Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

"Άγγελε έτσι όπως γράφεις το θέμα της θεατρικής παράστασης φαίνεται σα να πήρα λεφτά για να την οργανώσω. Δεν έχω πάρει φράγκο και απλά κανόνισα με φιλικό εκδοτικό οίκο να προσφέρει την παράσταση αφιλοκερδώς στα παιδιά της πόλης το Σάββατο. Την προηγούμενη Κυριακή είχα την συγκεκριμένη παράσταση στον ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΑΗ και εκεί τους πρότεινα να εμφανιστούν και στην πλατεία".

Αυτά μου είπε ο Γιώργος στο τηλέφωνο.

"Μία λοιπόν παράσταση, ανακοινώθηκε σήμερα, από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Γ. Ασημακόπουλου - αντί μίας την εβδομάδα!"

Αυτό είχαμε γράψει εμείς.

Άρα δεν πρόκειται για ΔΙΑΨΕΥΣΗ αλλά για ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ διευκρίνιση, αν και πουθενά δεν γράφουμε ότι πήρε λεφτά ο Γιώργος. Αντίθετα τονίζουμε ότι το θεατρικό ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ από εκείνους που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ να διοργανώσουν ένα την εβδομάδα.

Άρα μόνο την υπόθεσή μας ότι θα πληρωθεί η παράσταση ένα χιλιάρικο από τα έσοδα του παγοδρομίου, διέψευσε ο πρόεδρος. 

ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ από τα έσοδα των "εκδηλώσεων" άρα τα 3,5 χιλιάρικα ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ βγάλαμε στην σούμα, στο πρωινό μας άρθρο, γίνονται 2500!

Με την ευκαιρία τα είπαμε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο: "ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ" μου είπε! "Είναι όπως τα γράφεις".

ΟΚ ΓΙΩΡΓΟ! Ευχαριστώ.

Αλλά το θέμα είναι ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ το διεκδικούμε - για λογαριασμό όλων - μια δράκα παλαβοί, ενώ εσείς οι θεσμικοί περιμένετε εμάς για να μας δώσετε εύσημα, την ώρα που οι άλλοι μας ΠΗΔΑΝΕ επειδή τους ενοχλούμε όταν κάνουν αυτά τα ωραία.

Τέλος πάντων, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!

Χλευασμός vs. φιλότιμου

Οι..."σύντροφοι" εργατοπατέρες (και...επίδοξοι πολιτικοί...) της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. άργησαν αλλά κατάλαβαν - έστω και 4 ημέρες πριν το τέλος του 2012 - ότι τα 24ωρα "πανηγυράκια" και οι 48ωρες "περατζάδες" στο κέντρο της Αθήνας, κανέναν δε συγκινούν. Οι προσφυγές στη δικαιοσύνη, μόνο χάσιμο χρόνου είναι, αφού, στο μεταξύ, "διαθεσιμότητες" και άλλες ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ της τριμερούς διακυβέρνησης του γερμανικού προτεκτοράτου θα δίνουν άλλο ένα μάθημα στον "ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" δημόσιο υπάλληλο. 
Το "εναλλακτικό δελτίο τύπου" το οποίο συνέταξε το Γραφείο Τύπου της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. αποτελεί μια απάντηση στο ίδιο μήκος κύματος με τις ανακοινώσεις και τα διατάγματα με τα οποία αντιμετωπίζονται καθημερινά μισθωτοί και συνταξιούχοι : ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, ΕΙΡΩΝΙΑ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.
Η "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" είναι η μοναδική απάντηση σε αυτούς που επιδιώκουν τον οριστικό αφανισμό των εργαζομένων και την αντικατάστασή τους από πρόθυμους δούλους - ρομπότ στο βωμό μιας νέας, "ιδιαίτερης" και ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Ελλάδας των ΟΛΙΓΩΝ.
Ας είναι η καινούρια χρονιά ένα ξεκίνημα για ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. 
Μια δράση για τον εργαζόμενο, ουσιαστική, έγκαιρη, δυναμική και καταγγελτική. 
Μια δράση χωρίς σκοπιμότητες. 
Μια δράση που θα επιδιώξει να διασώσει ό,τι έχει απομείνει από το εργατικό δυναμικό της χώρας μας. 
Και μια δράση που θα αναδείξει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ των ελλήνων. Αυτό μας έχει απομείνει και θα αγωνιστούμε για αυτό. Ακόμη, όμως, περισσότερο θα αγωνιστούμε για αυτούς που είτε το είχαν και το έχασαν είτε δεν το είχαν ποτέ (το ΦΙΛΟΤΙΜΟ)... 

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : Εναλλακτικό Δελτίο Τύπου


"ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ" 3ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΡΟΧΕΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ:

Για να το μαζεύουμε λοιπόν σιγά, σιγά, ας δούμε τι άλλο μας υποσχέθηκε ο δήμος ότι θα έχει φέτος η πόλη μας:

2 αψίδες αξίας 3000 ευρώ:


Πέρα από το ποσό που "ελέγχεται"  (είδατε τι sic είμαι) για την αξιοπιστια του 
(Ενοίκιο σκαλωσιάς + 3 τετραγωνικά μέτρα μουσαμάς) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ, άρα θεωρώ ότι δικαίως μπορώ να λέω ότι ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατί όταν σου λένε ότι η αψίδα θα είναι προσφορά στον δήμο αξίας 3000 ευρώ, περιμένεις αν μη τι άλλο να μείνει για του χρόνου, έτσι δεν είναι;

2 σπιτάκια με προσωπικό που θα παρέχουν δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά, ποσού 8000 ευρώ!

Ε αν τα βρείτε βγάλτε τα φωτογραφία και στείλτε τα μας.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ αξίας 2000 ευρώ!

Μία λοιπόν παράσταση, ανακοινώθηκε σήμερα, από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Γ. Ασημακόπουλου - αντί μίας την εβδομάδα!

ΕΙΝΑΙ - ΜΑΘΑΜΕ - ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ αλλά κάνει 2000 ευρώ; Ας πούμε ότι κάνει τα μισά! ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ!!!

Τόσα μέχρι τώρα έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχει πάρει ανταποδοτικά η τοπική κοινωνία, αγορά, δήμος κλπ.

Και λέει ότι θα πάρει άλλα 2500 ευρώ! Εμείς είμαστε καλόπιστοι: ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ.

ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 3500 ΕΥΡΩ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!

Δεν είναι πρόκληση ρε αδέλφια αυτό το πράγμα;;;

Και για να μην επανέλθουμε:

Είναι υπέρ της τοπικής αγοράς ρε συνάδελφοι να στήνονται μαγαζιά με δερμάτινα, τυριά, σαλάμια, κλπ στην πλατεία τα οποία παίρνουν τον τζίρο από την τοπική αγορά που υποτίθεται ότι στηρίζεται με αυτές τις "εκδηλώσεις";;;

Είναι δυνατόν να φέρνει ο δήμος ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ στην πόλη - με κάθε αφορμή, Χριστούγεννα, ΠΑΣΧΑ, Αγίου Κων/νου κλπ - για να παίρνουν έτσι απλά κομμάτι από την ασθενική πίτα της αγοράς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ για το κοινωνικό σύνολο;;;Γίνεται από λάθος πολιτική αυτό το πράγμα ή πρόκειται για ΣΥΝΕΙΔΗΤΉ δράση ενάντια στα εναπομείναντα καταστήματα;;;

Διότι αν είναι λάθος πολιτική υπάρχουν τρόποι να διορθωθεί, να μην επαναληφθεί με διάλογο και κοινές δράσεις με όσους έχουν κάτι να πουν, να προτείνουν, να συνθέσουν.
Αν όμως δεν είναι λάθος αλλά ισχύει η αντίληψη "τώρα έχουμε τον δήμο, κάνουμε εμείς παιχνίδι, αν τον πάρουν άλλοι ας κάνουν εκείνοι όπως θέλουν" που μου μετέφερε φίλος ως φιλοσοφία της διοίκησης του δήμου, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ, αναγνώστες μας.

Διότι θα νομιμοποιηθεί στην κοινωνική συνείδηση η άποψη ότι ο δήμος δεν είναι βαθμίδα εξουσίας που κινείται με στόχο την παροχή υπηρεσιών στην κοινωνία αλλά είναι λάφυρο για όποιον κερδίζει κάθε φορά τις εκλογές.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ!ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Άντε! Με το καλό να μας φύγει το ... δίσεκτο!

Ευχές από την Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (από τις "εβδομαδιαίες" που μας υποσχέθηκαν) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!"ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ" 2 : THE 80.000 EUROS STAR ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!

Όπως ξέρετε δεν είχε δέντρο φέτος στην πλατεία μας, γιατί θα υπήρχε αυτό το φοβερό αστέρι:

Μιλάμε τώρα, για αστέρι και γαμώ τα αστέρια, που το 2007 στον δήμο της Αθήνας κόστισε 80.000 ευρώ (ναι σωστά διαβάσατε, 4 είναι τα μηδενικά) και που  προσεφέρθη εις τον δήμο μας, εντελώς δωρεάν, ως ανταπόδοση για την παραχώρηση της πλατείας μας, για να στολιστούμε και να το καμαρώνουμε!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Τώρα ο πούστης να συγκρατηθώ για να κάνω ουσιαστικές ερωτήσεις ή να πλακώσω τα απολυτίκια του Αγίου Στεφάνου;;;

Ας συγκρατηθώ και ας παραστήσω την κόρη ναυάρχου:

ΕΡΩΤΗΜΑ 1: 

Δηλαδή ο Κακλαμάνης στην Αθήνα το 2007 πλήρωσε αυτό το πράγμα 80 - ΟΓΔΟΝΤΑ  - χινόπουλα για να το βάλει στην πλατεία Κοτζιά;
Γιατί τόσο κάνει στην Κυψέλη δυάρι με αυτόνομη θέρμανση, αποθήκη και γκαράζ πιλοτής, ΜΗ ΧΕΣΩ!

Και μην αρχίστε τις παπάρες. Δεν το είδα στον ύπνο μου. Στο φυλλάδιο που μου στείλατε το λέει.

ΙΔΟΥ:

ΕΡΩΤΗΜΑ 2:

Άσχετα με το πόσο το πλήρωσε ο Δήμαρχος Κακλαμάνης, εμείς για πόσο το μετρήσαμε στα ανταποδοτικά που - και καλά - πήραμε για την παραχώρηση της πλατείας;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ! 
Και μη μας λέτε "τι σας νιάζει εσάς". 
Γιατί δηλαδή; 
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΚΤΥΠΗΣΕΙ Η BLANK ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Να μην ξέρουμε δηλαδή; 
Δεν έχουμε ίδια δικαιώματα ως πολίτες και "επιχειρηματίες"; 
Δηλαδή τι θα μας πούνε οι φιλελεύθεροι;; 
Ότι ετούτοι επένδυσαν πολλά δικά τους κεφάλαια και εμείς δεν μπορούμε;;;
Μπαα σε καλό σας. Γιατί δηλαδή, εσείς με τους ίδιους όρους δεν θέλετε του χρόνου την δουλειά;;;
(και ακόμα, μόλις αρχίσαμε, στο 2ο είμαστε, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο).


ΕΡΩΤΗΜΑ 3:

Το δικό μας αστέρι γιατί είναι σαν μαδημένη φραγκόκοτα σε σχέση με αυτό στην φωτογραφία, καλέ μας κύριε δήμαρχε;;;
Πού πήγαν αυτά τα hich tec φωτάκια της φωτό στο φυλλάδιο,  διότι εγώ εκεί μόνο κάτι σωλήνες αλουμινίου  Φ12 στραβωμένες βλέπω, τυλιγμένες με φωτάκια κινεζίας, (τα 100, 8 ευρώ και αραία, αραία).

Και απογοητεύτηκα ο ονειροπαρμένος, γιατί με το ποσό των 80 χιλιάδωνν (που είχα διαβάσει) είχα φαντασιωθεί πολύχρωμα laser να ξεκινούν από το αστέρι και να σχίζουν τους ουρανούς του Χαλανδρίου την ώρα που ολογράμματα του Αη Βασίλη με τον Roundolf σε φυσικό μέγεθος, θα κατεβαίνουν στην παιδική χαρά όπου τα παιδάκια που παίζουν στα ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια που διατέθηκαν δωρεάν για χειροτεχνίες (βλ. ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ 3) παραληρούν από χαρά.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

 (ΘΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δημοτικού Συμβουλίου ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΗΝΕΣ, μόλις μετρήσω πόσοι είναι.
 ΧΑ!  Θα φτιάξω και εγώ ένα τέτοιο να το πουλήσω 80 χήνες και θα κάνω και μια συναυλία του Λέκκα δώρο στον πελάτη.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ! 
Δεν πειράζει, θα κερδίσω 5 χιλιάρικα λιγότερο. Χωράει!)

Συνεχίζεται με τα σπιτάκια για χειροτεχνίες για τα παιδάκια, τις αψίδες του Καίσαρα (διότι μόνο ένας Καίσαρας θα αντιμετώπιζε έτσι τους υπηκόους του) και τα ... τυριά, τις παντούφλες που πωλούνται για την ... "ενίσχυση της τοπικής αγοράς" ).

ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ 2 : ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΟΚ!

Η Αθήνα της ντροπής.


Η Αθήνα της ντροπής. Σημερινή φωτογραφία, πριν λίγο. Η χωρίς κανένα σχεδιασμό, μανδαρινικής εμπνεύσεως παράλογη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης φέρνει το 1/4 σε φορολογικά έσοδα και κάνει την Αθήνα θάλαμο αιθάλης. Ένα πείραμα ηλιθίων, σε βάρος της υγείας όλων μας. Μοιραστείτε το.Χθεσινή φωτογραφία.

Η χωρίς κανένα σχεδιασμό, μανδαρινικής εμπνεύσεως παράλογη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης φέρνει το 1/4 σε φορολογικά έσοδα και κάνει την Αθήνα θάλαμο αιθάλης. Ένα πείραμα ηλιθίων, σε βάρος της υγείας όλων μας.

Από το ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

"ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ"! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΚΚΑΣ, ΟΕΟ;;;


Στο δημοτικό συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τότε,(http://stinplatia.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5762.html) είχε ενταχθεί προ ημερησίας διάταξης, χωρίς να γράφεται στα θέματα της πρόσκλησης, χωρίς να γραφτεί ποτέ επίσημα καμία απόφαση του Δ.Σ.,  η έγκριση των φετινών χριστουγεννιάτικων "εκδηλώσεων" του δήμου μας.

Αυτό βέβαια είχε γίνει για να μην μάθει κανείς άλλος ότι θα συζητηθεί το θέμα και φέρει κάποια αντιπρόταση, καμιά άλλη προσφορά, καμιά άλλη ιδέα.

Στο δημοτικό συμβούλιο, όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Κώστας Αγγελής, κατατέθηκε ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ αυτή εδώ η πρόταση :

Xalandri Project Teliko1


Την είχαμε από τότε αναρτήσει (http://stinplatia.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7538.html) και, όπως μπορείτε να δείτε από το scribd πάνω από 1000 συνδημότες μας έχουν ενημερωθεί από την ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ για το τι έπρεπε να περιμένουν για τα Χριστούγεννα από τον δήμο.

Τονίζουμε ότι το έντυπο αυτό μας  έστειλε με mail - σε pdf -  ο αντιδήμαρχος, δεν το βρήκαμε σε κανένα κάδο.

Περιμέναμε να περάσουν τα Χριστούγεννα γιατί μας λέτε γκρινιάρηδες και κόντρα στο πνεύμα των εορτών.
Και περιμέναμε βέβαια να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εκ των δημοτικών συμβούλων ή παρατάξεων να θέσουν το θέμα θεσμικά για να μην γίνουμε πάλι εμείς οι κακοί.

ΟΥΔΕΙΣ!!!!

Λες και η αντιπολίτευση δεν έχει υποχρέωση να ελέγξει την διοίκηση για την ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Ο George Orwell εγραψε ότι "δημοσιογραφία είναι να γράφεις ό,τι κάποιος άλλος δεν θέλει να γραφτεί, όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις" αλλά και οι αιρετοί δεν είναι εκεί για να "μοστράρονται απλά για όμορφοι" που λέει μια φίλη και για να κάνουν τους κινέζους.

Είναι για να αναδεικνύουν και να προστατεύουν τα δίκια και τα συμφέροντα των πολιτών που τους εξέλεξαν. Και αυτό καμιά φορά απαιτεί να βάζουν πάνω από τις προσωπικές τους PR το καθήκον τους.

Όλοι έχετε δει την πλατεία Χαλανδρίου με το "Χριστουγεννιάτικο χωριό" !

Εμείς δεν θα το αφήσουμε να περάσει ασχολίαστο.

Ξεκινάμε σήμερα την στήλη "ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ" όπου η διοίκηση θα ακούσει τα δικά μας κάλαντα για αυτό το πράγμα που έστησε ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ουσιαστικά εμάς τους δημότες, δια μέσω του δημοτικού συμβουλίου.

Και θα αρχίσουμε με ένα ρητορικό ερώτημα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η "ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ" ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;


ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ".

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. κάτι που θα έδινε έναν διαφορετικό τόνο για την αγορά της πόλης..

Ποιος έκανε παντελόνι 5 χιλιάρικα; 
Γιατί τόσο μας είπατε ότι θα κόστιζε η συναυλία για τους διοργανωτές και θα ήταν ανταποδοτική παροχή για την παραχώρηση της Πλατείας σε εκείνους που κάνουν σήμερα ταμεία εκεί κάτω και μάλιστα κόντρα στα μαγαζιά της πόλης μας (θα επανέλθουμε σε αυτό).

ΙΔΟΥ:

Άρα: ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ 1: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΟΚ!

(συνεχίζεται με ΑΣΤΕΡΙ,  ΑΣΤΕΡΙ, ΑΣΤΕΡΙ - ΑΣΤΕΡΑΚΙ )


Δημοφιλείς αναρτήσεις