Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

“15.000 – 17.000 τα παιδιά που θα μείνουν εκτός Βρεφονηπιακών Σταθμών”


15.000 – 17.000 εκτιμά τον συνολικό αριθμό των παιδιών που θα μείνουν εκτός Βρεφονηπιακών Σταθμών, ενδεχομένως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, Θοδωρής Γκοτσόπουλος, μιλώντας, σήμερα το μεσημέρι, στον Τ/Σ attica και τις Δημοσκοπήσεις, τονίζοντας πως, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ακρίβεια του αριθμού.

Ο κ. Γκοτσόπουλος είπε πως, τα τελικά αποτελέσματα και ο τελικός αριθμός των παιδιών, που θα φιλοξενηθούν από δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς θα οριστικοποιηθούν προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η κατανομή των voucher, λέγοντας πως θα εκδοθεί σχετική πρόσκληση με 30.000 νέα voucher, το δεύτερο 15νθημερο του Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ εστίασε στην έλλειψη δομών από πλευράς Δήμων, τη μη δυνατότητα φιλοξενίας του συνόλου των παιδιών και όχι κακού προγραμματισμού.

ΜΑΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ

Στο θέμα δεν αναφέρεται ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ .

Ο λόγος;
Μα το ότι για το συγκεκριμένο ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ και ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, άρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΟΥΝ από το ..... σύστημα.

Αν λοιπόν μιλήσουν οι "συστημικοί" δημοσιοκάφροι  γι΄αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ.

Συγκεκριμένα, όχι ...... "θα κάνουμε μια ΕΔΕ και θα βάλουμε την κολλητή να το σκεπάσει".

ΣΗΜΕΡΑ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ελεύθερο οικόπεδο στο παραλιακό μέτωπο του ΜΑΤΙΟΥ είναι καθαρισμένο και μπήκε και ταμπέλα από τον δήμο.

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ σε παρκάκι.
Αυτό είναι ΛΥΣΗ διαχρονική και μόνιμη.

ΣΗΜΕΡΑ
Την ημέρα της φωτιάς θυμίζουμε ότι τα μπάζα - που είχαν τοποθετηθεί ΣΚΟΠΙΜΑ - στην είσοδο του οικοπέδου από τον δήμο για να μην ρίχνουν οι ασυνείδητοι μέσα σκουπίδια - δεν επέτρεπαν την πρόσβαση στην θάλασσα και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε ασχοληθεί με το θεμα από την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

 
ΧΑΛΑΝΤΡΕΪΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ:

Προγραμματίζεται να γίνει παιδικός σταθμός και δεμσεύεται το οικόπεδο..

 Η καργαριστερά σηκώνει κουρνιαχτό γιατί είναι στην παραρεμάτιο και ενοχλεί τα βατράχια, το κτίσμα.

Ο δήμος δείχνει "οικολογικές ευαισθησίες" και παλινωδεί. 
Οι πονηροί αγοράζουν το δεσμευμένο για παιδικό σταθμό οικόπεδο μπιρ παρά από τον έρμο τον ιδιοκτήτη του που ο δήμος καθυστερεί να τον αποζημιώσει γιατί πρέπει να πείσει την ..... καργαριστερά ότι ο παιδικός σταθός είναι καλό πράμα, είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Μόλις το οικόπεδο για παιδικό σταθμό αγοράζεται από τους κατσαπλιάδες, ο δήμος τους διευκολύνει και χτίζουν ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ η οποία - βεβαίως - δεν ενοχλεί την ρεματιά, τα βατράχια και τους καργαριστερούς  να πάνε να ... "αγωνιστούνε" με την ντουντούκα.

 Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ!

ΧΑΪΛΑΙΤ: Εκείνο το τυφλό δρομάκι δίπλα στην πολυκατοικία Θα προτείνω να ονομαστεί ΟΔΟΣ SALT LAKE! 


ΣΧΟΛΙΟ 1: 
 Μάνι, μάνι βρήκαμε τις 400 θέσεις παιδικών σταθμών που λείπουν μόνο στο Χαλάνδρι (Κουρτέση - Τούφα). Αν είναι παρόμοια η κατάσταση και στους άλλους 324 δήμους η εξίσωση λύθηκε. 

ΣΧΟΛΙΟ 2: Τόσα χρόνια μετά και άλλο οικόπεδο για παιδικό σταθμό στην Τούφα δεν έχει δεσμευτεί. Πότε ο δήμος θα ξεπλύνει την ντροπή που έγινε στα Κουρασέικα;;; 
Για να τους δικαιώσει και για να μην θιχτούν οι κατσαπλιάδες που ψηφίζεις  και παριστάνουν οι πολιτικοί τους συνεργάτες - το Γαλαζοπρασινολουλακί σύστημα του κατσαπλιαδισμύ - ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΦΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ και άρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ότι τον φάγανε;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΙΚΟΣ