Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ο Κώστας Καλογράνης στον Επικοινωνία FM: «ΟΧΙ στη φίμωση των μειοψηφιών των Δημοτικών Συμβουλίων»


 «Η νέα αντιδημοκρατική ροπή της κυβέρνησης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τα θέματα εκτός ημερήσιας διατάξεων ήταν θεσμικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των μειοψηφιών», δήλωσε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, κληθείς να σχολιάσει την τελευταία κυβερνητική νομοθετική ρύθμιση με την οποία αφαιρείται από τις αντιπολιτεύσεις των δημοτικών συμβουλίων το δικαίωμα να θέτουν θέματα προ ημερήσιας διάταξης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ήδη από την αρχή της τρέχουσας δημοτικής θητείας, με επιχείρημα την κυβερνησιμότητα των δήμων, η κυβέρνηση προχώρησε σε νομοθετικές ρυθμίσεις που επί της ουσίας ευνούχισαν τα δημοτικά συμβούλια, καθώς γιγάντωσαν τις επιτροπές των δήμων στις οποίες έχει πλειοψηφία η εκάστοτε δημοτική αρχή.

«Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τις κυβερνητικές αντιδημοκρατικές αποφάσεις, που αποδεδειγμένα πλέον, στόχο έχουν την ολοκληρωτική φίμωση των φωνών της αντιπολίτευσης στην τοπική αυτοδιοίκηση», είπε ο κ. Καλογράνης.

Τέλος, ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος αναφέρθηκε στις σημαντικές διεργασίες που συμβαίνουν στον πράσινο χώρο.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-κώστας-καλογράνης-στον-940-για-την-φίμωση-των-παρατάξεων-της-μειοψηφίας/

WOW MOM. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα προνομίων για μέλλουσες και νέες μαμάδες από το ΙΑΣΩ!


Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα παρουσιάζει το πρωτοποριακό πρόγραμμα προνομίων WOW MOM το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει κοντά την Ελληνική οικογένεια με μεγάλες εταιρείες και brands συμβάλλοντας έμπρακτα στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Το ΙΑΣΩ γνωρίζει πόσο μοναδικό είναι να γίνεσαι μαμά και είναι δίπλα σε όλες τις οικογένειες που εμπιστεύονται το ΙΑΣΩ στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους! Το ΙΑΣΩ δημιούργησε το μοναδικό αυτό πρόγραμμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώνοντας τις δυνάμεις του με εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο όραμα, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια για μέλλουσες και νέες μαμάδες οι οποίες είτε έχουν πραγματοποιήσει εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου στο Τμήμα Εμβρυομητρικής είτε έχουν γεννήσει στο ΙΑΣΩ.

Τα προνόμια αφορούν σε προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία καλύπτουν τις πρώτες ανάγκες της νέας μαμάς και όχι μόνο! Μία σειρά από Lifestyle επιλογές, όπως ταξίδια και ξενοδοχεία είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος φροντίζοντας για το ευ ζην της οικογένειας. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προνόμια υγείας του ΙΑΣΩ, του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και του ΙΑΣΩ Παίδων όπως Check-up, επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας κ.α.

Ακολουθώντας μία απλή διαδικασία, η μαμά μπορεί να γίνει μέλος μέσα από την πλατφόρμα www.iasomom.gr. Στην συνέχεια αποκτά πρόσβαση σε προσφορές χρησιμοποιώντας την premium κάρτα WOW MOM ή κωδικούς για ηλεκτρονικές αγορές. Το πρόγραμμα ισχύει για δύο χρόνια από την στιγμή που η μαμά θα γίνει μέλος. Είναι δυναμικό και θα εμπλουτίζεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται σε κάθε της ανάγκη.