Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Πανταζής Νiκος: Η πλατεία απαντά σε δημοσίευμα της stasi.gr σχετι...

Πανταζής Νiκος: Η πλατεία απαντά σε δημοσίευμα της stasi.gr σχετι...: και για οποιον ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ....   .... ήμουν αντιπρόεδρος και μετά Δνων Σύμβουλος στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ...

Πανταζής Νiκος: Ιστορίες για την φλύα.Ιστορία 1η :πάρκο Καλαμά.

Πανταζής Νiκος: Ιστορίες για την φλύα.Ιστορία 1η :πάρκο Καλαμά.: ΣΤάΣΗ στο Χαλάνδρι Πλατειασμοί.. Ιστορίες για την φλύα.Ιστορία 1η :πάρκο Καλαμά. Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 00:00 ...

ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ' ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ!


ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

ΑΟΥΤΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ! ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 3! ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ!

Ιστορίες για την φλύα,μέρος 2ο:η εκχώρηση του κυλικείου στο δημοτικό νεκροταφείο.

"Κιτρινισμός","αστήρικτες κατηγορίες","κουτσομπολιά χωρίς στοιχεία","αίσχη","αποπροσανατολισμός", "πολιτικές πρακτικές εντυπωσιασμού","υποστηρικτές του κατεστημένου".Αναρωτιέται κανείς αν οι συντάκτες της "πλατείας" στέκονται μπροστά σε καθρέπτη όταν  μας κάνουν και τους τιμητές.Ας είναι.Αλλωστε το θράσος δεν έλειψε ποτέ από τους μόνιμους σαλτιμπάγκους της εξουσίας.Εμείς, συνεχίζουμε την αναδημοσίευση των στοιχείων που έγκαιρα,εδώ και χρόνια έχουν γίνει αντικείμενο της δημόσιας και καθαρής τοποθέτησής μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.
Ιστορίες για την Φλύα λοιπόν, μέρος 2ο:
η υπόθεση του κυλικείου στο δημοτικό Νεκροταφείο.Υπέγραψαν σύμβαση έχοντας δεδομένο κόστος κατασκευής700.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με τους ορκωτούς εκτιμητές η αξία της κατασκευής δεν υπερβαίνει τα 180.000 ευρώ...Παρέδωσαν τσάμπα το κυλικείο σε ιδιωτική εταιρία μεχρι το 2021,αυτή το εκμεταλεύθηκε επί 7 χρόνια και τώρα θα την ξαναπληρώσουν για να το πάρουν πίσω!
Αλλη μια τρανταχτή υπόθεση εκχώρησης δημοτικής περιουσίας σε ιδιώτες μέσω της  εταιρίας Φλύα,  στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας  παραμένει μέχρι και σήμερα ο υβριστής μας,διορισμένος από την δημοτική πλειοψηφία(το 2007 αντιπρόεδρος από τον κ Ζαφειρόπουλο και το 2011 από τον κ Κουράση)

και για οποιον ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ....

 


.... ήμουν αντιπρόεδρος και μετά Δνων Σύμβουλος στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΛΥΑ  Α.Ε. από το 2008 έως το 2010!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΚΟΜΑ!
 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ  ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ 

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ "ΕΚΘΕΤΕΤΕ".

(οπότε για να σας την σπάσω κάθομαι κι άλλο και επ' ευκαιρία την σπάω  και στον Κουράση).

Παρακαλώ δηλώστε όλοι ότι το καταλάβατε, πείτε το στους φίλους και συγγενείς σας: ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΕΣ.
(αλλά και εκεί συμμετείχαμε ως ΤΟΡΑ στο Δ.Σ. τότενες με τον Σταύρο Λιανό και δεν απεμπολούμε τίποτα από ό,τι έχουμε ψηφίσει).

ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΣΑΣΤΕ.

ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΧΑΖΟΙ και έχουν ανοικτό μυαλό.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!

Χυδαιότητας και Αποπροσανατολισμού εγκώμιον.

Με έκπληξη και απορίες (πληθυντικός αριθμός, γιατί ΜΙΑ δε φτάνει…) διάβασα την ΕΠΙΘΕΣΗ στον Άγγελο Νταβία από την ιστοσελίδα stasi.gr, με ύβρεις, προσβολές και αστήρικτα …«επιχειρήματα». 
Και όλα αυτά, με αφορμή σχόλιο – άρθρο αναγνώστη της «Πλατείας», το blog που τόσο πολύ ΕΝΟΧΛΕΙ κάποιους. Αυτό, όμως, είναι δικό τους πρόβλημα. 

Αυτό που είναι ανεξήγητο είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιθετική φρασεολογία κατά κάποιου ο οποίος έδωσε «βήμα» και λόγο σε κάποιον αναγνώστη. Με λίγα λόγια, δηλαδή, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ότι υιοθετεί την ελευθερία του λόγου! Αλήθεια, κύριοι, μήπως αυτό, λέω, «μήπως», είναι φασισμός; Μήπως είδος φασισμού; Αν όχι ,τότε ΤΙ ακριβώς είναι; Ή, αν θέλετε, πώς λέγονται αυτοί που λογοκρίνουν ή εμποδίζουν την απρόσκοπτη και ελεύθερη διακίνηση ιδεών;

Οι αναφορές του τύπου «απασχολημένοι με διαφημισογλάστρες και δημοτικές προμήθειες, έμμισθοι υπάλληλοι του κ. Ζαφειρόπουλου, διορισμένοι τοποτηρητές της εκχώρησης δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, χαμαιλέοντες τροχονόμοι του πασοκικού πλιάτσικου» και άλλα τέτοια ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ και ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, μόνο ως ΑΙΣΧΗ μπορούν να χαρακτηριστούν. 

Ενοχλεί ο Νταβίας; ΣΑΦΩΣ! Γιατί ενοχλεί; Γιατί έχει άποψη. Και γιατί το αποδεικνύει αυτό καθημερινά με τις τοποθετήσεις του. Και γιατί δεν δέχεται το «κατεστημένο» όπως αυτό στηρίζεται και υποστηρίζεται – όπως φαίνεται – και από τη «Στάση», εφόσον το μόνο «κακό»(!!!) για αυτούς είναι ο Νταβίας! Και γιατί δεν (απο)δέχεται να κάθεται σε μια καρέκλα και απλά να σχολιάζει και να διαφωνεί, χωρίς να προτείνει…

Tον αποπροσανατολισμό του Χαλανδραίου πολίτη από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην πόλη μας με κουτσομπολιά και ανηθικότητες, θα ζήλευε ακόμη και η “Bild”, κύριοι.
Το ερώτημα είναι, όμως, ως πότε η πολιτική πρακτική μιας παράταξης θα περιορίζεται σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και εντυπωσιασμού. Άραγε, συμφωνούν μαζί σας οι άνθρωποι που σας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους (2.841 ψήφοι το 2010 και 2.953 το 2006) για να ασκήσετε πολιτική και να προτείνετε λύσεις και όχι για να συκοφαντείτε ο,τιδήποτε δε συμφωνεί και δε συμπορεύεται μαζί σας;

Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε συνάδελφο και κάθε άποψη. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ «κιτρινισμένες» και «κουτσομπολίστικες» πρακτικές μιας προηγούμενης, παρωχημένης πολιτικής και πολιτικής αντίληψης, η οποία έχει καταδικαστεί πανηγυρικά από τους πολίτες, πράγμα το οποίο θα φανεί ΚΑΙ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης
3-10-2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tην Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 θα πραγματοποιηθεί η 1η αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου "Σισμανόγλειο", στο νέο δημοτικό κτίριο επί της οδού Στρ. Παπάγου 7.

Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, έχει ενταχθεί στο αρχείο του Νοσοκομείου από τον Απρίλιου του 2013

Οι ημερομηνίες αιμοδοσίας θα καθορίζονται ανάλογα με τις δυνατότητες της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας.
Ολοι οι εθελοντές αιμοδότες θα παραλάβουν "κάρτα εθελοντή αιμοδότη" .

Ας ανταποκριθούμε όλοι και ας ελπίσουμε ότι δεν θα το έχει ανάγκη κανείς.

Η προσφορά σε Αίμα είναι προσφορά σε Ζωή.

Σαν εργαζόμενοι θα δείξουμε άλλη μια φορά την αλληλεγγύη μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

πρΟΤΑση

Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 231 έργα στους δήμους. Δείτε τον πίνακα των έργων.


espa

Στα 452 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός των 231 έργων που εμφανίζονται να είναι ώριμα και να εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα τα 62 έργα βρίσκονται σε στάδιο ολοκλήρωσης (85% υλοποίηση σε όρους πληρωμών), τα 128 έργα παρουσιάζουν βαθμό υλοποίησης από 40% έως 85%, που σημαίνει ότι σταδιακά θα ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα του 2014 και τα 41 έργα έχουν αρχίσει πρόσφατα (υλοποίηση 40%) και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωσή τους.

Αναλυτικά ο πίνακας των έργων.

Πληροφορίες από http://www.localit.gr/, 3-10-2013

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

1 Οκτωβρίου 2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δικαιώθηκαν οι 7 σχολικοί φύλακες του Δήμου Χαλανδρίου, οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή και να παραμείνουν στις θέσεις τους, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε υπέρ τους και έτσι οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στις θέσεις τους, στα σχολεία του Χαλανδρίου.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν υπέρ της παραμονής των σχολικών φυλάκων στην εργασία τους, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδικασθεί και η προσφυγή των υπόλοιπων σχολικών φυλάκων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, έχει βρεθεί από την αρχή στο πλευρό των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, είτε αγωνιστικά, διεκδικώντας με κινητοποιήσεις την ακύρωση της διαδικασίας των διαθεσιμοτήτων και την επαναφορά όλων στην εργασία τους, με την αξιοποίηση όλων των νομικών και θεσμικών μέσων για την κατοχύρωση της θέσης τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Έναρξη Προσκοπικής Περιόδου