Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Διαφωνούσε έντονα με το Μνημόνιο λέει ο Ανδρέας Λοβερδος

".... Σε ό,τι με αφορά, μαζί με τρεις-τέσσερις ακόμη υπουργούς, είχαμε διαφωνήσει με την επιλογή αυτή και μάλιστα έντονα."
Αυτό είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του προκαλώντας ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ από όσους δεν γνωρίζουν την πραγματική πραγματικότητα!

Την πραγματικότητα που φέρνει αποκλειστικά στο φως σήμερα η ΠΛΑΤΕΙΑ - όπως πάντα ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Ανασύραμε λοιπόν από το φωτογραφικό μας αρχείο τα πειστήρια για μια αλήθεια που σκόπιμα έχουν αποκρύψει από τους πολίτες, σκοτεινά κέντρα που στόχο έχουν να περιορίσουν την εμβέλεια της ΡΥΚΚΣΗΣ και να πλήξουν την διεισδυτικότητα του κ. Λοβέρδου στα λαϊκά στρώματα.

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ:

1. Τον Ανδρέα Λοβέρδο να ηγείται μπλοκ διαδηλωτών κατά του μνημονίου
2. Τον Ανδρέα Λοβέρδο μαζί με τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα!

ΕΕΕ, ΟΟΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ! ΟΥΣΤ!"3. Τον αγωνιστή βουλευτή να προσέρχεται στην βουλή με Tshirt διαμαρτυρίας κατά της πώλησης της χώρας:


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ...

... τον Ανδρέα Λοβέρδο μαζί με την Θεοδώρα Τζάκρη να φωνάζουν με πάθος έξω από την βουλή:
ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ – ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΑλληλεγγύη για όλους: Κάλεσμα για την αυριανή κινητοποίηση στη ΔΕΗ.

Όχι στα χαράτσια – όχι στις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ – να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος – επανασύνδεση σε όλα τα νοικοκυριά – κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Οι μνημονιακές πολιτικές που συνεχίζουν να εφαρμόζονται με την ίδια ένταση οδηγούν τον κόσμο στην φτώχεια, την ανεργία και την ανέχεια. Η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ έχει βάλει στο στόχαστρο βασικές κοινωνικές ανάγκες αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει πάρει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης.

Την ώρα που η ανεργία, και ειδικά αυτή των νέων, έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, η επίθεση στα εισοδήματα του κόσμου της εργασίας κλιμακώνεται, που η μετανάστευση των νέων είναι γεγονός, που οι άστεγοι καθημερινά αυξάνονται, η κυβέρνηση αδιαφορώντας ακόμα και για δικαστικές αποφάσεις μετατρέπει τη ΔΕΗ σε μηχανισμό συλλογής φόρων – χαρατσιών.

Την ίδια στιγμή που η τρικομματική κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής να εξελίσσονται σκάνδαλα που ζημιώνουν το δημόσιο, καθημερινά διακόπτεται η παροχή ρεύματος σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν για μια ακόμη φορά. Και ενώ το εισόδημα έχει υποστεί μείωση η κυβέρνηση προωθεί αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ενώ ήδη από τον Ιούλιο του 2008 η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος έχει αυξηθεί 15 φορές με τη συνολική αύξηση της τιμής του να ξεπερνά το 44%.

Ο λαός όμως δεν αδρανεί! Αυτοοργανώνεται, δημιουργεί εστίες αντίστασης και αλληλεγγύης. Κάνει πράξη το σύνθημα ότι κανείς δε θα μείνει μόνος του στην κρίση. Απέναντι σε μια εφαρμοζόμενη πολιτική που θέλει να πληρώνουν οι πολλοί και να κερδίζουν οι λίγοι,

η απάντηση είναι Αλληλεγγύη – Αντίσταση – Αυτοοργάνωση
Καλούμε όλους και όλες για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της ΔΕΗ,
αύριο Τρίτη 22/1, στην οδό Αριστείδου,

στις 11.00 π.μ

για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα,
για να μην περάσουν οι αυξήσεις στα
τιμολόγια της ΔΕΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κοινωνική Συμμαχία


Ο Δήμος Χαλανδρίου το άμεσο διάστημα αναπτύσσει σημαντικές κοινωνικές υποδομές στήριξης των συνδημοτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κρίσης, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο, τα συσσίτια, κ.α.

Επίσης προγραμματίζει σημαντικές δράσεις στήριξης για τα σχολεία μας, τα ΚΑΠΗ, τους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας, τα ΑμεΑ.

Σ’ αυτή τη προσπάθεια καλούνται να συμβάλλουν όλοι όσοι μπορούν. Ιδιαίτερα ο Δήμος μας, καλεί τοπικές επιχειρήσεις, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, να στηρίζουν τη συνολική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι πολίτες ή επιχειρήσεις θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χαλανδρίου στο τηλέφωνο 213 2023926.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ...

Πωωωω!

Μπλέξαμέεε!

Χάρτες, Αποσπάσματα Πράξεων Εφαρμογής ως συνέχεια προηγουμένων, βρήκαμε πρωί, πρωί, Δευτεριάτικα στο γραμματοκιβώτιο από τον γνωστό ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.

Τώρα τι κάνουμε;;;

ΤΑ βγάζουμε ή διαπραγματευόμαστε κανένα οικοπεδάκι στο όνομα της συζύγου;

Προέξτε τώρα: ΑΝ τα βγάλουμε θα τρέχουμε στα δικαστήρια και θα πληρώνουμε από την τσέπη μας και επειδή δεν έχουμε θα παρατήσουμε την υπόθεση και θα χάσουμε και δεν θα τρέχει μία για τα καταγγελλόμενα.

Ενώ αν πάρουμε κάνα οικοπεδάκι θα καταλήξουμε στο ίδιο αποτέλεσμα (κανένας δεν θα κριθεί ένοχος), θα γλυτώσουμε το τρέξιμο στην Ευελπίδων και θα μας μείνει και το οικοπεδάκι.

Άρα και εμείς φίλοι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, από τους ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ που πρέπει να κάνουν την δουλειά τους.

Διότι εμείς έχουμε πληρώσει ήδη ακριβά το γεγονός ότι ουδέποτε συμβιβαστήκαμε με λογικές αντιπαροχών.

Γι' αυτό ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ, τραπεζικές καταθέσεις στην ημιδαπή ή στο εξωτερικό κλπ.

ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ!

Μόνο καθημερινό αγώνα στην ελεύθερη αγορά και μάλιστα με κάτι ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ με εξουσία να μας κυνηγάνε και να μας κόβουν τις δουλειές.

Από εμάς να περιμένετε λοιπόν φίλοι τα ΔΕΟΝΤΑ, όπως τα αντιλαμβανόμαστε.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε και θα το επιχειρήσουμε - είναι να συμβάλλουμε με όσες δυνάμεις έχουμε - στην διαμόρφωση ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ!

Και ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΕΣ ή ΤΑΠΕΙΝΟΙ για' αυτό: ΤΟ "ΑΛΛΟ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Αλλαγή ΑΞΙΑΚΗ!Απόφαση δημοτικού συμβουλίου και για τις απευθείας αναθέσεις


elegktiko_syn

Μόνο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου γίνεται νόμιμη η απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με την απόφαση 178/2012 του 7ου τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Με μια απόφαση βόμβα που αλλάζει όλα τα δεδομένα «Το Δημοτικό Συμβούλιο, ως όργανο διοίκησης των Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, έχει γενική αρμοδιότητα και αποφασίζει για κάθε θέμα σχετικό με τις αρμοδιότητες του οικείου Ο.Τ.Α., εκτός από τα θέματα που, βάσει ρητής διάταξης, ανήκουν στην αρμοδιότητα των λοιπών οργάνων του Δήμου. Όσον αφορά ειδικότερα στην έγκριση διενέργειας ορισμένης δημοτικής προμήθειας, η αρμοδιότητα ανήκει στο Δημοτικό Συμβούλιο και μόνο κατ’ εξαίρεση, όταν η προμήθεια διενεργείται με απευθείας ανάθεση λόγω της συνδρομής εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, αρμόδιο όργανο, για την έγκρισή της είναι η Οικονομική Επιτροπή. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Ελ. Συν. «η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ανατίθεται η προμήθεια υλικού, που συνιστά την γενεσιουργό αιτία καταβολής της σχετικής δαπάνης (διοικητική ανάληψη της υποχρέωσης), πρέπει να προηγείται της υπογραφής της οικείας σύμβασης και της εκτέλεσής της, ήτοι της πραγματοποίησης της δαπάνης, δεδομένου ότι ως διοικητική πράξη ρυθμίζει ενεστώσες ή μελλοντικές ενέργειες και όχι παρελθούσες. 
Η εντελλόμενη δαπάνη είναι μη νόμιμη, καθόσον δεν προηγήθηκε της προμήθειας λογισμικού απόφαση ανάθεσης του κατά νόμο αρμόδιου οργάνου, ήτοι του Δημοτικού Συμβουλίου.»
Η παραπάνω πράξη αφορά απόφαση Δημάρχου με την οποία ανατέθηκε απευθείας η προμήθεια προγραμμάτων πληροφορικής, έναντι 12.178 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.Από την απόφαση αυτή του Ελεγκτικού Συνεδρίου συμπεραίνεται ότι πριν από τη διενέργεια οποιασδήποτε δημοτικής προμήθειας απαιτείται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας αυτής.Η δαπάνη κρίνεται μη νόμιμη διότι δεν προηγήθηκε της προμήθειας απόφαση ανάθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο κρίνεται ως αρμόδιο όργανο. Εδώ επρόκειτο για απευθείας ανάθεση από το Δήμαρχο, λόγω ποσού (δαπάνη μικρότερη των 15.000 ευρώ). Συνεπώς, σύμφωνα με το Ελ. Συν. αρμόδιο όργανο για τη διενέργεια προμήθειας με απευθείας ανάθεση, ακόμη και λόγω ποσού (δαπάνη μικρότερη των 15.000 ευρώ) είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι ο Δήμαρχος.

http://www.myota.gr/ ,21/1/2013

Ποιες αλλαγές έρχονται με το νέο νόμο


ypes2

Άνοιξε η συζήτηση για τις διατάξεις που θα συμπεριληφθούν στον νέο νόμο σκούπα που ετοιμάζει για τις αρχές Φεβρουαρίου το Υπ. Εσωτερικών και σ΄αυτό θα συμπεριληφθούν οικονομικά, διοικητικά, αλλά και εκλογικά θέματα. 
Στις νέες διατάξεις που συζητιόνται, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, 

η μείωση των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβούλων με ταυτόχρονη επαναφορά των αμοιβών των δημοτικών συμβούλων.

Η αποζημίωση των προέδρων των Δ.Σ. με πληθυσμό και κάτω των 100.000 κατοίκων.

Κατάργηση των τοπικών Συμβουλίων στις έδρες των δήμων και επανεξέταση των διατάξεων εκλογής μελών.

Επαναφορά της δυνατότητας πρώην δημάρχων χωρίς σταυρό.

Πλήρης μεταβίβαση των Λαϊκών Αγορών.

Κατάργηση του Συμπαραστάτη του Δημότη.

Συγχώνευση Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομική.

Δυνατότητα παραμονής ως δημοτικού συμβούλου σε περίπτωση παραίτησης δημάρχου.

Επανεξέταση της διάταξης περί ανεξαρτητοποίησης δημοτικών συμβούλων.

Μη δίωξη αιρετών που έχουν αξίωμα στις υπό εκκαθάριση επιχειρήσεις.

Παράτασης για την λύση των ανώνυμων επιχειρήσεων

Δυνατότητα συμμετοχής δήμων σε αστικές μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις πρόνοιας.

Ειδικές διατάξεις για τις επιχειρήσεις των νησιών

Μείωση του εργολαβικού οφέλους

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Υπ. Εσωτερικών άνοιξε την προπερασμένη Κυριακή και την συζήτηση για τον νέο εκλογικό νόμο.

http://www.myota.gr/, 21/1/2013

Όταν η έμπνευση απλά ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ...

http://pekp.gr/

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Με 40 (παρά ένα) θέματα Η.Δ. συνεδριάζει σήμερα η οικονομική επιτροπή. (ΕΔΩ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

Μέσα σε αυτά τα θέματα - σύμφωνα με πληροφορίες από τον σμπίρο μας  (αφού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ πρόσβαση στους φακέλους των υπό συζήτηση θεμάτων σε συνεδριάσεις θεσμικών οργάνων σε όλες τις Μπανανίες) υπάρχει και μια εισηγησούλα - βόμβα, σχετική με μεγάλο σκάνδαλο στον δήμο.

Θα μας επιτρέψετε να σας κρατήσουμε σε αγωνία μέχρι αύριο, όπου ..... (συνεχίζεται).

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ Η ΑΘΗΝΑ-ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!


Για πέμπτη ημέρα οι εργαζόμενοι στο Μετρό κρατούν κλειστούς τους σταθμούς και ακινητοποιημένους τους συρμούς.

Και σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου τα Μετρό θα παραμείνει ακινητοποιημένο, αφού κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι αντιδρούν, στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα και οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό και Τραμ, τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως τις 16:00.

Κανονικά κινούνται τα λεωφορεία.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, κύριοι...

του Π. Μαραγκού από το "Έθνος"

ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ - 3η ΔΙΑΝΟΜΗ


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ
Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 21-1-2013


πρΟΤΑση 
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr 

Χαλάνδρι 21/1/2013 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι 

Το 2012, μια χρονιά παράνοιας, κινδυνολογίας, ψεμάτων, παραπλάνησης και εξαθλίωσης, τελείωσε. Το 2013 προβλέπεται να είναι (άλλη μία) χρονιά μιζέριας, κοροϊδίας και αδιεξόδων. Αδιέξοδα για τα εναπομείναντα μεσαία στρώματα της διαλυμένης πλέον κοινωνίας μας. Μια χρονιά νέων, σκληρότερων μέτρων του παραλόγου και του ανελέητου πολέμου χαρατσιών και φόρων (το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε κατά 15 δισ. Ευρώ επειδή με άχρηστα και καταστροφικά χαράτσια και με «έκτακτες εισφορές», η ελληνική κοινωνία «γονάτισε» και βυθίστηκε ακόμη πιο βαθιά στην απόγνωση) όσο θα συνεχίζεται η τροϊκανή χρηματοδότηση, που, όχι μόνο δε συνιστά «βοήθεια» προς την Ελλάδα και το λαό της, αλλά ΜΟΝΟ σωτηρία για τις τράπεζες. 

Η αποπληρωμή των ληστρικών τόκων και των υπέρογκων χρεολυσίων, είναι, αποδεδειγμένα πλέον, η μοναδική έγνοια των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της χώρας μας και του ελληνικού λαού. 

Για το λόγο αυτό και η λέξη «χρεοκοπία» χρησιμοποιείται από αυτούς μόνο και μόνο ως φοβικό σύνδρομο και ως «μπαμπούλας» σε ευκολόπιστους και όχι ως αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει η λέξη : ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ = η Ελλάδα θα δηλώσει αδυναμία να συνεχίζει (εσαεί) να αποπληρώνει το χρέος της! 

Και, πέρα από αυτό, πρακτικά θα σημάνει και η καταστροφή μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών, ενώ, συγχρόνως, θα προκαλέσει «ντόμινο» πτωχεύσεων και προβλημάτων στο ευρώ και την – γερμανοεξαρτώμενη και γερμανοκατευθυνόμενη – ευρωζώνη. 

Γι’ αυτό, λοιπόν, κάποιοι «πατριώτες» θέλουν να «σώσουν» τη χώρα από τη «χρεοκοπία». 

Το σίγουρο είναι ότι, δεν μπορούν με «Βίλες Αμαλίες» (προσφάτως και «Λέλας Καραγιάννη»…) και με «Λίστες Λαγκάρντ» να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την εφιαλτική πραγματικότητα που τον περιμένει (και έχει ήδη ξεκινήσει…). Και μιλάμε για την έλλειψη θέρμανσης στα ελληνικά σπίτια, για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ μέχρι και 23%, για το ξεπούλημα δημόσιας γης ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, για την επιβάρυνση με 25 ευρώ για κάθε ασθενή – ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ – που εισάγεται στο νοσοκομείο, για την έλλειψη καθημερινής τροφής (τα συσσίτια αυξάνονται και πληθύνονται) για πολλούς συμπολίτες μας, για τους άστεγους, για τους άνεργους και για τα «κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα» που ορίζουν πλέον τη ζωή μας. 

ΟΧΙ. Οι θυσίες μας ΔΕΝ θα πιάσουν τόπο, όσο το σάπιο και αποτυχημένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο θα ζει και θα βασιλεύει «ροκανίζοντας» και το τελευταίο δείγμα σαρκός του έλληνα δοκιμαζόμενου – πειραματόζωου και «νομοθετώντας» για ίδιο συμφέρον και εξυπηρέτηση ολιγαρχιών. 

Ευτυχώς, τουλάχιστον, γλυτώσαμε τη φορολόγηση των πολυτελών σκαφών μας… 

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Αποκάλυψη μετά από 23 χρόνια: “Οι συμφωνίες για τον διαμελισμό σας έχουν ήδη υπογραφεί”!


20130120-201304.jpg

Ένα βαρύ μυστικό που κρατούσε στην καρδιά του επί δεκαετίες, φανέρωσε ο Δημήτρης Παξινός. Ένας εκ των σοβαρότερων λειτουργών στον χώρο της δικαιοσύνης και της μαχόμενης δικηγορίας. 
Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε επισκεφθεί το Βελιγράδι μαζί με αντιπροσωπεία του ΔΣΑ το 1989. Τότε που όλα ήταν ακόμα ρευστά και το Γερμανικό σχέδιο διάλυσης της 
Γιουγκοσλαβίας δεν είχε γίνει εμφανές στο βαθμό που εκδηλώθηκε στην συνέχεια.
Σ’ εκείνη την επίσκεψη, άκουσε τον ομόλογο του, πρόεδρο του οικείου δικηγορικού συλλόγου του Βελιγραδίου, απολύτως πεπεισμένο για την λαίλαπα που θα ακολουθούσε. Του δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι “Οι συμφωνίες διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας υπήρχαν και περίμεναν την ώρα.Υπάρχουν όμως και για εσάς!!”
Ίσως αυτό να φάνταζε απίστευτο εκείνον τον καιρό. Σήμερα όμως οι εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν το κάνουν να ακούγεται. Γι’ αυτό και απαιτείται εθνική ενότητα και εγρήγορση. Από όλους, όχι από την “αριστερά” ή την “δεξιά” κυβέρνηση. Διότι ο κύριος Παξινός, στο ίδιο του το άρθρο στα Επίκαιρα, δίνει την εξήγηση της κακοδαιμονίας μας: “Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να διχάσουν τον Ελληνικό λαό με ιδεοληψίες, νεκραναστάσεις και φαντάσματα, μεταφέροντας σκηνές εμφυλιακών συγκρούσεων, ιδιαίτερα παραμονές εκλογών”.
Οι καταστάσεις απαιτούν να δώσουμε άμεσα ένα τέλος.

http://www.olympia.gr/, 20/1/2013

Η καραμέλα της "διάσωσης"...

Π.Μαραγκός, εφημ. "Έθνος"

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις