Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΕ ΤΟ 3ο ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ! ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ"
Τα στόματα ανοίγουν, η τοπική κοινωνία κινητοποιείται.

Το κλείσιμο του 2ου αποτράπηκε. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Το κλείσιμο του 3ου προτείνεται τώρα και μάλιστα ανοιχτά και ξεδιάντροπα από τον διευθυντή του 6ου Γυμνασίου !!!!

Μόλις μας πληροφόρησε αξιόπιστη πηγή ότι σε πρόσφατη σύσκεψη συλλόγων με την ένωση προτάθηκε το κλείσιμο του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου, το μοίρασμα των μαθητών του και η μεταφορά σε αυτό του ΕΠΑΛ από το Χατζηκώνστα.

ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!

Για αυτό προβοκάρονται οι μαθητές για να το κάνουν μπάχαλο και να φταίνε αυτοί.

Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο!
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!

ΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΒΙΑ

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;
ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΤΟΣ σχολίασε την ανάρτηση του ιστολογίου σας
ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ  ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ !!
1)      Κάνεις δεν υπέβαλλε μήνυση , ούτε ο Σύλλογος Διδασκόντων ούτε ο Διευθυντής
2)      Κανένας σύλλογος γονέων δεν είναι αντίθετος αφού ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνάσιου έγγραφος ζήτησε από τον Δήμου τον διαχωρισμό του προαυλίου.
3)      Οι μαθητές του 3ου  Γυμνάσιου  Χαλανδρίου προχώρησαν σε κατάληψη επειδή παρά τις υποσχέσεις  δεν έχει γίνει ακόμη ο διαχωρισμός !
4)      Οι μαθητές του Λυκείου συμφώνησαν στην πραγματοποίηση του διαχωρισμού με την  προϋπόθεση ότι θα τοποθετηθούν παγκάκια στην αυλή του Λυκείου..

Με εκτίμηση,
ΓΙΩΡΓΟΣ | glts8@in.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΝΤΑΒΙΑ:

Το παραπάνω email το λάβαμε δύο φορές το Σάββατο. Την πρώτη με ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ (ψεύτικο προφίλ).

Όταν ανιχνεύσαμε την προέλευση το email και ρωτήσαμε τον "κο Παπαδόπουλο" αν είναι ο κος .... ΓΑΛΙΑΤΟΣ,  ήρθε ξανά με το κανονικό όνομα του συντάκτη του, ο οποίος ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ κος Γιώργος Γαλάτος 
(Δεν θα σχολιάσουμε πρακτικές γιατί διαβάζουν και ΠΛΑΤΕΙΑΚΙΑ).

Το κρατήσαμε μέχρι σήμερα αφού θέλαμε το πρωί να μιλήσουμε μαζί του πριν το ανεβάσουμε, όπως και έγινε. Το πρωί ο Νταβίας συνομίλησε με τον διευθυντή του γυμνασίου.

Το ανεβάζουμε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ .... ΚΑΙ.

Θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στην αντιπαράθεση επιχειρημάτων, θα προσπεράσουμε το "ΓΕΛΟΙΟ" και το περί  "ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ" - θα το αφήσουμε να μας πλήττει ο κος διυθυντής για το καλό των μαθητών.
Καλύτερα να θεωρούν ότι είμαστε εμείς για "ΓΕΛΟΙΑ" παρά να αποδείξουμε κάτι τέτοιο για τους ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Αλλά η αλήθεια στην ουσία του θέματος, είναι η εξής (κρατώντας την αρίθμηση του κου διευθυντή στα θέματα που θέτει):

1. Πολλοί γονείς μαθητών του 3ου Λυκείου - κατά την κατάληψη - ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι έγιναν μηνύσεις. Μεταξύ αυτών και ο Νταβίας. Το ίδιο μάλιστα είπε στον Νταβία Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κος Αλεξίου: "Ο διευθυντής του λυκείου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά".
ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ αντί να τους διδάσκουν τον διάλογο, την συνεννόηση και την συνύπαρξη που βασίζεται στον ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ, τότε εμείς είμαστε για ΓΕΛΟΙΑ που θεωρούμε ότι κάνουν λάθος.


2. Όχι όμως και "κανένας σύλλογος" κύριε διευθυντά. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ζήτησε όντος την ανέγερση του συρματοπλέγματος για τον αποκλεισμό των .... τρομοκρατων του λυκείου. 

Ο Σύλλογος του Λυκείου ποτέ δεν εξέφρασε τέτοιο αίτημα. Και βέβαια το παράδειγμα που δίνουμε οι "μεγάλοι" και "μυαλωμένοι" στα παιδιά μας - να μην μπορεί να συνεννοηθεί η σχολική κοινότητα δύο σχολείων που συστεγάζονται και να πρέπει να απομονωθούν,  πολύ περισσότερο να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ "αντιμαχόμενες πλευρές ενηλίκων" τα παιδιά ως μηχανισμούς τους - ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ -  ε δεν τιμά όσους έχουν αναλάβει να τα διαπαιδαγωγήσουν, λέμε εμείς οι για .... ΓΕΛΟΙΑ.

3. Οι μαθητές του γυμνασίου όντος στο τέλος συμφώνησαν - όπως συμφώνησαν - ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟ ΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΉΣΑΝ" κε διευθυντά. Αλλά δεν πειράζει, αυτό σας το αφήνουμε να το λέτε ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

4. Οι μαθητές του λυκείου ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ και έλυσαν την κατάληψη όταν τους είπαν ότι δεν θα γίνει ΦΡΑΧΤΗΣ αλλά θα μπουν μερικά παρτέρια με παγκάκια. 
Τους διδάξετε λοιπόν να ΜΗΝ ΕΜΠΙΤΕΥΟΝΤΑΙ τους εκπαιδευτικούς και τον δήμο όταν τους διαβεβαιώνει. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Και ένα συμπλήρωμα:

Μόνο το γεγονός ότι σε δύο μέρες έκλειναν τα σχολεία για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και επιλέχτηκε να μπει ο φράχτης ΝΥΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,  να είναι σήμερα - προτελευταία μέρα λειτουργίας του σχολείου - στην κατάσταση που δείξαμε στις φωτό δημιουργώντας ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ των μαθητών ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ 3ου ΚΑΙ ΚΑΠOΙΟΙ ΣΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΗΠΙΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Και ξέρετε, δεν έχουμε ξεχάσει ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ και ποια ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αντιτάχθηκαν στο να γίνει.

Και ίσως ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ και τώρα με την "πρωτηφορά" να επανέρχονται.

ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ!!!

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Ευχές Κώστα Μανιάτη
Ευχές από καρδιάς
για Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία
Καλά Χριστούγεννα
Με διαρκή αγώνα, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα και ενότητα τα εορταστικά λόγια αποκτούν ουσιαστικό περιεχόμενο και μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.
Ειρηνικό, δημιουργικό και ελπιδοφόρο  το 2016!
Κώστας Μανιάτης
 π. Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αθηνών