Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΕΡΤ OPEΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΟΥΝΤΙ ΡΙΝΑΛΝΤΙ -ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ! ΑΞΙΖΕΙ!

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ..... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ


"Οι πολιτικάντηδες είπανε προδότη τον Αντρούτσο και τονε φάγανε. Προδότης ο Κολοκοτρώνης, προδότης και ο Υψηλάντης, προδότης αργότερα ο Νικηταράς και ο Μακρυγιάννης. Είναι φυσικό λοιπόν να βγάλουν προδότη και τον Καραϊσκάκη"

Ἀπό τόν ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ,τοῦ Δ.Φωτιάδη (Ἐκδ.Κέδρος,1959)

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΤΟΥ 1824, στο Αιτωλικό, στην εκκλησία της Παναγίας ο Μαυροκορδάτος πετυχαίνει να σύρει τον άρρωστο και εξασθενημένο από φυματίωση  Γ. Καραϊσκάκη σε δίκη και να τον καταδικάσει ως « επίβουλο της πατρίδος και προδότη».

Σύμφωνα με την περιγραφή Κασομούλη, ο Πορφύριος κάθεται στον αρχιερατικό θρόνο. Στα στασίδια των επιτρόπων στέκουν οι κριτές.
Το στιγμιότυπο περιγράφει ο Κασομούλης (αντίπαλος του Καραϊσκάκη τότε, πιστός ακόλουθός του στη συνέχεια):

- Πες μου, του λέει, ορθός θα σταθώ ή θα καθίσω;
-Κάθισε, γιατί είσαι ασθενής.
Του έφεραν ένα μαξιλάρι «διότι το έδαφος ήταν πλάκες μάρμαρα, να μη βλαφθή από το ψύχος».Πορφύριος: -Καραϊσκάκη, η πατρίς λαβούσα υποψίαν από τα κινήματά σου, έχουσα και διδόμενα από μερικάς σου ανταποκρίσεις, σήμερον σε προσκάλεσεν εις το κριτήριο …; Αφού με τόσας ανδραγαθίας εδόξασες τον εαυτό σου και η πατρίς σε αντάμειψεν …; εφάνης αχάριστος. Είθε να είσαι αθώος. Έστειλες τον Κ. Βουλπιώτην εις Ιωάννινα. Τι δουλειά είχε ο Βουλπιώτης εκεί; Τι απολογίαν έχεις;
Καραϊσκάκης: -Απ’ όσα με κατηγορούν καμίαν είδησιν δεν έχω …; Τον Βουλπιώτην εγώ δεν τον έστειλα. Επήγε διά δουλειάν του. Μόνος του με εζήτησεν διαβατήριον. Ήξευρον τον εαυτόν μου αθώον από αυτήν την κατηγορίαν. Το κριτήριον ας εξετάσει τον Βουλπιώτην …;

Εμφανίστηκε -συνεχίζει ο Κασομούλης- (αντί του Βουλπιώτη) μάρτυρας «ο έπαρχος κύριος Γιάγκος Σούτζιος (φαναριώτης, φίλος του Μαυροκορδάτου) …; και τα είπεν:
-Εγώ, μωρέ, λέγει ο Καραϊσκάκης, σε τα είπα εσένα;
-Μάλιστα, λέγει ο Σούτζιος …;
Καραϊσκάκης: -Αν βάλετε θεμέλιο εις τα λόγια μου, εκατό ζωές να έχω δεν γλυτώνω, πλην ποτέ έργο δεν έκαμα.
Κριτής (Γαλάνης Μεγαπάνου): -Βρε, ηξεύρομεν Καραϊσκάκη όπου λέγεις όλο λόγια. Μα διατί να τα λέγης έτζι; (πρόστυχα).
Καραϊσκάκης: -Το έχω χούι, κυρ Πάνο.
Κριτής: -Μα γιατί να το έχεις αυτό το χούι, ενώ είσαι πενήντα χρονών;
Καραϊσκάκης: -Αμ δεν ημπορώ να το κόψω τώρα, κυρ Πάνο. Και συ, κυρ Πάνο, είσαι ογδόντα χρονών, μα το χούι δεν τ’ αφήνεις να γαμής.

«Ο Διευθυντής (Μαυροκορδάτος) κοινοποίησεν ότι ο Καραϊσκάκης είναι ένοχος προδοσίας κατά τας εξομολογήσεις του Βουλπιώτου …; Εξεδόθη προκήρυξη εις τας 2 Απριλίου 1824. Αντεγράφη και ετοιχοκολλήθη».
Στην «Προκήρυξη των εγκλημάτων του Καραϊσκάκη», που την υπογράφουν ο Μαυροκορδάτος και οι περισσότεροι καπετάνιοι της Δυτικής Χέρσου Ελλάδος, ο ήρως γνωρίζεται «ως επίβουλος της πατρίδος και προδότης».
Σύμφωνα μ’ αυτήν δίνεται προσταγή στον Καραϊσκάκη να αναχωρήσει αμέσως «μόλον όπου είναι ασθενής …; Αν μετανοήσει και επιστρέψει στα χριστιανικά και ελληνικά χρέη του, η πατρίς θέλει λάβει την ευχαρίστησιν ότι τον εκέρδισεν …;»
Και η προκήρυξη καταλήγει:
«Ειδοποιήστε άπαντες (οι πολίτες) διά του παρόντος ότι ο Καραϊσκάκης είναι διωγμένος από την πατρίδα του και δεν έχει καμίαν εξουσίαν παρά της Διοικήσεως. Μάλιστα εστερήθη όλων των βαθμών και αξιωμάτων ως αμαρτήσας …; Πάντες οι Έλληνες να απομακρυνθούν της συναναστροφής του και να τον στοχασθούν ως εχθρόν, ενόσω να μετανοήση και προσπέση εις το έλεος του έθνους και ζητήση συγχώρεσιν».
Μετά την τοιχοκόλληση και τη δημοσίευση της προκήρυξης στα «Ελληνικά Χρονικά», ο Καραϊσκάκης ζήτησε διορία 5-6 ημερών να παραμείνει στο Αιτωλικό για να προετοιμάσει την αναχώρησή του. «Δεν του εσυγχωρήθη παρά σαράντα οχτώ ώρες μόνον».
Φεύγοντας με 80 στρατιώτες λέει δημόσια στους καπετάνιους που τον καταδίκασαν και στον Μαυροκορδάτο:
-Αδελφοί καπιτάνιοι, αν με καταδικάσατε δικαίως ο Θεός να με το στείλη στο κεφάλι ευθύς, κι αν αδίκως, ογλήγορα να σας το πέμψη εις το δικόν σας κεφάλι.
Και στο διευθυντής Δ. Χ. Ελλάδος:
-Ε, ωρέ Μαυροκορδάτε, εσύ την προδοσίαν μου με την έγραψες εις το χαρτί και εγώ ογλήγορα ελπίζω να σου τη γράψω εις το μέτωπόν σου για να φανής ποιος είσαι.
Κι εκτύπησεν το μέτωπόν του με τα τέσσερα δάκτυλα δείχνοντάς τον.
-Εδώ! λέει.


Από το Αιτωλικό οι στρατιώτες του τον μεταφέρουν λόγω της κατάστασης της υγείας του …; με φορείο! (ένα ξυλοκρέβατο που το κουβαλούν τέσσερις). Προσπαθούν να φτάσουν στα λημέρια των Αγράφων. Στην πορεία τους απ’ τα διάφορα χωριά οι αρχικά 80 πολεμιστές γίνονται …; 1500! Έφευγαν από τα σπίτια τους και τον ακολουθούσαν. Τέτοια λατρεία του είχαν.

Πηγές για τη περιγραφή της δίκης:

α) Ν. Βαρδιάμπαση : “Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ: ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ”
β) Δ. Φωτιάδη : “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Τρία χρόνια  αργότερα - Απρίλη του 1827 - στην μάχη του Φαλήρου ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ - όπως τον είχε ορίσει ... η Διοίκησις  - πλέον Γ. Καραϊσκάκης ξεσκίζει του Τούρκους στο Φάληρο και αφήνει την τελευταία του πνοή στην Μάχη Αναλάτου.

Γύρισε, τους "γ@μησε", έπεσε στη μάχη, και του "κλάσανε τον μπούτσον"

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ;


Πολλοί ρωτάτε - και δικαίως - τι σκατά είναι αυτή η "Φιλική Εταιρεία" (της μαλακίας) στην οποία αναφέρεται συχνά - πυκνά η ΠΛΑΤΕΙΑ.

Μην είναι κανένα κατασκεύασμα του τυχάρπαστου φαντασιόπληκτου Ακατανόμαστου που παίζει πολιτικά παιχνίδια;

Μήπως είναι άλλη μια "θεωρία συνωμοσίας";

Υπάρχει ή όχι;

Για την ύπαρξή της έχουμε αποδείξεις που σήμερα που γιορτάζουν οι ψεύτες και υποκριτές είναι η ώρα να στις δείξουμε για να δούμε ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παρασκηνίου στην πλάτη της διαφανούς διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων.

Για την σύσταση λοιπόν της ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δεν έχουμε καμία κρυφή πηγή, ούτε είναι δημιούργημα της φαντασίας μας.

Είναι στη διάθεσή σας σε αυτή την διαδικτυακή διεύθυνση όπου το Χαλάνδρι ενημερώθηκε δια την σύστασή της :

με τίτλο 

"ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ": Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!!!

όπου πληροφορούμαστε από τον .... Καποδίστρια, ότι στο Χαλά Ντερέ συγκροτήθηκε η ..... ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΙΑΡΕΙΑ..

Ήταν ένας χρόνος περίπου πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014 καλή ώρα, όταν οι Χαλανδραίοι Τσακάλωφ, Ξάνθος και Σκουφάς ίδρυσαν την "ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

Το 2013  - μην μπερδεύεσαι με την άλλη, στην Οδησσό, εκείνη ήταν πιο παλιά το 1814.

Από πηγές μας που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους αυτό που ένωσε τους Χαλανδραίους "φιλικούς" είναι η πεποίθηση ότι για την αντιμετώπιση των θεμάτων της πόλης πρέπει να συνεργαστούν ΟΛΟΙΜΑΖΙ - ανεξάρτητα ιδεολογικής και πολιτικής τοποθέτησης - να αποφασίζονται οι στρατηγικές παρασκηνιακά και στο προσκήνιο,   ΟΛΟΙΜΑΖΙ να υπηρετούν τα ίδια, για τα μεγάλα θέματα.

Συμφώνησαν να υπάρχει γι΄αυτά ΟΜΕΡΤΑ  μεταξύ τους και να παριστάνουν προς τα έξω ότι διαφωνούν μόνο για δευτερεύοντα θέματα για να κοροϊδεύουν τον μπαμπουίνο.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δουλέψουμε για το Χαλάνδρι πουλάει στον μπαμπουίνο.

Αλλά εμπεριέχει και το ΟΛΟΙΜΑΖΙ να καλύψουμε τις ευθύνες για την (μάλλον βέβαιη) απώλεια χώρων σχολείων (Ανδροβιτσανέα), πολιτιστικών χώρων (Δουζένη) κλπ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙΜΑΖΙ για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ αλλά τελικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ!

Η πλειοψηφία βέβαια αυτού του πράγματος είναι ΒΑΘΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ αφού οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πιστεύουν κυρίως στην αξία των δημόσιων, ανοικτών στην κοινωνία διαδικασιών και τον δημοκρατικό προγραμματισμό για τον καθορισμό των τυχών της πόλης, του "δήμου" με την ευρεία έννοια του όρου.
Και θέλουν ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΟ.
Πώς ΟΛΟΙΜΑΖΙ λοιπόν;

Και γι΄αυτό ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ άνθρωποι που δεν χρειάζονται ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ δεν εντάσσονται σε τέτοιες ..... "ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" και ενίοτε βγάζουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αντιθέσεις για τα μεγάλα θέματα στην επιφάνεια.

Εντάχθηκαν κάποιοι - λίγοι - από το προοδευτικό στρατόπεδο - που δεν έχουν ανάγκη προστασίας  - λόγω μαλακίας, ή μωροφιλοδοξίας να τους παίξουν.

Και βέβαια γίνανε ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ.

Παρασυρμένοι από το γεγονός ότι στο παιχνίδι τους είχαν καλό αριστερόσημο, αφού η πολιτική καθοδήγηση είναι χρώματος λουλακί και έχει τις ρίζες της πίσω στο 2002.

Η καθοδήγηση πήρε ως αντάλλαγμα ότι ΜΟΝΟ ΕΚΙΕΝΟΙ μπορούσαν να λένε ό,τι θέλουν - εντελώς βερμπαλιστικά όμως -  πήραν και τα ανταλλαγματάκια τους ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  να στηρίζουν πολιτικά ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ των άλλων συνιστωσών του κόλπου, που ανήκουν στην εταιρεία σε συλλόγους, φορείς, παντού, όταν δέχονται πολιτική επίθεση ή όταν κινδυνεύουν να τους αποδοθούν ευθύνες για - εκ λαθών τους ή παραλείψεών τους - σημαντικές απώλειες για την πόλη, όπως το Δουζένη ή το Ανδροβιτσανέα (ελπίζουμε να θεραπευτούν οι απώλειες ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ).

Έτσι εξηγείται ότι στην¨Ενωση Γονέων (για παράδειγμα) - αριστεροί και δεξιοί - ομιλούν ΟΛΟΙΜΑΖΙ για "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ" των σχολείων και έχουν ΟΜΟΦΩΝΑ πρόεδρο μια ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΣΣΑ, μέλος δημοτικής παράταξης που εκπροσωπεί ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ στην Σχολική Επιτροπή του Δήμου χωρίς να έχει την ευθυξία ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ των γονιών.
Που η δημόσια και δωρεάν παιδεία - για εκείνη - μπορεί και να μην είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Που ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ στον δήμο από τον οποίο διεκδικούσε - υποτίθεται - να βουλώσει το σωληνάκι για το σχολείο του παιδιού της.

Αν δεν ήταν στην "φιλική παρέα", ο πρόεδρος που θα τα είχε κάνει αυτά θα τον είχαν κρεμάσει στα τσιγκέλια.

Αλλά τώρα ήρθε η ΦΡΟΥΡΑ στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα είχε καλέσει και ενισχύσεις από γύρω δήμους να καλύψει τις ευθύνες ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ για την απώλεια του χώρου γυμνασίου του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ.

ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ, επειδή αυτό θα βόλευε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τους  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για να μην αναλάβουν την ευθύνη των επιλογών τους και των επιλογών εν δυνάμει εκλογικών συμμάχων τους, που θα τους πουλήσουν "φιλική" προστασία για να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Όποιοι λοιπόν ενταχθούν σε αυτή την απόπειρα ΔΙΆΧΥΣΗΣ της ευθύνης, θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, έτσι δεν είναι;

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ....
ΜΗ ΧΕΣΩ!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ;;;

 Δεν φταίμε λοιπόν εμείς που επικαλούμαστε  την ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εμείς από παλιά ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ  ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ τους λέγαμε από την εποχή της Τ.Ο.Ρ, Α, από το 2002, όταν έκατσαν στο τραπέζι για να αποφασίσουν αν θα είναι ο συχωρεμένος ο Γρηγόρης ή ο Κουράσης ο αρχηγός τους και με το μόνο που ασχολούνται είναι η νομή της τοπικής εξουσίας (και των οφελημάτων της) αλλά οι ίδιοι έχουν φαντασιώσεις ΥΨΗΛΑΝΤΗ  που δεν έχουμε λόγο να τους τις χαλάμε. Θα τους λέμε όπως εκείνοι επέλεξαν.
Είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ; 
Δεν ξέρουν ποτέ τίποτα για τις απώλειες στις διεκδικήσεις του δήμου στις στρατηγικές επιλογές του. Πέφτουν από τα σύννεφα. Δεν φταίει κανείς γι΄αυτές. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ίσως , αν παραζοριστούν. (φταίει βεβαίως ο καπιταλισμός για όλα αλλά φταίει και ο δικηγόρος που δεν πήγε στο δικαστήριο όταν χάνεται ένα σχολείο, έτσι δεν είναι; Σχολεία κτίζοντια και στον καπιταλισμό και δημόσια δωρεάν παιδεία έχει και στον καπιταλισμό, δεν χρειάζεται να περιμένουμε την αταξική κοινωνία).

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ; Και γ@μάνε και σκούζουνε! Νέμονται την εξουσία και τα προνόμια της αλλά κάνουν και "επαναστάσεις" εναντίον του παλιού κατεστημένου, δηλαδή ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Η υποκρισία τους βέβαια είναι τόση, που με την πίεση που τους ασκούμε οι μάσκες τους πέφτουν. 

Θα τους λέμε "ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για να τσαντίζεται κάθε σοβαρός Χαλανδραίος με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΒΡΗ, όπως οι ίδιοι επέλεξαν.

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!

Δεν είναι δημιούργημα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
ΝΤΑΞΕΙ;

Όχι όλα τα στραβά καρβέλια η στραβή πινακωτή ......

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

MONIKA ERTL: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ CHE

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ


Πρωταπριλιά σήμερα και είπαμε να την γιορτάσουμε με το μεγαλύτερο ψέμα του 2018 (μέχρι σήμερα) για τον δήμο Χαλανδρίου που ειπώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο δημτικό συμβούλιο αντί μιας γενναίας και απαραίτητης συγνώμης.

Δεν ήξερε για την υπόθεση Ανροβιτσανέα η  πρόεδρος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ που προβάλλουν προνομιακά ΚΑΙ βέβαια ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ από τυχάρπαστους και αναίσθητους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και τα μπορστινάρια της.

Χρόνια πολλά στους πολύ ευαίσθητους, για τα θέματα παιδείας. τα σωληνάκια και τις οκτάμηνες συμβάσεις που δακρύζουν με τα "πολιτικά παιχνίδια" των αλλών, των τυχάρπαστων, ενώ αυτοί δεν παίζουν πολιτικά παραταξιακά παιχνίδια γιατί είναι υπεράνω της παράταξης την οποία εκπροπωπούν επίσημα στν Σχολική Επιτροπή Παιδείας ως εκπρόσωποί της.

Πώς το λέγανε στην Αρχαία Αθήνα;


ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΚΛΆΜΑΤΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ