Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΦΛΥΑ Α.Ε. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΖΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. : Πανελλαδική συγκέντρωση των σχολικών φυλάκων


Αποκάλυψη Σοκ: Φεύγει ο σταυρός από την Ελληνική Σημαία;;;
Λουρίδες η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την Παρέλαση… Έντονή αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν (πρώτα στην συνείδηση των πολιτών με την μέθοδο του μιθριδατισμού) την Ελληνική Σημαία.
αποκάλυψη

Τελικός στόχος θα είναι η αλλαγή της ελληνικής σημαίας ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της, η οποία στο εξής θα εμφανίζεται μόνο με τις μπλε και άσπρες παράλληλες γραμμές.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να συντονίσει τις ελληνικές προσπάθειες με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. που εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία.Ως γνωστό μόνο 6 από τις 27 χώρες της ΕΕ έχουν το σύμβολο του σταυρού στη σημαία τους: Η Φιλανδία, η Σουηδία, η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και βεβαίως η Ελλάδα.

http://www.deite-to.com
http://press-gr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4943.html

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Εμείς θα σου παρουσιάζουμε την αλήθεια και θα ζητούμε την συστράτευσή σου, την στήριξή σου, την συμμετοχή σου και τελικά την κρίση σου συνδημότη.

Αυτό μπορούμε να κάνουμε.

Δεν έχουμε μαγικό ραβδί.

Τα άλλα, τα πολλά, πρέπει να τα κάνεις εσύ.

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΩΣΕΙΣ" ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Μην ακούς αυτούς που σου λένε ότι αυτοί θα σώσουν την πόλη ή ότι θα παρέμβουν αόρατες αρχές που θα προστατέψουν το δίκιο σου.

Σε θέλουν αδρανή θεατή και τα λένε αυτά, για να υπομένεις καρτερικά… ελπίζοντας.

Εμείς θα επιβάλλουμε με κάθε τρόπο και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ, να  έχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, φτάνοντας στην κάλπη.

Επιλογή εκτός του «κόλπου» τους, για να μπορείς ΕΣΥ - να απελευθερώσεις την τοπική κοινωνία, από την τυραννία μιας παρέας εξουσιαστών που τέμνει οριζόντια τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων και των παρατάξεων και διασφαλίζει την διαιώνιση της εξουσίας της στον δήμο, χρόνια τώρα, αν βέβαια το θες.

Θα εργαστούμε για να έχεις εναλλακτικές ΕΠΙΛΟΓΕΣ στις σικέ εναλλακτικές που παριστάνουν ότι «αναζητούν» μεταξύ θεόσταλτων Σωτηράκηδων και Φιρφιρίκων της κεντρικής εξουσίας, που κάνουν Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, χωρίς να διαπραγματευτούν, χωρίς να διεκδικούν τίποτα για σένα και την τοπική κοινωνία, μη τυχόν κακοκαρδίσουν τους χορηγούς χρισμάτων των καθεστωτικών κομμάτων.


ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

ή

.... ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ μέχρι την  ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ, την πλατεία ΚΙΟΣΕ, την Μεταμόρφωση, τον Συνοικισμό, τώρα που αυτά  ξεφεύγουν από το κέντρο και επεκτείνονται στην .... ΔΙΟΝΥΣΟΥ, δίπλα στο σχολειό, και σε λίγο …. ΠΑΝΤΟΥ.

Εσύ θα αποφασίσεις αν θα τους ξαναστηρίξεις για να διαλύουν κάθε μη αρεστή  οικονομική δραστηριότητα Χαλανδραίων στην πόλη τους, ενοχλητική για τις πολυεθνικές και τα μεγάλα συμφερόντα που επιβάλλουν για το Χαλάνδρι την πρόσκαιρη  «ανάπτυξης του bar και του HOT DOG” προς όφελος των MALLS.

Εσύ θα νομιμοποιήσεις την συνειδητή και σχεδιασμένη αδράνεια τους για το Πεύκο Πολίτη και τη ζώνης του νεκροταφείου,  και την μη ένταξή τους στο σχέδιο.

Εσύ θα αφήσεις την καθαριότητα της πόλης να υπολειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο μέχρι να απαξιωθεί και να παραδωθεί ολοκληρωτικά σε ιδιωτικά συμφέροντα που θα σου 4πλασιάσουν τα δημοτικά τέλη.

Εσύ θα αποφασίσεις αν θα μετακομίσεις μετά σε  έναν άλλο γειτονικό δήμο, αφού το Χαλάνδρι δεν θα είναι πια βιώσιμο για τους δημότες του, που ως ηλίθιοι θα κατανοούν μετά, κατόπιν εορτής,  πως πανηγύριζαν κιόλας, παρασυρμένοι από στημένους πηχυαίους τίτλους εισαγόμενων από τους γειτονικούς δήμους Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης αλλά και lifestyle εκδόσεων, χρηματοδοτούμενων επαρκώς, γιατί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, διαλύσαμε την αγορά μας  και εκείνοι εργάζονται, κοιμούνται ήσυχοι στο δικό τους σπίτι και έρχονται στο … δίπλα χωριό για να διασκεδάσουν.

"ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ"

 Συνδημότη μας εμείς ξέρουμε ότι της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά,

Γνωρίζουμε ότι  ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΠΑΤΕΙ,

Θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας σε μια ισορροπημένη πόλη, όπου συνυπάρχουν μεταξύ τους αρμονικά, και δεν αλληλοεξοντώνονται, δραστηριότητες, ανάγκες  και χρήσεις όπως η κατοικία, η οικονομική δραστηριότητα, το εμπόριο, η μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, η βιοτεχνία, οι υπηρεσίες ,
με το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ αστικό και φυσικό, με την παιδεία τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, στα όρια και τα μέτρα εκείνα που σέβεται τις άλλες πλευρές της ζωής, δεν τις καταδυναστεύει, δεν τις εξοστρακίζει.

Επειδή πρέπει να ξαναθυμηθούμε στο Χαλάνδρι την έννοια της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και αυτή να αντιπαραθέσουμε στην αχαλίνωτη και κανιβαλική λειτουργία της αγοράς  και στην ανάπτυξη της «μοδός» που στέκεται σε γυάλινα πόδια και που όταν καταρρεύσει, με την ανάδειξη του επόμενου hotspot των ΒΠ από το lobby της νύχτας, θα αφήσει στο Χαλάνδρι τα συντρίμμια μιας μονοδιάστατης τοπικής οικονομίας.

Επειδή πρέπει να αναζητήσουμε, όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτή την αναγκαιότητα, ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΕΝΙΚΩΣ και ΑΟΡΙΣΤΩΣ, ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικών και παρεμβάσεων, που ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ  να θεσμοθετηθεί και να ισχύσει σχετικά σύντομα, με την αξιοποίηση πολεοδομικών εργαλείων όπως το ΓΠΣ, οι χρήσεις γης, η ισονομία και ο έλεγχος στην τήρηση του νόμου,  από μια άλλη όμως δημοτική αρχή ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, απέναντι σε εκείνους που θυμούνται τις ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ και την οργάνωση της πόλης, μόνο έξι μήνες πριν τις εκλογές, για να «κοροϊδέψουν τους χωριαταρέους» και να τους υφαρπάξουν την ψήφο τους, ενώ επί τριάμιση χρόνια διευκολύναν, ψήφισαν και εκμεταλλεύτηκαν την άναρχη μετατροπή του Χαλανδρίου σε νυχτούπολη.

Αυτή είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Μια στρατηγική που ξέρεις συνδημότη μας, ότι  δεν την ανακαλύπτουμε έξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Μια στρατηγική που δεν την επεξεργαζόμαστε τώρα, στο φτερό και για λόγους προεκλογικών εντυπώσεων.

Μια στρατηγική που έχει μακροπρόθεσμους, μεσοπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους στόχους, έχει ιεράρχηση και τελικά μπορεί να καταλήξει σε ένα εφαρμόσιμο ρεαλιστικό πρόγραμμα πενταετίας, στο οποίο μπορούν να συμμαχήσουν σήμερα δυνάμεις και πρόσωπα χωρίς κομματικά στεγανά και face control, χωρίς απόλυτη ταύτιση για την στρατηγική, με συμφωνία στην εφαρμογή των ενδιάμεσων  στόχων.
Δυνάμεων με ένα μόνο προαπαιτούμενο:  να έχουν μια στοιχειώδη διαδρομή στην τοπική κοινωνία που να τα έχει αναδείξει, μια διαδρομή που να μπορεί να εγγυηθεί στοιχειωδώς για τις προθέσεις τους, δυνάμεων που δεν έχουν επιχειρήσει να διχάσουν την τοπική κοινωνία, δυνάμεων που δεν εμφανίζονται από το πουθενά με εντολή άνωθεν για  «να σώσουν» τους ιθαγενείς.

Γνωρίζουμε ότι όλα όσα έχουμε στο σχέδιό μας δεν εφαρμόζονται σε μια πενταετία.

Αλλά η μεγάλη αναγκαία στροφή στην πορεία του δήμου είναι εφικτό να γίνει.

Το Χαλάνδρι χρειάζεται αλλαγή πορείας.

Εμείς στα συμβόλαια νομής της εξουσίας μεταξύ παραγόντων, στα συμβόλαια της καμαρίλας και του βυζαντινού παρασκηνίου που οδήγησαν μέχρι εδώ, αντιπροτείνουμε ένα μόνο συμβόλαιο:

Το συμβόλαιο τιμής και δέσμευσης με τους συνδημότες μας και την τοπική κοινωνία.

Και στην σύνταξη αυτού του συμβολαίου και την υπογραφή του με την κοινωνία, καλούμε να προχωρήσουμε μαζί, όλες οι δυνάμεις  και το υγιές τμήμα του μη ενταγμένου στο κόλπο τοπικού πολιτικού  προσωπικού, ανεξάρτητα παραταξιακής προέλευσης.

Το δικό μας πλαίσιο συνεργασιών δεν είναι η άθροιση των ψηφοφόρων των παραγόντων ή των κομμάτων. Διότι εμείς σεβόμαστε τους συνδημότες μας και δεν τους θεωρούμε κουκιά κανενός.

Το δικό μας πλαίσιο συνεργασιών είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για την πόλη και τους δημότες.
Είναι η συμφωνία ΑΡΧΩΝ και ΔΡΑΣΗΣ πάνω σε συμφωνημένους και γνωστούς στην κοινωνία, στόχους.

Σε τέτοιες συμφωνίες είμαστε ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΙ και θα τις επιδιώξουμε και θα εργαστούμε γι’ αυτές χωρίς να θέτουμε απολύτως κανένα προαπαιτούμενο.

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΛΕΕΙ ΤΟ MYOTA - ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ. ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΑ .... ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!

Οντως τη γλίτωσαν οι των δημοτικών επιχειρήσεων


Επιβεβαιώνονται τελικά οι πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το myota.gr εδώ και δυο εβδομάδες και οι εργαζόμενοι στα Νομικά Πρόσωπα των δήμων δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των 4.000 απολύσεων και στην διαπραγμάτευση που γίνεται με την τρόικα.
Ο σχεδιασμός για τις 4.000 απολύσεις μέσα στο 2013 σύμφωνα με το σχέδιο που έχει αναπτύξει το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης, οι 4.000 απολύσεις που έχουν ζητηθεί από την τρόικα, προέρχονται από τους 2.000 υπαλλήλους της ΕΡΤ, τους 300 επίορκους, τις 400 αποχωρήσεις για λόγους υγείας και 800 με 1.000 αποχωρήσεις από πλεονάζον προσωπικό στις αμυντικές βιομηχανίες.
Επίσης η τοπική αυτοδιοίκηση έχει δώσει ήδη περίπου 5.000 στην διαθεσιμότητα και ελάχιστοι είναι αυτοί που θα προστεθούν στους 12.500 μέχρι το τέλος του χρόνου.
Το 2014 όμως όπως φαίνεται θα είναι η χρονιά της Αυτοδιοίκησης με ακόμη 6.000 στην διαθεσιμότητα και 5.000 από τις 11.000 συνολικά απολύσεις.
Τελικά κινδυνεύουν σοβαρότατα οι 2.200 σχολικοί φύλακες που δεν φαίνεται να απορροφώνται πουθενά, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται και η μετάλλαξη της εργασιακής τους σχέσης με προσλήψεις από το ΕΣΠΑ. Η διαθεσιμότητα των σχολικών φυλάκων λήγει τον Μάρτιο του 2014 και απολύονται αυτοδίκαια εκτός αν απορροφηθούν στα νοσοκομεία, πράγμα που δεν φαίνεται.
Σ’ αυτούς φαίνεται να προστίθενται άλλοι 2.500 από τις δημοτικές επιχειρήσεις που όπως δείχνουν τα πράγματα και αυτές πάνε για κατάργηση. Και θα μείνουν άλλοι 1.000 περίπου που προσδοκάται με την αξιολόγηση των δομών είτε να καταργηθούν οι οργανικές τους θέσεις, είτε να πιαστούν στην δαγκάνα του νόμου με πλαστά δικαιολογητικά μέχρι το τέλος του 2014.

myota.gr


ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Σκέψου λέει, τώρα να πούνε ότι απολύονται αυτοί που δεν έχουν οργανικές θέσεις. Μέχρι κρεμάλες βλέπω να στήνονται αντί για παγοδρόμια φέτος, στο Χαλάνδρι.

Και με την ευκαιρία, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;

Που βέβαια τον κάψατε, αφού κάνατε τις κρίσεις με τον προηγούμενο. Και άρα δεν θα μπορεί να εφαρμοστεί για 5 ολόκληρα χρόνια πλήρως.

Αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!

ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ. ΦΕΡΜΑΣ! ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΕΡΜΑΣ!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ Η ΡΑΧΗΛ

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΑΔΩΝΙ: "ΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ"


Είναι γνωστός ο “ηλεκτρισμός” και η ένταση ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και την Ραχήλ Μακρή, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Κατά την ομιλία του, ο κ.Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην κ.Μακρή που ανέβηκε στα κάγκελα της ΕΡΤ, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της.

Η απάντησή της ήρθε από το twitter όπου με ένα βίντεο από το youtube του θύμισε τι έλεγε ως βουλευτής του ΛΑΟΣ για τον Αντώνη Σαμαρά:

«Άκου φασιστάκο», έγραψε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και παρέπεμψε στο βίντεο.


Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 11-11-2013