Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΖΗΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ.


"Αι αρχαί του τόπου" που λέει και ένας παλαιός συμμαθητής μήπως πρέπει να ξανασκεφτούν τις προτεραιότητές τους. Γιατί γίναμε - Τσικάγκο - γίναμε.

(όταν δεν θα έχουμε θέματα θα σας δείξουμε και ληστεία σε πρώτη πανελλήνια, αποκλειστική, super duper και δεν συμμαζεύεται, μετάδοση, για να μην ακούτε μαλακίες.)


ΨΗΦΙΣΜΑ - ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Με μια εισήγηση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τεκμηρίωνε νομικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ το παράνομον της επιβολής του τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γ. Κουράσης ανταποκρίθηκε στο αίτημα πολλών συνδημοτών μας αλλά και συλλογικοτήτων της πόλης, "να κάνει επιτέλους  κάτι ο δήμος για το χαράτσι".

Στο "δια ταύτα" βέβαια η εισήγηση "έπασχε" λίγο αφού ως δράση συμπαράστασης στους δημότες, ο δήμαρχος  πρότεινε την διοργάνωση ...  Ημερίδας. (!!!!)
(Δεν έχουμε ψωμί - Φάτε παντεσπάνι).

Ο Σίμος Ρούσσος, με μια ΠΛΗΡΗ τοποθέτηση για την μνημονιακή λαίλαπα και κυρίως τους κινδύνους που εμπεριέχονται στην επικύρωση της δανειακής σύμβασης από την "χούντα" - όπως χαρακτηριστικά είπε, που κυβερνά την χώρα - πίεσε και τελικά επέβαλε δύο σημαντικές προσθήκες, προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα - όχι για την διοίκηση  αλλά για τον Δήμο Χαλανδρίου με την ευρύτερη έννοια ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που ήθελε - όπως όλοι μας - να συνταχθεί και θεσμικά στο μέτωπο των αντικατοχικών δυνάμεων.

Οι προσθήκες του Σίμου:

1. Το δημοτικό συμβούλιο καλεί τους δημότες να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της επιβολής του χαρατσιού στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού στις 4 Δεκεμβρίου.

2. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να είναι στην διάθεση των ασθενέστερων δημοτών που θα τους κοπεί το ρεύμα για να κάνει επανασυνδέσεις σε ρολόγια.

Την εισήγηση του κου Ρούσσου ψήφισε τελικά και η πλειοψηφία - δηλαδή η ενιαία παράταξη ΝΔ -  ΜΠΑΤΣΟΚ  παρά τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ αρκετών Κουρασικών δημοτικών συμβούλων, που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, (διότι οι άλλοι,Ανδρεόπουλος κλπ γαλαζοαίματοι έχουν καταπιεί την γλώσσα τους και προτιμούν να ασκούν τρομοκρατία στους δρόμους παρά να τοποθετούνται πολιτικά).

Υπέρ του ψηφίσματος - βέβαια- ψήφισε  και ο Λάζαρος Παναγιώτου από την παράταξη του Ν. Πανταζή.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ  ΔΗΛΑΔΗ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ - ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ - ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΕΡΕΤΖΕ Η ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ.

Η Λούλα Καρατζά είχε ήδη αποχωρήσει, με το σκεπτικό ότι " δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουμε μαζί με τους κυβερνητικούς  ψηφίσματα.  Ποιος φταίει δηλαδή; Ποιος στηρίζει την κυβέρνηση;
Αυτά θα χρησιμοποιούν ως άλλοθι για να βάλουν μάσκες στις πραγματικές προθέσεις τους η διοίκηση και να εξαπατά τους πολίτες".

ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ (!!!)  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ".

Πιο έντιμος και συνεπής με τις απόψεις του (άσχετα αν διαφωνούμε με την ανάλυσή του)  στάθηκε ο Κώστας Παττακός που  είχε το θάρρος να ψηφίσει ΛΕΥΚΟ, λέγοντας ότι "είναι εναντίον των λογικών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".

Στην συζήτηση παρενέβη η εκπρόσωπος των Συμβασιούχων Υπαλλήλων του Δήμου όπου είπε απλά ότι: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, άλλα λέτε και άλλα κάνετε, όπως και στην περίπτωσή μας, όπου οι δικηγόροι του δήμου αντί να μας στηρίξουν, όπως εδώ ψηφίσατε, μας στέλνουν στην ανεργία",  δικαιώνοντας ουσιαστικά - πριν αλέκτωρ φωνήσαι - την "αντιδημοφιλή στους παρευρισκομένους" άποψη της Λούλας Καρατζά περί ψηφισμάτων "φερετζέ".

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΖΗΚΟΓΙΑΝΝΗ

Με φορτηγό  μπήκαν τη νύχτα - κυριολεκτικά - μέσα στο πρατήριο χονδρικής του κ. Ζηκογιάννη, στην Βασ. Γεωργίου, στο Χαλάνδρι  και του άδειασαν τα τσιγάρα.

Όσο πάει το Χαλάνδρι γίνεται ΣΙΚΑΓΟ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΘΕΣ:

ΧΑΪΛΑΪΤ 1 

ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ: Μένουμε όρθιοι στα δύο.Είστε ίδιοι (απευθυνόμενη στους ΚΟΥΡΑΣΟΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ δημοτικούς συμβούλους). Έχετε πέσει στα τέσσερα και έχετε πάρει την κατάλληλη θέση!

ΧΑΪΛΑΪΤ 2


ΔΗΜΑΡΧΟΣ (στην Καρατζά) "Θέλετε να τα έχετε καλά με τα Μέσα. (Εμάς πρέπει να εννοούσε, σύμφωνα με ανεξάρτητους παρατηρητές, οπότε τώρα την έχω δει Ψυχάρης)


ΧΑΪΛΑΪΤ 3

ΓΚΟΤΣΗ: (στον Παττακό): Σε εκβίασε ο Νταβίας και έβγαλες την ανακοίνωση για την ενέργεια του Πράσσου!!!
ΝΤΑΒΙΑΣ προς ΓΚΟΤΣΗ: Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια κυρία 10% (????) -( Τι στο διάολο εννοούσε πάλι; 10% παίρνει η Γκοτση στις εκλογές;;;)

ΧΑΪΛΑΪΤ 4

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Πράσσος δεν είπε ότι είναι από την ΦΛΥΑ όταν έκανε έλεγχο στους εργάτες. (Ατύχησε γιατί οι εργάτες ήταν ΕΚΕΙ και του απάντησαν!)


ΧΑΪΛΑΪΤ 5:

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΝΤΑΒΙΑ:
Με κολλημένο το κεφάλι του απειλιτικά στο κεφάλι του Νταβία: Πες ότι τα έγραψες εσύ αυτά περί μπάτσων για μένα αν τολμάς!
(Ο Νταβίας ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να το πει. ΧΑΧΑΧΑ!)

Τα έγραψε ο ΦΟΥΦΩΤΟΣ Σταθάκη. Τον ξέρεις τον Φούφωτο;)

ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ! Ξέρεις ποιανής.

ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!


(Για τα σοβαρά - δηλαδή το Χαράτσι στην ΔΕΗ και τους συμβασιούχους αλλά και την συζήτηση που έγινε θα κάνουμε αναλυτική ανάρτηση αργότερα).

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ...

Δυο παγκόσμια ρεκόρ πιθανότατα, αν όχι σίγουρα,στερήθηκε η Ελλάδα λόγω της μη συμμετοχής του πρώην πρωθυπουργού στον Μαραθώνιο αγώνα που πραγματοποιήθηκε.

 
Η βεβαιότητα των ρεκόρ είναι απόλυτα βάσιμη και έγκειται :

- κατά πρώτον, στην τεράστια, πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά, συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, μόλις άκουγαν ότι θα συμμετέχει ξανά ο πρώην πρωθυπουργός και έτσι θα μπορέσουν να βρεθούν κοντά του

- και κατά δεύτερον, στο συσωρευμένο πάθος και την άγρια επιμονή με την οποία θα τον κυνηγούσαν -αθλητές και μη-, πράγμα το οποίο θα τον έκανε να τρέξει τόσο γρήγορα, που θα έσπαγε όλα τα κοντέρ !!!

Πυ, πυ, πύυυραυλος θα γινόταν!!!

Run George, Run!

Κρίμα....
ΣτΚ
(ποιος είναι αυτός ο βιονικός αθλητής που ξεχωρίζει από όλους τους άλλους;)
17 ΝΟΕΜΒΡΗ! ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!«Έφυγε» για να μείνει;

Από την στήλη "ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ" στο ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 Τι θέατρο Σκιών εκτειλείσεται μπροστά στα έκπληκτα (και πάλι) μάτια μας;

 Τι πράττει το λεγόμενο «πολιτικό σύστημα της χώρας» (τρομάρα μας), προπαντός τα δύο μεγάλα «κόμματα εξουσίας»;

 Η αντιμνημονιακή (ως ένα σημείο και μέχρι χθες) θέση του Α. Σαμαρά, η αντίθεσή του στα οικονομικά μέτρα, ως αποτελέσματα των εφαρμοστικών νόμων τών “μνημονίων”, του μεσοπροθέσμου, κτλ. τίθενται σε αμφισβήτηση, στην ουσία: καταρρέει, όταν δηλώνει ότι θα ψηφίσει την συμφωνία με τους Ευρωπαίους, του Γ. Παπανδρέου, της 26/27-10-2011, καταστρέφοντας ουσιαστικά την προσεκτική και συντεταγμένη πολιτική-τακτική στάση της ΝΔ μέχρι σήμερα, η  οποία της απέφερε πολιτικά οφέλη, (αποτυπωμένα τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις).

 Προσχωρώντας σε “συγκυβέρνηση”, ο Α. Σαμαράς, ακυρώνει τον βασικό διακηρυγμένο του στόχο που ήταν η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη κυβέρνησης, και την εφαρμογή πολιτικής η οποία θα προκύψει μετά από “διαπραγμάτευση” των όρων της συμφωνίας της 26/27-10-2011, με τους Ευρωπαίους εταίρους. Συναινώντας σε συγκυβέρνηση με το ΠΑ«ΣΟ»Κ, του δημιουργούνται προβλήματα συνοχής στο κόμμα του, του αφαιρούνται επιχειρήματα τα οποία έχτιζε εδώ και δύο χρόνια, παρουσιάζοντάς τον ως προσχωρήσαντα στο στρατόπεδο των «Προθύμων». Το ΠΑ«ΣΟ»Κ τον αναμένει στην γωνία, για να δρέψει τους «καρπούς» από την βεβαία πλέον φθορά τής ΝΔ.

 Όσον αφορά την κυβέρνηση του ΓΑΠ και του ΠΑ«ΣΟ»Κ τα έχουμε πει πλειστάκις,.
 Διασυρμός, η απόλυτη ξεφτίλα, παταγώδης ανικανότητα και στα στοιχειώδη. Τώρα ο ΓΑΠ προκειμένου να ΜΕΙΝΕΙ «φεύγοντας» δεν διστάζει να τους Πετσαλνικώσει όλους.. , να τους φθείρει, να τους καταστήσει συγκρίσιμους με το ίδιο (και τον ίδιο).
 Και οι υπόλοιποι: κοιτάνε… (όταν δεν εξαγγέλλουν : Μέτωπα, Κινήσεις, Κόμματα με τον εαυτό τους: ανά τρία-τέσσερα άτομα…)

 Αν ήμουν Ποιητής θα έγραφα: Αν αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα, με συγχωρείται, δεν θα πάρω…

 Επειδή είμαι ενεργός πολίτης γράφω: να αυτό-οργανωθούμε, να διεκδικήσουμε τη ζωή μας, να οικοδομήσουμε ένα παλλαϊκό Ενωτικό Δημοκρατικό Μέτωπο, να «τους πάρουμε με τις πέτρες».
 Να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

 Υ.Γ. Ποιος Πρωθυπουργεύει σήμερα;

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
 e-mail: gpapagian@in.gr

http://energoisosialistes.blogspot.com/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *