Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:Λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου


Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Χαλανδρίου θα λειτουργήσουν την Τετάρτη από τις 10 π.μ.
Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επίσης θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ.

ΛΕΥΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΑΣ"Και Ανατολικά και Βόρεια"

του Γ. Παπαγιαννόπουλου
Αποχαιρετήσαμε το 2018, μπήκαμε στο 2019 με την ίδια «ατζέντα» όσον αφορά «τις εκκρεμότητες» στην εξωτερική πολιτική και την Εθνική άμυνα., την Γεωπολιτική θέση της Πατρίδας μας. Να αναφερθώ εν τάχει, σε δύο από τα σημεία τριβής που τείνουν να καταστούν μόνιμα, δηλητηριάζουν τις σχέσεις της Χώρας με τους γείτονές της και επιτείνουν μικροκομματικές εσωτερικές αντιπαραθέσεις

1. Με τις απειλές για εισβολή στο Μαανμπίτζ στην Βόρεια Συρία και την μετακίνηση τουρκικών στρατευμάτων προς αυτή την περιοχή, μετά την αναγγελία του προέδρου Τραμπ για την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από την περιοχή, έχουμε αναβίωση του «Νέο-Οθωμανικού» οράματος από την επεκτατική και Αναθεωρητική Τουρκία. Έτσι, μετά το 2010 και τις ονειρώξεις του τότε ΥΠΕΞ Νταβούτογλου με τα περί Νέο-Οθωμανισμού, επανέρχονται τις τούρκικες κατακτητικές βλέψεις στην περιοχή, η βούληση για Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923 εις βάρος της Συρίας αυτή την φορά.

2.Η Χώρα μας αποχαιρετά το 2018 και εισέρχεται στο εκλογικό 2019 με ένα μείζον ΕΘΝΙΚΟ θέμα , που αυτή την φορά αφορά την σχέση μας Βόρειο γείτονά μας, να βαίνει προς «επίλυση»: με την επικύρωση από την Βουλή της FYROM και εν συνεχεία από την δική μας Βουλή , της επαίσχυντης «Συμφωνίας των Πρεσπών». Από την κατάληξή της ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ οι ΠΡΟΣΕΧΕΊΣ εκλογές στην Ελλάδα (ο Εθνομηδενισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπει να καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί η εν λόγω Συμφωνία, και κατ΄ επέκταση, το μέγεθος της εκλογικής ζημιάς για τον ίδιο. Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ βέβαια ΔΕΝ μας αφορά). Την επιμονή της κυβέρνησης να υπερψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών –παρ’όλες τις μαζικές αντιδράσεις και ενστάσεις-«με περισσότερους από 151 βουλευτές», επανέλαβε στις 2/1/19 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

-Εμείς από την πλευρά μας: Επαγρύπνηση. Πρωτοβουλίες. Και –ενάντια στον κομματισμό και τον εφησυχασμό – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ενότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail:g.papagian3@yahoo.gr

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ - ΕΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ HARBIN

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ (ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΧΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ)

HARBIN - ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Εκεί είναι το σύνολο - σχεδόν - της διοίκησης του δήμου.
Ο Δήμαρχος, η πρόεδρος του ΔΣ, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, δύο δημοτικοί σύμβουλοι και μία διευθύντρια του δήμου.

Το στρατηγείο του δήμου μας είναι εντελώς αποδυναμωμένο την ώρα που το Χαλάνδρι έχει ντυθεί στα λευκά.

Παρόντες για την αντιμετώπιση του χιονιά είναι μόνο οι αντιδήμαρχοι Δ. Χριστουλάκης και Σ. Γκάκας και βέβαια ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ των μάχιμων υπηρεσιών του δήμου, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ στο πεζοδρόμιο τέτοιες ώρες, την ώρα που δημαρχόπουλα και παραγονταραίοι κάνουν δηλώσεις στα κανάλια.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ή ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΙ.