Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

8 και Σήμερα για την δίκη της δωρεάς των Γραμματίων.

Εννέα μέρες ακόμα.

Εννέα μέρες ακόμα μέχρι την δίκη. Την δίκη των δικών.

Στις 28 Ιούνη είναι το ραντεβού στην Ευελπίδων.

Για την δίκη ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ που έχει καταθέσει εναντίον μου ο Γιώργος Κουράσης.

Την μοναδική ακόμα μήνυση εναντίον μου και εναντίον της Πλατείας που ουσιαστικά παραμένει ενεργή μετά το μπαράζ των μηνύσεων που έγιναν για να μας κάνουν να σωπάσουμε.

Στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον μου ο Γ. Κουράσης γιατί έκανα ΑΝΑΦΟΡΑ στην Εισαγγελία Αθηνών με βάση το το άρθρο 37 – παρ. 2 του ΚπΔ για όσα ειπώθηκαν σε επίσημη, δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την δωρεά που έλαβε από τους μελετητές του Πεύκο Πολίτη σε γραμμάτια που χάθηκαν.

Ρούσσος και Λαδόπουλος έχουν καταθέσει ήδη ως μάρτυρες υπεράσπισης μου (!) στην προανάκριση. Βέβαια τώρα θα ερωτηθούν και από τον δικηγόρο μου και εμένα για να κάνουν περισσότερες διευκρινίσεις. Με στοιχεία.

Ο Κουράσης έχει μάρτυρες τον Κόσσυβα, τον Κ. Αγγελή και τον κ. Καμάρα.

Για άλλη μια φορά θα κάτσω στο σκαμνί του κατηγορουμένου με θάρρος, αξιοπρέπεια και απόλυτη βεβαιότητα και πίστη ότι πάντα έχω υπηρετήσει την αλήθεια και το δημόσιο συμφέρον.

ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! Χωρίς πουλημένους και υποκριτές δίπλα μου.

Κανένα πρόβλημα!

Η αλήθεια δεν φοβάται την μοναξιά!

Για την αξιοπρέπειά μου, την προστασία του επιθέτου των παιδιών μου και την αξιοπρέπεια των συνοδοιπόρων μου στην παράταξή μας.

Ότι η δίκη είναι πολιτική δε νομίζω να χρειάζεται αιτιολογία.

8 και σήμερα!

ΥΓ: Σε αυτή την δίκη δεν υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ  και  η επί 30 χρόνια πιστή τήρηση από την πλευρά μου του κανόνα "ο δημοσιογράφος προστατεύει τις πηγές του μέχρι τον τάφο του" αναστέλλεται.

Έχω να υπηρετήσω υψηλότερες δεσμεύσεις που δεν αφορούν πλέον εμένα.

ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ και δεν θα μείνουν με την ρετσινιά ότι έχουν σταθεί δίπλα ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

Είπα και ελάλησα και αμαρτία δεν έχω.