P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ! ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟI ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ! ΠΑΡΑΝΟΙΑ!


ΤΟ ΚΚΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΚΕΘΕΑ - ΟΚΑΝΑ


Αμεση ήταν η παρέμβαση του ΚΚΕ για το θέμα της φημολογούμενης συγχώνευσης του ΚΕΘΕΑ με τον ΟΚΑΝΑ. Οι βουλευτές του Κόμματος Θανάσης Παφίλης, Γιάννης Γκιόκας, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Διαμάντω Μανωλάκου κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή, προς τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Υγείας και Οικονομικών με θέμα: «Η κυβέρνηση διαλύει το ΚΕΘΕΑ και τις θεραπευτικές του κοινότητες».

Στο κείμενο της Ερώτησης τονίζουν:
«Μετά από ένα ισοπεδωτικό νόμο για τα ναρκωτικά που προωθεί τη ναρκωκουλτούρα, τη συντήρηση, την καταστολή και την εκμετάλλευση των εξαρτημένων και των οικογενειών τους από τους ιδιώτες, μετά τον οικονομικό στραγγαλισμό των στεγνών προγραμμάτων και των Κέντρων Πρόληψης, η κυβέρνηση ετοιμάζεται τώρα να διαλύσει το ΚΕΘΕΑ και τις θεραπευτικές του κοινότητες.
Μετά την ΕΡΤ, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κλείσει σχολεία, νοσοκομεία και θεραπευτικές κοινότητες και να τις συγχωνεύσει με τα προγράμματα μεθαδόνης. Την ώρα που ο λαός βυθίζεται στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση και το φαινόμενο της εξάρτησης παίρνει μεγάλες διαστάσεις, η κυβέρνηση θέλει να βάλει ταφόπλακα στις ελπίδες χιλιάδων εξαρτημένων νέων και οικογενειών που ζητούν και βρίσκουν μέσα από τις θεραπευτικές κοινότητες το δρόμο της επιστροφής στη ζωή και την κοινωνία.
Ηδη υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλάνε για καταργήσεις δομών, συγχώνευση του ΚΕΘΕΑ με τον ΟΚΑΝΑ που, εκτός των άλλων, προετοιμάζουν το έδαφος και για νέες απολύσεις εργαζομένων».
Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους υπουργούς:
  • Σκοπεύει η κυβέρνηση να καταργήσει το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ;
  • Θα προχωρήσουν στο κλείσιμο του ΚΕΘΕΑ, μέσω της συγχώνευσής του με τον ΟΚΑΝΑ, πετώντας και άλλους εργαζόμενους στο δρόμο;
  • Γιατί έχουν βάλει στο στόχαστρο έναν οργανισμό ο οποίος παράγει αποδεδειγμένα εδώ και 30 χρόνια αποτελεσματικό έργο στον τομέα της απεξάρτησης με τεράστια σημασία για το λαό και τη νεολαία;ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΕΘΕΑ - ΟΚΑΝΑ: Απειλείται με ναρκοθέτηση η απεξάρτηση και με απολύσεις οι εργαζόμενοι

 
Από παλιότερη κινητοποίηση του ΚΕΘΕΑ στο υπουργείο Υγείας
Η ενδεχόμενη συγχώνευση του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), στο όνομα της μείωσης του κόστους, είναι ο δούρειος ίππος για να ανοίξει το πεδίο στους ιδιώτες, τινάζει την απεξάρτηση στον αέρα, ναρκοθετεί τη ζωή χιλιάδων παιδιών που δίνουν τη μάχη για ζωή μακριά από τις ουσίες, θα οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους που θα απολυθούν. Τα σενάρια που διαρρέει η κυβέρνηση, όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα, για συγχώνευση των δύο οργανισμών, και τα οποία αποσκοπούν καταρχήν να μετρήσουν αντιδράσεις, αποτελούν στόχο εδώ και μια πενταετία, βάζοντας ταφόπλακα στο χώρο της τοξικοεξάρτησης. Ηδη οι δύο οργανισμοί έχουν υποστεί τεράστιες περικοπές στον προϋπολογισμό τους τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ οι προβλεπόμενες απολύσεις θα έχουν συνέπεια εκτός των άλλων στην ποσοτική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, από τη μια έχουμε το ΚΕΘΕΑ, που εδώ και τριάντα χρόνια έχει να επιδείξει θεαματικά αποτελέσματα στο χώρο της απεξάρτησης. Από την άλλη ο ΟΚΑΝΑ ενώ διαθέτει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό για υψηλών προδιαγραφών προγράμματα, με απόφαση των μέχρι τώρα κυβερνήσεων παραγκωνίζεται, διολισθαίνοντας τον Οργανισμό σε παροχή προγραμμάτων χαμηλών προδιαγραφών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων που τα παρακολουθούν.
Πρόκειται για δύο προγράμματα με εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες ακόμη και στο τι σημαίνει θεραπεία. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Για παράδειγμα, στους εφήβους έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται η χορήγηση υποκατάστατων. Αν συγχωνευτούν οι δύο οργανισμοί με ποιου είδους προσέγγιση θα δουλεύουν; Ολα αυτά τη στιγμή που το πρόβλημα των ναρκωτικών εντείνεται, τα ναρκωτικά πωλούνται σχεδόν τζάμπα κι ελεύθερα, οι δομές πρόληψης απειλούνται με λουκέτο και οι ιδιώτες αλωνίζουν ελεύθερα ψαρεύοντας πελατεία έναντι υπέρογκων ποσών.
Πολλαπλάσιο το κόστος για το σήμερα και το μέλλον
«Μας προκαλεί έκπληξη πώς είναι δυνατόν την ίδια στιγμή που υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και ενώ θα έπρεπε να ενισχυθούν οι φορείς υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής, διοχετεύονται σενάρια συγχώνευσης που στόχο έχουν τις απολύσεις στο πλαίσιο του μνημονίου, δημιουργώντας αβεβαιότητα και ανασφάλεια όχι μόνο στους εργαζόμενους, αλλά κυρίως στους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα εξάρτησης και στις οικογένειές τους. Αν εφαρμοστούν αυτά τα σενάρια η κατάσταση πλέον θα είναι διαλυτική και το κοινωνικό και το οικονομικό κόστος πολλαπλάσιο, όχι μόνο σήμερα αλλά και στο μέλλον», υπογράμμισε στον «Ρ» ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος, διευθυντής του ΚΕΘΕΑ, επισημαίνοντας ότι «θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος 4139 ο οποίος δημοσιεύτηκε στις 20 Μάρτη του 2013 και όριζε τους φορείς, τους συγκεκριμένους οργανισμούς θεραπείας, όπως είναι το ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ, "18 ΑΝΩ" και ΨΝΘ και όριζε επίσης τα όργανα υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής και πολιτικής για τα ναρκωτικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικές μέρες, στις 5 Ιουνίου, με απόφαση του πρωθυπουργού ορίστηκε ο Εθνικός Συντονιστής για τα ναρκωτικά και ετοιμάζεται η Εθνική Επιτροπή Σχεδιασμού και Συντονισμού όπως και Συντονιστική Επιτροπή των Κέντρων Πρόληψης. Υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο οργάνωσης για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όπου θα μπορούσε να γίνει Εθνικό Σχέδιο Δράσης και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όπου αυξάνονται οι εξαρτήσεις, έχουμε ραγδαία αύξηση του ΕΪΤΖ, μπαίνουν νέες ουσίες στη χώρα μας, όπως είναι το σίσα, να υπάρξει μια αναχαίτιση ή μείωση των επιπτώσεων του προβλήματος των ναρκωτικών».
Ενώ η Ολγα Βαμβακούρη, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, υπογραμμίζει σε δήλωσή της στον «Ρ»: «Προκειμένου η κυβέρνηση να εξυπηρετήσει τα ιδιωτικά συμφέροντα στο χώρο της απεξάρτησης, δε διστάζει να θυσιάσει όχι μόνο τα δημόσια προγράμματα και τους εργαζόμενους σε αυτά αλλά κυρίως τους εξαρτημένους, οι οποίοι με τη διάλυση των προγραμμάτων είναι βέβαιο ότι θα εξαθλιωθούν ακόμη περισσότερο και πολλοί από αυτούς κινδυνεύουν να πεθάνουν. Είναι σαφές ότι οποιαδήποτε συγχώνευση δεν εξυπηρετεί κανενός είδους νοικοκύρεμα ή βελτίωση της λειτουργικότητας, αλλά στοχεύει μόνο σε απολύσεις, μείωση του κόστους και διάλυση του συστήματος».
 
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

ΝΕΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ "ΡΙΖΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ρίζες Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών
 
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ'' Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΝΑΡΟΥN ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΤΟ 22.

ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝ ΝΤΕΡΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ.

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΠΑΝΩ'' ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ "Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ" ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 
 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
  Όταν εγκρίνεται από την Περιφέρεια Αττικής κονδύλι 20 εκ. ευρώ για να γίνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, κανείς δεν μπορεί να στερεί από τη νεολαία της πόλης μας το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις διότι δεν υπάρχουν χρήματα για .... νερό.
 
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι το Κολυμβητήριο παραμένει κλειστό λόγω χρεών του Δήμου στην ΕΥΔΑΠ τα οποία η διοίκηση του Δήμου μας δεν έχει φροντίσει να διακανονίσει.
 
Καλούμε την διοίκηση του δήμου να αναλάβει τις ευθύνες της.
 
Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία του ανοικτού κολυμβητηρίου στο Κάτω Χαλάνδρι.
 
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ!
 
Από το Γραφείο Τύπου
 
 

Επείγον κάλεσμα για περιφρούρηση της ΕΡΤ το τριήμερο

Οι εργαζόμενοι καλούν πολίτες και συνδικάτα να προστατέψουν τη δημόσια περιουσία από επίθεση των δυνάμεων καταστολής.

ΕΔΩ ΕΡΤ! ΕΔΩ ΕΡΤ! Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Στο υπουργείο Οικονομικών απαντάμε! Μολών λαβέ!

Οι εντολές εκκένωσης του Ραδιομεγαρου από αυτούς που παρανομούν, παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου, που φοβούνται τη δημοκρατία, που φοβούνται τη νομιμότητα.

Είναι βία για να παραιτηθούμε!

Είναι βία για να μας γονατίσουν!
Είναι βία για να μας τρομάξουν!


Απαντάμε, πιστοί στις επιταγές της συνείδησης μας και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία!

Καταπατώνται βάναυσα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα και η δημοκρατια. Οι εργαζομενοι δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους εκπροσωπούν και να τους διαπραγματεύονται!

Θέλουν να παραδειγματίσουν όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου τομεα, ότι κατάφεραν να βρουν τη μέθοδο ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ στο δημόσιο, να προσθέσουν κι άλλους στην ανεργία που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς! Θέλουν να ισοπεδώσουν τη δημοκρατία και κάθε έννοια εργατικού δικαίου!


Απαντάμε: Η δικομματική πλέον Κυβέρνηση, με τον αυταρχισμό δεν θα μας τρομοκρατήσει!

Δουλεύουμε για τη δημοσια ΕΡΤ, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία!

Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Η νομική υπηρεσία θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα!


Οι ίδιοι που διόρισαν τις διεφθαρμένες διοικήσεις, οι ίδιοι που μετέτρεψαν σταδιακά τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση σε κρατικό μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας, παρουσιάζονται ως οι αδιάφθοροι που θα επιβάλλουν τη διαφάνεια, σβήνοντας την ΕΡΤ

Η σιωπή της ΕΡΤ
ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

ΕΔΩ ΕΡΤ! ΕΔΩ ΕΡΤ! ΠΟΜΠΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

http://halandripedia.blogspot.gr

ΧΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ! "ΘΑ ΜΕ ΦΑΣ ΕΣΥ;"


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ - ΜΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ:
ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ  -
 ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
 
ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
 
Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8,30’μμ, στο ανοικτό
θέατρο της πλατείας Αγίας Παρασκευής.

Επειδή η αύξηση του αριθμού των υπερχρεωμένων νοικοκυριών παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και αναδεικνύεται ως το δεύτερο μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα μετά την ανεργία.
Επειδή, οι περισσότερες μέχρι χθες υγιείς μικρές επιχειρήσεις οδηγούνται υπερχρεωμένες στο λουκέτο, με οφειλές στην αγορά ή τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Επειδή, οι δόσεις των δανείων και γενικότερα τα χρέη γίνονται ‘‘θηλιά’’ για την ψυχική και σωματική υγεία των συμπολιτών μας καθώς, λόγω οικονομικής κρίσης, αδυνατούν αποδεδειγμένα ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Επειδή η ενδεχόμενη κατάσχεση της πρώτης κατοικίας δεν είναι απλώς κατάσχεση ‘‘των κόπων μιας ζωής’’! Είναι κατάσχεση της ίδιας της ζωής: Η κατοικία είναι η εστία, η οικειότητα, ο τόπος της ατομική μας ασφάλειας, είναι η ταυτότητα, η μνήμη και οι πολύτιμες προσωπικές μας σχέσεις. Η κατάσχεση είναι προσωπική κατάρρευση, είναι απόγνωση και ξεριζωμός.

Γι’ αυτούς τους λόγους η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή», σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών Ελλάδος» (Σ.ΥΠ.Ν.Ε.), σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά & Μικρές Επιχειρήσεις – Μέθοδοι Αντίδρασης & Υπεράσπισης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8,30’μμ, στο ανοικτό θέατρο της πλατείας Αγίας Παρασκευής.
Τοποθετήσεις, απαντήσεις και συμβουλευτική υποστήριξη θα δοθούν από τους:

- Καλαντζή Γιάννη, πρόεδρο του Σ.ΥΠ.Ν.Ε.
- Γιώργο Καβαθά, πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
- Χαράλαμπο Βικάτο, οικονομολόγο καθηγητή ΤΕΙ Πατρών
- Λένα Βακαλοπούλου – Παπαμιχαήλ, δικηγόρο
- Γιώργο Φωτόπουλο, δικηγόρο
- Διονυσία Λόξα, δικηγόρο

Ενδεικτικά, θα ενημερωθούμε, θα ρωτήσουμε και θα συζητήσουμε:

- Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για ένταξη στο νόμο «Κατσέλη»,
- Ποιοι εξαιρούνται από την κατάσχεση/ρευστοποίηση της πρώτης κατοικίας,
- Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ρυθμιστούν χρέη από στεγαστικά, καταναλωτικά δάνεια & κάρτες προς όφελος των καταναλωτών, και όχι των τραπεζών, αλλά και/ή ακόμα και να απαλλαγούμε από τα χρέη,
- Πως εξελίσσονται οι υποθέσεις στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και στις δικαστικές αποφάσεις,
- Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις εισπρακτικές εταιρίες ως καταναλωτές και τέλος
- Πως θα κάνουμε την αλληλεγγύη μας δύναμη δημιουργίας και ασπίδα προστασίας από τη μοναξιά, τη κατάθλιψη και την ανθρωποφάγα επιθετικότητα των κερδοσκόπων που λεηλατούν τις ζωές μας.


Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ TO BRADI STHN REMATIA