P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;

 

Εχθές το βραδάκι, στις 8, την ημέρα της γιορτής του πολυούχου Αγίου Νικολάου ήταν προγραμματισμένο το άνμμα του Χριτουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Χαλανδρίου και η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη.

Εχθές το απόγευμα - κατά τις 16.00 - και ενώ ένα ψιλόβροχο είχε σταματήσει και η πρόβλεψη στο meteo.gr για το χθεσινό βράδυ έδινε "συννεφιά και 8 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία ανακοινώθηκε από τον δήμο η "αναβολή της εκδήλωσης λόγω καιρικών συνθηκών".

ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!!!

Η εκδήλωση προγραμματίστηκε να γίνει αύριο Σάββατο στις 17.30 (!!!!!!) αφού προφανώς ο δήμαρχος είχε άλλο πρόγραμμα για μετά.

Πάλι καλά που δεν θα ανάψουν το δέντρο στις 12 το μεσημέρι, που είναι και .... μέρα.

Και επειδή η πρόβλεψη καιρύ για αύριο είνα ότι θα επικρατούν τα ίδια ...... ακραία καιρικά φαινόμενα με εχθές (συννεφιά με 8- 11 βαθμούς δίνει η πρόγνωση για αύριο) παίζει να ξαναναβληθεί.

Μέχρι να κάνει ..... λιακάδα και ξαστεριά.

ΥΓ 1: Πιθανολογώ βασίμως ότι άλλος ήταν ο λόγος της αναβολής, κάποια αστοχία στην προετοιμασία καθυστέρησε τον δήμο και αντί να πει το σουλτανικό γραφείο "σόρυ, συνδημότες, έχουμε πρόβλημα και θα αναβάλλουμε"  μας  έφταιγε πάλι ο κακός μας ο καιρός. Που δυστυχώς δεν ήταν όσ κακός θα θέλανε.

ΥΓ2: Μεγάλη πλάκα έχουν ρε συ οι LIKιστές μπαμπουίνοι της αυλής του Συμεών στο φατσομπούκι.
Βγαίνει και λέει ο αρχηγός "η εκδήλωση αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών" και τοι οπαδοί ου κάνουν "ΤΕΛΕΙΟ" και "LIKE".
ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ;;;;
Η ΑΝΑΒΟΛΗ;;;;;;

ΟΙ αντιδράσεις της σουλτανικής αυλής στο facebook είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ:


ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ! Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΜΗΜΗΣ


Η Zivasart Gallery παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Γκέλμπεση με τίτλο «Η αυλή των θραυσμάτων και της μνήμης». Πρόκειται για μια δουλειά όπου τόσο το καθαρά εικαστικό μέρος όσο και ο τίτλος έχουν ιδιαίτερη σημασία: Αφ’ ενός ο τρόπος που αποδίδει την πραγματικότητα ο Γιώργος Γκέλμπεσης, αναφέρεται σε έναν φωτορεαλισμό με τάσεις πριμιτιβισμού και σουρεαλιστικές εκφάνσεις. Αφ’ ετέρου η επιλογή του θέματος, δηλαδή το να αναπαραστήσει τις διάφορες γωνίες ή τα πανοραμικά πλάνα του χώρου της ιστορικής συλλογής αρχιτεκτονικών θραυσμάτων και μελών του Κωνσταντίνου Ζήβα με αξιοθαύμαστο τρόπο, καθιστά σημαντικό το εγχείρημα, διότι αυτός ακριβώς ο χώρος θα μετατραπεί σε έναν μουσειακό περίπατο με την συμβολή του Δήμου Χαλανδρίου και έτσι οι πίνακες του Γκέλμπεση μετατρέπονται σε ντοκουμέντα για ένα χώρο τοπόσημο που θα αλλάξει μορφή.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου από τις 7:30 το βράδυ και θα διαρκέσει έως τις 14 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκειά της θα γίνουν σχετικές εκδηλώσεις αναφορικά με τις προοπτικες υλοποίησης εκ μέρους του Δήμου Χαλανδριου υπεύθυνου πλέον για την προβολη και την προστασία της συλλογής Ζήβα καθώς και παρουσιάσεις σχετικά με τη νεότερη Ελληνική Αρχιτεκτονική, τη μελέτη και τη διαχείριση των σωζόμενων μελών, αποσπασμάτων και κτιρίων.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου

Zivasart Gallery, Παντανάσσης 1, Μαρούσι

Ώρες λειτουργίας: Όλες τις μέρες από τις 9.00 έως τις 21.00.

Τηλ. 2106830648 Κιν. 6936531703

Γκαλερί Χρυσόθεμις: ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ


Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει
ομαδική έκθεση ζωγραφικής


Εγκαίνια: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19.30

Συμμετέχουν: Αλεξάνδρα Μπαρή, Ντέπη Παυλίδου, Νεφέλη Σουλακέλλη

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων.

Οι τρεις καλλιτέχνιδες - νέες εικαστικές ‘’φωνές’’ - ‘’συνομιλούν’’ μέσα από τοπία εσωτερικά, ορίζοντες ανοικτούς και σώματα γυμνά επισημαίνοντας την ανθρώπινη παρουσία και απουσία.

Διάρκεια έως Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΚΗ