Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ROYAL ALBERT HALL - ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!

Ο Andre Rieu είναι ένας 62χρονος Ολλανδός βιολιστής, από τα μεγαλύτερα εν ζωή ονόματα μαέστρων κλασικής μουσικής σήμερα στον κόσμο.Θεωρείται ο κορυφαίος ερμηνευτής στον κόσμο, των βάλς των Γιόχαν Στράους (πατέρα & υιού). Από το 1987 δημιουργεί την διάσημη ορχήστρα του: Johann Strauss Orchestra, με 50 περίπου εξαιρετικούς μουσικούς. Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα & αίθουσες του κόσμου. Του έχει απονεμηθεί 2 φορές το World Music Award (κάτι σαν Όσκαρ για την παγκόσμια μουσική σκηνή κάθε είδους..) και έχει αρκετούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε ευρωπαικές χώρες, Αυστραλία και Βρετανία...


Το 2001 δίνει στήν ιστορικότερη αίθουσα συναυλιών της Βρετανίας (και μιά από τις πιό γνωστές ανα το κόσμο, μαζί με τη Σκάλα του Μιλάνου, το Madison Square Garden της Ν. Υόρκης κ.τ.λ), στο Royal Albert Hall του Λονδίνου (έχουν παίξει και ερμηνεύσει εκεί κατά καιρούς όλοι οι μεγάλοι του 20αι.- από Κάλλας και Έντιθ Πιάφ μέχρι U2 kai Beatles) μια από τις σπουδαιότερες συναυλίες του, το Millenium Concert (η οποία μάλιστα ηχογραφείται ζωντανά και βγαίνει αργότερα σε δίσκο).

Επιλέγει για το κλείσιμο μιάς συναυλίας, με έργα Strauss, Sostakovich, George Gersuin Glen Miller και άλλων μεγάλων κλασικών των προηγούμενων, αλλά κυρίως του 20 αι., το κομμάτι που περιλαμβάνει το βίντεο που ακολουθεί απ'το you tube. Το τι επακολουθεί στην αίθουσα το "περιγράφει" το ίδιο το βίντεο...

Η συναυλία δεν είχε καμμιά απολύτως σχέση με το επίσημο Ελληνικό Κράτος, δεν διοργανώθηκε από κάποιο κρατικό ή ιδιωτικό ελληνικό φορέα, ούτε συμμετέχει σ'αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο κάποιος Έλληνας, σαν μουσικός , μάνατζερ, οργανωτής ή απλός θεατής..(Το θέατρο είναι κατάμεστο από ... Βρετανούς -και όχι μόνο- όλων των ηλικιών).

Αυτός που "τιμάται" όμως από τον Andre Rieu, με την επιλογή του, είναι ένας κλασικός του 20 αι. που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα στενά όρια της νεοελληνικής μιζέριας και έχει γίνει μέρος της παγκόσμιας μουσικής πολιτιστικής κληρονομιάς εις το διηνεκές...

Το βίντεο στο you tube έχει πάνω από 2.000.000 προβολές...

Απολαύστε υπεύθυνα...
http://www.youtube.com/watch?v=ia34kknFpk0

13.00 ΩΡΑ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΟΥΙΛΙΑΜ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ!!!! ΓΙΟΥΡΙΑ!!!!!Δεν έχει δουλειά ο διάολος στα κανάλια και μας πρήξανε τα φρύδια!


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ

Η ΔΩΡΙΕΩN ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ή ΟΧΙ;;;;

(άσχετο?)


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ! ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ" ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ Ή ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Μου είπε ο σμπίρος μου ότι έχουμε νέο κρούσμα κωλοτούμπας, ανάλογης της γνωστής πιρουέττας με τριπλό συσπειρωτικό σάλτο μπροστά του κου Βάσιου στον δήμο. Στην προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ο εισαγγελέας για τις διαφημιστικές πινακίδες - λέει ο σμπίρος μου - ότι δημοτική σύμβουλος, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ  (αν δεν έχει μπερδευτεί ο σμπίρος μου), κατέθεσε ότι ψήφισε μεν την χωροθέτηση των διαφημιστικών μέσων αλλά δεν ήξερε ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
("Ο όφις με ηξηπάτησε" κε Πρόεδρά μου!)

Ρε τι στο διάολο είναι οι αιρετοί αυτής της πόλης πλέον;
ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ;;;

Καταλαβαίνω το άγχος της πολιτικής επιβιώσεως και της απόπειρας να αυτοεξαιρεθεί κανείς από τα δύσκολα αλλά Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ. Αλλιώς ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

ΑΝΤΕ!
ΡΟΜΠΙΤΣΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *