Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Α.Δ.Ε.Δ.Υ. : Πρόσκληση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ και της ΠΟΕΔΗΝ την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013


Ο.Λ.Μ.Ε. : Σχέδιο ψηφίσματος για την επιστράτευση

ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ 

Σας στέλνουμε σχέδιο ψηφίσματος για την επιστράτευση προκειμένου να το διακινήσετε σε συλλόγους, σωματεία, νομαρχιακά τμήματα, τοπική αυτοδιοίκηση, ενώσεις γονέων και όπου αλλού κρίνετε.

Τα ψηφίσματα που θα συγκεντρώσετε θα πρέπει να σταλούν στην ΟΛΜΕ ηλεκτρονικά (olme@otenet.gr) ή με fax (210 33 11 338), μέχρι την Πέμπτη 6/6/2013, προκειμένου να κατατεθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 7/6 όπου εκδικάζεται η προσφυγή της ΟΛΜΕ για την επιστράτευση.

Κατεβάστε την ανακοίνωση και σχέδιο ψηφίσματος … εδώ

http://olme-attik.att.sch.gr/new/, 4/6/2013

Η ΤΖΙΝΑ ΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ

Η κα Πούλου μας είπε λοιπόν ότι η παραίτησή της κατατέθηκε για "επαγγελματικούς λόγους" αλλά μάλλον δεν είναι έτσι όπως μου λένε εμένα τα πουλάκια.

Η κα Πούλου λένε είναι μάλλον δυσαρεστημένη από την συνεργασία που - δεν είχε - με άλλα στελέχη της παράταξής της.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΤΖΙΝΑ ΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ (;)

Το ερωτηματικό στον τίτλο είναι για λόγους τακτ.

Η είδηση δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Γ. Κουράση εχθές, η παραίτηση της Τζίνας Πούλου από την θέση του προέδρου του Αετοπούλειου, παραίτηση ου είχε υποβληθεί εδώ και μία εβδομάδα.

Η Πλατεία γνωρίζει λεπτομέρειες και παρασκήνιο που όμως δεν είναι καρατσεκαρισμένο, που δεν είναι καθόλου χωρίς πολιτικές ουρές.

Θα επανέλθουμε.

ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΣΤΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
Μιλάει για SUCCES STORY ο Πρωθυπουργός και ο Προβόπουλος! Με ανεργία πάνω από 30% και τον ΟΟΣΑ να προβλέπει παράταση της ύφεσης και νέα εκτόξευση της ανεργίας.

Μαλάκες μας ψεκάζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και φαίνεται ότι οι μεγάλες ποσότητες από το φλιτ πέφτουν εκεί στο Σύνταγμα. Βουλή, Μαξίμου. Και πρέπει να είναι πολύ γελαδερό αυτό το φλιτ.

Γίνονται χαρούμενοι οι κυβερνώντες μας και βλέπουν ανάπτυξη, δουλειές και πράσινα λουλουδιασμένα λειβάδια στην Πανεπιστημίου .... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι πιάνει σε κάποιους το φλιτ. Απλά έχει άλλες επιδράσεις, ειδικά στον αριστερό λωβό του εγκεφάλου.
Στο κόμμα που έχει βουλευτές την Σοφία, τον Μητρόπουλο, τον Κουρουπλή, τον Τσουκαλά - συγνώμη ποιους ξεχνάω, η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα προέρχεται από τον σοσιαλιστικό χώρο - θέλουν λέει να μην έχουν λόγο στην διαμόρφωση της πολιτικής στελέχη  που πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ, (παλιά  όμως).

Δεν συμφωνούν λέει οι .... άλλοι που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και μοιράζουν τα πιστοποιητικά.

Η επίδραση των ψεκασμών .... αριστερά βγαίνοντας.
Το ΠΟΛΥ το ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ .... κάνει το παιδί ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

Έγραψε ένας φίλος στο fb και του το κλέβω, παρόλο που δεν συμφωνώ με τον προσδιορισμό του "αριστερού του κώλου" μόνο στην κομμουνιστική αριστερά. Ξέρω πολλούς τέτοιους και στην σοσιαλγενή. Αλλά είναι φοβερό (Δεν θα παρεξηγηθεί που το δανείζομαι, είμαι σίγουρος).Ο '' αριστερός '' του κώλου,είναι ένα εύκολα αναγνωρίσιμο νούμερο. Τον ρωτάς '' τι ώρα είναι'' κι εκείνος σηκώνει το φρύδι, περιμένει λίγο σαν να σκέφτεται.
Και μετά σου απαντά : '' πάρε σύντροφε το βιβλίο του μεγάλου διανοητή Ιβάν Παπάροβιτς ( ή, αναλόγως την σέχτα του Πάολο Τσιμπουκίνι ) με τίτλο '' Η Ιστορία του Ρολογιού''. Εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις.''
Το είδος ευδοκιμεί στην κομμουνιστογενή Αριστερά και στις αριστερίστικες παραφυάδες της.
Εννιά στις δέκα φορές σου απαντάει έτσι επειδή δεν έχει ρολόι, ή του χάλασε.
Την δέκατη, απλά επειδή είναι μαλάκας.

Ας γυρίσουμε στον Δήμο μας. Εκεί αναγνώστη μου, οι ψεκασμοί δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. Φαίνεται ότι τα χημικά επιδρούν στον εγκέφαλο με αναλογική σχέση με την λειτουργία του. Ε στον δήμο η εγκεφαλική λειτουργία είναι πια γραμμική. Οπότε δεν ..... ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ .... ΜΗΔΕΝ!

Αυτός δεν είναι δήμος. Αυτό είναι ομάδα "ό,τι έχετε ευχαρίστηση".
Δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα εκτός από το να σας φωνάζουν να κάνετε μόνοι σας την δουλειά.

Είπαμε: ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

Το ξέρω ότι θα με πεις γκρινιάρη αλλά εγώ ΤΣΑΝΤΊΣΤΗΚΑ που είδα ότι στα ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ, 9 μήνες μετά την μίσθωση ακινήτου για "κοινωνικό παντοπωλείο" και αφού έχουν χρεώσει τον δήμο 32500 ευρώ (6 μήνες Χ 5350 = 32500 )για μισθώματα (στον κολλητό), έχουν χαλάσει ένα σκασμό λεφτά για διαμόρφωση του χώρου του κοινωνικού παντοκοροϊδείου, σε καλούν εσένα αναγνώστη μου να τους πας ένα κιλό καλαμποκάλευρο για να το δώσουν από το κοινωνικό παντοκοροϊδείο στον άπορο.

Πες με γκρινιάρη, πες με μουρτζούφλη ΑΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ γ@μω την τρέλα μου!

Γιατί θεωρώ ότι σε δουλεύουν (νομίζουν ότι σε δουλεύουν).

Μερικές φορές νιώθω συμπάθεια για τους νεώτερους συμβούλους της πλειοψηφίας του Δ.Σ. που νιώθουν την πίεση της πολιτικής χρέωσης σε αυτά, όλης της ανεπάρκειας του Αεικίνητου και της ηγετικής του ομάδας, η οποία πνέει τα λοίσθια. Μετά μου περνάει όμως γιατί επανέρχεται στην επιφάνεια η ΠΟΛΙΤΙΚΗ διεργασία και επικρατεί των προσωπικών συμπαθειών. Και η πολιτική διεργασία σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτεί να ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ και να αναλάβεις το κόστος να υπογραμμίσεις στους συμπολίτες σου την ανάγκη να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ, γιατί αυτό είναι το δημόσιο συμφέρον. Όσο δεν το κάνεις ....

Ας πούμε ο Μάνος Κρανίδης. Τρέχει σαν παλαβός παντού. Και με παράπονο μου την λέει! "Γράψε ρε συ καμιά καλή κουβέντα, δεν βλέπεις ότι τρέχω σαν παλαβός". 
Νιώθει ότι τον αδικούμε και δεν τιμούμε την φιλία μας.

Δυσκολεύονται κάποιοι να κατανοήσουν ότι άλλο οι προσωπικές σχέσεις και άλλο η πολιτική κριτική.

Δηλαδή ρε Μάνο να μην πούμε στους αναγνώστες μας ότι πριν μερικές μέρες πανηγυρίζατε με διθυραμβικό δελτίο τύπου για ΣΥΝΟΛΙΚΗ λύση στο πρόβλημα των καυσίμων (ΝΑ ΕΔΩ http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3719&cnode=202) και πάλι στο τέλος του μήνα τα λεωφορεία της δημοτικής αστυνομίας κλειδώθηκαν λόγω έλλειψης μπετζίνας; Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ "ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" στο οποίο αναφερθήκατε δεν ήταν έλλειψη μπετζίνας; Άμα δεν ήταν να μας διαψεύσετε. (http://stinplatia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4770.html)

Πάντως η κριτική είναι ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. Τον Μάνο πάντα τον εκτιμούμε.

Όσο για τον χώρο της καθαριότητας; ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ! Σε λίγο τα απορριμματοφόρα θα πεταχτούν στον δρόμο από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν θα έχει ο δήμος πού να τα πάει, το Χαλάνδρι θα βρωμίσει και η μόνη λύση για να μην μας φάνε τα ποντίκια ποια θα είναι; Ε; ΠΟΙΑ;

Αλλά όμως δεν συμφωνούν οι "θεσμικοί" (ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ) να πάνε τα απορριμματοφόρα στον χώρο ΝΟΤΙΑ από το νεκροταφείο, που ανήκει στον δήμο, διότι πρέπει - λέει - πρώτα να εκδοθεί κανονική άδεια εγκατάστασης (ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ). Οπότε μια και ΝΟΤΙΑ θέλει άδεια, ας αγοράσουμε ένα άλλο ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ που βέβαια  ΠΑΛΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΔΕΙΑ.

Ρε είστε χαζοί ή ΣΤΗΜΕΝΟΙ για να περάσει η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας για πλάκα και μάλιστα να την παρακαλάμε κιόλας για να μην μας φάνε τα αρούρια;

Αλλά αν κρίνουμε από την ένταση των επιθέσεων εναντίων μας, μάλλον αυτά που λέμε δεν ενοχλούν μόνο λόγο .... χαζομάρας.

- Ρε δεν θα πεις τίποτα για τον Αεικίνητο σήμερα;
- Γιατί έκανε τίποτα;

Α! Έχουμε και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας! Ε μην το παρακάνουμε ρε αδέλφια με τα iphone.

"Συναπάντημα γενεών"


Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ


ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: Χάπι BIRTHDAY...

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: Χάπι BIRTHDAY...: Καλό Μήνα "είπαμε"...το Σάββατο. Παραλείψαμε, όμως, να ευχηθούμε και... ΧΑΠΙ birthday σε ένα ΤΡΟΜΕΡΟ έργο στο ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ...

να τι λέει ο Νίκος:

Ενημερώνουμε την Πλατεία και τους αναγνώστες της
Ο συγκεκριμένος εργολάβος έλαβε 28.000 ευρώ περίπου αποζημίωση για ζημίες που υπέστη στις πλημμύρες και πιθανά να περιμένει και πάλι κάποια βροχούλα γα να ξαναπάρει αποζημίωση.
Πήρε επιπλέον παράταση του έργου για 212 ημέρες μέχρι τις 31/12/1013.
Το είπαμε στην τεχνική υπηρεσία το γνωρίζει ο δήμαρχος κάναμε εμείς παρέμβαση στην περιφέρεια
Η τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας λέει ότι είναι έργο της Περιφέρειας και συμπεριφέρεται σαν να μην γίνεται το έργο στο Χαλάνδρι σε ένα βασικό δρόμο που έχει κόψει το Πάτημα 1 στα δύο.
Τι άλλο να κάνουμε σε ένα δήμο που δεν υπάρχει διοίκηση δεν υπάρχει Τεχνική Υπηρεσία και δυστυχώς δεν λειτουργούν και οι Υπηρεσίες ,παρά μόνο κάποιοι φιλότιμοι ρομαντικοί.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ


Το είδαμε στο ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                                        
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023926

                                                                                       Χαλάνδρι, 3 Ιουνίου  2013

                                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Για την ενίσχυση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχιας, το Σάββατο 08/06/2013 από τις  10:00 έως τις 17:00 «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας» και συγκεντρώνουμε στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (μπροστά από την Παιδική Χαρά) συσκευασμένα – τυποποιημένα  τρόφιμα (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ κ.λπ.) και χαρτικά (χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας).
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξει η ζωή των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη!
                                                                                                Γραφείο Τύπου

ΒΙΝΤΕΟ-Λέκκας:Ο σεισμός δεν εμπνέει ανησυχία

Ο καθηγητής Γεωλογίας κ. Ευθύμιος Λέκκας μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ για τον σεισμό που ταρακούνησε τις πρώτες πρωινές ώρες την Αθήνα.
Ο κ. Λέκκας ανέφερε πως ο σεισμός δεν θα πρέπει να εμπνέει ανησυχία, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή δεν δίνει μεγάλης έντασης σεισμούς.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ:ΝΕΤ

http://www.enikos.gr

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις