Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτο:16 Νοεμβρίου σήμερα…Χρεοκωπήσαμε….!!

ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ! Ναι καλά, δεν υπάρχουν προτάσεις, αυτά τα λένε για να κάνουν αντιπολίτευση οι ... κακοί!


ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ;;;

ΔΙΟΤΙ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ (και αυτοί που τις υπερασπίστηκαν από το 1997 έως το 2002)  ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΎΝΤΑΙ από κάποιους που σήμερα τις υιοθετούν αλλά
και να αναδεικνύονται από κάποιους άλλους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΨΙΛΟΒΑΘΜΟΥΣ με την φράση "αν τους είχαμε ακούσει θα είχαμε σώσει το Χαλάνδρι"
Διαφωνεί κανείς ότι ΕΤΣΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΡΑΜΑ, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  για ένα ΒΙΩΣΙΜΟ Χαλάνδρι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; 

(αν και η ζημιά που έχει γίνει είναι ήδη μεγάλη και ίσως κάνει κατανοητό στους σκεπτόμενους τι σήμαινε το ΤΩΡΑ και τα χρόνια που χάθηκαν, αναζητώντας μια άλλη στρατηγική που δεν υπήρχε, όπως αποδεικνύεται με τραγικό τρόπο τώρα).

Αυτά λοιπόν - και άλλα που θα σας δείξουμε τις επόμενες μέρες- τα υιοθετούν (αργάαααα, πολύυυυ αργάααααα) όλοι σήμερα. 
Κυρίως τα υιοθετούν εκείνες οι δυνάμεις που τότε  ΑΝΕΞΟΔΑ βγήκαν απέναντι.

ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ; 

Θυμάστε καθόλου αυτά τα θεματάκια και το κίνημα ενάντια στην ... λογική;

Διάνοιξη Φραγκοκλησιάς - Γέφυρα Λακωνίας;
Πεύκο Πολίτη και Ελευθέρα Πεντέλης ΠΑΚΕΤΟ ή ΟΧΙ;;;
Χρήσεις Γης, Αναθεώρηση Ρυμοτομικού και ΓΠΣ;; (Η σειρά έχει ΜΕΓΑΛΗ σημασία).
Ιδιοκτησία Νομισματοκοπείου - Τράπεζας Ελλάδος; 
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;;;Ποιοι ήσαν τότε οι ... κακοί;;;
Ποιοι τα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ και τα ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ απέναντι στις λογικές της ... "αυτοεξυπηρετούμενης πόλης" ή της "πολυκεντρικής πόλης";;

Θέλετε να σας την θυμίσουμε;

Πότε άνοιξε ο καβγάς για τις "υποτιθέμενες άλλες στρατηγικές στην πόλη" και τι ευκαιρίες χάθηκαν να προχωρήσουμε ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΜΟΦΩΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ΄;;

Πόσοι τότε έκαναν ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ενώ ΗΞΕΡΑΝ ότι εκείνη την εποχή η πόλη ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ, ΑΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ απέναντι σε μια πολιτεία που για να κάνει τα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων, έδωσε ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ στις τοπικές κοινωνίες που διεκδίκησαν με στρατηγική ενώ οι "αυτοεξυπηρετούμενοι" πήραν αυτό που άξιζε σε αυτοεξυπηρετούμενους;

 Ποιοι σταμάτησαν το Δημαρχείο και το Υπόγειο Γκαράζ στην πλατεία και μίλαγαν για "αποκέντρωση" του δημαρχείου στο .... Πάτημα στα πλαίσια της πολυκεντρικότητας, αντιμετωπίζοντας το Χαλάνδρι με πολεοδομικά μοντέλα ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ, επειδή ήταν "ευρωπαϊκή και παγκόσμια πολεοδομική μόδα" (πάντα ευρωεπαρχιώτες) και  λοιδορούσαν τους "οπισθοδρομικούς λαϊκιστές - εχθρούς της "προόδου";;; 

Θυμάστε το παράδειγμά τους;;; "ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΙΟ!" (όχι εδώ, απέναντι στο Αντίρριο, το ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΊΡΟ εννοούσαν. Μιλάμε για επιχειρήματα προχωρημένα τώρα, όχι τίποτα αυτοεξυπηρετούμενες ανακουφίσεις).

Ποιοι έτρεξαν τότε την μελέτη - που αναδεικνύει πάλι, με την πρότασή του προς τον Δήμαρχο, ο Νίκος Πανταζής, με Ευρωπαϊκό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Δημαρχείο της πόλης;
Δημαρχείο που δεν έγινε ποτέ και που ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών - ΠΑΛΙ  - το ξαναθυμόμαστε;

Πότε ανακηρύχθηκαν τα διατηρητέα κτίρια στην πλατεία; Ποιος έγινε μαύρο πρόβατο και άκουσε τα εξ αμάξης από τους ... προστάτες;;

Ποιοι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ στην πλατεία, μιλώντας για "επιβάρυνση του κέντρου" με κυκλοφορία; 

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ και ζει την σημερινή κατάσταση παρακμής,  ενώ κάποιοι από αυτούς - πάλι - κάνουν ανέξοδη πολιτική και το παίζουν και ... αυθεντίες;;;

ΠΟΙΑΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ σταμάτησαν το ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ και ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΓΚΑΡΑΖ - ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, που έφτασε να έχει το ΕΓΚΡΙΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, και έτοιμη δημοτική επιχείρηση για να το λειτουργήσει;;;
Το αμφισβητεί αυτό κανένας; Θέλει να μας διαψεύσει;

Πότε ολοκληρώθηκε και με ποιανών το προσωπικό κόστος η απαλλοτρίωση του ΟΤ 25 ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ" ;;;
Ποιοι μίλαγαν για λάθος επιλογή τότε σε εκείνα τα δημοτικά συμβούλια και υπερασπίζονταν τα - πραγματικά θιγόμενα συμφέροντα ιδιοκτητών;ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ, όσων μπορούσαν να δουν λίγο πέρα από την - μεγάλη - μύτη τους;;

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,  ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ .... ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ (για να το θέσουμε δημοσιογραφικά), ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ  ΑΝΟΙΞΕΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ χωρίς προαπαιτούμενα και σχηματοποιήσεις του παρελθόντος.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για εκείνους ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ THINK TANK από το να βλέπουν τις θέσεις τους να υιοθετούνται ακόμα και από εκείνους που διαφωνούσαν με αυτές.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ;;;

Από τα παραπάνω εμείς δεν θα θέταμε ως αμεσο/μέσοπρόθεσμο στόχο, το θέμα της υπογειοποίησης της Παπανικολή, αφού σήμερα τα οικονομικά δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά από τότε που κάποιοι τα είπαν αυτά, ζητώντας απλά να κάνει μια παραπάνω βόλτα ο μετροπόντικας που έκοβε βόλτες στην γειτονιά.

Αλλά ΚΡΑΤΑΜΕ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για υλοποίηση τα 2 υπόγεια πάρκινκ (Αγία Άννα και κτήμα Μαμμόπουλου και την ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ, ανά τρίλεπτο, συγκοινωνιακής σύνδεσης ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ - Κέντρου της πόλης είτε με μέσο σταθερής τροχιάς - ΤΡΑΜ - (η καλύτερη λύση κατά την γνώμη μας αλλά ... ακριβή, εν μέσω κρίσης) είτε τουλάχιστον με λεωφορεία.

Στον - βάσιμο - αντίλογο όσων λειτουργούν με μοναδικό τους άγχος να μην φανεί ότι ΕΙΧΑΜΕ  ΔΙΚΙΟ,  ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑμε την ορθή άποψη "να έρθει το ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Χαλανδρίου", απλά απαντάμε ότι "το καλύτερο είναι εχθρός του καλού" και τίποτα δεν θα εμπόδιζε ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (και ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΑΓΕ) μέχρι να πετύχουν τον μαξιμαλιστικό στόχο για το ΜΕΤΡΟ, να είχαμε τρία λεωφορειάκια να πηγαινοέρχονται συνεχώς "ΜΕΤΡΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ"

Και μια και γίνεται είναι πολύ επίκαιρος ο λόγος για τα ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ και αν είναι "λαϊκισμός" να είσαι απέναντι στην εφαρμογή Βάσιου, εδώ ίσως βρουν οι ανοικτόμυαλοι την απάντηση μας που περιέχεται στο βασικό ερώτημα ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ;; ΠΟΙΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ;;

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕ "ΝΑΙ" και "ΟΧΙ" και με ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΕΙΣ.
Και εκβιασμός είναι να ζητάει τέτοια απάντηση η εξουσία από τους πολίτες και όσους θέλουν να έχουν πιο "σύνθετη" προσέγγιση των θεμάτων.

Και ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, και μάλιστα με στοιχεία  ΧΥΔΑΙΑΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ των πολιτών, να επικαλούνται κάποιοι κουτοπόνηροι ότι μέσα στις προτάσεις αυτές, μέρος ενός ολοκληρωμένου σχέδιου παρεμβάσεων για την πόλη περιέχονται και παρκόμετρα, για να δικαιολογήσουν  τα αποσπασματικά πασαλείμματά τους με μπογιά που σβήνει με την βροχή.
Να υπεκφύγουν των ευθυνών τους γιατί εφάρμοσαν το μέτρο χωρίς καμία άλλη συνοδευτική παρέμβαση να έχει προηγηθεί και με την εμμονή τους οδηγούν το Χαλάνδρι σε μαρασμό.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! Είναι όπως καταλαβαίνετε ρητορικά.

Δεν είναι αυτός ο στόχος μας ο καβγάς για περσινά, ξινά σταφύλια και δεν διευκολύνει το σήμερα και το αύριο της πόλης.

Αλλά ΩΣ ΕΔΩ με την ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ως εδώ με την ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, που προφανώς θα το υποστηρίστουν καλύτερα οι εμπνευστές του από όσους το δανείζονται και το επικαλούνται αποσπασματικά.

Βγαίνουμε στο κουρμπέτι λοιπόν για να υπερασπιστούμε βεβαίως και την ιστορική αλήθεια αλλά ΚΥΡΙΩΣ για να συμβάλουμε - ΞΑΝΑ - να πάει η τοπική κοινωνία σε μια ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ για το μέλλον, όχι στην βάση της ΣΙΩΠΗΣ αλλά στην βάση της ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ.

ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ!


Δεύτερη γλώσσα τα Ελληνικά στα Αυστραλιανά σχολεία! Στείλτε την Δραγώνα να βάλει τάξη!

 Ως δεύτερη γλώσσα και όχι ως διδασκόμενη μόνο σε μαθητές και μαθήτριες ελληνικής καταγωγής, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, αναπτύσσονται τα ελληνικά στα αυστραλιανά σχολεία.
Με την απόφαση αυτή, η ομογενής Ομοσπονδιακή βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Μαρία Βαμβακινού επισημαίνει ότι με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα η ελληνική γλώσσα να διδάσκεται σε όλους τους μαθητές των αυστραλιανών σχολείων και όχι μόνο σε αυτούς που είναι ελληνικής καταγωγής.
Σημειώνεται πως κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε ο Συντονιστή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Προξενείου Μελβούρνης, Βασίλειος Γκόκας που συντόνιζε την παρέμβαση της ομογένειας και ο οποίοςτόνισε στην Επιτροπή ACARA ότι:
«Η διδασκαλία των Γλωσσών, όπως τονίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, είναι ένας από τους βασικούς τομείς μάθησης και βασικό συστατικό της εκπαιδευτικής εμπειρίας όλων των μαθητών. Σύμφωνα, λοιπόν, με το πνεύμα και το σκεπτικό αυτό η ανάπτυξη της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας θα μπορέσει να:
- Ενεργοποιήσει όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από το πολιτιστικό και γλωσσικό υπόβαθρό τους να συμμετάσχουν στην εκμάθηση της Νέας Ελληνικής, αν το επιλέξουν. Στο πλαίσιο αυτό, η αξία της Νέας Ελληνικής θα αποτελέσει επιπλέον εφόδιο για όλους τους μαθητές της Αυστραλίας που θα κατευθυνθούν στις Κλασικές Σπουδές, Βιβλικές Σπουδές, Ιατρική, Φαρμακολογία κ.ά.
- Θα αγκαλιάσει τις μελλοντικές γενιές των μαθητών που επιθυμούν να σπουδάσουν Νέα Ελληνικά, ενώ παράλληλα δεν θα δημιουργήσει προβλήματα σε αυτούς που τώρα φοιτούν.
- Θα αντιμετωπίσει τη λανθασμένη, εδώ και χρόνια, αντίληψη ότι η ελληνική είναι διαθέσιμη μόνο για τους μαθητές που μιλούν την Ελληνική στο σπίτι (και η σχετική εικόνα της γλώσσας θα είναι αντικίνητρο για τη μελέτη της γλώσσας που υπάρχει σήμερα).
- Θα εξασφαλίσει το κύρος της Νέας Ελληνικής στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Προγράμματος Σπουδών για όλες τις παρούσες αλλά και τις μελλοντικές γενιές των μαθητών».
Η Επιτροπή ACARA λαβούσα υπόψη τις υποδείξεις της ελληνικής παροικίας αποφάσισε να αλλάξει την προηγούμενη απόφασή της και να επιτρέψει την περίληψη της ελληνικής γλώσσας στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών ως «δεύτερη γλώσσα», στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο, αλλαγή που ικανοποιεί το αίτημα της ομογένειας και διαμορφώνει νέες, θετικές προοπτικές για τη γλώσσα μας στο αυστραλιανό εκπαιδευτικό σύστημα.
ΑΜΠΕ

http://olympia.gr

Τελειώνουν τα αποθέματα αλλά και η υπομονή μας...


από το "Έθνος", 16-11-2012

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ : ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟΤ 25 (25ης ΜΑΡΤΙΟΥ και Βασ. Γεωργίου)


Επιτέλους Να αποκτήσουμε δικό μας Δημαρχείο.
Ο Νίκος Πανταζής βάζει τι θέμα
και φέρνει τον δήμαρχο προ των ευθυνών του .

Σίγουρα δεν είναι ευθύνη του σημερινού Δημάρχου η έλλειψη δημαρχείου, έχει όμως μοναδική ευκαιρία να βάλει τα θεμέλια και να γράψει ένα σημαντικό έργο στην θητεία του.

Υπάρχει έτοιμο αρχιτεκτονικό σχέδιο και το οικόπεδο της 25ης Μαρτίου

Έχει σοβαρούς λόγου να επιδιώκει να λύσει το στεγαστικό πρόβλημα των εργαζομένων .

1)Οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν σκορπισμένες και στοιβαγμένες σε χώρους που δεν επαρκούν.

2) Οι πολίτες δεν εξυπηρετούνται αφού η λειτουργία πολλών υπαλλήλων στο ίδιο χώρο δυσκολεύουν την συνεννόηση και μειώνουν την αποτελεσματικότητα

3) Πληρώνουμε πάνω από 400.000 (τετρακόσιες χιλιάδες Ευρώ ενοίκια το Χρόνο)

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης που το κράτος μαζεύει τα κομμάτια του μπορεί ο Δήμος να ζημιώνει τους πολίτες πληρώνοντας ενοίκια που σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να αποφύγει;

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις