P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ ....


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


φωτο: somesa.blogspot.gr
Η Στέλλα Μιχαλοπούλου, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με πληροφορίες της Πλατείας  η νέα Γ.Γ. του Δήμου Χαλανδρίου.

Ποια είναι:

- Η κ. Μιχαλοπούλου είναι μέχρι σήμερα  η Γ.Γ. του Δήμου Αγίας Παρασκευής, άμεση συνεργάτης του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Ζορμπά (ΝΔ).

- Στην Αγία Παρασκευή πήγε μετά από την θητεία της - επίσης ως Γενική Γραμματέας - στον Δήμο Αρτέμιδας - Σπάτων, με επιλογή από τον πρώην Δήμαρχο κ. Μάρκου (ΝΔ).

Μερικά στοιχεία του βιογραφικού της αντιγράφουμε από τοπικό blog του δήμου Σπάτων spata-artemida.blogspot:

"αποσπάστηκε (στα Σπάτα) από τον Δήμο Βριλησσίων όπου υπηρετούσε επί 26 συναπτά χρόνια. Τα δέκα τελευταία χρόνια υπηρεσίας της στο Δήμο Βριλησσίων κατείχε τη θέση της διευθύντριας των Οικονομικών Υπηρεσιών. Παράλληλα με την εργασία της στο Δήμο, την τελευταία δωδεκαετία, δίδασκε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είναι ο κρατικός φορέας επιμόρφωσης των υπαλλήλων των ΟΤΑ. Στο βιογραφικό της επίσης αναφέρεται και η έκδοση βιβλίου με τίτλο, «Προμήθειες, Υπηρεσίες των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού».

LINKS ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (αν είναι - που σιγά που δεν είναι - σωστές οι πληροφορίες μας).

http://spata-artemida.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7881.html
http://spata-artemida.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2646.html
http://somesa.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7797.html 

http://www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/dimos/i-dimotiki-arxi

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ .... ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (που πρέπει να δίνουν λύσεις όταν οι διοικήσεις αμελούν να προγραμματίσουν τις ανάγκες τους σε προσωπικό)

Επειδή ήταν πεντακάθαρο το Χαλάνδρι, θα γίνουν και περικοπές στα δρομολόγια καθαριότητας. 

Ανακοίνωση που είδαμε στο Halandri Pedia

Περικοπές στα δρομολόγα αποκομιδής απορριμμάτων μέχρι και τις αρχές Ιουλίου

Από την Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης, του Δήμου Χαλανδρίου, ενημερώνουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, θα υπάρξουν περικοπές στα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων, λόγω καθυστέρησης της έγκρισης προσλήψεων του εποχικού προσωπικού.
Παρακαλούνται οι Δημότες να μην εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά χωρίς προηγούμενη ενημέρωση στην Υπηρεσία μας σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.6815251 - 210.6811416

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2014
Το 33ο Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται στο καταπράσινο Ευριπίδειο Θέατρο Χαλανδρίου καταξιωμένους καλλιτέχνες και ανερχόμενους μουσικούς δημιουργούς. Θα πραγματοποιηθεί από την 1 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου με ένα μικρό διάλλειμα για διακοπές…. και ξανά μαζί στις 25 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία αγκαλιάζουμε τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται ακόμα παιδιά με τη παράσταση «Δον Κιχώτης» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη με τους Δ. Αγορά και Α. Βιδαλάκη κ.α. από τις Μαγικές Σβούρες την 1/9. Θα τραγουδήσετε γνωστές επιτυχίες με «Tα τραγούδια του Ελληνικού Σινεμά» με τους Τ. Κατοπόδη, Π. Βελέτζα και Γ. Βαγενά στις 2/9 και θα ακολουθήσει το μοναδικό αφιέρωμα στη κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο και ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας με τίτλο “Viva Mariα” με την υψίφωνο, Ροζ-Μαρί Κυπραίου και τον βαρύτονο, Urmas Pevgonen στις 3/9. Από το Φεστιβάλ Ρεματιάς δεν λείπουν ποτέ οι Έλληνες Δημιουργοί. Oι αγαπητοί στο κοινό Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου μας παρουσιάζουν τη νέα σουρεαλιστική κωμωδία «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» με τις: Χ. Ρώπα, Ε. Καστάνη, Κ. Μιχαήλ, Ν. Δραγούμη, Ν. Καλογρίδη, Τ. Μπότση, Σ. Βογιατζάκη, Π. Χοροζίδου, Π. Κωστής και η Τ. Παπουτσή στις 4/9.

Οι “ΠΕΝoula Band”, 34 χρόνια μετά την ιστορική συναυλία στο ‘’ΑΙΘΡΙΟ’’ χτυπούν ξανά στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με ξένη και ελληνική Classic Rock στις 5/9 Είσοδος Ελεύθερη.

Ένα τετραήμερο αφιέρωμα στον Αριστοφάνη ξεκινά με τους «Βατράχους» από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα. Παίζουν: Β. Χαραλαμπόπουλος, Φ. Μουρατίδης, Γ. Ζουγανέλης κ.α. στις 7/9. Ο Θεατρικός Οργανισμός «κάτω απ΄ τη γέφυρα – παιδική σκηνή» στη μνήμη του αξέχαστου Δημήτρη Ποταμίτη ανεβάζει το έργο του «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» σε σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή με τους Κ. Κλάδη, Κ. Σαραντοπούλου κ.α. στις 8/9. Ο Γιώργος Κιμούλης σκηνοθετεί τις «Θεσμοφοριάζουσες» σε μουσική Δ. Τσακνή και πρωταγωνιστεί με τους Δ. Πιατά, Φ. Ξυλά κ.α στις 9 & 10/9 μια παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού «Ακροπόλ».

Κλείνοντας θα περιπλανηθούμε από τα ρεμπέτικα και λαϊκά της παράστασης «Μουσικές Διαδρομές με τον Βασίλη Τσιτσάνη» με τους Β. Λαζαρίδη, Θ. Σιδηρά κ.α. στις 11/9, στην μακρινή Λατινική Αμερική με τους “Roman Gomez Trio & την Martha Moroleon” σε τραγούδια από το κίνημα Nuevo Canto στις 12/9 . Το ταξίδι μας θα συνεχιστεί με την Συναυλία Παραδοσιακής μουσικής «Απ΄την Ήπειρο στη Θράκη… ένα τραγούδι δρόμος», μια παράσταση αφιέρωμα στην παράδοση τόπων με ιστορική μνήμη και λαογραφικό πλούτο, στις 13/9 με είσοδο ελεύθερη.

Η περιήγησή μας θα κλείσει με το «Αφιέρωμα στον συνθέτη και στιχουργό Κώστα Βίρβο» από την Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου στις 15/9 με είσοδο ελεύθερη.

Ώρα Έναρξης: 20:30

ΓΕΛΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ! "ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ"


Ντροπή στην διοίκηση της ΝΕΡΙΤ.

Ντροπή στους διαχρονικούς "κολλητούς" της εξουσίας, πάντα βολεμένους τσάτσους της εξουσίας που βρίσκοντια στα "υψηλά κλιμάκια" της, τα παπαγαλάκια, που αφού παρίστησαν τους "επαναστατές" πριν ένα χρόνο, όταν έκλεινε η ΕΡΤ, πήγαν σαν καλοί τσάτσοι, ξαναδιορίστηκαν - γιατί πάνω από όλα έχουν το τομάρι τους, και τώρα .....

ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ!

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!