Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΟΥΧαρμόσυνες μελωδίες, ευχές, γλυκίσματα, πολύχρωμα λαμπιόνια, πυροτεχνήματα και ζεστά χαμόγελα μεταμόρφωσαν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρουσία του δημάρχου της πόλης Σίμου Ρούσσου.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, την Πολυφωνική Ορχήστρα, την Παιδική Χορωδία του Δήμου, τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου «Μ. Κανατσούλη» καθώς και τον τραγουδιστή Γεράσιμο Σπυράτο.

Τα ξωτικά έκαναν άνω-κάτω το γιορτινό χωριό που έχει στηθεί στην πλατεία και τα πυροτεχνήματα έλαμψαν στον ουρανό, προσθέτοντας μια ακόμα νότα χαράς στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Την όμορφη εκδήλωση παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρης Μαυρουδής.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις λαχταριστές λιχουδιές που προσέφεραν οι καταστηματάρχες και ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.

Ο δήμαρχος της πόλης Σίμος Ρούσσος, στο σύντομο μήνυμά του, ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία και χαρά και ευχαρίστησε θερμά όλους τους ανθρώπους των υπηρεσιών του Δήμου που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και έδωσαν με τη δουλειά και το μεράκι τους εορταστικό χρώμα στην πλατεία.

Παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι και πλήθος δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά τo «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ», τα καταστήματα παιχνιδιών «ΜΑΧ STORES» και «ΑΝΕΜΗ» και τα ζαχαροπλαστεία «ΓΚΕΚΑΣ» και «PASSARELLA» για τις ευγενικές χορηγίες τους.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Αύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί η 32η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρηγ. Γυφτόπουλου 2).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα (ΑΥΙΜ) της πράξης “Πιλοτικό Σχέδιο για την Κοινωνική Ένταξη των ΡΟΜΑ του Δήμου Χαλανδρίου” [MIS:046237].

2. Ορισμός μηχανισμού πιστοποίησης της πράξης “ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ” με κωδικό ΟΠΣ 5046237.

3. Έγκριση υποβολής πρότασης στην πρόσκληση AMIF-2019-AG-CALL-03 του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.

4. Έγκριση του σχεδίου σύναψης όρων και Τροποποίησης της από 15/12/2016 Προγραμματικής Σύμβασης ως τροποποιήθηκε με την υπ΄αριθμ. 308/2019 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΧ 1170 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ».