Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μια αληθινή ιστορία

Μια μέρα ένας γιος ρώτησε τον Πατέρα "Πατέρα θα τρέξεις μαζί μου στον μαραθώνιο?" Και ο πατέρας απάντησε ΝΑΙ έτσι και οι δυο τρέξανε στον μαραθώνιο! Μια άλλη μέρα ο γιος ξανά ρώτησε τον Πατέρα αν θέλει να ξανά τρέξουν τον μαραθώνιο μαζί και ο Πατέρας ξανά είπε ΝΑΙ! Ξανά μαζί τρέξανε στον μαραθώνιο! Τελικά μια μέρα ο γιος ρώτησε τον Πατέρα "Μπαμπά θα τρέξεις μαζί μου το ironman? (To ironman είναι ένας από τους πιο σκληρούς διαγωνισμούς για να συμμετέχεις πρέπει να κολυμπήσεις 4 χιλιόμετρα , να κάνεις 180 χιλιόμετρα ποδήλατο, και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο!!Ο Πατέρας είπε ξανά ΝΑΙ! Ίσως σας ακούγετε εύκολο άλλα δείτε τι πραγματικά εννοούμε στο βίντεο!!
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:  "Εάν δεν μπορείς να κοιτάξεις τα παιδιά της πόλης σου, της πατρίδας σου στα μάτια, παραιτείσαι από την πολιτική."

Η "απάντηση" των αυλικών του Δημάρχου - άρα και του ίδιου - σε συνομιλητές τους για την κριτική που κάνουμε για τους παιδικούς σταθμούς βασίζεται στο γνωστό και δοκιμασμένο "έλα μωρέ, κάνει αντιπολίτευση", "είναι θυμωμένος για την ΦΛΥΑ" (ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ - ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΟΤΑΝ ΞΕΔΙΠΛΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΕΙ) αλλά και το "πολιτικό" "ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ και θέλει να μεταφέρει το θέμα από τις ευθύνες της κυβέρνησης" (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!).

Αναδημοσιευουμε λοιπόν σήμερα άρθρο του olympia.gr για την πολιτική του γνωστού πράσινου κομματόσκυλου (ο χαρακτηρισμός "πράσινο κομματόσκυλο" είναι γνωστός σε κάποιους στον δήμο), Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Δήμο Πειραιά για το ίδιο θέμα.

ΧΑΙΡΕΤΕ!

Ο Πειραιάς δείχνει τον δρόμο της πολιτικής υπερηφάνειας: Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 6, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/mixaloliakos.jpg?w=263&h=327
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος
12 Οκτώβρη 2009 (για το πρόγραμμα συνδυασμού): Δεν θα υπάρχει στο μέλλον παιδί Πειραϊκής οικογένειας, είτε είναι δημότης του Πειραιά είτε μένει στον Πειραιά, που να έχει ανάγκη από βρεφικό ή παιδικό σταθμό και να μην βρίσκει μια θέση

Πειραιάς, 9.2011: Δεν υπάρχει παιδί του Πειραιά εκτός σταθμών.

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες παιδιά στους μεγάλους δήμους μένουν εκτός παιδικών και βρεφικών σταθμών… Την ίδια ώρα που η κοινωνική πολιτική είναι σημαντικότερη από ποτέ, Την ίδια στιγμή που “λεφτά υπάρχουν” όχι όμως για τα παιδιά αλλά για gay party και πεντάστερα συμβούλια…
…ο Πειραιάς εξακολουθεί να καλπάζει αποτελώντας σημείο αναφοράς πολιτικής αξιών και όχι αξιωμάτων. Ποτέ άλλοτε δεν έχει υπάρξει παρόμοια αναμόρφωση πόλης, τουλάχιστον στη νεώτερη αυτοδιοικητική ιστορία.ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

http://et.diavgeia.gov.gr/f/aetopouleio/ada/4ΑΧ5ΟΡΓΑ-ΦΥΗ

Σωστή πολιτική απόφαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στους Χαλανδραίους καλλιτέχνες το θέατρο της ρεματιάς παραχωρείται δωρεάν!

Καλά δεν καταλάβαμε αυτό που διαβάζουμε;
Με τον ίδιο τρόπο δεν αντιμετωπίζονται ΟΛΟΙ οι δημότες από τον δήμο που είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ και λειτουργεί με ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ;;;
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε. "ΠΕΡΙΚΛΗΣ" - ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!

Βιβλία
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Μέσα σʼ ένα ζοφερό περιβάλλον επιτέλους υπάρχει και ένα «ευχάριστο» νέο. Το Υπουργείο Παιδείας ανταποκρινόμενο στο πάγιο αίτημα μας για την απαλλαγή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας από τη διαδικασία παραλαβής, διανομής και μεταφοράς των βιβλίων, έδωσε τελικά ριζική λύση στο πρόβλημα: Δεν έστειλε καθόλου βιβλία!!! Ταυτόχρονα υλοποιείται και η διακήρυξη του υπουργείου: Η τσάντα μπορεί πλέον να μένει στο σχολείο, έτσι κι αλλιώς θα είναι άδεια!!!
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της εκπαίδευσης που ανοίγουν τα σχολεία και δεν έχουν εκτυπωθεί ακόμη τα βιβλία. Η ανικανότητα του Υπουργείου να προγραμματίσει μια συνήθη διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε χρονιά οδηγεί σε περαιτέρω υποβάθμιση την λειτουργία των σχολείων.
Η προτεινόμενη λύση περί φωτοτυπιών είναι ανέφικτη δεδομένου ότι τα οικονομικά των Σχολικών Επιτροπών είναι σε άθλια κατάσταση. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές θα τρέχουν απεγνωσμένα να βρουν αβοήθητοι λύσεις.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία το τελευταίο διάστημα προκαλεί διαρκώς με τις δηλώσεις της, προσπαθεί να υποβαθμίσει το πρόβλημα, σαν να πρόκειται για ένα συνηθισμένο ασήμαντο γεγονός.
«Τώρα είναι ώρα ευθύνης για να δώσουμε λύσεις»!!!, δήλωσε η Υπουργός Παιδείας, στα Μ.Μ.Ε.
Όχι κ. Διαμαντοπούλου δεν είναι τώρα η ώρα της ευθύνης, ή ώρα της ευθύνης, η δική σας ώρα ευθύνης, ήταν πολλούς μήνες πριν, έτσι ώστε να βρίσκονται σήμερα τα βιβλία στα σχολεία. Σήμερα είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών και των παραιτήσεων.

Έξυπνο χιούμορ κι αξιοπρεπής κριτική

Οι εκπαιδευτικοί στο ύψος τους!

ΣτΚ


Τα βάσανα μιας αληθινής δικαστίνας και το ανυπέρβλητο ανάστημά της
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος

δικαστής Γρεβενών

 

http://stinplatia.blogspot.com/2011/07/blog-post_381.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΑΣΩ GENERAL: Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα κατα του Καρκίνου του Προστάτη


                                     Χολαργός, 06/09/11


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη-15 Σεπτεμβρίου


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, το ΙΑΣΩ General προσφέρει Προληπτικό Έλεγχο για τον καρκίνο του προστάτη  με μειωμένη τιμή κατά  50% & συμπληρωματικές εργαστηριακές-αιματολογικές  εξετάσεις με μειωμένη τιμή κατά 30% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου της Κλινικής. Η προσφορά θα ισχύει από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και απευθύνεται στους εξωτερικούς ασθενείς.Παράλληλα στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού θα δίνεται μαζί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενημερωτικό έντυπο με  διατροφικές οδηγίες πρόληψης του καρκίνου του προστάτη.Ο προληπτικός έλεγχος του προστάτη περιλαμβάνει την μέτρηση του PSA (ειδικό  προστατικό αντιγόνο)  & του Free-PSA (ελεύθερο προστατικό αντιγόνο), δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μία απλή, ολιγόλεπτη αιμοληψία ενώ τα αποτελέσματα δίνονται μόλις σε 3 ώρες . Ο έλεγχος θα προσφέρεται συνολικά στην προνομιακή τιμή των 88€ (αντί 176€).Η έκπτωση 30% στις τιμές για τις συμπληρωματικές εργαστηριακές εξετάσεις  αφορά  σχεδόν το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων, εξαιρουμένων ελαχίστων  εξειδικευμένων αιματολογικών, και ισχύει μόνο εφόσον οι εξετάσεις αυτές πραγματοποιηθούν και τιμολογηθούν στην ίδια επίσκεψη.  Κάθε άνδρας από ηλικίας άνω των 45 ετών πρέπει να κάνει μία φορά το χρόνο μέτρηση PSA ορού(free & total).Ο έλεγχος αυτός, ίσως θα πρέπει να ξεκινάει  νωρίτερα (από τα 43, κατ’άλλους από τα 40 έτη), εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό της νόσου.  Το ΙΑΣΩ General διαθέτει ειδικό Κέντρο Παθήσεων Προστάτη, το οποίο ασχολείται με τη φυσιολογία, παθογένεια και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του προστάτη. Αντιμετωπίζει με επιτυχία μεγάλο αριθμό περιστατικών ετησίως,  ενώ παρουσιάζει σημαντικό ερευνητικό έργο. Για τη θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη το ΙΑΣΩ General εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο Greenlight Laser. ΙΑΣΩ GENERAL- ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α.Ε- ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 264 ΧΟΛΑΡΓΟΣ


Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: 3 ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Η διοίκηση της Α.Ε. Χαλανδρίου προχώρησε στην απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τους Γ. Χαραλαμπίδη από τον Ακάδημο, Σ. Κωνσταντινίδη από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και τον Π. Μαυραγάνη από την Κηφισιά 2010.
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα δώσει το Σάββατο στη έδρας.

inews


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *