Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Φρίκη σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι -Βρέθηκε πτώμα δεμένο με σχοινιά


Σαν σκηνή από ταινία θρίλερ, ήταν η εικόνα που αντίκρισαν άνδρες της ΕΛΑΣ όταν μπήκαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια σορό τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με σκοινί. Ηταν σε κατάσταση τόσο προχωρημένης σήψης, που δεν μπορούσαν να είναι βέβαιοι ούτε για το φύλο. Το διαμέρισμα δεν έχει ίχνη παραβίασης και η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του εγκληματολογικού και του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.

Πηγή: Φρίκη σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι -Βρέθηκε πτώμα δεμένο με σχοινιά | iefimerida.gr 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ


Οι αποφάσεις του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου για την βίλα Κεφαληνού:


1. Ανακήρυξη του Κεφαληνού ως διατηρητέου μνημείου από το Υπουργίο Πολιτισμού και όχι μόνο ως διατηρητέο κτίσμα όπως είνια το σημερινό καθεστώς του. Τη επιστολή προς το Υπουργείο Πολιτισμού συνέταξε ο ο Γ. Θωμάς.

2. Αποστολή εξώδικου προς τον ιδιοκτήτη που να του επισημαίνει την επικινδυνότητα για κατάρρευση του ακινήτου μετά τις δολιοφθορές του τελευταίου μήνα και την υποχρέωσή του για άμεση αποκατάσταση αλλιώς ο δήμος θα προχωρήσει σε παρέμβαση αποκατάσασης της φθοράς  στο κτίριο με βάση το άρθρο 6 της παρ. 6 του Ν. 4067 και θα χρεώσει τα έξοδα στον ιδιοκτήτη.
Το εξώδικο συντάσσει ο δικηγόρος του δήμου Πόλυς Τακόπουλος και θα κοινοποιηθεί προς την πολεοδομία.

3. Χαρακτηρισμός του κτιρίου ως κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και του περιβάλλοντος χώρου ως κοινόχρηστο πράσινο ώστε να κηρυχθεί η αναγκαστική απαλλοτρίωση. Την τεχνική μελέτη για την  απόφαση του χαρακτηρισμού ανέλαβε να συντάξει η τεχνική υπηρεσία του δήμου για να έρθει σε επόμενο ΔΣ.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Η αίθουσα του ΔΣ εχθές
 
Οι φιλότιμες -προσπάθειες του Γιώργου Θωμά να περισώσουν έστω και ένα φύλλο συκής από την στυγνή Χαλανδρέικη ΚινΑλίτικη ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ των πρωτοκλασάτων του βρωμερού τοπικού καθεστωτικού, συστήματος διαπλοκής, αυτό που δημιουργήθηκε και γιγαντώθηκε  τα προηγούμενα χρόνια σε κοινή γραμμή με τη Κουρασική Νέα Δημοκρατία και την Καρατζά - το γαλαζοπρασινολουλακί κατεστημένο - δεν είναι αρκετές.

Και όσο δεν είναι αρκετές μπορούν να θεωρηθούν ακόμα και προσπάθειες συγκάλυψης και ξεπλύματος των ευθυνών του κεντρικού μηχανισμού του ΚινΑλ που έθρεψε το τέρας.

Ο πρώην - τρις - χρισμένος ΚινΑλίτης αρχηγός τον οποίο διαδέχτηκε ο Γιώργος Θωμάς (λυπάμαι αλλά η αλήθεια ακούγεται πολύ σκληρή κάποιες φορές - ΝΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΘΩΜΑΣ) , ο γνωστός ως πρίγκηπας ή υιός της μαμάς του,

αλλά

και το μέλος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚινΑλ που έγινε δημοτικός σύμβουλος ύστερα από παραίτηση του εκλεγέντος δημοτικού συμβούλου (δεν έχει καταφέρει δηλαδή να εκλεγεί καν δημοτικός σύμβουλος), γνωστός και ως σύζυγος της συζύγου του που ζήτησε το χρίσμα του ΚινΑλ, δεν το πήρε και μετά θυμήθηκε ότι .... είναι ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ακούγεται ότι εξασφάλισε και θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που ..... δεν θέλει να γίνει ΠΑΣΟΚ, χωρίς καν να έχει καταλάβει τι ακριβώς εννοεί, (πάντως μοιράζοντας υπουργικές καρέκλες και βουλευτικά έδρανα δεν θα γίνετε ΠΑΣΟΚ. ΚννΑλ θα γίνετε, ΝΤΑΒΙΑΣ speaking).

.... αμφότεροι λοιπόν υποψήφιοι δήμαρχοι Χαλανδρίου που, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από το ΚινΑλ .....

...... αλλά και ο - κατά δήλωσή του - εκπρόσωπος του ΚινΑλ στον συνδυασμό Γ. Λαδόπουλου,

ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Δεν πήραν θέση υπέρ της πόλης για τα τρία ΤΕΡΑΣΤΙΑ θέματα για το μέλλον της που εχθές συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.

Δεν έγραψαν το ονοματάκι τους στις αποφάσεις.

Πούλησαν ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ στα συμφέροντα που εκπροσωπούν, τους ταΐζουν και τους συντηρούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

  1.  Η ιδιωτικοποίηση του πάρκινκ του ΜΕΤΡΟ στην Δουκ. Πλακεντίας και το Υπουργείο Μεταφορών.
  2.  Η βίλα Κεφαληνού και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα βενζινάδικα.
  3.  Το ΚΑΖΙΝΟ στο Δηλαβέρι και ο Καζινοκαπιταλισμός.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Για άλλη μια φορά όσοι είναι ΠΟΛΥ ΤΣΑΤΣΟΙ κρύφτηκαν.
Και θα έρθουν - κατόπιν εορτής - να μας πουν ότι συμφωνούν και τους αδικούμε εμείς που γράφουμε ότι κρύφτηκαν. Είμαστε άθλιοι, ψεύτες κλπ.

Και επειδή εκείνοι δεν τολμούν θα το κάνει για λογαριασμό τους ο δήμαρχος Ρούσσος. 
Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ!

Ενώ τα αφεντικά θα τους επιβραβεύουν, αφού θα βλέπουν ότι αυτοί ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ υπέρ των συμφερόντων της πόλης!

Είναι ΚΑΛΟΙ και ΥΠΑΚΟΥΟΙ υπάλληλοί τους.

Εμείς - παρά τις αστείες πλέον αντιδράσεις και κριτικές  των γέρων του ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ - θα συνεχίσουμε να τους γινόμαστε εφιάλτης.

ΑΛΗΘΕΙΑ: 

Με αυτούς μας λέτε τόσα χρόνια ότι πρέπει να ενωθούμε για χάρη της παράταξης και του δήμου;;;;

Αυτούς θέλετε να προστατέψετε για το καλό .... της παράταξης?  Της ενότητάς της?

Αυτούς που κυνήγαγαν εργάτες στον δρόμο για να πλήξουν τον αντίπαλό τους?

ΑΥΤΟΥΣ που όσο έχουν το χρίσμα του κόμματός τους και την καρέκλα του καθοδηγητικού οργάνου το χρησιμοποιούν για να εξοντώνουν τους αντιπάλους τους με κάθε μέσο, αλλά όταν το παίρνει ο άλλος, που μάλιστα είναι και ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, πρώην υπουργός ..... το γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι?

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Δεν αρκούν αυτά ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ από την Χαριλάου Τρικούπη να κάνει! 

ΞΕΡΕΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ! Δεν είμαστε χθεσινοί.

Κάθε απόπειρα ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ της κατάσταης ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΧΡΕΩΣΗ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ θα πέσει στο κενό.

Στο Χαλάνδρι "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ".

Και γι΄αυτό υπάρχουν ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

Αυτά για να συνεννοούμαστε.

Με τους ΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ!


Που τους ενοχλεί - λέει - που είμαστε πολύ  "οξείς¨" - δεν είμαστε "political correct"

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Α.Ν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΑΥΤΟ!