήμερα μας ενημέρωσαν λοιπόν - και διαψεύσεις ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ - ότι - ΠΡΟΣΟΧΗ :

1. Την Τετάρτη ξεκινά τις εργασίες της η υπό τον κ. Στεφάνου (Ε.Γ. ΥΠΕΣ) επιτροπή για την επανεξέταση ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στο ΥΠΕΣ.

2. Η Επιτροπή έχει 6 μήνες καιρό για να εξετάσει σε βάθος το θέμα και να καταθέσει το πόρισμά της.

Τι σημαίνει αυτό;;;

ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ - πλην του Βάσιου και των ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (εκδοτών τοπικών εφημερίδων, καναλαρχών και βέβαια κάποιων αυτοανακυριχθέντων  ΟΙ- ΚΩΛΟΓΩΝ - προς Θεού δεν μιλάμε για το επίσημο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ούτε βέβαια το κόμμα των Οικολόγων - Πρασίνων, για κάτι καθαροπρεζόνια του υποκόσμου μιλάμε)  δεν λέει ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

ΘΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ!
Αυτό που φωνάζουμε ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ!
Δεν είπε κανείς ότι "ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ .... ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ  - ΤΟΥΣ ΤIΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ".
 Διότι αυτά γίνονται στην Μποτσουάνα, όταν τα πάρει ο Φύλαρχος και σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων από τον Επισμηνία που λέει "ΕΚΙΝΙΗΘΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΚΙΝΙΗΘΕΙΣ;;;" στο νεοσύλλεκτο.

Μέχρι λοιπόν να τελειώσει το έργο της η επιτροπή στο Υπουργείο,  θα μας κυνηγούν οι Βάσιοι από μόνοι τους. Μην λένε ότι τους βάζει ο νόμος.

Και θα μας κυνηγούν από προσωπική ιδιοτέλεια.

Αλλά το παιχνίδι τους πια έχει αποκαλυφθεί.

Και πλέον κάθε παπαριά που κάνουν τους εκθέτει ΟΛΟ ΚΑΙ περισσότερο.

Διότι ήθελε Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ - και το κατάφερνε για μεγάλο διάστημα - ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

Και όπως λέει και ένας φίλος: ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
 Έτη και έτη τώρα, του Κυρίου ..... ΕΤΗ ΚΟΝΤΑ 10!

Και επειδή κάποιος μας την είπε για το ότι τα ρίχνουμε όλα στον Βάσιο και δεν λέμε τίποτα για τον ΠΑΣΟΚο Στάθη Ανδρεόπουλο - που άλλωστε έδωσε  την πάσα στον Βάσιο και στον Γιάτσιο (αλήθεια ό Γ.Γ. γιατί μιλάει στο Δημοτικό Συμβούλιο;;; ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;) -  να μιλήσουν ο ένας για "μηδενική βάση" και ο άλλος "για ευθύνες της ΦΛΥΑ" - βλ. το άρθρο της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ που έχουμε αναδημοσιεύσει - και βέβαια ότι έκανε ο Στάθης  ΕΙΔΙΚΗ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ και ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΙ - αν αληθεύει το άρθρο της ΑΜΑΡΥΣΙΑ-  λέμε: ΟΧΙ δεν θα απαντήσουμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ!

Άλλωστε - όπως όλοι έχουν πλέον καταλάβει - ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

http://et.diavgeia.gov.gr/f/aetopouleio/ada/4Α3ΗΟΡΓΑ-Ω

Όταν μας είπαν προφορικά την είδηση δεν μπορούσαμε να την πιστέψουμε: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΤΖΕΝΤΗ.

http://www.festivalrematias.gr/

Είναι πολιτικά ασύλληπτο το γεγονός, ειδικά στο "timing" - που λένε - που γίνεται.

Την ώρα, που ύστερα από πρόταση της κας Λούλας Καρατζά, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να διεκδικήσει την αυτόνομη λειτουργία του Αετοπουλείου και την μη ένταξή του στον Καλλικρατικό φορέα του πολιτισμού,  λόγω της ιστορικής του προσφοράς στον πολιτισμό, την ώρα που τέθηκαν επιχειρήματα κατά της συγχώνευσης λόγω της ανάγκης - και καλά - το Αετοπούλειο ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, το θέατρο της ρεματιάς μετατρέπεται σε ένα ακόμα μέσο ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ  και ΜΠΙΖΝΑΣ.

Την ώρα ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ και διάφορα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ τσιράκια τους - με αρχηγό τον Βάσιο - κτυπούν την ΦΛΥΑ, δηλαδή το νομικό πρόσωπο του Δήμου ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ έχει αντικείμενο την διαχείριση δημόσιας περιουσίας για παραγωγή ΚΕΡΔΟΥΣ για τον δήμο, Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην πόλη μας ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ και ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αλλά αυτό είναι το λιγότερο, διότι και διαγωνισμός να είχε γίνει το σούργελο ίδιο θα ήταν) την δράση του σε ΙΔΙΩΤΗ ΑΤΖΕΝΤΗ.

Όχι δυο πλάκες  πεζοδρομίου που νοικιάζει η ΦΛΥΑ  και γίνεται της Πόπης.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΗΧΗΤΙΚΑ,  ΡΕΥΜΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ (δείτε το συμφωνητικό).

Άκρα του τάφου σιωπή για το θέμα από την μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο ενώ είναι πλήρως ενήμερη, αφού συμμετέχει στο Δ.Σ. του Αετοπούλειου που πήρε την απόφαση.

Διαβάστε με προσοχή την σύμβαση στο link στην διαύγεια. Θα πάθετε πλάκα.

Κε Κανατσούλη - με απόλυτο σεβασμό στο πένθος σας - λυπούμαστε που ασχολούμαστε τέτοιες μέρες με το όνομά σας αλλά το θέμα είναι σοβαρό, αναδεικνύει ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κάποιων και δεν μπορούμε να το αποσιωπήσουμε.

Είμαστε πολύ φιλόξενοι για απαντήσεις ή απόψεις ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Και αυτό το λέμε διότι κάποιοι - στο ρεπορτάζ μας - επιχειρούν να μεταφέρουν την ευθύνη των εξηγήσεων στην υπηρεσία του Αετοπουλείου. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ. και εμείς δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να χρεώνουμε τα καλά στην πολιτική ηγεσία και τα κακά στους εργαζόμενους.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *