Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ:

..... οι ΠΑΣΟΚΟΙ θα τον ψηφίσουν για να του δηλώσουν ότι τον εμπιστεύονται να παραιτηθεί αλλά δεν συμφωνούν να μείνει πρωθυπουργός ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.

Και οι άλλοι, της ΝΔ, θα τον καταψηφίσουν για να φύγει αλλά αφού πρώτα ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, για την οποία του είπαν ότι πρέπει να παραιτηθεί  επειδή είναι ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ και αυτοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που δεν συμφωνούν, με την δανειακή σύμβαση που πρέπει να εφαρμόσει πριν παραιτηθεί και ......................

Πείτε μου ότι έχω καταλάβει λάθος γιατί τα έχω παίξει. ΓΛΟΥ - ΓΛΟΥ - ΓΛΟΥ!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!

ΜΠΑΤΣΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "2017 Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΝΕΟ - ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ" ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

«ΦΥΓΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
 Άρθρο του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου Μπλόφαρε (!) , είπε ανάμεσα στα άλλα χθες με το εξαγγελθέν και αποσυρθέν Δημοψήφισμα, προκειμένου να πείσει τον Α. Σαμαρά να υπερψηφίσει την Δανειακή σύμβαση της 26ης-27ης Οκτωβρίου… Υστέρηση κοινής λογικής; Ουδεμία επαφή; Εντεταλμένο σχέδιο που κλήθηκε να υλοποιήσει ένας κρετίνος; Ότι και να ΄ναι, ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, πρέπει να φύγει. Όποιος νομίζει ότι εξαγριώνεται ως συμπλεγματική προσωπικότητα που είναι ας τον πάρει από το χεράκι. Εμείς οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν του χρωστάμε κάτι, του φωνάζουμε: Γιωργάκη, Άβερελ, φύγε, στα τσακίδια!

 ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ

 Το (πάλαι ποτέ) ΠΑ.ΣΟ.Κ. ολοκλήρωσε (προ πολλού) τον κύκλο του, ότι ήταν θετικό να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία το προσέφερε, από αυτό το σημείο και μετά «τρώει (εδώ και δεκαετίες) από τα έτοιμα».

Εξελίχθηκε «παράλληλα» μες «το ιστορικό προτσές», μέχρι που αυτό το ξεπέρασε.

Φτάσαμε έτσι, από το «αυταρχικό» Ανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ της ημι-«αλλαγής», στο Σημιτικό φέηκ-«εκσυγχρονιστικό» του χρηματιστηρίου και της αρπαχτής, και τώρα, στο νέο-φιλελεύθερο ΠΑ.«ΣΟ».Κ. του Γιωργάκη: του ΔΝΤ και της υποτέλειας, της απόλυτης ξεφτίλας.

 Η τελευταία (μέχρι στιγμής που γράφονται αυτές οι γραμμές) «εξαγγελία» του περί Δημοψηφίσματος και η μετέπειτα αναίρεση του, μετά το αρχικό σοκ που προκάλεσε, δείχνει συγκεκριμένα πράγματα: το Αδίστακτο του Μικρόνοου, τα Συμφέροντα που συσπειρώνονται ποντάροντας σε καταβαράθρωση της χώρας, την ανεπάρκεια ικανού πολιτικού προσωπικού και αντίστοιχης πνευματικής ηγεσίας, την κυριαρχία του μικροσυμφέροντος σε όλες τις βαθμίδες και εκφάνσεις της «δημόσιας» ζωής.
 Παρ΄ όλα ταύτα, από το σημείο αυτό μέχρι τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ, η διαφορά παραμένει μεγάλη.. Φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει Τέλος για τον ΓΑΠ και τους Πασοκους. Θα πορευτούν «αήττητοι» μέχρι την συντριβή τους, παρασύροντας στο διάβα τους και όσους – και ότι βρουν μπροστά τους.

 ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΘΛΙΒΕΡΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ.
 ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

 -- «Ρίξε μια ζαριά καλή» τραγούδαγε ο Σερ Μπιθί.

 Ο μικρός Γιώργος νομίζει ότι μπορεί να το τραγουδήσει και ο ίδιος. Έριξε την ζαριά του (έφερε «τρία κι’ άσσο»; Είδωμεν..). Έλα όμως που δεν παίζει μόνος. Υπάρχουν κι άλλοι (ισχυροί ή ισχυρότεροι) παίκτες στην ίδια παρτίδα.

 Εμείς εδώ, θα περιοριστούμε να περιγράψουμε ορισμένες από τις συνέπειες αυτού του απερίγραπτου τζόγου, εις βάρος μας : ως Πολιτών, ως Κυρίαρχου Λαού, εις βάρος της χώρας. Η κίνηση αυτή προκάλεσε Διασυρμό της Ελλάδας εκτός, Διασυρμό του ΠΑ.«ΣΟ».Κ. εντός, σπέρνει τον Διχασμό.
 Mέσω της Διχόνοιας προσπαθεί να επιβληθεί μια πολιτική ΕΧΘΡΙΚΗ προς τον Λαό, τις Δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Μέσω του κατακερματισμού, του «Όλοι εναντίον Όλων», να ενισχυθούν οι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ: του Κράτους, των οργανωμένων Μειοψηφιών, των πολιτικών Άκρων, των Συμμοριών, ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»; Δυστυχώς, με ευθύνη των «σοσια»-ληστών ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

 -ΠΡΟΣ 'ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ' (Φωνασκούντες):

 Όσοι μέχρι χθες ήτανε ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ή, ΠΑ."ΣΟ".Κ), καλύπτοντας έστω με την ανοχή τους το μεγάλο φαγοπότι και την διαφθορά, και σήμερα διαφοροποιούνται διαφωνούντες, για να μην θεωρηθεί ότι εγκαταλείπουν το σκάφος ως ποντίκια τώρα που βουλιάζει:

 1. να κάνουν δημόσια την αυτοκριτική τους και να αποσυρθούν.

 2. να μιλούν χαμηλόφωνα, από σεβασμό τουλάχιστον προς αυτούς που είχαν προαναγγείλει χρόνια πριν την σημερινή κατάντια ενός κάποτε ελπιδοφόρου εγχειρήματος, πληρώνοντας τις συνέπειες της στάσης τους.(αλλά και προς τους συμπολίτες μας που δεν είναι Πασόκοι...

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Φίλος - Αναγνώστης μας έστειλε το πρωί αυτό το emai

ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Χθες, Πέμπτη 3-11-2011, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, "χτύπησε" πάλι (αυτή τη φορά με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του), δίνοντας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ μπροστά στα 9χρονα παιδάκια...Μπούρκουλας κύριοι...Μπούρκουλας.

Λοιπόν... Μετά από "αψιμαχίες", "χτυπηματάκια" και, εν τέλει, τραυματισμό ενός παιδιού - προηγήθηκε "φασαρία" και ένταση μεταξύ παιδιών 2 τμημάτων της Δ' Δημοτικού - και αφού ειδοποιήθηκε ο πατέρας του να το πάρει, ο ΜΕΓΑΣ διευθυντής, μπροστά στα 9χρονα και τις δασκάλες, προφανώς για να αποδείξει ότι υπάρχει και ότι "εργάζεται", είπε το ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ - όλα τα παιδιά το άκουσαν, δεν το είπε μόνο η Νίκη, ο Πάνος, ο Γιωργάκης, ο Βασιλάκης, ο Χρηστάκης, ο Νικολάκης, ο....η...ο.... - ότι ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ή ΣΤΑΥΡΟΥΣ (εδώ υπάρχει μια σχετική διαφωνία μεταξύ των παιδιών...δεν έχει όμως αυτό σημασία) ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ (ποιος, άραγε, θα κάνει τον...ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΤΡΕΝΤ, που λες και εσύ;;;!!!) ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ή ΣΤΑΥΡΟ.
ΣΤΑ 2 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ή ΣΤΑΥΡΟ, το παιδάκι, αφού ειδοποιηθούν οι γονείς του, στη συνέχεια ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ... ΑΚΟΥΣ;;; Ο ΜΕΓΑΣ διευθυντάκος...ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ κο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" .

Καλή συνέχεια και...καλό κουράγιο!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
Αντίστοιχα θέματα έχουν υπάρξει και σε άλλα σχολεία, όπου οι δάσκαλοι αντί να βρουν τρόπο να ασκήσουν τον ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ και να εντάξουν τα παιδιά στο σχολικό περιβάλλον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τα, με το παραμικρό φωνάζουν τους γονείς και ... αποβάλλουν νήπια. (Με μικρομπουρδίτσες του στυλ "τσακώθηκε"κλπ.
Το θεμα πρέπει να αποσχολησει την Ένωση Γονέων ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!

.... και τώρα δεν τα λέμε εμείς οι μαλάκες.
Το CNN τα λέει.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ! ΟΥΣΤ!1ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
2132023926
email: press@halandri.gr


Χαλάνδρι, 2 Νοεμβρίου 2011


       

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 1Ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


          Ο  1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011.  Πλήθος δρομέων κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου δίνοντας μοναδική ζωντάνια στην πόλη. Οι  συμμετοχές ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, αφού περισσότερα από 800 άτομα έδωσαν το παρόν. Συγκεκριμένα ανά διαδρομή σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα τερμάτισαν : 127 αθλητές στα 1200μ (παιδιά),  83 αθλητές στα 4 χλμ. και 457 αθλητές στα 10 χλμ.  Παράλληλα υπήρχαν πολλοί αθλητές μικροί και μεγάλοι που πήραν μέρος στις διαδρομές  χωρίς χρονομετρητές και νούμερα, άλλοι για να προπονηθούν άλλοι για να χαρούν την όμορφη Ρεματιά Χαλανδρίου.

          Η δημοτική αρχή, οι παλιοί αθλητές και πρωταθλητές του δήμου, οι εθελοντές καθώς και όλοι όσοι ήρθαν είτε να αγωνιστούν είτε να παρακολουθήσουν τους αγωνιζόμενους συνέβαλαν στο να γίνει μια πραγματική γιορτή για τη πόλη του Χαλανδρίου.  Ουσιαστική ήταν φυσικά και η συμβολή των χορηγών που ήταν οι εταιρίες Chiquita και Wind και o χορηγός επικοινωνίας ο SKAI 100.3. 

          Η μεγάλη συμμετοχή, το πολύ όμορφο κλίμα, η απήχηση στον κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και η πολύ όμορφη διαδρομή γύρω από τη ρεματιά του Χαλανδρίου καθιστούν τη διοργάνωση ίσως το γεγονός της χρονιάς για το Χαλάνδρι. 

          Να σημειωθεί ότι ο αγώνας αυτός εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αθλητισμός & Περιβάλλον της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης  της ΕΟΕ, με αποτέλεσμα να χρηματοδοτηθούν έργα ανάδειξης και προστασίας της ρεματιάς του Χαλανδρίου.

          ΟΔήμος Χαλανδρίου θεωρεί χρέος να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες,  τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν και δίνουμε το ραντεβού μας για τον  2ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου.

                                                                                     

                                                                             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   


Σε συναγερμό οι Τοπικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ για να μην περάσει η αποστασία…..............! (από το blog του Ν. Πανταζή!)

Ποιοι είναι σε συναγερμό;;;
Οι ΤΟ του ΠΑΣΟΚ;;;;

Σε αυτή την πρόταση μόνο τα άρθρα δεν έχουν πλάκα.
 Τ.Ο. ;;;;
ΠΑΣΟΚ ;;;;

Μην μας δουλεύεις  Νίκο μου! ΧΑΧΑΧΑ!

http://pantazisnikos.blogspot.com/2011/11/blog-post_940.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ - ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΑγ. Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2011ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κο  Ιερώνυμο, συναντήθηκε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Κώστας Μανιάτης, στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία της Εκκλησίας με την Αυτοδιοίκηση  για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της  προώθησης της κοινωνικής αλληλεγγύης στη δύσκολη συγκυρία που περνά η πατρίδα μας.

Μετά τη συνάντηση, που διήρκησε 30 λεπτά, ο Αχριεπίσκοπος Αθηνών και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κος Ιερώνυμος:

«Είμαστε σε μια εποχή που μπορεί να πει κανείς πολλά πράγματα, που ενδεχομένως να προκαλέσουν  πόνο και στενοχώρια, αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Η επιδίωξή μας, και αυτός ήταν ο σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία γύρω από την κοινωνική και εθνική συνοχή.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τα σχολεία, τους δήμους, τις ενορίες, μέσα από την καθημερινή μας ζωή.

Τον ευχαριστώ που είναι κοντά μας, άκουσα τις σκέψεις του και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να υλοποιηθούν πρακτικά πλέον μερικές τέτοιες πρωτοβουλίες».Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κος Κώστας Μανιάτης:

«Η συνάντησή μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συζητήσαμε τα θέματα που αφορούν στη συνεργασία Εκκλησίας και Αυτοδιοίκησης με τρόπο ουσιαστικό και ειλικρινή όπως απαιτούν οι καιροί.

Σήμερα που η πατρίδα μας βρίσκεται σε μία κρίσιμη και δύσκολη συγκυρία, είναι επιτακτική ανάγκη, όπως είπε και ο Μακαριώτατος να υπάρξει η εθνική συννενόηση και ενότητα. Ο κοινωνικός ιστός που έχει διαρραγεί πρέπει να επανασυνδεθεί. Είναι το πρωτεύον, το κυρίαρχο ζήτημα σήμερα.

Εκείνο στο οποίο είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε όλοι είναι ότι πρέπει να απλωθεί ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας στους οικονομικά ασθενέστερους. Εκεί ο ρόλος της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης και γενικότερα της Πολιτείας είναι αναντικατάστατος.

Θα είμαστε δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο σε ζητήματα που απαιτούν την έμπρακτη στήριξη προς τους κοινωνικά αδύναμους.

Στον κοινωνικό ρόλο της Εκκλησίας θα αναζητήσουμε τρόπους συνεννόησης και ουσιαστικής συνεργασίας».


Aν ένα πιθανό ΟΧΙ συντάραξε τη Γη, ένα σίγουρο ΟΧΙ τι δύναμη θα μας έδινε !!!

 Η "δημοκρατική" ευρώπη ξεγυμνώνεται! ΤΡΡΡΡΡΟΜΑΖΕΙ όταν υπάρχει πιθανότητα να εκφράσουν οι λαοί της γνώμη τους για το μέλλον που θέλουν, με όποιο τρόπο και αφορμή γίνεται αυτό (να θυμηθούμε πόσα εθνικά δημοψηφίσματα βγήγκαν ανάποδα, στην Δανία, στη Γαλλία το '92 για το Μάαστριχτ και το 2005 για τη Συνταγματική ολοκlήρωση κaι πρόσφατα το 92% ΟΧΙ της Ισλανδίας στους εκβιασμούς και τις πιέσεις εισόδου στην ΕΕ).
Θέλουν να υποδείξουν ακόμη και το ερώτημα που θα υποβληθεί στο δημοψήφισμα (τι κρίμα, ακόμη δενkμπορούν να καθορίσουν και το αποτέλεσμα, για να μην χρειάζεται να τρέχουμε...) θέλουν να καθορίσουν ποιοί και πως θα κυβερνούν στις "ευρωπαικές νομαρχίες"...
Εκβιάζουν χυδαία και ωμά με οικονομική και εθνική ισοπέδωση, όποιον τολμά να μην θέλει να μπει -από τώρα- στο στενό φέρετρο που του έχουν ετοιμάσει. Αφήνουν υπονοούμενα ακόμη και για την γεωπολιτική θέση της χώρας μας. Δηλαδή;.....
Αυτοί που θέλουν να μας 'ασιατοποιήσουν' μας απειλούν ότι με έξεοδο από την... ευρώπη!
Ξέρουν ότι σε μια κλωστή κρέμονται όλα! Όταν ένα πειραματόζωο ανοίξει το κλουβί που το έκλεισαν, 'ναρκώνοντάς' το με απειλές και φοβίες, ξέρουν ότι και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν!
Ξέρουν ότι και άλλοι καταπιεσμένοι λαοί και υποχείρια 'χρεών' θα αντιδράσουν και τότε πάει...!!!
Και οι υπό "Ασιατοποίηση" χώρες στην ευρώπη είναι πολλές! Σε συνδυασμό με τους υπό "ασιατοποίηση" πολίτες των ηγέτιδων χωρών θα σαρώσουν τα πάντα στο φρικτό οικοδόμημα που θέλουν να στήσουν.
Θα αποδομηθεί όχι η ευρώπη, αλλά η στημένη νεοφιλελεύθερη γερμανική ευρώπη!
ΤΡΡΡΟΜΟΣ για αυτούς! ΕΛΠΙΔΑ για μας!
Ποιός θέλει τέτοια 'δημοκρατία'; Ποιός θέλει να ζει εθελόδουλος; Ποιός θέλει να μην μπορεί να πει ΟΧΙ;
Ας κρατησουν για αυτούς αυτή τη ΧΟΥΝΤΙΚΗ ευρώπη που διολισθαίνει ραγδαία στο φασισμό.
(έτσι κι αλλιώς -κι αυτοί ξέρουν- ότι αν φύγουμε μετρημένες θα είναι οι μέρες της ευρωζώνης...)


ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Χαλάνδρι 3-11-2011

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΛΥΑ ΑΕ

Κύριοι,

Προχθές το απόγευμα επιχειρήσαμε να τοποθετήσουμε μπαριέρα με διαφήμιση στην Δουκ. Πλακεντίας – Σταθμό ΜΕΤΡΟ, όπως προβλέπεται απο την σύμβασή μας με την ΦΛΥΑ ΑΕ.

Το συνεργείο μας είχε μαζί του τα έγγραφα που η ΦΛΥΑ μας έχει δώσει ως άδεια τοποθέτησης από τις υπογραφές των δύο συμβάσεων, καθώς και το έγγραφο με τις θέσεις που έχουμε μισθώσει.

Στο συνεργείο μας εμφανίστηκε κάποιος περαστικός – (περίπου 30 ετών, με HYUNDAI ATOS ΧΡΥΣΟ, ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, φορούσε μακρύ κασκώλ), ο  οποίος παρουσιάστηκε ως στέλεχος της ΦΛΥΑ ΑΕ – και του ζήτησε τις άδειες.

Οι εργάτες της BLANK ζήτησαν να τους αποδείξει την ελεγκτική του αρμοδιότητα και τότε εκείνος κάλεσε τηλεφωνικά τον κο Ανδρεόπουλο Στάθη, ο οποίος έφτασε στο σημείο αμέσως και ζήτησε τα έγγραφά μας.

Οι εργάτες μας, με κάλεσαν, οπότε πήγα στο σημείο να δω τι συμβαίνει.

Μετά από λίγο ήρθε και ο κος Μπάβας.

Εκεί ο κος Ανδρεόπουλος και ο κος Μπάβας μου είπαν ότι τα έγγραφά μας δεν έχουν πια ισχύ (διότι είναι του 2005) και ότι τώρα πρέπει να μας δώσει άδεια ο κος Χάτζος (?) από την τεχνική υπηρεσία.

Στην επίδειξη των εγγράφων ο κος Ανδρεόπουλος μου είπε ότι «έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα το νόμο».

(Ποιο νόμο; Αυτόν που οι αρμόδιοι του Δήμου έχουν ερμηνεύσει έτσι ώστε να μας δώσουν αυτά τα έγγραφα;)

Επειδή εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και δεν είμαστε ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ και επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ από υπηρεσία του Δήμου για «λήξη ισχύος των εγγράφων" που διαθέτουμε, επειδή γνωρίζουμε ότι για τοποθέτηση μέσων αστικού εξοπλισμού ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ με διαδικασία ΕΜΠΑΕ, παρακαλούμε να μας απαντήσετε:

1.    Ποιος είναι αρμόδιος για να μας ελέγχει όταν κάνουμε την δουλειά μας και αν έχει αρμοδιότητα κάθε πολιτικός στην πόλη να ασκεί ελέγχους.2.    Αν απαιτείται νέα άδεια παρακαλούμε να μας την εκδώσετε ΑΜΕΣΑ.

 Όπως καταλαβαίνετε, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αδύνατον να δουλέψουμε.

Για την BLANK
Γιώργος Καραμπιπέρης

(συνημμένα βρείτε αντίγραφα των εγγράφων με τα οποία μας έχει εφοδιάσει η ΦΛΥΑ για να κάνουμε την δουλειά μας και τα οποία «δεν αναγνωρίζουν» αυτοί που μας ελέγχουν στον δρόμο, οι οποίοι δεν ξέρουμε αν είναι αρμόδιοι ή αναρμόδιοι)

Το έγγραφο που καταθέσαμε στο ΔήμοΤο πρωτοκολλημένο έγγραφό μας στην ΦΛΥΑ

Η δεύτερη σελίδα

Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΦΛΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.

ΟΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ BLANK ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (FINETSA) ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ


Δηλαδή τι να κάνουμε για να μας αφήσουν να δουλέψουμε;;;;
Μόνο να πληρώνουν τα γραμμάτια και τις επιταγές θέλουν.
Και τα δημοτικά τέλη!

να ζητήσουμε άδεια από τον Στάθη Ανδρεόπουλο ή τον οδηγό του;;;
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ


Γ.Σ. Εθνικός Αθηνών-Γ.Σ. Χαλανδρίου

Την επίσημη αγωνιστική της πρεμιέρα έκανε η γυναικεία ομάδα του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, αφού επανήλθε σε επίσημα πρωταθλήματα μετά από περίπου 15 χρόνια. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 02/11/2011, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Γ΄ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. γυναικών, αντιμετώπισε εκτός έδρας το Γ.Σ. Εθνικό. Οι κοπέλες του Γ.Σ. Χαλανδρίου επικράτησαν σχετικά εύκολα με 0-3 (20-25, 11-25, 16-25) σετ. Η μόνη τους δυσκολία ήταν στο πρώτο σετ όπου λόγω κυρίως της κακής προθέρμανσης, μεταξύ άλλων, άργησαν να βρουν ρυθμό. Ωστόσο, η ατομική ποιότητα και οι εμπειρίες ορισμένων αθλητριών της ομάδας βοήθησαν στο να ξεπεραστεί ανώδυνα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ χάρη στο σερβίς ο Γ.Σ. Χαλανδρίου κατάφερε να προηγηθεί με 1-16, καθαρίζοντας νωρίς το σετ χωρίς να δώσει περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα, παρά μόνο εξαιτίας ενός διαστήματος χαλάρωσης. Στο τρίτο σετ η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη ως σύνολο, έπαιξε καλύτερο βόλεϊ και κατάφερε να επικρατήσει και στο τρίτο.
Το προπονητικό τιμ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις δώδεκα κοπέλες της αποστολής. Ο Γ.Σ. Εθνικός πάντως με την εμφάνισή του, κατά διαστήματα, έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει έναν απ' τους υπολογίσιμους αντιπάλους του ομίλου. Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, είναι ακόμα αρχή και το ρεπό που μεσολαβεί, θα βοηθήσει στο να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των επόμενων αντιπάλων που αναμένονται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.
Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γερονίκος) : 17. Πασάτ, 1. Χονδρού (αρχηγός),

14. Καραχάλιου, 7. Γαρουφάλη, 16. Ένεμαρκ-Κρεμμύδα,
9. Λατίνου, 18. Ανδριτσογιάννη (λίμπερο) (3. Βλασσοπούλου,
10. Χαραλαμπέλη, 15. Προμπονά, 2. Μαρδάκη.
6. Μαυρογόνατου (λίμπερο) )

Για φωτορεπορτάζ κάντε click εδώ.
από το blog του ΓΣΧ στο ΒΟΛΛΕΫ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *