Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Αποβάλλουν μαθητές για 5 ανοιχτά δάχτυλα στην παρέλαση, απαλλάσουν το FOCUS για το ένα! Άρα...

Την επόμενη φορά τους χαιρετάμε μόνο το ένα δάχτυλο υψωμένο. Για να είναι νόμιμο!
XRIMANEWS.GR

Αθωωτική είναι η ετυμηγορία για τον εκδότη του γερμανικού περιοδικού Focus και την κατηγορία της προσβολής συμβόλου κράτους η οποία αφορούσε στο περιβόητο πρωτοσέλιδο του περιοδικού τον Φεβρουάριο του 2010 με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βάρος του εκδότη καθώς το ύφασμα με το οποίο είναι τυλιγμένο το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου δεν ήταν η ελληνική σημαία.

Κήρυξε δε απαράδεκτη την ποινική δίωξη η οποία είχε ασκηθεί κατά των 5 δημοσιογράφων του περιοδικού για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κρίνοντας ότι το αδίκημα δεν υφίσταται καθώς τα επίμαχα κείμενα αναφέρονταν σε πράξεις Ελλήνων πολιτικών και δεν είχαν πρόθεση να θίξουν τον ελληνικό λαό. Οι δικαστές αποφάνθηκαν επίσης ότι πλέον έχει εξαληφθεί και το αξιόποινο για το αδίκημα της εξύβρισης καθώς με το νέο νόμο η εξύβριση έγινε πταίσμα και παραγράφεται υφ΄όρων.
Νωρίτερα όταν άρχισε η διαδικασία το δικαστήριο είχε αποβάλει την πολιτική αγωγή με το σκεπτικό ότι δεν υφίσταται άμεσο έννομο συμφέρον τους και ζημιά των μηνυτών.

Ο δικηγόρος Θεόδωρος Φραγκάκης, ένας εκ των μηνυτών με δηλώσεις του επεσήμανε ότι η απόφαση είναι κατακριτέα και υπογράμμισε ότι «Μετά απο δύο χρόνια διαδικασίας, ενώ το δικαστήριο είχε δεχτεί όλους τους ισχυρισμούς της πολιτικής αγωγής, σήμερα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι, δέχτηκε τις ενστάσεις των Γερμανών ότι δεν υπάρχει συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και προσβολή του εθνικού συμβόλου και τους αθώωσε».

«Δεν ξέρουμε τι άλλαξε και παραδέχτηκε η ελληνική δικαιοσύνη με αυτή την απόφαση, ότι οι Ελληνες είναι απατεώνες, διεφθαρμένοι και δεν πληρώνουν φόρους», κατέληξε.

Πηγή: defencenet.gr
http://halandripedia.blogspot.com/2012/04/5-focus_04.html
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ;;;ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ

Εμείς ούτε κακοί είμαστε ούτε ζηλιάρηδεςΕίμαστε αντιπολίτευση αλλά χαιρόμαστε όταν η διοίκηση λειτουργεί στην σωστή κατεύθυνση. Η κριτική μας συνοδεύεται πάντα με την πρόταση μας.
Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Αθλητικού Οργανισμού με ικανοποίηση και την επικροτούμε.
«Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου μας και ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός «Ευριπίδης», προτάσσοντας τον Αθλητισμό ως μία από τις βασικότερες εκφάνσεις του Πολιτισμού και ως ιδεατή ενασχόληση των νέων κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκέψεων πρωταθλητών μας στα Δημοτικά σχολεία μας. Η δράση αυτή υλοποιείται στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, για την προώθηση του Αθλητισμού ως μία εξαιρετική βιωματική εμπειρία, καθώς και της προβολής στα παιδιά υγιών κοινωνικών προτύπων."

Ο Δήμος μας έχει στο δυναμικό των εργαζομένων του τους γνωστούς πρωταθλητές Άγγελο Παυλακάκη, Αντώνη Παπαντώνη και Χαράλαμπο Παπανικολάου, οι οποίοι με τις διεθνείς διακρίσεις τους έχουν τιμήσει τη χώρα μας και τον Ελληνικό Αθλητισμό και η αξιοποίηση τους είναι θετική.

Ρωτάμε όμως καλόπιστα τον πρόεδρο


1)Σε ποια υπηρεσία του Δήμου εργάζονται οι πρωταθλητές μας και γιατί δεν
ανήκουν στον Αθλητικό Οργανισμό.

2) Πόσους γυμναστές έχει με οργανική θέση ο Αθλητικός Οργανισμός και πως τους αξιοποιεί.

3)Γιατί τον γύρο της ρεματιάς τον οργάνωσε η αντιδήμαρχος οικονομικών
και όχι ο Αθλητικός Οργανισμός!!!!

3)Ποια είναι η παρέμβαση του Αθλητικού Οργανισμού και η βοήθεια προς τα Σωματεία τα οποία μάλιστα εφέτος κόντρα στην κρίση πηγαίνουν πολύ καλά και πρωταγωνιστούν.

4)Να μας απαντήσει αν ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου που στοιχίζει στους Δημότες 2.500.000 Ευρώ δικαιολογεί με την προσφορά του αυτό το κόστος.Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *