Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Δημοσκόπηση ΣΟΚ της Public Plisou!!

87% υπερ της μείωσης μισθών!‏


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ!

Σύγκρουση Μαρινάκη - Πατέρα βλέπει το Κουρδιστό στην μάχη για την διεκδίκηση της αρχηγίας της πάλαι ποτε μεγάλης δημοκρατικής παρατάξεως αφού το δίδυμο Βενιζέλου - Λοβέρδου είναι δικό μας (για τον Λοβέρδο το ξέραμε, σήμερα μάθαμε και για τον Μπένι) ενώ ο Χρήστος Παπουτσής είναι γνωστός βαζέλας.

http://www.kourdistoportocali.com/articles/10052.htm

Ε! Να το παίξουν στα πέναλτυ!

ΚΑΡΟΛ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ - ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ
ΜΙΡΑΛΑΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΑΝΙΟ, ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ, ΦΟΥΣΤΕΡ η πεντάδα του οργανωτικού - συγνώμη - που θα εκτελέσει από την άσπρη βούλα ...

Πού να πάει ο Παπουτσής με τον ΜπαΛΕΤΟ;;
Καθάρισε ο Μπένι!


ΥΓ:
ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Μόνο ΟΧΙΕΣ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΣ!

ΠΟΕ ΟΤΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


       Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, προκειμένου να υπερασπιστεί και να προωθήσει τα συμφέροντα των «εθνικών εργολάβων» εκχωρώντας τους την διαχείριση των απορριμμάτων, κάτι που δεν κατόρθωσε να πράξει και χθες αφού αναβλήθηκε για 2η φορά η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., εξαπέλυσε επίθεση στην Π.Ο.Ε.-ΟnΤ.Α.


Χαρακτήρισε αβάσιμους και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σχετικά με το τι θα συμβεί σε περίπτωση που ανατεθεί σε ιδιώτες η διαχείριση των απορριμμάτων. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απαντά πώς έχει απόψεις και θέσεις τις οποίες πάντοτε στηρίζει και τεκμηριώνει με τα απαραίτητα στοιχεία. Ο κ. Γιάννης Σγουρός και όσοι μανιωδώς υπεραμύνονται των επιχειρημάτων των εργολαβικών συμφερόντων για να κατασκευάσουν τα τέσσερα (4) εργοστάσια και να αναλάβουν την επεξεργασία και διαχείριση των απορριμμάτων ας διατυπώσουν και τεκμηριώσουν τις δικές τους (κάτι που δεν έχουν κάνει). Ας απαντήσουν στα μείζονα ερωτήματα που η Ομοσπονδία έχει θέσει και αφορούν στη νομιμότητα των διαδικασιών που ακολουθεί η Περιφέρεια Αττικής και ο Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (του οποίου προεδρεύει ο κ. Σγουρός), στην οικονομική επιβάρυνση των Δήμων και των πολιτών από την είσοδο των ιδιωτών, στη διατήρηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των θέσεων εργασίας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός επέρριψε τις ευθύνες για την αναβολή της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Η πραγματική αιτία της αναβολής όμως, είναι ότι, η πλειοψηφία των εκπροσώπων της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, ανεξαρτήτου πολιτικής-κομματικής προέλευσης διαφωνούν με το σχέδιο που προωθεί, δεν συμμετέχουν στη διαδικασία εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες και του έχουν δηλώσει ξεκάθαρα πώς δεν πρόκειται να στηρίξουν τις επιλογές του. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δεν εμπόδισε κανέναν να εισέλθει στην αίθουσα της συνεδρίασης. Αντιθέτως, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θέλησαν να παραστούν στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πολλούς «περίεργους τύπους», οι οποίοι περιφέρονταν στη αίθουσα. Με εντολή ποιου άραγε βρίσκονταν εκεί και ποιος ο λόγος της παρουσίας τους;

Όσον αφορά δε τα περί «συνδικαλιστικής μειοψηφίας» που είπε ο κ. Γιάννης Σγουρός, του θυμίζουμε πώς η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκπροσωπεί 70.000 εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπίσουν το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτό το αρραγές μέτωπο ο Περιφερειάρχης Αττικής και οι «ομοϊδεάτες του» δεν πρόκειται να το σπάσουν ούτε με επιθέσεις από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εκπροσωπούν τα συμφέροντα συγκεκριμένων εργολάβων-επιχειρηματιών, ούτε με συκοφαντίες, ούτε με την κινητοποίηση της αστυνομίας και των «μπράβων».


Θα θέλαμε να θυμίσουμε επίσης στον «υπερασπιστή των δημοκρατικών διαδικασιών» ο οποίος μονίμως πλέον συνεδριάζει με τη συνοδεία πέντε (5) Διμοιριών Μ.Α.Τ. τα εξής:


1. Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων με απόφαση 35 υπέρ και 21 κατά δεν μπορεί να εκφράζει τους 250 εργαζόμενους του Ε.Σ.Δ.Ν.Α. Είναι απόφαση μειοψηφίας.

2. Ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τον απασχολούν οι συνδικαλιστικές απόψεις των εργαζομένων, επιλέγει να χρησιμοποιεί τους «σύγχρονους εφιάλτες» του κλάδου που μέσα από ιδιοτελείς και μόνο σκοπούς επιλέγουν να «ξεπουλούν» τους εργαζόμενους που εκπροσωπούν στους ιδιώτες.

3. Το φλέγον ζήτημα της Διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής δεν αφορά μόνο τους 250 εργαζόμενους του Ε.Σ.Δ.Ν.Α. αλλά το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς επίσης και τους πολίτες που θα κληθούν για μια ακόμη φορά να σηκώσουν το οικονομικό βάρος των επιλογών του κ. Γιάννη Σγουρού και της παραπαίουσας συγκυβέρνησης.


Ο κ. Γιάννης Σγουρός δεν μπορεί να διασφαλίσει το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη την αλαζονική και αυτοκρατορική συμπεριφορά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φέρει την αποστολή του σε πέρας. Κι αυτή είναι να αναθέσει στους εργολάβους-επιχειρηματίες τη διαχείριση των απορριμμάτων. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους προκειμένου να μην υποστούν επιπλέον οικονομικά βάρη οι πολίτες από την ιδιωτική διαχείριση των απορριμμάτων, να μην χαθούν θέσεις εργασίας και υπάρξει επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Επίσης, ας σταματήσει την υποκρισία και την εκμετάλλευση θεμάτων, όπως αυτό των εργαζομένων του Δήμου Φυλής που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ένα μήνα και ας ασκήσει επιτέλους τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη Αττικής και του Προέδρου του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για να λύσει και όχι για να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα για να εξυπηρετήσει συμφέροντα.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;; ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΒΑΝΑ
Λυκούργου 3 Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜ. ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
 ΩΡΑ:11.30 Π.Μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 


ΧΟΡΗΓΟΣ: KIN/ΦΟΣ «ABANA»

                                                                                                                                                                                


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *