Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

2 ΧΡΟΝΙΑ ....


ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Δημοτικά Αθλητικά Προγράμματα προετοιμασίας υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ & Στρατιωτικές Σχολές στο Χαλάνδρι                        
Προγράμματα προετοιμασίας για τα αγωνίσματα του στίβου και της κολύμβησης των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ και τις Στρατιωτικές Σχολές οργανώνει η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Ν. Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ν. Πέρκιζας από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του κολυμβητηρίου από Δευτέρα έως Παρασκευή: 7:30 έως 20:00 και Σάββατο: 7:30 έως 13:00, Λ. Πεντέλης 146, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6819350, 210 6814328, fax: 210 6821926, email: sports@halandri.gr
ΣΧΟΛΙΟ: Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΜΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Σ. ΓΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ, TΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ - ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (γιατί είμαστε καχύποπτοι τρεις μέρες πριν τις εκλογές και λέτε μας εσείς σπαζαρχίδες).

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ - ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ


ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

ΤΣΑΚΙΣΕΤΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΚΚΟΛΑΠΤΌΜΕΝΟΣ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΤΣΑΚΙΣΕΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΤΣΑΚΙΣΕΤΟΝ ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΣΤΕΜΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, γιατί είναι παντού.

ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣΌταν ζήτησα τηλεφωνική ενημέρωση για το θέμα της καταγγελίας του κ Θεοδώρου η κα Σιούτη - διευθύντρια του δήμου - μου είπε ότι δεν μπορεί να με ενημερώσει (παρά το ότι της υπενθύμισα ότι είμαι μέλος του δημοτικού συμβουλίου).
"Αφήστε τους παιδικούς σταθμούς έξω από την πολιτική αντιπαράθεση - ξέορυμε πώς κάνουμε την δουλειά μας" ήταν η ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΑΠΑΙΤΗΣΗ της κας Σιούτη να μην ελέγχεται και να μην ενημερώνει τους εκλεγμένους εκπροσώπους των δημοτών.

"Την ενημέρωση στον κο Θεοδώρου δεν έκανα εγώ αλλά η προϊσταμένη του Η Παιδικού Σταθμού κα Καλπίδου". συνέχισε.

Πήρα τηλέφωνο την κα Καλπίδου η οποία μου είπε ότι δεν αναγνωρίζει την φωνή μου και δεν είναι βεβαία ότι συνομιλεί με τον δημοτικό σύμβουλο Νταβία.

Πετάχτηκα μέχρι τον παιδικό σταθμό, έδειξα την ταυτότητά μου στην κα Καλπίδου για να μην έχει αμφιβολίες αλλά πάλι αρνήθηκε να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία λέγοντάς μου ότι δίνει λογαριασμό μόνο στην επιτροπή των παιδικών σταθμών (Γερολυμάτος και ΣΙΑ).

Μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν συμμετέχω στην επιτροπή αφού θέλω να ενημερώνομαι.

Της εξήγησα ότι η επιτροπή είναι μονοπαραταξιακή με απόφαση της διοίκησης άρα δεν μπορούσα να συμμετέχω και να το ήθελα και της θύμισα ότι πέρυσι που ήταν διαπαραταξιακή συμμετείχαμε.

Επέμεινε στην άρνησή της ζητώντας μου αίτηση κάτι που αρνήθηκα να κάνω και αντ' αυτού κατέθεσα επιστολή διαμαρτυρίας  με αριθ. Πρωτ. 772 (σημερινή ημερομηνία).

Το θέμα αναδεικνύει πολλές πλευρές για την λειτουργία  του δήμου - οπερέτα.

Με πρώτο την ουσία των καταγγελλομένων του συνδημότη μας.

Αλλά και με εξίσου σημαντικό το θέμα της αντίληψης που κάποιοι έχουν επιβάλλει στις υπηρεσίες του Δήμου: την πλήρη απαξίωση των αιρετών και του ρόλου τους.
Λυπάμαι κα Σιούτη!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

Και θα επανέλθω γιατί στα 15 λεπτά που έμεινα στον Η παιδικό σταθμό έγινα και δέκτης της απόγνωσης γονιών που έψαχναν να βρουν λύση για τα παιδάκια τους.
Και μόλις άκουσαν "δημοτικός σύμβουλος" μου την έπεσαν.
Και όταν κατάλαβαν τι έκανα εκεί και ότι δεν ήμουν "της διοικήσεως" μου ζήταγαν το τηλέφωνό μου ελπίζοντας κάποιος να ασχοληθεί και με τους "εκτός του κύκλου των βολεμένων".

Τους εξήγησα ότι λύση δεν μπορώ να δώσω με τις ισχνές δυνάμεις με τις οποίες μας όπλισε ο δημότης, άλλωστε έγιναν μάρτυρες του εμπαιγμού μου από τις υπηρεσίες και κατανόησαν ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σε εμάς.
"Μόνο λίγο φως από την Πλατεία, στις αδικίες που γίνονται μπορώ να ρίξω" τους είπα.

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ που είχε μείνει το παιδί του εκτός.

Το ξέρω ότι "κάτι είναι και αυτό" γι' αυτό δεν θα υποκύψω ακόμα και στους φίλους που θεωρούν ότι πρέπει να σταματήσω γιατί ελπίζουν οι ανόητοι ότι έχουν να κερδίσουν κάτι αν αντικατασταθεί η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με την ΥΠΟΤΑΓΗ.
 Ο καθένας τον δρόμο του.

ΥΓ: Από Δευτέρα θα πούμε όσα αυτή την βδομάδα δεν πρέπει να ειπωθούν.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΥΠΟΠΤΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ!!!!Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μεθοδεύονται (μαγειρεύονται??) αλλαγές στα αποτελέσματα των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούςμετά την έγκριση από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Σεπτεμβρίου.

Είχα καταθέσει αίτηση για τον Η παιδικό σταθμό (όνομα παιδιού Θεοδώρου Σοφία) και στην αρχική ανάρτηση μορίων μου είχαν δώσει 70 μόρια (τέλη Ιουλίου).
Με 2 επιστολές ζήτησα να μου δοθούν 20 ακόμη μόρια καθώς είμαι φοιτητής με εισόδημα <30000>αναφέρεται στην απόφαση ΔΣ (232)  για τον τρόπο μοριοδότησης). Όντως τα μόρια δόθηκαν όπως θα δείτε στην απόφαση 345 που εγκρίθηκαν οι λίστες για τις εγγραφές.

Έγινε εγγραφή της κόρης μου χθες (16/7), αλλά το απόγευμα μας τηλεφώνησε η Προϊσταμένη του Σταθμού  και μας είπε την επόμενη ημέρα το παιδί να μην το πάμε στο σταθμό γιατί το ζήτημά μας θα επανεξεταστεί. Δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι ήρθε εντολή από «ψηλά» και ότι τη Δευτέρα θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων.

Σήμερα μίλησα και με τον κο Γερολυμάτο και με την κα Σούτη (είναι μέλη της επιτροπής αξιολόγησης), χωρίς να μου δώσουν ακριβή απάντηση για το ποιο είναι το πρόβλημα και τι ακριβώς ήταν αυτό που σε 1 μέρα άλλαξε τη κρίση της επιτροπής. Η μεν κα Σούτη μου έλεγε ότι όταν λέει εισόδημα εννοείται ότι είναι οικογενειακό, ο μεν κος Γερολυμάτος ότι κανονικά έπρεπε να λέει φοιτητής για πρώτο πτυχίο αλλά ίσως ξεχάστηκε στην αντιγραφή της απόφασης.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να συζητήσω αν το κριτήριο είναι δίκαιο ή άδικο, αλλά εφόσον αποφασίστηκε και διατυπώθηκε με αυτό τον τρόπο από το ΔΣ, η ερμηνεία κατά το δοκούν και μάλιστα μετά την επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων γεννά στην καλύτερη περίπτωση υποψίες.

Σας επισυνάπτω τις 2 επιστολές μου από όπου θα έχετε μια πλήρη εικόνα για το ζήτημα καθώς και τις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ (232/15 Τρόπος μοριοδότησης, 233/15 Συγκρότηση επιτροπής, 345/15 Έγκριση πρακτικού επιτροπής αξιολόγησης)

Θα εκτιμούσα κάθε δυνατή βοήθεια.

Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση, 
Δημήτρης Θεοδώρου 
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, MBA
Διαπίστευση Εργαστηρίων

ΣΧΟΛΙΟ: 
Ο Γερολυμάτος ερμηνεύει μόνος του τα κριτήρια και αλλάζει μόνος του τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων???
¨Εεεεελα! Δεν το πιστεύω!
"ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ"
Από την Αυτού Σταλινικότητα!!!
Θα ασχοληθεί με το θέμα ο Νταβίας αγαπητέ αναγνώστη μας για να δούμε τι γίνεται και θα επανέλθουμε.
(Στοιχεία επικοινωνίας του κ Θεοδώρου είναι στην διάθεση της Πlατείας - Η καταγγελία είναι ΚΑΘΑΡΗ, EΠΩΝΥΜΗ και όχι από μαϊμουδοemail).

ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

Χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015
Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015:

 1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 66/2015 οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από ώρα 07.00 έως ώρα 19.00.
 2. Αρμόδια για τη διοργάνωση και τη διενέργεια εκλογών για όλους τους δήμους του Νομού Αττικής είναι η Περιφερειάρχης Αττικής.
 3. Στην Α΄ εκλογική Περιφέρεια Αθηνών θα λειτουργήσουν 871 εκλογικά τμήματα, στη Β΄ εκλογική Περιφέρεια Αθηνών 2.417 εκλογικά τμήματα, στην Α΄ εκλογική Περιφέρεια Πειραιώς 353 εκλογικά τμήματα, στην Β ΄ εκλογική Περιφέρεια Πειραιώς 463 εκλογικά τμήματα και στην εκλογική Περιφέρεια  του «ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ»  787 εκλογικά τμήματα.
 4. Στην Α΄ εκλογική Περιφέρεια Αθηνών εκλέγονται  14 βουλευτές, στην  Β΄ εκλογική Περιφέρεια Αθηνών 44, στην   Α΄ εκλογική Περιφέρεια  Πειραιώς  6, στην  Β΄ εκλογική Περιφέρεια Πειραιώς  8 και στην εκλογική Περιφέρεια  του «ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ»  15.  
 5. Δικαίωμα ψήφου στις βουλευτικές εκλογές έχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν συμπληρώσει  18ο   έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι  στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων του κράτους και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν. 
 6. Οι εκλογείς μπορούν να μάθουν που ψηφίζουν : α) μέσω του Διαδικτύου www.ypes.gr (Μάθε που ψηφίζεις) και β) καλώντας στο τηλεφωνικό  κέντρο του ΥΠΕΣ: 2131361500.
 7. Εκλογείς που, χωρίς να έχουν στερηθεί του εκλογικού τους δικαιώματος, δεν περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα έως το τέλος της ψηφοφορίας σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του δήμου, στα δημοτολόγια ή μητρώα αρρένων του οποίου είναι γραμμένοι. Οι πολίτες αυτοί έχουν τη δυνατότητα, έως και το πέρας διεξαγωγής της ψηφοφορίας της  20ής Σεπτεμβρίου 2015, να απευθυνθούν στο δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι και να ζητήσουν πιστοποιητικό εγγραφής τους στα δημοτολόγια, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όσοι από αυτούς είναι εγγεγραμμένοι μόνο στα Μητρώα Αρρένων και όχι στα δημοτολόγια δήμου της χώρας, μπορούν να εφοδιαστούν με πιστοποιητικό που να βεβαιώνει την εγγραφή τους στα μητρώα Αρρένων.
 8. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.
 9. Οι στρατιωτικοί, οι ναυτικοί και οι κρατούμενοι που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν εγγράφονται σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
 10. Οι ετεροδημότες κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ψηφίζοντας για τη βασική εκλογική περιφέρεια στα 182 εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών εφόσον είχαν υποβάλει σχετική αίτηση έως την 30η Ιουνίου 2015 και περιελήφθησαν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.
 11. Οι διπλοεγγεγραμμένοι εκλογείς υπογράφουν ενώπιον του αντιπροσώπου της δικαστικής αρχής έντυπη υπεύθυνη δήλωση, με την οποία δηλώνουν ότι, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 113 παρ. 2 του ΠΔ/2012 έλαβαν γνώση ότι είναι διπλοεγγεγραμμένοι και δεν ψήφισαν, ούτε προτίθενται να ψηφίσουν την ημέρα αυτή σε άλλο εκλογικό τμήμα. Με έντυπες υπεύθυνες δηλώσεις εφοδιάζονται όλα τα εκλογικά τμήματα, μαζί με το λοιπό εκλογικό υλικό.
 12. Στις παρούσες εκλογές δεν τίθεται στο ψηφοδέλτιο σταυρός προτίμησης υπέρ υποψηφίων, δεδομένου ότι οι υποψήφιοι εκλέγονται κατά τη σειρά που αναγράφονται στο συνδυασμό του κόμματος (λίστα). Ωστόσο σε περίπτωση που τεθεί σταυρός προτίμησης, το ψηφοδέλτιο αυτό δεν είναι άκυρο και προσμετράται  υπέρ του συνδυασμού.  
 13. Για την εξυπηρέτηση των αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκονται στα Πρωτοδικεία Αθηνών και Πειραιώς για την παραλαβή του Πρακτικού νο 2 «για την Περιφερειάρχη».
 14. Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών, στη διάθεση των εκλογέων και των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής για κάθε διευκρίνιση παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132065067 και 2132065061.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη συγκέντρωση και έγκυρη μετάδοση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.