Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΣΤΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ .... ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!


ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ - ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ....

Αντιγράφουμε το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ρεπορτάζ του iefimerida,gr για το πώς πέρασε το Thanks Giving Day (Αμερικανική Εορτή, παντελώς άσχετη με το εορτολόγιο των ιθαγενών της χώρας τουτουνής) o ΠΡΙΓΚΗΨ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ.

Και αναφερόμαστε στο ρεπορτάζ ως "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ" δια τον τρόπον που ο θρασύς ούτος ρεπόρτερ΄, όστις συνέταξε αυτό το αήθες και προσβλητικόν κείμενο, αναφέρεται εις την Βασίλισσα Άννα Μαρία και τον Πρίγκηπα Νικόλαο!

Άκου "ο γιος του τέως Βασιλιά και η μητέρα του Άννα Μαρία" !
Όλα ίσωμα τα έχουν  κάνει σε αυτή την πόλη.

Βασιλείς, Πρίγκηπες, Σουλτάνοι και υποτελείς έχουμε γίνει αχταρμάς!


«Βασιλικό» γεύμα στο Χαλάνδρι: Νικόλαος, Τατιάνα Μπλάτνικ και Άννα Μαρία έφαγαν γαλοπούλα 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/303337/vasiliko-geyma-sto-halandri-nikolaos-tatiana-mplatnik-kai-anna-maria-efagan-galopoyla#ixzz4R0zc2bSY

ΥΓ: Ποια είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ ρε παιδί; 
Εντελώς άσχετοι είμαστε στα περί της βασιλικής οικογενείας και των συνοδών της. Μπας και είναι σύζυγος του Πρίγκηπος Νικολάου η ωραία αυτή κυρία και είμαι τόσο παπάρας που δεν έχω διαβάσει ποτέ Ciao, Espresso κλπ έντυπα προβολής των celebrities που δεν γνωρίζω την ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ μου; 
 Αν είναι πάντως προτείνουμε να την κάνουμε πρόεδρο επί τιμή (σιγά μην θέσει υποψηφιότητα, να εκλεγεί η προιγκίπισσα) στην Ένωση Επτανησίων Χαλανδρίου, τώρα που μας κάνει την τιμή και μας επισκέπτεται.

 Έτσι το έχουμε εμείς εδώ. 

ΜΠΕΕΕΕΕ .....

Reposar en paz Comandante Fidel! INMORTAL!