Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕ ΔΙΣΚΟΙ!


Ότι αυτή η διαδικασία θα κατέληγε σε φιάσκο το είπαμε στην ώρα του.

Ότι ο Συμεών και η αυλή του θα ευτέλιζαν άλλο ένα από τα αφηγήματα της αριστεράς το είπαμε στο δημοτικό συμβούλιο, το γράψαμε, γίναμε πάλι κακοί.

Η διαδικασία για τον .... "συμμετοχικό προϋπολογσιμό" τελείωσε.

Έχουμε αποτελέσματα ψηφοφορίας του λαού για το πώς θα κατανεμηθεί το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ στον Συνοικισμό.

Τα ανακοίνωσε επίσημα το γραφείο προπαγάνδας.

ΝΑ ΤΑ:

Με ανακοίνωσή της η Συντονιστική επιτροπή κατοίκων ευχαριστεί τους πολίτες για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της συνέλευσης και διαβούλευσης και ανακοινώνει τα σχετικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας επί των προτάσεων. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες του Συνοικισμού,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στην τελική συνέλευση - ψηφοφορία η οποία έγινε στις 07.05.2017 στο 6ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου και να σας ενημερώσουμε για τα σχετικά αποτελέσματα.

Στην τελική συνέλευση προσήλθαν προς ψήφιση 140 συμπολίτες μας.

Ο Δήμος θα ανακοινώσει, σεβόμενος την προτεραιότητα των προτάσεων όπως την αποφάσισαν οι πολίτες, πόσες θα υλοποιηθούν.


Σχετικά με τη συνέχεια και τις λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε εκ νέου από τη Συντονιστική Επιτροπή κατόπιν σχετικής απόφασης από τη Δημοτική Αρχή.

Η Συντονιστική Επιτροπή
Τα αποτελέσματα της καταμέτρησης είναι τα εξής: 

Να γίνει ανάπλαση της παραρεµάτιας περιοχής από Ελ Αλαµέιν µέχρι Γρίβα µε κατασκευή περιπατητικής διαδρομής, ανάπλαση των πάρκων, αισθητικές παρεμβάσεις, πιθανό ποδηλατόδροµο κλπ (63 ψήφοι)
Να ανακατασκευαστεί ο προαύλιος χώρος του Σχολείου (γήπεδο µπάσκετ και βόλεϋ), να αντικατασταθούν οι mini µπασκέτες και να κατασκευαστεί σκίαστρο στο 3ο ∆ηµοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (58 ψήφοι)
Να τοποθετηθούν στήλες φωτισµού µε φωτοβολταϊκά στις πλατείες και τα πάρκα του Συνοικισµού (48 ψήφοι)
Να κατασκευαστεί ποδηλατόδροµος που θα συνδέει τα Σχολεία της περιοχής,3ο Γυµνάσιο – Λύκειο, 3ο ∆ηµοτικό, 6ο Γυµνάσιο, µε την Πλατεία Χαλανδρίου (46 ψήφοι)
Να κατασκευαστεί γήπεδο 5x5 και να τοποθετηθούν βρύσες στις παιδικές χαρές και πάρκα του Συνοικισµού (44 ψήφοι)
Να ανακαινιστεί το κτίσμα και ο προαύλιος χώρος στο πάρκο της οδού Ρούµελης και Μυκηνών ώστε να χρησιµοποιηθεί ως «Κέντρο Γειτονιάς» µε προγράµµατα για όλες τις ηλικίες, παραστάσεις, οµιλίες κλπ. (35 ψήφοι)
Να εξοπλιστούν όλα τα Σχολεία του Συνοικισμού (Νηπιαγωγείο, ∆ηµοτικό, Γυμνάσια, Λύκειο) µε σύστημα δια δραστικών πινάκων σε κάθε αίθουσα (31 ψήφοι)
Να γίνει θερινός κινηµατογράφος στο 3ο ∆ηµοτικό Σχολείο (30 ψήφοι)
Να γίνει δεντροφύτευση (26 ψήφοι)
Να αποδοθούν τα πεζοδρόµια στους κατοίκους µε κοπή δέντρων που εµποδίζουν, επιλογή φιλικών δέντρων, καθορισµό αποστάσεων φύτευσης από µάντρες , ρείθρα κλπ (25 ψήφοι)
Nα προβλεφθεί χώρος για χρήση από κατοικίδια ζώα (24 ψήφοι)
Να διοργανωθεί γιορτή δρόµου µε σκυταλοδροµία, ποδόσφαιρο, παραδοσιακά παιχνίδια, φαγητό κλπ (18 ψήφοι)
Να δοθεί ποσό 3.000,00 ευρώ στο 3ο Γυµνάσιο για εξοπλισµό εργαστηρίου πληροφορικής (16 ψήφοι)
Να διαπλατυνθεί το πεζοδρόµιο σε δίκτυο δρόµων (15 ψήφοι)
Να γίνει µελέτη µείωσης της κυκλοφορίας στην οδό Μικράς Ασίας (13 ψήφοι)
Να δοθεί το ποσό των 150.000€ που προβλέπεται για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό στα σχολεία, ανάλογα µε τις προτεραιότητές τους µε απόφαση της αρµόδιας υπηρεσίας του ∆ήµου (12 ψήφοι)
Να δοθεί το ποσό των 150.000€ που προβλέπεται για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό στα σχολεία, ανάλογα µε τις υποδείξεις του Σχολικού Συμβουλίου (9 ψήφοι)


Συμμετοχικός πρωταθλητής λοιπόν - με 68 ψήφους στους 140 (σχεδόν 50%) - σε περιοχή με πάνω από 10 χιλιάδες κατοίκους - η πρόταση να γίνει ανάπλαση σε ένα κομμάτι της παραρεμάτιας που έτσι γίνεται η πρώτη παρέμβαση που οφείλει ο δήμος να υλοποιήσει στην περιοχή πριν τις άλλες που μειοψήφησαν.

Μην ξεχνάμε ότι η διαδικασία του συμμετοχικού προϋπολογισμού είπαν ότι θα είναι δεσμευτική, έτσι;

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ!

Είμαστε σοβαροί εμείς! Σοβαροί και καργαριστεροί (όπως έρχεσαι)!

Η μαζική αυτή συνέλευση λοιπόν αποφάσισε - και αυτό πλέον δεσμεύει τον δήμο αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους, καρεκλοκένταυρους που εκλέχτηκαν και δεν πάνε να φύγουν να αφήσουν τους αγωνιστές μόνους τους, ότι:

Αν δεν ολοκληρωθεί το πλειοψηφίσαν έργο ανάπλασης στην παραρεμάτιο δεν πρέπει να γίνει δεντροφύτευση, δεν πρέπει να δοθούν 3000 ευρώ στο 3ο Γυμνάσιο,  δεν πρέπει να δοθούν λεφτά στα σχολεία του δήμου, δεν πρέπει να απομακρυνθούν εμπόδια από τα πεζοδρόμια, διότι αυτή η προτεραιότητα έλαβε μόλις 12 συμμετοχικούς ψήφους και δεν εξασφάλσιε την τεράστα αποδοχή που δίνουν στην άλλη πρόταση οι συνδημότες μας με την μαζική υπερψήφσή της με 68 ψήφους.

Επίσης, όπως βλέπετε στον Συνοικισμό όλο το καλοκαίρι δεν θα γίνει ούτε μία εκδήλωση με μουσική και σουβλάκια, έτσι; Δεν έχει προβλεφθεί κονδύλι από την μαζική αυτή και δεσμευτική διαδικασία των αμεσοδημοκρατών.

'Αρα οι δημοτικοί σύμβουλοι μέχρι να τελειώσει η παρέμβαση στη παραρεμάτιο δεν θα πρέπει να εγκρίνουν λεφτά στα σχολεία, γιατί θα παραβαίνουν την λαϊκή εντολή και την ιεράρχηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό. Έτσι;;;;

ΤΙ;;;

ΟΧΙ;;;; 

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από καμιά δεκαριά μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και 5  Κουρασικούς
αμεσοδημοκράτες αυτοεξυπηρετούμενους για να επιβλέπουν την υλοποίηση του συμμετοχικού προϋπολογισμού και να περιφρουρούν ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν δια ψηφοφορίας δεν θα μεταβληθούν από καμία αυθαίρετη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που θα επιχειρήσει να μεταβάλλει την δημοκρατικά ειλλημένη απόφαση της συνέλευσης.
Θα διασφαλίσει αυτή η τριμελής επιτροπή από δεκαπέντε άτομα ό,τι όλα θα γίνουν όπως ο λαός αποφάσισε.
Πρώτα η ανάπλαση και μετά θα πάρουν λεφτά τα σχολεία.
Οτιδήποτε άλλο θα αποδεικνύει ότι η εξουσία δεν αφουγκράζεται τον λαό και καρεκλοκένταυροι δημοτικοί σύμβουλοι αποφασίζουν με κριτήρια που δεν έχουν σχέση με τις ανάγκες των πολιτών αλλά εξυπηρετούν δικούς τους σκοπούς, ψηφοθηρούν και αυθαιρετούν.

ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ:

Είμαι υπερβολικός ή αυτό έβαλε τους Μπαμπουίνους ο Συμεών να κάνουν ψηφίζοντας;

Ε ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ!

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΠΟΥΙΝΟΙ που τους ακούει ο δήμαρχος και τους υπολογίζει.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  ΑΣΤΕΙΟ, ΠΡΟΧΕΙΡΟ, ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για τον πολίτη και απαξιωτικό για την λαϊκή συμμετοχή ΤΡΟΠΟ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, τόσο αυτοί που σχεδίασαν αυτό το αστείο πράγμα, όσο - και συγνώμη δηλαδή - αλλά και όσοι ψήφισαν σε αυτή την ψηφοφορία!

Αν είναι δυναμόν, που λέει και ο Τζιμάκος.

ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!


ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Θα μας ξεπεράσουν στην επιπολαιότητα.Θα χάσουμε τα πρωτεία.

Οι νεοφιλελέδες κρυφοφασίστες της περιοχής που έχουν πάρει το νόμο ΤΟΥΣ - ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, διότι είναι κατά την γνώμη τους οι μόνοι που ορίζουν τι είναι νόμιμο και τι παράνομο - στα χέρια τους.
Όπως τα χρυσαύγουλα τότε, παλιά στις λαϊκές αγορές,
Κατεβάζουν αφίσες, ελέγχουν συνεργεία στους δρόμους, ζητώντας να τους αποδείξουν ότι έχουν άδεια, συκοφαντούν ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις προς όφελος των συμφερόντων των άλλων επιχειρήσεων με τις οποίες διαπλέκονται.

Και ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
(ή μήπως η Μπαλού δεν έκανε μήνυση;;;;)


ΠΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ;;;;

Με αφορμή τον Τζήμερο και κάτι δηλώσεις του ότι "είναι παράνομη η αφισοκόλληση και άρα εγώ θα κατεβάζω τις αφίσες επειδή ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ", θυμήθηκα τον "συνάδελφο" Πράσο που έκανε έλεγχο στα συνεργεία της Blank στον δρόμο και κάλεσε το "όργανο" Στάθη Ανδρεόπουλο να "νομιμοποιήσει" τον έλεγχο στους εργάτες ως μέλος του ΔΣ της ΦΛΥΑ.

Ο Σταμάτης τουλάχιστον είχε τα αρ..... να ζητήσει ένα συγνώμη.

Και το θυμήθηκα τώρα, γιατί είδα κάτι δηλώσεις μελών της παρατάξεώς τους υπέρ του Τζήμερου στο facebook.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ήταν τούτοι οι εξουσιαστές.

Καί όχι μόνο αυτοί αλλά και οι φίλοι τους στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τους γκασμάδες. ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ!

Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΦΙΛΕΛΕΔΩΝ.


ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΝΕ!

ΑΛΛΑΖΩ: Η απόπειρα να επικοινωνηθεί με τον μπαπουίνο, το success story της διοικησάρας του δήμου που συνεχίζεται με καθημερινά δελτία τύπου επί παντός επιστητού και .... εκδηλώσεις για την ... χρήσιμη τέχνη και την άχρηστη επιστήμη, την γιόγκα, το υπερεγώ του σύμπαντος, .....  πάντα με ολίγον αλληλεγγύη για τους πτωχούς -(φέρτε και κανένα μακαρόνι) δεν επαρκούσε από μόνη της για να περισώσει το τοπικό διακομματικό κατεστημένο από την ξεφτίλα που έχει υποστεί στα σοβαρά θέματα.

Τι να πούνε δηλαδή για την ξεφτίλα που λέγεται ΜΕΛΕΤΗ ΙΩΝΑ για το Π. Πολίτη και τις 4 αναρτήσεις της;;;;
Τι άλλο θα σκεφτούν δηλαδή να κάνουν για να δώσουν λεφτά στον μελετητή για να του πληρώσουν τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που έκαναν στο παρελθόν. ΟΙ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ.

Άκου τέταρτη ανάρτηση ρε φίλε! Δεν έχει ξαναγίνει!!!!! Στις πόσες καίγεται άραγε μια μελέτη;;;

ΤΙΣ  ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΕΤΣΙ;
Μη νομίζεις ότι αφορά μόνος τους δύσμοιρους τους ιδιοκτήτες της περιοχής.

Και βέβαια οι έρμοι οι ιδιοκτήτες ..... το φάγανε με αυτά και με αυτά, το χωραφάκι σε λεφτά για δικαιόρους και μηχανικούς για τις ενστάσεις.

Τες πάντων. Ας γυρίσουμε στην ηγεσία των δυνάμεων της αυτοεξυπηρετήσεως.Το σημείο ισορροπίας και συμφωνίας μεταξύ των καθεστωτικών έχει κλονιστεί, έχει υποστεί ρήγματα και χρειάζεται επανασυγκόληση επιγόντος.

Συμεών - Κουράσης and friends πρέπει να συντονιστούν ξανά και να "ανανεώσουν" όρκους εν όψη των δημοτικών εκλογών του 2019 και της νομής της τοπικής εξουσίας αναμετάξυ τους μην τυχόν και στραβώσει το πράμα, ξυπνήσουν οι μπαμπουίνοι και ψηφίσουν κανέναν "εκτός του συσχετισμού" (που λέει και ο Αλέκος).

Το σχήμα "Συμεών δήμαρχος - Κουράσης πρόεδρος του ΣΒΑΠ"
είναι το "επιτυχές όχημα" που μπορεί να τους κρατήσει ενωμένους. Ενωμένους δια της νομής της εξουσίας.

Τώρα αυτό πώς διασφαλίζεται άραγε μετά το 2019; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ.

Η ντροπή, ντροπή δεν έχει και χαράς τον που την έχει αναγνώστη μου.
Την ώρα που ο Σύνδεσμος Βιώσιμης Ανάπτυξης βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση, τα μέλη του φεύγουν καταγγέλλοντας κατασπατάληση των πόρων του Αναπτυξιακού Συνδέσμου και ανυπαρξία οποιουδήποτε ουσιαστικού ρόλου, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, μαζί με τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ Συμεών, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, οργανώνοντας εκδήλωση με τους ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ του Χαλανδρίου αγκαλιά και πλάι πλάι "υπό την αιγίδα του δήμου Χαλανδρίου και του ΣΒΑΠ!

ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ!!!!
Εμφανίζονται παρεούλα ενώπιον των φορέων της πόλης και μοιράζουν .... "αναπτυξιακό" χρήμα για εκδηλωσούλες.

ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ!

ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΤΑΛΟΥΡΟΙ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: "Οι άλλοι κλέβουν τους δημότες τους περισσότερο από εμάς".

Αυτό είναι το κεντρικό νόημα του δελτίου τύπου του δήμου που συγκρίνει τα .... φτηνά ανταποδοτικά του Χαλά Ντερέ με γύρω δήμους.

Εγώ - αν και Επιπόλαιος - θα δεχτώ όλα τα στοιχεία του δελτίου προπαγάνδας ως σωστά και θα αξιοποιήσω τα στοιχεία της έρευνας που έκαναν στον δήμο για να σου "πουλήσουν" succes story (ή μήπως για να σε προετοιμάσουν για αυξήσεις;;; ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ).

Το Χαλά Ντερέ λοιπόν είναι φτηνότερο των άλλων; ΟΚ. καλό είναι αυτό και να το πιστώσουμε στα θετικά.

Με δεδομένο λοιπόν ότι τα - υποτιθέμενα - ανταποδοτικά δημοτικά τέλη στο Χαλά Ντερέ είναι - κατά τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του Συμεών φτηνά, και άρα ακόμα και με αυτά τα φτηνά ο δήμος μπορεί να ενισχύει την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών με 18 μύρια να κάθονται επί πέντε συναπτά έτη, ερωτώ ρητορικώς - απάντηση δεν αναμένω - τι θέλει να πει το γραφείο του δημάρχου με αυτό το δελτίο τύπου;

Ότι οι άλλοι δήμοι που αναφέρονται είναι ΚΛΕΦΤΕΣ ή αναποτελεσματικοί, μπροστά στην δική μας διοικησάρα; Που έχουν ακριβότερα δημοτικά τέλη από τα - ΔΕΔΟΜΕΝΑ - υπερβολικά δικά μας, Είναι υπερβολικά βεβαίως διότι φτάνουν ακόμα και για .... αποταμίευση.

Έτσι είναι;

Ή μήπως οι άλλοι, έχουν άλλες παροχές υπηρεσιών καθαριότητας, έχουν κάνει επενδύσεις σε μόνιμο προσωπικό, εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό, και οι υπηρεσίες τους προς τους δημότες ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στην εργασία των συμβασιούχων ή εθελοντών εργαζομένων σε συνθήκες γαλέρας ;;;;

Μήπως οι άλλοι έχουν σχεδιάσει να πληρώνουν κάτι παραπάνω για να δώσουν λεφτά στο Χαλάνδρι για να γίνει η χαβούζα τους, να βολευτούν και αυτοί στον ΧΕΥ που πλήρωσαν οι Χαλανδραίοι ώστε εκείνοι να μην έχουν οχλούσες για τους δημότες τους χρήσεις, που δεν δέχονται πουθενά εντός των ορίων τους;

Μήπως αυτές οι συγκρίσεις μεταξύ δήμων είναι καλές για εργαλεία των αρμοδίων ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ μέσα επικοινωνιακής εκμετάλλευσης ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΟΚΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ;;;

Και μια και πιάσαμε το θέμα της καθαριότητας: ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΥ για τους οποίους πλερώσαμε τους ΔΑΝΕΙΣΤΑΣ για να τους χρησιμοποιήσει ο δήμος για την καθαριότα και εγκαταστάσεις τι γίνεται;

Το νοίκι τρέχει αλλά δεν βλέπω .... κινητικότητα για τις εγκαταστάσεις.
ΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ; ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

Ή όλη η φασαρία ήταν για να πέσει το παραδάκι των Χαλανδραίων - από τα "χαμηλά" δημοτικά τέλη - στους δανειστάς;;;

Και επειδή είναι και το θέμα στην επικαιρότητα και βράζει: ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΕΡΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου;

Διότι το success story της διοικησάρας στην καθαριότητα ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ έτσι; μην το ξεχνάμε.

ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ! Έτσι;

ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ούτε σε μόνιμο, σωστά εκπαιδευμένο, επαρκές και με δικαιώματα προσωπικό.
ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ (και όχι μόνο στο Χαλάνδρι).

ΝΤΑΞΕΙ;;;;

Ας ελπίσουμε όμως ότι θα τους σώσει πάλι η κυβέρνηση.
 
Δίνοντας λύση στο θέμα των συμβασιούχων ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η εφαρμογή της νεοφιλελέ ατζέντας για τα σκουπίδια από τον Συμεών που θα ανοίξει τον δρόμο ώστε να δεχτεί η αυτοδιοίκηση την ιδιωτικοποίηση ακόμα και της αποκομιδής.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ στο να τελειώνει τα αφηγήματα της αριστεράς.
Πλήρωσε τους δανειστές για δημόσια γη, μένει να ιδιωτικοποιήσει και την καθαριότητα για να γίνει υπουργός του Κυριάκου.

ΚΑΛΟ Σ- Κ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ>

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για συμβασιούχους: «Νομοθετική ρύθμιση ΑΜΕΣΑ αλλιώς...»


Με έκπληξη πληροφορούμαστε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των Συμβάσεων των Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ’ επέκταση απαγορεύει και την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μέχρι την έκδοση και μελέτη της όποιας απόφασης. Είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει την κυβέρνηση να μην «παίζει» με την ελπίδα των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο και να διασφαλίσει, όπως έχει υποχρέωση, την ΕΡΓΑΣΙΑ των εργαζομένων καθώς και την τακτική τους πληρωμή.

Σε κάθε δυσκολία είτε έγκρισης ενταλμάτων από μερίδα Επιτρόπων, είτε μη συμμόρφωσης με την διάταξη παράτασης των συμβάσεων μερίδας των αιρετών, το αρμόδιο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δια στόματος της κας Όλγας Γεροβασίλη, καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικών δια στόματος κ. Πάνου Σκουρλέτη διαβεβαίωναν πως το πρόβλημα θα επιλυθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο έχει ατύπως «εγκρίνει» τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα και το Ελεγκτικό Συνέδριο κρίνει «ΟΜΟΦΩΝΑ» ως αντισυνταγματική την διάταξη παράτασης των συμβάσεων η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει την πλήρη πολιτική ευθύνη για τα ψεύδη και την κοροϊδία απέναντι σε χιλιάδες εργαζόμενους που πίστεψαν και ελπίζουν.

Προειδοποιούμε τους αρμόδιους Υπουργούς πως δεν πρόκειται πια ούτε η Ομοσπονδία, ούτε οι εργαζόμενοι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια την ώρα που κάποιοι καπηλεύονται το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια.

Το δικαίωμα στην δουλειά δεν «χωρά» σε καμιά εκλογική στρατηγική, σε κανένα εμπόριο ελπίδας για μικροπολιτικούς σκοπούς. Η κυβέρνηση έχει μόνο μία επιλογή. Να καταθέσει άμεσα την Νομοθετική ρύθμιση που εδώ και καιρό προαναγγέλλει για την οριστική επίλυση του θέματος.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβει το κόστος των κινητοποιήσεων των εργαζομένων τις οποίες θα πρέπει να θεωρεί δεδομένες...!!!

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ