P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και ζει στην Παλαιά Φώκεα Αττικής.
Ζει και εργάζεται στο Χαλάνδρι από το 1997 στον κλάδο του σχεδιασμού εντύπων και των ψηφιακών εκτυπώσεων ενώ παράλληλα εργάζεται ως δισκοθέτης (DJ) σε μπαράκια και κλαμπς σε όλη την Ελλάδα.
Είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας BLANK, ο εκδότης της έντυπης Πλατείας και ο ιδιοκτήτης του blog ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Δεν θα σχολιάσω τον Γιώργο.

Όλοι ξέρουν την επαγγελματική του ευσυνειδησία, την συνέπειά του, την εργατικότητά του.

Όλοι ξέρουν ότι όταν "οι μάγκες για τα εύκολα" την έκαναν, ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί. 

When the going gets tough, the tough gets going!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ


του Γ. Παπιδά
Φτάνοντας σχεδόν ένα μήνα πριν τις κάλπες νομίζω ότι πρέπει να ειπωθούν μερικές αλήθειες ΚΑΙ πάλι ..

ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΕΥΡΩ είναι αδελφάκια και πάνε σετάκι δηλ. μαζί.
Αν υποθέσουμε ότι φτάνουμε στο σημείο της διαπραγμάτευσης ΜΗΔΕΝ τότε δυο λύσεις θα μας απομένουν. Η μια η σφαγή μας όπως γίνεται 4 χρόνια τώρα και η δεύτερη η ΡΗΞΗ.

Η τρίτη λύση που ελπίζουν ορισμένοι, δηλαδή να φοβηθούν οι κουτόφραγκοι και να καταργήσουν τα μνημόνια με τον φόβο της ολικής καταστροφής μοιάζει όλο και πιο απίθανη σήμερα που έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και έχουν οργανώσει τις άμυνες τους.

Οπότε μένει ΜΟΝΟ η ΡΗΞΗ!! Το μοναδικό ΕΡΓΑΛΕΙΟ για την ΡΗΞΗ είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!! 

Σήμερα όλο και περισσότεροι καταλήγουν ότι αυτή είναι και η ΑΡΧΗ της λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αλλά και ο ευρωπαϊκός νότος γενικότερα.


Μπορεί λοιπόν η ΕΛΛΑΔΑ φεύγοντας από την ευρωζώνη να γίνει το φωτεινό παράδειγμα για τους άλλους χειμαζόμενους λαούς του ευρωπαϊκού νότου και αυτό δεν το θέλουν με τίποτα.


Προσπαθούν λοιπόν να δημιουργήσουν πολιτικά ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ για να αποτρέψουν αυτές τις νομοτελειακές εξελίξεις.


Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν όταν έρθει η ώρα της εξουσίας , πράγμα ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, θα βρεθεί ενώπιον αυτού του σταυροδρομιού.....


Ο δρόμος του εθνικού νομίσματος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα....

Ούτε όμως και με μπαμπούλες και καταστροφές όπως τεχνηέντως φροντίζει να προπαγανδίζει το ΣΥΣΤΗΜΑ τους.

Το επίπεδο ζωής του μέσου Έλληνα έχει τόσο πολύ συμπιεσθεί προς τα κάτω που οι συνέπειες της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα δεν θα φανούν όπως ίσως θα φαινόντουσαν προ τετραετίας.

¨Εχοντας βγει από την ΣΤΡΟΥΓΓΑ του ευρώ θα μπορεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση να τυπώσει χρήμα και να ενισχύσει τα εισοδήματα καθώς και να αναδιαρθρώσει την εγχώρια παραγωγή.\

Επίσης τομείς προνομιακοί για την χώρα όπως ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή και οι τεχνολογία θα γίνουν εύκολα εξαγώγιμες και άρα συναλαγματοφόρες έξω από το πανάκριβο ευρώ...

Βέβαια ίσως ακριβήνουν τα αυτοκίνητα και άλλα εισαγώμενα είδη αλλά σε αυτά ο μέσος Έλληνας είτε με ευρώ είτε χωρίς αυτό δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης....


Αντιθέτως αν ξεκινήσει να δουλεύει η μηχανή παραγωγής σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα είναι εις θέση να εχει πρόσβαση και σε αυτά τα αγαθά ..

Και κατι ΠΟΛΥ σημαντικο!! ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν ο οποιοσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ αρχίσει τα ρουσφέτια και τους διορισμούς ημετερων και κομματοσκυλων στο δημόσιο.


Το δημοσιο θα πρέπει να περιοριστεί στα όρια του ΑΠΟΛΥΤΑ αναγκαίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τομεις όπως η ΥΓΕΙΑ, η ΠΑΙΔΕΙΑ και η ΑΜΥΝΑ θα πρέπει να πετσοκόβονται για την δημιουγία ανούσιων πλεονασματων-ελλειμματων...

Έχοντας λοιπόν μπροστά μας τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ νομίζουμε ότι οι παραπάνω επισημάνσεις αποτελούν μπούσουλα πρακτικό για τα επερχόμενα!!!


Ο Γιώργος Παπιδάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου με την δημοτική κίνηση 
 

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΡΙΚΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑΓεννήθηκε στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας Κοζάνης το 1936.
Τέλειωσε το 8τάξιο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας το 1957.
Σπούδασε Λογιστικά και Οργάνωση Γραφείου στην Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα το 1960.

Στο Χαλάνδρι μένει από το 1974.

Εργάστηκε στην Εθνική Στατιστιή Υπηρεσία.

Είναι παντρεμένη με τον Στυλιανό Κρίκο και έχει δύο παιδιά το Νικόλαο και την Ελπίδα.

Είναι γνωστή στο Χαλάνδρι από την έντονη δράση που έχει αναπτύξει πολλά χρόναι στο γυναικείο κίνημα.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ

Κα Ελισσάβετ σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την μεγάλη τιμή που μου κάνατε καθώς και την πολύτιμη βοήθειά σας.

 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

 

Γεννήθηκα το 1965 στην Αθήνα.
Αποφοίτησα από το 10 ΓΕΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
Σπούδασα στο τεχνικό τμήμα Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών και εν συνεχεία Μηχανολογία.
Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, στον χώρο των εξειδικευμένων πωλήσεων και παροχής υπηρεσίας ως διοικητικό στέλεχος.

Δεσμεύομαι:
1) Για διαφάνεια, δημοκρατική διοίκηση
2) Για ένα δήμο αλληλεγγύης, κοντά στον πολίτη.
3) Βοήθεια και προστασία στις ευπαθείς ομάδες.
4) Ενεργός και διαρκή προσπάθεια για την αναβάθμιση του τόπου μας.

Βαγγέλης Καραμανλής.


ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: 

 Ένας ακόμα εκπρόσωπος του υποβαθμισμένου Κάτω Χαλανδρίου στο ψηφοδέλτιό μας. Ο Βαγγέλης είναι ενεργός πολίτης στο Κάτω Χαλάνδρι καιρό τώρα, ενδιαφέρεται για την γειτονιά και πλέον θα την εκπροσωπεί και στην παράταξή μας και - με την δική σας απόφαση - και στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου Βαγγέλη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

 

Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν οι πολίτες στις 18 και τις 25 Μαΐου, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δεύτερος ή ποιος τελευταίος και δεν με πολυνοιάζει.

Και δεν με πολυνοιάζει αφού η συνείδησή μας είναι πεντακάθαρη γιατί κάναμε και κάνουμε το καθήκον μας: Λέμε την αλήθεια στους πολίτες, δώσαμε εναλλακτική πρόταση ψηφοδελτίου για την κάλπη, εναλλακτική στρατηγική στην πολύχρονη καθεστωτική ισορροπία του αίσχους που επέβαλλε διαπαραταξιακή ομερτά σιωπής επάνω σε κρίσιμα για την πόλη θέματα.

Το πόσο πανικόβλητο είναι το τοπικό γαλαζοπράσινο κατεστημένο μαζί με τα εξ αριστερών εξαπτέρυγά του, από την αδυναμία του να μας προβάλλει έστω και ένα (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) αντεπιχείρημα επί των προτάσεών μας, φάνηκε και στο debate που οργάνωσε ο σύλλογος των εργαζομένων και που περιμένουμε να αναρτηθεί ολόκληρο το βίντεο, για να το ακούσεις με τα αυτιά σου συμπολίτη μου και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

- Να ακούσεις στελέχη με 30χρονη διαδρομή στον δήμο, με πολυετή παρουσία σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις να λένε ξεδιάντροπα ότι "το θέμα του αμαξοστασίου καθαριότητας είναι σοβαρό και αμέσως μετά τις εκλογές θα ασχοληθούν να αναζητήσουν χώρο μεταφοράς".
ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΨΗ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ....

- Να ακούσεις να λέει - σοβαρός άνθρωπος -  ότι κακώς προτείνουμε την μεταφορά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον χώρο της Αττικής οδού γιατί πριν 20 χρόνια είχα συμφωνήσει να γίνει εκεί που είναι σήμερα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - αφού δεν υπήρχε τότε το στέγαστρο της Αττικής οδού - και τώρα δεν δικαιούμαι να προτείνω να γίνει μια αλλαγή, μετά την κατασκευή του στεγάστρου της Αττικής οδού, τώρα που αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ! Πρέπει να έχουμε - κατά την γνώμη της κουρασικής όλοι τον ίδιο πολιτικό αυτισμό με εκείνους.

- Να ακούσεις από "σοβαρούς ανθρώπους" να λένε ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να εξαντλεί  την προβληματική της στην επιλογή μεθόδου κλείσιματος της λακκούβας και να συζητούν - αυτό που έμαθαν πριν 20 χρόνια - για την προσφορότερη μέθοδο εκτέλεσης έργων κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για να τσακωθούμε σχετικά με την μέθοδο εκτέλεσης  και ότι οι δήμοι έχουν μετατραπεί σε ΕΠΑΙΤΕΣ από τις πολιτικές των κομμάτων που τους χρίζουν.

Και τελικά να ακούσεις ότι μόλις τελειώσουν τα επιχειρήματα, μόλις κάποιοι στριμωχτούν, αρχίζει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!

"ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ" κατέληξε ο ένας μεγάλος ελεγκτής.

Αυτός που ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ και βέβαια δεν μπορεί να παραδεχτεί, ότι αυτός, ο μεγάλος γκουρού της (κουρασικής) αριστεράς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΛΥΑ - ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ - ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, που δεν τις λέμε "αμαρτωλές" μέχρι να αποδειχτεί από τον έλεγχο που θα κάνουμε αν είναι.

"ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ" ότι θα υπάρξουν διώξεις, είπε ο άλλος μεγάλος διαφθοροκυνηγός.
Μωρέ και μεις έχουμε πληροφορίες αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Περιμένουμε πρώτα να μιλήσουν οι αρμόδιοι ενώ παράλληλα ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ: Μιλάμε για την πόλη. 
Αλλά τι έχει να πει για την πόλη;
8 χρόνια την ίδια κασέτα.
Μόνο φυλλάδια λάσπης και κατασυκοφάντησης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!
Θυμήθηκε ότι είναι κακό να ποινικοποιείται η πολιτική ζωή (ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ) αλλά έχει σημασία και ποιος το λέει.

Την ίδια ώρα οι δεινόσαυροι του δήμου - όλων των παρατάξεων - έχουν λυσσαξει να επιτίθενται στους Χαλανδραίους πολίτες που ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ και να τους ασκούν απίστευτη ψυχολογική βία γιατί πήγαν με αυτόν που φωνάζει.

Βατραχομάνες που μέχρι εχτές το έπαιζαν "εγώ δεν θα κατέβω γιατί είναι η ώρα των νεωτέρων" επιδίδονται σε ένα σιχαμερό κυνηγητό των υποψηφίων της παράταξής μας και κυρίως όσων είναι πρωτάρηδες (και είναι πολλοί) για να τους "κόψουν την φόρα".

Εκτίθενται και  δείχνουν την αντίληψή τους, την αντιδημοκρατική νοοτροπία τους και την υποκρισία τους όταν λένε στους μπαμπουίνους ιθαγενείς  ότι ο δήμος "χρειάζεται νέο αίμα".

Το μοναδικό νέο αίμα που πραγματικά επιζητούν είναι αυτό που  προσφέρεται ως ρόφημα στα διαχρονικά ΙΔΙΑ βαμπίρ του δήμου Χαλανδρίου!

Οι Χαλανδραίοι έχουν τον λόγο!

ΣΚΕΨΗ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ
ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΡΗΞΗ ΒΑΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα Δημοτικά Σχολεία του Χαλανδρίου, σήμερα κατά τις 2 πρώτες ώρες

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα Δημοτικά Σχολεία του Χαλανδρίου 
(όπως και σε αυτά των : Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Παπάγου, Ν. Ψυχικού, Π. Ψυχικού, Φιλοθέης, Βριλησσίων, Ν. Πεντέλης, Π. Πεντέλης)  σήμερα, κατά τις δύο (2) πρώτες ώρες.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Περικλής" αποφάσισε δίωρη (8-10 π.μ.) "διευκολυντική" Στάση Εργασίας των δασκάλων, προκειμένου αυτοί να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (ώρα 8 π.μ. στο 6ο Δημοτικού Σχολείο Αγ. Παρασκευής - Χειμάρρας 6, Αγία Παρασκευή) κατά των διώξεων και συμπαράστασης προς τους διωκόμενους συναδέλφους του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής 
(Διαβάστε Ε Δ Ω το ιστορικό της υπόθεσης)

Δ.Χ.