Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΜΩΤΟ! ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΘΕΛΕΙ 2 ΘΗΤΕΙΕΣ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ....


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2012
Α.Π. 4434
Ταχ. Δ/νση : Σταδίου 27
Ταχ. Κώδικας: 10183, Αθήνα
Πληροφορίες: Δρ.Αντώνιος Καρβούνης
Τηλέφωνο: 210 37 44 735
Φαξ: 210 37 44 713
E-mail : a.karvounis@ypes.gr

Προς:


Αποκεντρωμένες Διοικήσεις του Κράτους
α) Γραφεία κ.κ. Γενικών Γραμματέων
β) Δ/νσεις Διοίκησης
Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων για το Βραβείο «Παγκόσμιος Δήμαρχος 2012»

Το Ίδρυμα ‘Δήμαρχοι των Πόλεων’, η διεθνής δεξαμενή σκέψης για τα αστικά ζητήματα, δημοσίευσε πρόσφατα την 6η πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το βραβείο «Παγκόσμιος Δήμαρχος 2012». Το βραβείο απονέμεται κάθε δύο χρόνια σε εκείνο το δήμαρχο, ο οποίος βρίσκεται τουλάχιστον στη δεύτερη θητεία του και έχει αποδεδειγμένα σημαντική συνεισφορά στην τοπική κοινότητα, έχοντας υλοποιήσει ένα όραμα για την πόλη του που θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο και σε άλλες πόλεις διεθνώς.

Εν προκειμένω, οι διοργανωτές του βραβείου αναζητούν εκείνους τους αιρετούς που διακρίνονται για την ηγεσία και το όραμα, τις διαχειριστικές τους ικανότητες, την αξιοπρέπεια, την κοινωνική ευαισθησία και την ικανότητά τους να παρέχουν ασφάλεια στους δημότες τους, σεβασμό στο περιβάλλον και αλληλεγγύη μεταξύ κοινοτήτων από διαφορετικό πολιτιστικό, εθνοτικό και κοινωνικό υπόβαθρο.

Στο παρελθόν το βραβείο απονεμήθηκε στους δημάρχους των Τιράνων (2004), της Αθήνας (2005), της Μελβούρνης (2006), του Κέιπ Τάουν (2008) και του Μέξικο Σίτυ (2010).

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στα μέσα του προσεχούς Μαΐου.


Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα υποβολής της υποψηφιότητας μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη σχετική ιστοσελίδα του ιδρύματος:

http://www.worldmayor.com/contest_2012/word-mayor-nominations-2012.html                                            
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1) ΕΟΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
Βύρωνος 29
Τ.Κ. 10558 ΑΘΗΝΑ
2) Κ.Ε.Δ.Ε.
Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8
Τ.Κ.106 78 Αθήνα
3) Ελληνική Εταιρεία Τοπικής  
Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ   ΑΕ.),
Μυλλέρου 73-77, 104 36, ΑΘΗΝΑ
4) Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης   (ΙΤΑ),
Αθηνάς 60, 105 51, ΑΘΗΝΑ 
Εσωτερική Διανομή:        
- Γραφείο κ. Υπουργού
- Γραφείο κ. Υφυπουργού
- Γραφείο κ. Γενικού Γραμματέα
- Γραφείο κ. Γενικού Διευθυντή Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- Γραφείο κ. Γενικού Διευθυντή Αναπτυξιακών Προγραμμάτων
-Δ/νση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. (με την παράκληση να αναρτηθεί στο site του Υπουργείου, στη διαδρομή: To Υπουργείο-Πολιτικές και Δράσεις-Διεθνή και Ευρωπαϊκά Προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
-Δ/νση Αναπτ. Προγρ/των & Διεθνών Οργανισμών
·               Τμήμα Σχέσεων με Διεθνείς Οργανισμούς (εις διπλούν)ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Δεν ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τον 6ο διαγωνισμό!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 7ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ (τον Δεκέμβρη του 2014) !

ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2014!
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ - ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ 2 ΘΗΤΕΙΕΣ!

ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ!  

Ε' αυτό θα πρέπει να το κάνει όμως μόνος του, εμείς θα βοηθήσουμε στην μάχη ... ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.8 ΦΛΕΒΑΡΗ! Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑ"ΣΟ"Κ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Public Issue: Στο 8% το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ!


Και καλά, να ρωτήσω κάτι:

Έχει ξαναγίνει ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (μην γελάτε ρε, σοβαρά μιλάω) ένα κόμμα με δημοσκοπικό 8 (ΟΚΤΩ, EIGHT, HUIT, ACHT .....) ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;;;

Όποιος ξέρει αν και πού έχει ξανασυμβεί παρακαλώ να με ενημερώσει.

Χαράτσια, Νομικά Πρόσωπα, Σχολεία

Διαβάστε στο stasi.gr

τι γίνεται με το χαράτσι της ΔΕΗ, τις προσφυγές και τις αποφάσεις της κυβέρνησης

συμπεράσματα από την κατάσταση των ΚΑΠΗ , παιδικών σταθμών και ΣΚΕΠι με βάση τον προϋπολογισμό τους

ποιά είναι η πραγματική εικονα των σχολικών επιτροπών

εκδήλωση στην εποχή της πείνας με θέμα την ...ανορεξία στο Αετοπούλειο

Ενημερωθείτε από το καλύτερο εκπαιδευτικό δικτυακό τόπο στη πόλη halandripedia.blogspot.com για την υποχρεωτική αξιολόγηση που θα περάσει το 4ο Λύκειο Χαλανδρίου (http://halandripedia.blogspot.com/2012/02/to-4o-pisa.html )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΕΥΣΗΣ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ... ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=3016&cnode=195

http://pantazisnikos.blogspot.com/2012/02/o.html?spref=fb

Η συμμετοχική δημοκρατία, η δημόσια λογοδοσία και ο δημόσιος διάλογος για την αναζήτηση της βέλτιστης λύσης για κάθε πρόβλημα - μικρό ή μεγάλο - δεν επιβάλλεται με νόμους.

Είναι αντίληψη και στάση ΖΩΗΣ του ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. Άμα δεν θέλει δεν υλοποιείται.
Και είναι (ή πρέπει να είναι)  ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ στην κλίμακα αξιολόγησης των εξουσιαστικών μεθόδων κάθε ΠΑΠΑΡΑ που θέλει να διοικήσει μια κοινωνία.

ΘΕΛΕΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ;;;; ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Από τα πρώτα για να κρίνει ένας ΠΟΛΙΤΗΣ και όχι ένας ΡΑΓΙΑΣ.

Και μετατρέπεται στο  "ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", όταν το κάνουμε ΝΟΜΟ και μάλιστα χωρίς να έχει αυτός ο νόμος ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

Διότι τι νόημα έχει να προβλέπει ο νόμος "Συνήγορο του Πολίτη" και να μην εφαρμόζεται ο θεσμός,  παρά σε ελάχιστους δήμους - όπου απλά ο δήμαρχος είχε την ευαισθησία να τον εφαρμόσει - και η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων να λειτουργούν χωρίς να τρέχει τίποτα ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ;;;
Ο ΝΟΜΟΣ - ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΣ - ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ. Και χωρίς αυτόν τον θεσμό να μην είναι εφικτή η λειτουργία του - όποιου - δήμου.

Τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ είναι ΑΥΤΗ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (και αλλού, αλλά όπως έχω κατ΄επανάληψη πει ασχολούμαστε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ με τα του δήμου μας);

Αφού ο Δήμαρχος με τους μόνους που διαβουλεύεται είναι οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ (ο πρόεδρος Δ.Σ, ο Αντιδήμαρχος,  το μέλος του Αετοπούλειου και ο ... κολλητός Πράσσος) που το παίζουν και καλά "φορέας" ως  ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου (αυτού με το παγοδρόμιο).
ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕ (και καλά)  ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΩΝ! ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ............!!!!!)

Υπάρχουν άλλες απόψεις που είναι ΧΡΗΣΙΜΟ να ακουστούν στην πόλη, για την καλύτερη εφαρμογή αυτού ή οποιουδήποτε άλλου στρατηγικής σημασίας μέτρου;;;
Υπάρχει περίπτωση, κάποιος στην πόλη ΚΑΤΙ να έχει να προσθέσει στην συλλογιστική της διοίκησης, αν δεν είναι κολλητός του δημάρχου;;; (Και σε αυτή και σε άλλη πόλη, γενικά μιλάω).

Έχει ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, οι σύμβουλοι, ΕΓΩ, ΕΣΥ αναγνώστη μου, ανοικτά αυτιά για να ακούσει μια πιθανή βελτιωτική πρόταση ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ;;;;

Είναι ή όχι  ο ΠΥΡΗΝΑΣ της λογικής της διαβούλευσης και όσων παπαρίκων ομνύουν (επειδή είναι τση μοδός) στην Άμεση Δημοκρατία (αν δεν είναι απλή δημοκοπία και στάχτη στα μάτια των ιθαγενών αυτός ο όρκος) η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ διαφορετικών απόψεων για την αναζήτηση της  ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ;;;

 (ΘΕΣΗ - ΑΝΤΙΘΕΣΗ - ΣΥΝΘΕΣΗ είναι ο κανόνας της διαλεκτικής - αν θυμάμαι καλά - γιατί μας τα έχουν ζαλίσει οι αρχαιολάτρες, που βέβαια ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ και ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ).
Η κριτική και ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝ, γιατί ενημερώνεται ο τύπος, τα blogs, ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, έχει να κάνει με αυτά που σας πουλάνε καθημερινά οι ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ με τα περί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;;;
Ή θεωρούν ότι είστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ που θα σας μπλαμπλαδιάζουν με βερμπαλισμούς "περί δημοκρατίας και συμμετοχής" και θα εφαρμόζουν ΟΜΕΡΤΑ στην πράξη, όταν διοικούν (και μοιράζουν το δημόσιο χρήμα);;;

 Είστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ή θα του ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΤΕ επιτέλους;;;

Εμείς πιστεύουμε ότι θα τους διαολοστείλετε ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.

Και εκτιμούμε ότι τελικά θα καταλάβετε ότι η ΥΠΗΡΕΣΙΑ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ - είναι πράξη ΖΩΗΣ και ως τέτοια πρέπει να αξιολογείται.

Και τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ αναγνώστη μου. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ και έχει πολλά πρόσωπα.

Στα είχαμε πει αυτά από παλιά.
ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΙΚΟ ΤΗΣ VIDEO που σήκωσε η ΠΛΑΤΕΙΑ στο YOU TUBE!
ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ, ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ, ΑΣΕΒΗ  ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ, (για την οποία αναλαμβάνουμε την ευθύνη) ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ .
ΑΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ............


ΜΗ ΧΕΣΩ!

Και για να μην ξεχάσω: "Χαιρετίζουμε τον Καλλικράτη".

ΟΧΙ! ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ! ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!!!Ρε δεν γίνονται αυτά.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ, ΛΟΓΙΚΟΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ γίνανε αντιμνημονιακοί. Και μάλιστα πάντα έτσι ήταν.

Εμείς που είμασταν αντιμνημονιακοί από την αρχή, όμως εξακολουθούμε να είμαστε ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΤΡΕΛΟΙ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΠΑΠΑΡΕΣ, ΔΡΑΧΜΙΚΟΙ, ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ,  ......

Αει χάσου ......

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *