Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ BLOGS ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ LINK ή ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.

HALANDRI PEDIA
http://halandripedia.blogspot.com/


HALANDRI NEWS
http://halandrinews.blogspot.com/

ΑΟΖNEWS

http://aoznews.blogspot.com/ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΡΕ ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


Τα ανθρωπόμορφα χουντικά κυβερνητικά κτήνη έβαλαν χαράτσι στα κοντέινερ σεισμοπαθών!!!Γρεβενά: Τέλος ακινήτων και σε κοντέινερ σεισμοπαθών!!!
Την συμπαράσταση του Δήμου Γρεβενών ζητούν σεισμοπαθείς των τριών σεισμόπληκτων οικισμών, Καλαμιτσίου, Καλοχίου και Μεσολάκκου, καθώς καλούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων στα κοντέινερ στα οποία διαμένουν μετά το σεισμό της...
13ης Μαΐου του 1995.
Επίσης το τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν και σεισμοπαθείς που έχουν μετατρέψει τις αποθήκες και τους στάβλους σε κατοικήσιμο χώρο, καθώς εδώ και 16 χρόνια δεν έχει προχωρήσει η μετεγκατάσταση των τριών αυτών οικισμών στη θέση «Πατώματα».

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/11/blog-post_8208.html#moreΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥΣ!THE FOOD COST AND THE POLITICS FOR THE CARNIVAL!
I SAW THE CHRIST SOLDIER, MORNING MORNING!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ "ΠΩΛΟΥΝ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ"

Οι Ε.Ο.Ζ. (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες),  η Α.Ο.Ζ. και η ανακύρηξή της αλλά και η πιθανή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, όπως και ο κατάλληλος χρόνος που θα επιλεγεί για τέτοιες ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ - αν γίνουν  και αν υπάρχει δυνατότητα επιλογής στο νεοκατοχικό μόρφωμα που λέγεται Griechsche GAU -  είναι πολύ σοβαρά, ευαίσθητα και με πολλές παραμέτρους θέματα ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - αν τα καταφέρουμε (η ελπίς πεθαίνει τελευταία ως γνωστόν) .
Τώρα θα μου πείτε τι σε έπιασε και την είδες ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και Φαήλος Κρανηδιώτης πρωί πρωί.
Ακριβώς αυτό θέλω να σε κάνω να πεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ.: ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Ο.Ζ.

Διότι μου την βαράει ασύστολα να βλέπω ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ  γνώμη για την Ε.Ο.Ζ, την Α.Ο.Ζ. και την υπεράσπιση του ΕΥΡΩ ή της ΜΝΑΣ, απλά για να αποφύγουν να κάνουν έστω και μία τοποθέτηση γι' ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΆΧΘΗΣΑΝ,  αυτό για το οποίο είναι ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ, δηλαδή σε εμάς:

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ,
ΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ,
ΤΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ εδώ, για να είμαστε ΧΡΗΣΙΜΟΙ στους εαυτούς μας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Και αυτό που θέλω να υπογραμμίσω με αυτή την ανάρτηση είναι ΚΥΡΙΩΣ ότι αν προσπαθούσαμε ΟΛΟΙ να κάνουμε καλά αυτό που αναλάβαμε για το κοινωνικό σύνολο - ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΠΑΡΗΣΣΙΑ, ΑΠΟΨΗ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ - θα είχαμε ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στην υπόθεση της σωτηρίας του Έθνους περισσότερα από το να κάνουμε τους ειδικούς επί παντός επιστητού για να είμαστε "σέξυ".
(Άσε που το "σέξυ" μετά τα σαράντα συνοδεύεται συνήθως με το "... ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ").

Και για να επανέλθουμε  στο θέμα της Ε.Ο.Ζ, αυτό είναι ζήτημα ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ και ΠΟΛΥΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ κατά την ταπεινή μου γνώμη, που εύχομαι να σας είναι παντελώς αδιάφορη (όπως και όλων των  τοπικών "παραγόντων", ΜΗΝ ΧΕΣΩ).
Όμως αναγνώστη μου ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ εγώ θα τοποθετηθώ δια το θέμα όπως κάνουν και οι άλλοι:

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΠΩ ότι αν εφαρμοστούν Ε.Ο.Ζώνες (Πελοπόννησο και Θράκη γίνεται η συζήτηση και μου φαίνεται ότι θα ακολουθήσει η Κρήτη) με όρους ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ   που έχουμε σήμερα, όπου όλες τις αποφάσεις για το καθεστώς της κάθε Ε.Ο.Ζ.(ειδικό φορολογικό καθεστώς, εργατική νομοθεσία, ειδικό δασμολογικό καθεστώς πρώτων υλών κλπ)  θα τις παίρνει η Reichstag στο Βερολίνο, - είδατε τι έγινε με το ΦΠΑ της Ιρλανδίας -  τότε ξέρετε τι μου θυμίζει η συζήτηση δια την ΕΟΖ ; (κατ' αναλογία ΒΕΒΑΙΑ - ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ)
ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ 3 ΖΩΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ το 1942 με πρόσχημα τον καλύτερο έλεγχο των δημοσιονομικών της κατεχόμενης χώρας.
Και μάλιστα εμείς πανηγυρίζουμε τώρα που ίσως θα το κάνουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙΚΕΙΩΘΕΛΩΣ!
ΟΠΩΣ ΟΙΚΕΙΩΘΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΜΕ με το μνημόνιο - 70 χρόνια μετά. (ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ).

Πρόκειται λοιπόν αναγνώστη μου, για απαίτηση ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ - ποιος νομίζεις;;;

Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ !

Ναι αλήθεια! Ο κανονικός, όχι ο ... άλλος, ο γιαλατζί.
Και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1942, οπότε παρέδωσε την "πρωθυπουργία" στον Λογοθετόπουλο, για να μην τον αδικούμε τον χριστιανό, ιστορικά συνεχώς χρεώνοντας του όλα τα στραβά της ΚΑΤΟΧΗΣ.. (¨είχαμε και τον φοβερό Ράλλη μετά με τους τσολιάδες).

Ο ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ!

Θα αφήσω ειδικότερους εμού να αναλύσουν το θέμα περισσότερο - εγώ προσωπικά ακούω τον Καζάκη γι' αυτό  - τα λέει καλά νομίζω και θα ακούσουμε και τους πανεπιστημιακούς δασκάλους όταν μιλήσουν γι' αυτό το ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ,  διότι πιστεύω ότι ένα από αυτά που μας έφαγαν εδώ στην Griechenland, είναι ότι ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ειδικά όταν έχει αρχαιρεσίες ο σύλλογος Τραχανοπλαγίτσας Χαλανδρίου και είμεθα υποψήφιοι δια την θέση του Εκτελεστικού Εφόρου, θεωρούμε ότι πρέπει να δείξωμεν ότι κατέχωμεν και από ζητήματα γεωστρατηγικής και μακροοικονομίας δια να εκπροσωπήσουμε καλά την Τραχανοπλαγίτσα στα εξωτερικά αντί να μας αρκεί ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΜΕ.


ΥΓ : Ξέρω από τώρα τι θα πούνε οι άσπονδοι "φίλοι" μου για αυτό το άρθρο: "Δηλαδή οι ενεργοί πολίτες δεν πρέπει να έχουν άποψη για τα μεγάλα εθνικά διακυβεύματα";;;  "Ο Νταβίας πάλι κλπκλπκλπ"

ΝΑ ΕΧΟΥΝ! Αλλά να μιλάνε πρώτα για αυτά που έχουν ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ και είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ!
Όχι μόνο για τα άλλα που είναι .... άλλοι υπόλογοι.

Αυτά, με φιλική διάθεση, πνεύμα θετικόν αλλά με απόφαση πλέον να μην δεχόμαστε μόνο κριτική αλλά και να κάνουμε και ο νοών νοείτο.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΣ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ "ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ"

Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση ανέθεσε στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ σας θυμίζουμε - την αξιολόγηση των δυνατοτήτων εκμετάλλευσης του ακινήτου του δήμου στην ΠΛΑΚΑ.
Στην απόφαση αντιτάχθηκε σθεναρά ο Στάθης Ανδρεόπουλος.

Και βέβαια θα πει κανείς δικαίωμά του να έχει τις απόψεις του.
ΣΩΣΤΑ!
ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ!

Διότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΦΛΥΑ έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να προστατεύουν τα συμφέροντα της εταιρείας. (Και οι νόμοι δεν εφαρμόζονται επιλεκτικά).

Και δεν είναι λοιπόν δυνατόν να λέει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ- πολύ δε περισσότερο ο Δήμος Χαλανδρίου -  "θέλω να αναθέσω μια εργασία στην εταιρεία" - όποιας μορφής -  και να λέει ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ", "να την πάτε αλλού διότι η εταιρεία μας είναι ανίκανη να την εκτελέσει".
Ο Στάθης Ανδρεόπουλος ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΟΤΕ.

Αυτό είναι γνωστό.

Ως γνήσιος εκπρόσωπος του ακραία νεοφιλελεύθερου σημερινού ΠΑ"ΣΟ"Κ έχει στον ΠΥΡΗΝΑ της  - όποιας - δομής της σκέψης του την απόρριψη ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στην αγορά.

Υπερασπίζεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ - ΕΚΩΝ, ΑΚΩΝ - ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Αναζητά απεγνωσμένα "παρανομίες" στην εταιρία την οποία ανέλαβε να συνδράμει να αναπτυχθεί αλλά κάνει πως δεν βλέπει να κρέμονται δεκάδες πανώ σε κάθε κολώνα του Χαλανδρίου για τα οποία αδιαφορεί διότι αυτή η αυθαιρεσία του είναι πολιτικά άχρηστη.
Και βέβαια ο Σ. Ανδρεόπουλος λειτουργεί κυρίως προτάσσοντας το ΕΓΩ ΤΟΥ και την ανάγκη επιβεβαίωσης, με όποιο κόστος, των - ελάχιστων - ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ -  επιλογών του στα χρόνια αυτά που κατέχει (κατ' ανάθεση και κληρονομικώ δικαίω), τον τίτλο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Και αυτές οι επιλογές του ήταν όλες ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΛΥΑ την οποία ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ" (!!!!) http://flyaria.org.gr/extradocs/FLYARIA190.pdf

Εκτός από τις πρωτοβουλίες - τις δικές του και του μέντορά του Δ. Παπαδόπουλου - εναντίον της δημοτικής επιχείρησης και την προσφυγή του για το θέμα των τσιγγάνων (με 4 χρόνια καθυστέρηση και βέβαια μόλις άλλαξε ο Δήμαρχος), ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ αυτά τα 5 χρόνια (από το 2006) για την τοπική κοινωνία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό στην πόλη, την ανάπτυξη, τους συνδημότες μας, την αγορά, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα;
ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ από αυτά που αποτελούν τον πυρήνα της αυτοδιοικητικής δράσης;
ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Αντιγράψαμε  ένα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ κομμάτι της συνέντευξης του επικεφαλής της αντιπολίτευσης από την ΦΛΥΑΡΙΑ ,  που αναδεικνύει την έρπουσα ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αντίληψη του για τους θεσμούς που επιθυμεί να υπηρετήσει:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΛΥΑΡΙΑΣ


Τι έχετε κάνει για την κατάσταση αυτή;
Έχετε προσφύγει στον εισαγγελέα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ναι, το έχω καταγγείλει, αλλά υπήρχε ένα νομοθέτημα το οποίο έλεγε ότι δεν έχω το δικαίωμα να προσφύγω μην έχοντας ο ίδιος έννομο συμφέρον, με αποτέλεσμα να μην μου αναγνωρίζει η Περιφέρεια κι όλα τα ελεγκτικά μέσα της αυτοδιοίκησης, τη δυνατότητα προσφυγής. (1).
Έχω κάνει άπειρες προσφυγές. Βέβαια περιμένω να δω πώς θα λειτουργήσουν και τα αντανακλαστικά της δημόσιας διοίκησης, για να δούμε τουλάχιστον αυτό το ένα εκατομμύριο συνεργολαβία του Νομισματοκοπείου αν θα πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως. Γιατί, ξέρετε, υπάρχουν και υπόγειες διαδρομές, ξέρετε τον τρόπο που είναι δομημένη η σύγχρονη ελληνική κοινωνία, κι ο καθένας, κυρίως όταν έρχεται από τα παλιά τζάκια που κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία 30-40 χρόνια, έχει και γνωριμίες και δυνατότητες να επηρεάσει κάποιες καταστάσεις. (2). Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το εξαλείψουμε και η δικαιοσύνη να λειτουργεί ανεξάρτητα.

Παρατηρήσεις μας:
1. Δηλαδή αν ο νόμος δεν αναγνωρίζει δικαίωμα προσφυγής σε όσους θεωρεί αναρμόδιους είναι "ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ".
Και όλοι αυτοί που ΕΚΕΙΝΟΣ λέει ότι του λένε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ - ακόμα και η ΠΑΣΟΚική Περιφέρεια - δεν ξέρουν. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΡΕΙ!

(Και ο Τσακ Νόρρις ΞΕΡΕΙ, προσθέτουμε εμείς).
Σκεφτείτε το!

2. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που ακόμα κάνουν την δουλειά τους και δεν έχουν εκδώσει πόρισμα εγώ δεν ξέρω τι είναι!
Στοιχειώδης δημοκρατική συνείδηση ΟΣΩΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ επιβάλλει να τους αφήνουν ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ να ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ και μετά να σχολιάζουν αν θέλουν.

Αλλά ο Στάθης λέει αλλιώς.

Και ο Στάθης  ΞΕΡΕΙ! Και δεν φτάνει που ΞΕΡΕΙ.  Επιβάλλει κιόλας!

Με αυτές τις απόψεις απορούμε αν κανείς μπορεί να θεωρεί ότι ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΕ μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της εταιρείας και να εργαστεί για να παράξει αυτή οικονομικό αποτέλεσμα που είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ και ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΣ της, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.

Και κατά την δική μας γνώμη αυτό που κατέστρεψε την χώρα - εκτός από την διαφθορά - είναι ότι ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ αλλά από το πόσο αυτά τα αποτελέσματα βολεύουν εκλογικά κάθε πολιτικάντη.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε μια εποχή που το κεντρικό ζητούμενο για την επιβίωση της χώρας ολάκερης είναι η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Είναι απορίας άξιο και ενδεικτικό της μικρότητας και της εμπάθειας (μόνο;)  με την οποία χειρίζονται κάποιοι τα κοινά της πόλης μας το γεγονός ότι σε αυτά τα φοβερά που λέει ο Στάθης Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΛΥΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ!

Εμείς είπαμε όμως ότι ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ! Πολιτικά, Αιχμηρά, Ελεύθερα. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!
Και δεχόμαστε και ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ αντίλογο από όποιον θέλει.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.

efedreia 22-11

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *