Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Διαιωνίζεται το πρόβλημα, συνεχίζονται οι αντιδράσεις! Ο Μαρτιγόπουλος δεν αφήνει την διοίκηση του δήμου Βριλησσίων να διοικήσει;;;

Κάτοικοι της οδού Αργυροκάστρου: "Η τραυματική εμπειρία του δημοτικού συμβουλίου Βριλησσίων"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το σκάνδαλο της αντιδρόμησης της οδού Εθνικής Αντιστάσεως πίσω από το JUMBO ξεκίνησε από τον πρώην δήμαρχο Ιωαννίδη και συνεχίζεται από τον νυν δήμαρχο Μανιατογιάννη. Εκεί δημιουργήθηκε ένας ιδιωτικός δρόμος μηδενικής κυκλοφορίας, με καταστροφικές συνέπειες στους διπλανούς δρόμους.

Ο Μανιατογιάννης πριν τις δημοτικές εκλογές υπερασπιζόταν με πάθος την κατάργηση του σκανδάλου και ξημεροβραδιαζόταν έξω από τα σπίτια μας για να αρπάξει την ψήφο μας, αλλά μόλις πήρε την καρέκλα αθέτησε τις δεσμεύσεις του.

Αν και το δημοτικό συμβούλιο πριν δυο χρόνια αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία την ακύρωση του σκανδάλου, ο Μανιατογιάννης αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση, με το φαιδρό πρόσχημα ότι δεν του το επιτρέπει ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας Μαρτιγόπουλος.

Πήγαμε πριν το Πάσχα στο δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθούμε και συναντήσαμε ένα αποκαρδιωτικό κλίμα. Μόνο οι σύμβουλοι της "Δράσης για μια άλλη Πόλη" και του ΚΚΕ απαίτησαν με σαφήνεια την εφαρμογή της απόφασης και τους εκτιμούμε για το θάρρος και την αξιοπρέπειά τους.

Οι σύμβουλοι του Μανιατογιάννη, οι ίδιοι που είχαν ψηφίσει ομόφωνα υπέρ της κατάργησης του σκανδάλου, έμειναν απόλυτα βουβοί.

Ο Ιωαννίδης δεν μας έδωσε καμία σημασία και όση ώρα μιλούσαμε έπαιζε ανάγωγα με το κινητό του, ξαπλωμένος βαθιά στην πολυθρόνα του σε στάση σχεδόν ανάσκελα. Απόλυτα αδιάφοροι έμειναν φυσικά και οι σύμβουλοι της παράταξής του.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο Μανιατογιάννης μας παρακάλεσε να περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνολικής κυκλοφοριακής μελέτης των Βριλησσίων, η οποία θα έχει τελειώσει μέχρι το Πάσχα, όπως ισχυρίστηκε.

Το Πάσχα, όμως, πέρασε και δεν έγινε τίποτα. Επτά Πάσχα έχουν περάσει από τότε που ο Ιωαννίδης είχε εξαγγείλει τη συνολική μελέτη. Επτά χρόνια οι μαθητές των σχολείων της Ταϋγέτου παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τα χιλιάδες αυτοκίνητα. Επτά χρόνια έχουν καταστραφεί τα σπίτια και τα πνευμόνια μας. Επτά χρόνια η Εθνικής Αντιστάσεως παραμένει ένας ιδιωτικός δρόμος για γαλαζοαίματους δημότες.

Η συνολική κυκλοφοριακή μελέτη των Βριλησσίων μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας. Ενώ το δημοτικό συμβούλιο είχε αποφασίσει ρητά ότι η αντιδρόμηση της Εθνικής Αντιστάσεως δεν έχει σχέση με τη συνολική μελέτη και πρέπει να καταργηθεί άμεσα, τώρα προσπαθούν μέσω της μελέτης να ξεπλύνουν το σκάνδαλο.

Το μαρτύριό μας δεν έχει τελειωμό, επειδή ο Μανιατογιάννης φοβάται τον Μαρτιγόπουλο, είτε γιατί είναι ανήμπορος και ανεπαρκής χαρακτήρας είτε γιατί τους συνδέουν ανομολόγητα μυστικά.

Λυπούμαστε για το έντονο ύφος μας, αλλά βρισκόμαστε σε κίνδυνο και δεν έχουμε άλλη επιλογή άμυνας. Είναι παράλογο ένας υπάλληλος του Δήμου, όπως ο Μαρτιγόπουλος, να εμποδίζει τον δήμαρχο να εφαρμόσει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Έχουμε ξαναπεί ότι ο Μαρτιγόπουλος είναι ακατάλληλος να χειρίζεται κυκλοφοριακά θέματα, επειδή η μελέτη αντιδρόμησης της Εθνικής Αντιστάσεως, την οποία υπογράφει ο ίδιος, είναι ένα εικονικό μπακαλόχαρτο μισής σελίδας που ευτελίζει τον Δήμο Βριλησσίων. Επίσης, απολαμβάνει σκανδαλώδη προνόμια, όπως ο δρόμος έξω από το σπίτι του, που όλως τυχαίως, έχει φυτευτεί με δέντρα και είναι παρανόμως αποκομμένος από τα αυτοκίνητα.

Έλεος! Κάποιος πρέπει επιτέλους να μας προστατεύσει και να επιβάλει την εφαρμογή των αποφάσεών του δημοτικού συμβουλίου, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΤΑΫΓΕΤΟΥ

Αγγελίδης Στέλιος
Ασήμου Σοφία
Γιαπαλάκης Γιάννης
Ζαρκωτός Γιάννης
Ζαρκωτός Βασίλης
Ζαρκωτού Έφη
Ζαρκωτού Λίτσα
Ζαφειρόπουλος Γιώργος
Ζαφειρόπουλος Στέφανος
Ζαφειροπούλου Αναστασία
Ζέρης Θάνος
Ζέρης Χρήστος
Καμάρας Σταύρος
Καμπούρη Αναστασία
Καμπούρη Μαρία
Καραμπάτος Σωτήρης
Καραφωτιά Μαρία
Καραφωτιά Ευθαλία
Κωτσάκη Αντωνία
Λύρα Ελευθερία
Λύρα Εύη
Λύρας Στέφανος
Μαυρουδή Γιόλα
Μαυρουδής Γιώργος
Μαυρουδής Στέλιος
Μαυρουδής Συμεών
Μιχάλιος Ορέστης
Μπουρλή Βασιλική
Νικηφορίδου Βασιλική
Νοητάκη Μαρία
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
Παπαδοπούλου Ξανθούλα
Παπαδοπούλου Παρασκευή
Πετίνης Ιάκωβος
Ποταμίτης Κώστας
Ποταμίτη Αγγελική
Σπηλιόπουλος Μιλτιάδης
Σπηλιόπουλος Παναγιώτης
Σπηλιοπούλου Αφένδρα-Αναστασία
Συριόπουλος Παναγιώτης


ΣΧΟΛΙΟ: 
ΤΑ BOLDΑΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΞΕΝΟ! ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ!


Σύλλογος Πολυδρόσου - Μαρούσι: H συζήτηση προ ημερησίας διάταξης για τον ποδηλατοδρόμο και τη «βιοκλιματική»...κατέληξε σε ιατρικές συμβουλές και οδηγίες !!!


H συζήτηση προ ημερησίας διάταξης στο ΔΣ του Αμαρουσίου, της περασμένης Τρίτης 30 Ιουνίου 2017, δυο ερωτήσεων που είχαν καταθέσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Διακολιού για τον ποδηλατοδρόμο και το έργο της «βιοκλιματικής», η οποία οδήγησε σε αποχώρηση 2 μελών του προεδρείου για λόγους που δεν διευκρίνιστηκαν, σε υποσχέσεις του προέδρου του ΔΣ για συζήτηση μετά από15 μήνες !!! (μάλλον από 12 Φεβρουαρίου 2017) αν και απαγόρευσε τη περαιτέρω συζήτηση και δεν έδωσε το λόγο σε 2 δημοτικούς συμβούλους, τελικά κατέληξε σε ιατρικές συμβουλές και οδηγίες .


ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *