Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!


Κανονικό καφέ με 10 τραπέζια (προς το παρόν) άνοιξε στον χώρο του θεάτρου της ρεματιάς και με ωράριο ανεξάρτητο από τις παραστάσεις στο θέατρο.

Η καντίνα του θεάτρου, δημοπρατήθηκε, όπως κάθε χρόνο.

Το  μίσθωμα ανέβηκε πολύ, θα σου πουν εκείνοι που διοικούν τον δήμο.

Παλιά το δίνανε οι παλιοί, οι κακοί, οι "εδώκαισαράνταχρόνια" το κυλικείο τρεις - τέσσερις χιλιάδες, θα σου πουν, ενώ οι νέοι που είναι έντιμοι, δεν είναι λαμόγια σαν τους παλιούς, πήρανε 9600 το χρόνο μίσθωμα, θα σου πουν.
Άρα οι παλιοί ήταν κλέφτες και λαμόγια, θα σου πουν,  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

Και οι συνέταιροι τους από όλες τις παρατάξεις, εκείνοι που ΜΑΖΙΨΗΦΙΖΟΥΝΕ θα κάνουν τον κινέζο γιατί εκτός του ΜΑΖΙΨΗΦΙΖΟΥΝΕ, υπάρχει και το ΜΑΖΙΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ!

Το νέο μας καφέ λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου και όπως με πληροφόρησαν οι τρεις εργαζόμενοι του θεάτρου - όταν εχθές πήγα να βγάλω τις φωτό - ανοίγει από τις 9.00 - 9.30 το πρωί και κλείνει το βράδυ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Δηλαδή, αν βγάλεις το μίσθωμα των 3500 τον χρόνο, που αντιστοιχούσε χρόνια τώρα για την καντίνα κατά τις παραστάσεις του θεάτρου, ο δήμος νοίκιασε μαγαζί με 10 τραπεζοκαθίσματα μέσα στο ρέμα με 500 ευρώ το μήνα, μαζί βέβαια με ρεύμα και δημοτικά τέλη (αυτό για να θυμηθούμε τι έλεγαν παλιά οι ίδιοι για άλλους και πιο συγκεκριμένα για τις αντίστοιχες συμβάσεις της ΦΛΥΑ).

Διότι βέβαια ΡΟΛΌΙ της ΔΕΗ μέσα στο ρέμα δεν μπορεί να βγάλει ιδιώτης, έτσι δεν είναι;
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ!

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ - εκτός της πλειοψηφίας και ο ΠΡΑΣΣΟΣ του Ανδρεόπουλου μαζί με την Λούλα ενώ ο Κουράσης ήταν απών

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Σ. Γκάκα, ο αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί ΩΣ ΚΑΝΤΙΝΑ και δεν απαιτείται έκδοση άδειας ΚΥΕ κατά την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και τον πρόεδρό της.

Γιατί τώρα αυτό είναι καντίνα και δεν χρειάζεται άδεια και σε άλλη περίπτωση στο παρελθόν, σε κυλικείο που είχε μισθώσει η ΦΛΥΑ, που είχε και άδεια ΚΥΕ χρειαζόταν ακόμα και ρολόι της ΔΕΗ, μόνο ο Συμεών Σουλτάνος ξέρει.

ΠΟΥ ως γνήσιος Σουλτάνος ερμηνεύει τους νόμους κατά πώς τον βολεύει και βαφτίζει τον έναν - που δεν γουστάρει - ΠΑΡΑΝΟΜΟ (και του κλείνει το σπίτι) και τον άλλο - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ - νόμιμο.
Και αυτό για να βγάλει παράνομο τον πολιτικό του αντίπαλο Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.

Όσοι ακόμα λένε ότι η ΠΛΑΤΕΙΑ υπερβάλει ας δουν ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ κάνοντας κλικ ΕΔΩ (ΑΔΑ: ΨΥΖΔΩΗΔ-7Φ0)
(η κουφάλα ο Ακατανόμαστος κάτι είχε μυριστεί  με τα του θεάτρου που ήταν να ψηφιστούν στο ΔΣ και την έκανε)

Δείτε και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής - με τις ψήφους όλης της Αυτοεξυπηρέτησης, ΕΔΩ: ΑΔΑ ΩΝ9ΣΩΗΔ-ΜΧΠ.

ΥΓ 1: Όταν ο Ακατανόμαστος κάποτε ως αντιδήμαρχος έκανε παρέμβαση για να γίνουν τα σκαλιά στο θέατρο της ρεματιάς (αυτά που είναι εκεί και σήμερα και κατεβαίνεις στο θέατρο  - πριν για όποιον θυμάται ήταν χωμάτινα και σε κάθε βροχή τα χάναμε και κινδύνευε να σκοτωθεί κανένας -  ο Σύλλογος Ρεματιάς - τότε - είχε κάνει καταγγελία για παραβίαση του προεδρικού διατάγματος, αφού για να γίνουν τα σκαλιά χρειαζόταν μπετόν. Άλλος σύλλογος βέβαια τότε. ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΣ. Μαζί με τον Σίμο με την ντουντούκα. Πριν γίνει Σουλτάνος.
"Θα πάμε στην αστυνομία και θα ζητήσουμε την σύλληψή σας που ρίχνετε μπετά στην ρεματιά κε Νταβία" .
ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ!
Λες και στο θέατρο δεν έχει άλλο μπετόν!
Έτσι έκαναν οι "ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ"-  ξέρετε ποιοι το παίζουν αυτό το έργο στο θέατρο, έτσι δεν είναι; - όταν ήταν εκείνοι αντιπολίτευση.

ΥΓ 2: Ο Ακατανόμαστος το είπε και στον Γκάκα. Αν γίνει καμιά στραβή και καεί κανένας θάμνος, από κανένα τσιγάρο στα τασάκια του -  ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ άρα και χωρίς πιστοποιημένη ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ -  λειτουργία του κυλικείου ο συμπαθής αντιδήμαρχος θα φάει οκτακόσια χρόνια φυλακή, με αναστολή για τα τετρακόσια
 Τα άλλα 400 θα τα εκτίσει.

ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!Σιδερένιος Σταύρο Θεοδωράκη.

Περαστικά σου Ραχήλ Μακρή.
 Δεν σου λέω ντροπή γιατί ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!

Αυτά είναι μάστορά μου, τα αποτελέσματα, όταν τα κόμματα μαζεύουν βουλευτές με κριτήριο το αν καβάλησαν ψηλά στα κάγκελα (της ΕΡΤ) και αν έχουν θράσος στο γυαλί να την λένε στους συνομιλητές τους, ενώ το μέγιστο πολιτικ΄επιχείρημα που μπορούν να σκεφτούν είναι το "εμείς θα σας σώσουμε".
Βαθιά πολιτικά απαίδευτοι, ρηχοί και ούγκανοι.

Θα σου πω ένα πολιτκικό ανέκδοτο σήμερα(πραγματικό): Σε καφενέ της πόλεως, όπου μαζεύεται η τοπική δημογεροντία της κεντροαριστεράς (αριστερά όπως κατεβαίνεις) και παίζει τάβλι, πήγε πρώτη φορά πρώην υπουργάρα.
Ήταν εκεί πρώην βουλευτές, πρώην στελέχια, πρώην αυτοδιοικητικοί, πρώην γενικώς και κάνα δυο νυν.
Η κουβέντα βεβαίως για το πρώην κοινό πολιτικό σπίτι των παρευρισκομένων, που σήμερα είναι στελέχη είτε της ΔΥΣΗΣ (ΔΥ..ΣΗ ποιητική αδεία είναι αυτό), είτε του Ποταμιού: ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Οι απόψεις πολλές όπως οι πρωκτοτρυπιδες, ξέρετε φαντάζομαι την ρήση του Μεγάλου Τιμονιέρη, έτσι;

Η υπουργάρα υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ και το εθνοσωτήριον έργο του την ώρα που κουνάει τα ζάρια στην χούστα του γιατί ο απέναντι έχει ανοικτή παραμαμά.
"Ε είναι αχαριστία να μιλάμε έτσι για το ΠΑΣΟΚ. Μας πρόσφερε τόσα πολλά. Θα είχα γίνει εγώ ποτέ υπουργός χωρίς το ΠΑΣΟΚ;;;;" ρίχνει το βαρύ του επιχείρημα η υποιυργάρα
Έξι πέντε,. ΠΑΡΤΑ, σου έπιασα την παραμάνα.

Αυτή είναι η προσφορά του ΠΑΣΟΚ στον τόπο κατά την υπουργάρα. Ότι έγινε υπουργάρα!

Πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι! ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Δίκιο έχει!
Ε να το ψηφίσεις τότε, πάλι αγαπητέ σύντροφε! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Μόνο - πρώην - ΥΠΟΥΡΓΟΙ τελικά θα ψηφίσουν; Εμείς που δεν γίναμε  υπουργοί ή δήμαρχοι γιατί;;;;  Δεν έχουμε λόγο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ!
Με βάση τον συλλογισμό των ηγετικών του ΠΑΣΟΚ ομιλώ.

Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ. Και είναι λογικό! "Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του ....."

Γι΄αυτό σου λένε: Να στείλεις σπίτι του το παλιό πολιτικό κατεστημένο ρε φίλες. Πάνε για άλλα, που τους θέλεις για αν σε ξανασώσουν.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 Σάββατο 17 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. οργανώνουμε ενημερωτική εκδήλωση και πλουτίζουμε το Εκθεσιακό κέντρο της Ηλιούπολης στην πλατεία Φλέμινγκ. Καλούμε πολίτες, συλλόγους και οικογένειες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια και να θυμηθούμε όλοι μαζί πώς ήταν η πόλη μας.


ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΟΧΟΣ

Το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης ιδρύθηκε με στόχους την διατήρηση της ιστορικής μνήμης , την ανάπτυξη συνείδησης εντοπιότητας και δεσμών καλής γειτνίασης των νέων γενεών και την ενίσχυση των υποδομών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων.

ΤΡΟΠΟΣ

Η συστηματική αξιοποίηση των πολιτιστικών πόρων της πόλης που αποτελούν φωτογραφίες των συλλογών που ιδιώτες και φορείς θα διαθέτουν στον Δήμο. Έμφαση δίνεται στην διαχρονική εξέλιξη της καθημερινότητας των πολιτών.

ΜΕΘΟΔΟΣ

Η δημιουργία Ιστορικού Φωτογραφικού Αρχείου της Πόλης της Ηλιούπολης με την μορφή Ηλεκτρονικού Αποθετηρίου στην βάση Προτύπων και ελεύθερα προσβάσιμου μέσω διαδικτύου. Αυτή θα συντελεστεί σταδιακά και βάθος χρόνου μέσα από την άμεση: υποδοχή, οργάνωση, παρουσίαση και αξιοποίηση

Το επιλεγμένο υλικό θα αποτελείται από:

• φωτογραφίες όπως ορίζονται από πρότυπα ΕΛΟΤ
• έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό τεκμηρίωσης των φωτογραφιών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ο Δήμος Ηλιούπολης

Αναλαμβάνει την παροχή εγκαταστάσεων και εξοπλισμού και την κάλυψη των πάσης φύσεως λειτουργικών εξόδων και κάθε είδους υλικοτεχνική υποστήριξη για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου, την διάθεση έμψυχου εθελοντικού δυναμικού και την παροχή των ιστορικών αρχείων της πόλης που έχει στην κατοχή του.

Η Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης

Έχοντας συνάψει επίσημη συνεργασία με τον Δήμο, αναλαμβάνει την παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας και εμπειρίας για την δημιουργία Ιστορικού Φωτογραφικού Αρχείου, συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του φωτογραφικού αρχείου με εθελοντική εργασία των μελών της και συμβάλει στην λειτουργία και επιμέλεια του Εκθεσιακού Κέντρου με:

• διάθεση μελών της για την παρουσίαση των εκθεμάτων και ξενάγηση ίων επισκεπτών,
• την φύλαξη και την τήρηση καταλόγου εκθεμάτων,
• την παροχή ενημέρωση και πληροφοριών στο κοινό,
• την διοργάνωση σχετικών προβολών, ομιλιών, διαλέξεων
• την κατάρτιση ενδιαφερομένων και εθελοντών σε θέματα σχετικά με τους σκοπούς και διαδικασίες του Εκθεσιακού Κέντρου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η διάθεση του χώρου και άλλων εκδηλώσεων εγκρίνονται αποκλειστικά από την Επιτροπή Εποπτείας της Λειτουργίας του Κέντρου με κριτήρια που καθορίζονται κατά περίπτωση με αποκλειστικό στόχο την προαγωγή των σκοπών του Εκθεσιακού Κέντρου

Η λειτουργία του Εκθεσιακού Κέντρου εποπτεύεται από

επταμελή επιτροπή η οποία στην σημερινή σύνθεση της αποτελείται από τους παρακάτω::

Πρόεδρος Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής

Μέλη Αυγέρης Ιωάννης, Αποστολόπουλος Γεώργιος, Πόθος Κυριάκος, Κολιοφώτης Χαράλαμπος, Σίσκος Γεώργιος, και Καραγιάννη Σοφία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι δραστηριότητες αποβλέπουν στην διαρκή τεκμηρίωσή, προβολή και διάθεση φωτογραφικών συλλογών στο ευρύτερο κοινό με την μορφή :

• εκθέσεων,
• εντύπων,
• δημοσίευσης σε ιστότοπους,
• διάθεσης σε ερευνητές,
• διοργάνωσης ομιλιών και διαλέξεων
• σύναψης συνεργασιών με εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και άλλους φορείς σε θεματικά έργα.

Με την βοήθεια του Εκθεσιακού Κέντρου, οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι φωτογραφικών συλλογών ετοιμάζουν και υποβάλλουν αίτημα προς έγκριση στην Επιτροπή Εποπτείας της Λειτουργίας του Κέντρου.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Εκθεσιακού Κέντρου, ειδικά για τις εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες για τις οποίες είναι απαραίτητη η χρήση φωτογραφικού υλικού, το αίτημα προετοιμάζεται από κοινού με ομάδα μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης με κριτήρια που αφορούν στην τεχνική επάρκεια, τον μορφότυπο, την αυθεντικότητα, την σπανιότητα, το ερευνητικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον αλλά και την ελκυστικότητα στο γενικό κοινό.

Κρίσιμη δραστηριότητα του Εκθεσιακού Κέντρου είναι η οργάνωση και εφαρμογή διαδικασιών Τεκμηρίωσης στην βάση διεθνών προτύπων.

Στόχος της τεκμηρίωσης των φωτογραφιών είναι να υποστηρίξει την αξιοποίησή τους από την πλευρά των χρηστών μετατρέποντας την «Πρώτη Ύλη» σε «Περιεχόμενο» με προσθήκη σε αυτήν διοικητικών και περιγραφικών μεταδεδομένων.

Η περιγραφή των φωτογραφιών στηρίζεται σε καθιερωμένα Πρότυπα και ανατίθεται σε ομάδα εθελοντών τεκμηριωτών που ενδεικτικά μπορεί να αποτελείται από:

κατοίκους ή επαγγελματίες με μακρά παρουσία στην πόλη στελέχη φορέων με μακρά επαφή με το κοινό της Ηλιούπολης στελέχη με εμπειρία στην αρχειοθέτηση στελέχη με εμπειρία στον χειρισμό Βάσεων Δεδομένων εμπειρογνώμονες στις τεχνικές όσο και την αισθητική φωτογραφιών ειδικευμένους επιστήμονες σε διαφορετικούς τομείς

Ως γενική αρχή, η τεκμηρίωση περιγράφει ό,τι εμφανίζεται στην εικόνα και εμμένει στα περιεχόμενα αυτής χωρίς αξιολογικές κρίσεις.

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης ιδρύθηκε με σκοπό να αναδειχτεί η ιστορία και τη ζωή της Ηλιούπολης μέσα από φωτογραφίες των συλλογών που ιδιώτες και φορείς θα διαθέτουν στον Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι να συνεισφέρουν συλλογή φωτογραφιών που κατέχουν:

1. Σε συνάντηση με εξειδικευμένη ομάδα του Εκθεσιακού Κέντρου εξετάζονται τα πρωτότυπα με κριτήρια που αφορούν στην τεχνική επάρκεια, τον μορφότυπο, την αυθεντικότητα, την σπανιότητα, το ερευνητικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον αλλά και την ελκυστικότητα στο γενικό κοινό.

2. Οι κάτοχοι υποβάλλουν αίτημα παραχώρησης που εξετάζεται από το Εποπτικό Συμβούλιο Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Ηλιούπολης.

3. Οι κάτοχοι υπογράφουν τυποποιημένη σύμβαση πνευματικών δικαιωμάτων (Commons License)

4. Οι φωτογραφίες παραδίδονται στο Εκθεσιακό Κέντρο και συμπληρώνεται Δελτίο Παραλαβής.

5. Το Εκθεσιακό Κέντρο προχωρά σε ψηφιοποίηση με παράλληλη αρχική Τεκμηρίωση με βάση αναγνωρισμένα Πρότυπα.

6. Το Εκθεσιακό Κέντρο επιστρέφει τις φωτογραφίες στον κάτοχο τους και συμπληρώνεται Δελτίο Επιστροφής.

7. Το Εκθεσιακό Κέντρο προχωρά στην διαρκή προσθήκη περιγραφικών δεδομένων από εξειδικευμένες ομάδες Τεκμηριωτών.

8. Στην διαδικασία της Τεκμηρίωσης και αξιοποίησης συμμετέχουν οι κάτοχοι των συλλογών.

O Γ. Καραμέρος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το Crowdfunding

 
 
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπο Γκότση, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος ενημερώθηκε για τις δράσεις που προετοιμάζονται σχετικά με την εναλλακτική μορφή άντλησης κεφαλαίων με συμμετοχική χρηματοδότηση (crowdfunding).

Ο κ. Καραμέρος επισήμανε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση της συνεργατικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα για καινοτόμες start up επιχειρήσεις. Σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δίνονται κίνητρα σε άτομα ή ομάδες με καινοτόμες ιδέες για να υλοποιήσουν υγιείς και βιώσιμες επιχειρηματικές δράσεις και να αποτελέσουν πυλώνα στήριξης και προώθησης της περιφερειακής και εθνικής οικονομίας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δράση της Περιφέρειας Αττικής που αφορά στην ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση για τις επενδυτικές προτεραιότητες του προγράμματος «Επιχειρηματικότητα», όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες καταθέτουν απόψεις και ιδέες.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής να συμβάλλει στην προώθηση συνεργατικών δράσεων καινοτόμου και βιώσιμης επιχειρηματικότητας και από κοινού συμφωνήθηκε να διερευνηθεί περαιτέρω συνεργασία. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιπρόεδροι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Νικόλαος Τρουλλινός και Ξενοφών Αυλωνίτης, καθώς και τα ανώτερα στελέχη Μαρία Διαμαντοπούλου και Μαρί Μαρκοσιάν.