Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ...

Σε κάθε έρευνα κοινής γνώμης σχετικά με την διαφθορά ή τοπική αυτοδιοίκηση είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ερωτώμενων που πιστεύουν ότι είναι από τα κάστρα της διαφθοράς.

Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει διαφθορά στην αυτοδιοίκηση.
Όμως η αλήθεια τελικά αποδεικνύεται πολύ διαφορετική από όσους συνεχώς βάλουν κατά της Ο.Τ.Α.

(Συνήθως είναι βουλευταράδες που νιώθουν απειλή από το στελεχιακό δυναμικό που αναδεικνύεται από την Τ.Α. και βάζουν τα κοπρόσκυλά τους και τους λακέδες τους να διογκώνουν κάθε τι που μπορούν για να αποδυναμώσουν πιθανούς διεκδικητές των χρυσοφόρων βουλευτικών εδράνων).

Σήμερα ανακοινώθηκαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ από το υπουργείο Εσωτερικών. Έχουν ενδιαφέρον για όλους.
Έχουν ενδιαφέρον για όσους έχουμε υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση αλλά και όσους θέλουν να έχουν ΚΑΘΑΡΗ και ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ εικόνα για τα πράγματα.

Και όπως αποδεικνύεται ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ αλλά ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Ας δούμε τα στοιχεία. Ξεκινάμε από τον δανεισμό της Τ.Α. σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης (δεν φταίμε εμείς που ακόμα τα στοιχεία βγαίνουν σα να είμαστε ευρωπαϊκή χώρα και όχι Μπανανία).


Όπως βλέπετε η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΎ.

Ας δούμε την Οικονομική Κατάσταση των Δήμων:ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1 % του Α.Ε.Π.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τους πλέον υπερχρεωμένους δήμους με βάση το ποσοστό του χρέους τους σε σχέση με τα ετήσια θεσμοθετημένα έσοδά τους. Έτσι:ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ:

ΚΟΚΚΙΝΟΙ:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΜΕΝΩΝ:
ΡΟΖ (ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ)

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 


Για τους παραπάνω δήμους έχουμε πλέον ... μνημόνιο.


Δεν χρειάζονται πρόγραμμα εξυγίανσης οι άλλοι δήμοι αφού δεν θεωρούνται επικίνδυνοι.

Το Χαλάνδρι είναι μέσα σε αυτούς.

Αυτά σε επίπεδο στοιχείων.Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕ EMAIL ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Με αφορμή την δημοσίευση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΛΥΑΣ Α.Ε εταιρείας του Δήμου Χαλανδρίου που λανθασμένα αναφέρει ότι μειοψήφησα σας γνωρίζω ότι ψήφισα θετικά εξαιτίας της συμμετοχής σε ‘αυτό του κ.Νταβία Άγγελου που στο προηγούμενο συμβούλιο είχε προταθεί από τον Συνδυασμό μας Χαλάνδρι –Αναγέννηση και του κ.Ανδρεόπουλου Ευστάθιου από την μείζονα αντιπολίτευση . Ζήτησα μάλιστα την συμμετοχή και ενός ακόμη εκπροσώπου της αντιπολίτευσης ,αίτημα που η διοίκηση αντιμετώπισε ευνοϊκά και δεσμεύθηκε για το Μέλλον.


Εκεί που διαφοροποιήθηκα ήταν στον ορισμό του εκπροσώπου της Γενικής Συνέλευσης που ψήφισα την κ.Μιχαήλ

ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.


Όπως σας έχουμε ξαναπεί ο "καταγγέλων" ήταν παρών και συνομιλούσε με  τα παιδιά της δημοτικής αστυνομίας από τα οποία ζητούσε ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ (τρία πουλάκια κάθονται) τους συνεργάτες μας. Ζητήσαμε με αίτησή μας το όνομα του καταγγέλλοντος για να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και συμφέροντα μας, αφού όπως ξανά σας έχουμε ενημερώσει τα μέσα μας μόλις αποχωρίσαμε καταστράφηκαν και πάλι.

Σήμερα λάβαμε την απάντηση μέσω ταχυδρομείου η οποία έλαβε πρωτόκολλο  από τον δήμο στις 12-4-2011 και έφτασε στο Κάτω Χαλάνδρι σήμερα (έκανε πολλές στάσεις το ταχυδρομικό περιστέρι).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι την απάντηση υπογράφει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!  Δεν υπογράφεται από την Δημοτική Αστυνομία ούτε από κανένα υπηρεσιακό. 

Και τι λέει: Ότι η υπηρεσία ενεργεί ΑΜΕΣΑ με ανώνυμα τηλεφωνήματα!
Τέτοιο επίπεδο οργάνωσης των υπηρεσιών, τέτοια ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση, τέτοια αποτελεσματικότητα! 

Οπότε αναγνώστες μου αν δείτε στον δρόμο σκουπίδια, λακκούβες, νερά να τρέχουν, ξεραμένα παρτέρια, αν στο σχολείο του παιδιού είναι χαλασμένα τα καζανάκια στους καμπινέδες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε! 

ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! 
Η υπηρεσία θα έρθει αμέσως, θα σας φωνάξει να είστε και παρών για να πιστοποιήσετε ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των δημοτικών υπηρεσιών και μετά Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα σας στείλει και μια επιστολή! Μιλάμε τώρα ότι ο Δήμος της Αμβέρσας ήδη ζητάει την συνδρομή του δήμου μας για την οργάνωσή του.Ευχαριστούμε πάντως για την απάντησή σας κ. Δήμαρχε.

Το κλείσατε το θέμα αφού καλύψατε με τέτοιο τρόπο την υπηρεσία που ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ όπως ζητήσαμε!ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ Ή ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ "ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΝ.

fimotro: ΄ΜΝΗΜΟΝΙΟ' ΣΕ 58 ΔΗΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ: "Από αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις, «Μνημονιακού» τύπου, όπως «πάγωμα» των προσλήψεων και των συμβάσεων θα συνοδεύονται οι διευκολύνσεις α..."

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *