Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΙΕΡΑ" ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑΕπανέρχονται έμμεσα τα παλιά σχέδια της Εκκλησίας, η οποία με το παρόν νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται ως Στρατηγικός Επενδυτής, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου 300 MW σε έκταση 3500 στρ. σε αναδασωτέα έκταση του Πεντελικού. Τα σχέδια αυτά είχαν πέρυσι αποτραπεί, από  την κινητοποίηση  των κατοίκων, των περιβαλλοντικών οργανώσεων και τη σθεναρή στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όταν η τότε κυβέρνηση είχε καταθέσει σχετική τροπολογία.

Επειδή το πρόβλημα του Πεντελικού  είναι κύρια ιδιοκτησιακό, πολεοδομικό και περιβαλλοντικό,  η εν λόγω επένδυση θα έχει τραγικές συνέπειες. Το πολύπαθο βουνό της Πεντέλης θα μετατραπεί σε «βιομηχανική» περιοχή, ενώ θα αλλάξουν και οι χρήσεις γης, που το ισχύον ΠΔ απέτρεψε εδώ και 25 χρόνια. Αντί της σημαντικής περιβαλλοντικής προσφοράς του ως φυσικό “air condition  για  την πρωτεύουσα, η εν λόγω επένδυση θα συμβάλει αρνητικά στο μικροκλίμα και με πιθανή αύξηση της θερμοκρασίας.

Το βουνό ανήκει σε όλους. Τα σχέδια παραπέρα κακοποίησης του βουνού μας βρίσκουν αντίθετους. Ο αγώνας για τη διάσωση του είναι υπόθεση και υποχρέωση όλων μας.

Η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πεντέλης οργανώνει διαμαρτυρία μπροστά από την είσοδο της Μονής Πεντέλης την Κυριακή 24/3 στις 10.00 π.μ. με τη συμμετοχή στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. 

Ξύλο και παρασκηνιακές διεργασίες στο συνέδριο της ΓΣΕΕΜε χαιρετισμούς εκπροσώπων των κομμάτων ανοίγει σε λίγο τις εργασίες του το 35ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας 45μελούς διοίκησης της συνομοσπονδίας.

Το παρασκήνιο είναι έντονο στο περιθώριο του συνεδρίου και εκδηλώνεται στις συνδικαλιστικές παρατάξεις μεταξύ των τριών ξενοδοχείων όπου έχουν διαμοιραστεί οι σύνεδροι.

Ξύλο στη ΔΑΚΕ

Το βράδυ της Πέμπτης σε σύσκεψη της συνδικαλιστικής παράταξης της ΔΑΚΕ ήρθαν στα χέρια ο πρόεδρος της παράταξης Νίκος Κιουτσούκης με στελέχη που ζητούσαν το ψηφοδέλτιο που θα καταρτιστεί να είναι ανοιχτό προκειμένου να θέτει υποψηφιότητα όποιος θέλει. Ο κ.Κιουτσούκης δεν το δέχτηκε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαπληκτισμοί και να έρθουν στα χέρια.

Στο εσωτερικό της συγκεκριμένη παράταξη εκδηλώνονται τρεις τάσεις: η αντιμνημονιακή που εκφράζεται από τον γραμματέα της παράταξης κ. Κιουτσούκη, η κομματική που εκφράζεται από τη γραμματεία του συνδικαλιστικού της γραμματείας και τον Φίλιππα Ταυρή, ενώ μεγάλη είναι και η επιρροή του πρώην στελέχους της παράταξης και νυν ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη.

Διεργασίες και στην ΠΑΣΚΕ

Προβλήματα υπάρχουν και στην ΠΑΣΚΕ μετά τη διάσπαση της παράταξης και τη δημιουργία του ΕΜΕΙΣ από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο, την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στάβη Σαλουφάκου και τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουρουτό, οι οποίοι θα επιχερήσουν να εκλέξουν στη νέα διοίκηση 4-5 μέλη.

Αλεξανδρούπολη, του απεσταλμένου της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", Αντώνη Βασιλόπουλου
http://www.enet.gr/, 22/3/2013

Οι άνθρωποι ούτε που έχουν καταλάβει τι γίνεται. Ούτε έχουν καταλάβει τι προκαλούν και ποιους προκαλούν με όλα αυτά τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ τους τερτίπια. Δεν έχουν κατανοήσει ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. "Πρόεδροι", "Σύντροφοι" και..."άλλες δημοκρατικές δυνάμεις" είναι ήδη παρόντες στο ραντεβού με την ΙΣΤΟΡΙΑ. Ίσως, ΙΣΩΣ λέμε, γίνει δεκτό ένα πιθανό αίτημά σας για δημιουργία ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ. Έχετε μπει σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, κύριοι,  από το σύνολο των εργαζόμενων πολιτών. Οι καρέκλες σας έχουν ήδη πεταχτεί στην πυρά της ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ. 

Δ.Χ. 

ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ


Ιδού το κομματικό κράτος της ΔΗΜΑΡ

Χατζησωκράτης στο thepaper.gr: «Υπάρχει πιο δημοκρατική διαδικασία απ’ αυτό;»

Ένα e-mail που έφτασε σε χιλιάδες παραλήπτες, μέλη της ΔΗΜΑΡ προκάλεσε αίσθηση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για ενημέρωση από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη προς μέλη του κόμματος, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Με την επιστολή του αυτή, ενημερώνει πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, αποστέλλει κατάλογο των νοσκοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις και καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την... αίσθηση σε αρκετούς, ότι «τακτοποιούνται» δικά τους παιδιά κατά παράβαση κάθε διαδικασίας opengov.

Το thepaper.gr επικοινώνησε με τον κ. Χατζησωκράτη ο οποίος επιβεβαίωσε το e-mail και υποστήριξε πως πρόκειται για μια απολύτως θεμιτή και δημοκρατική διαδικασία.

«Πληροφορούμε τα μέλη του κόμματος γι’ αυτή την διαδικασία, ώστε να γίνει γνωστή και στο <πόπολο> και όχι μόνο σε μια κάστα καθηγητάδων» μας είπε και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει πιο δημοκρατική λειτουργία απ’ αυτό;»

Η επιστολή που ανήρτησε χρήστης (προφανώς κατά λάθος παραλήπτης…) στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook είναι η εξής:

«Έλαβα από την ΔΗΜΑΡ το ακόλουθο μήνυμα. ________
ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας

Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες,
Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας.Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας.
Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες.
Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.

Με σχ (σ.σ. συντροφικούς χαιρετισμούς)
Δ. Χατζησωκράτης


ΥΓ. Φαίνεται πως υπάρχει βάσει του Ν. 3329 ένα πρόβλημα εντοπιότητας (δηλαδή δεν πρέπει να είναι δημότης του νομού). Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα ισχύσει. Για το λόγο αυτό ας υπάρχει και μια προετοιμασία με εναλλακτικές υποψηφιότητες , που θα πρέπει προφανώς να έχουν κατατεθεί.»

Εθνικές Παρελάσεις και … κιγκλιδώματα.


71TAXIARXIA-630x422

Σε 3 ημέρες από σήμερα, η Πατρίδα μας εορτάζει και τιμά την Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Τιμά και δοξάζει το γεγονός της Αντίστασης αλλά και της Επαναστάσεως που κηρύχθηκε τότε εναντίον του τουρκικού καθεστώτος που βασάνιζε τον τόπο μας. Σήμερα, αμφιβάλλω γαρ εάν είμεθα ικανοί οι Έλληνες να πράξουμε κάτι ανάλογο απέναντι στους Βορείους κατακτητές που πάτησαν πόδι στην Ελλάδα και την απειλούν με υποδούλωση και εξαθλίωση. Εν πάσει περιτπώσει, το θέμα που τίθεται για ακόμη μία φορά είναι η Μεγάλη Παρέλαση που θα διεξαχθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να προστατευθούν οι ανεπιθύμητοι κυβερνώντες από τον δοκιμαζόμενο πληθυσμό.

Ήδη, δειλά-δειλά, έχουν αρχίσει τις εμφανίσεις στα παράθυρα τα γνωστά παπαγαλάκια και προειδοποιούν τονκόσμο πως οι παρελάσεις θα διοργανωθούν υπό στενό αστυνομικό κλοιό και κατά συνέπεια οι επιχειρούμενες “παρεκτροπές”, θα καταστέλλονται άμεσα. Ομιλούμε δηλαδή περί ενός βρώμικου συστήματος που ουδεμία σχέση έχει με δημοκρατικές διαδικασίες και επιβάλλει στους πολίτες το οτιδήποτε μέσω του εκφοβισμού και των απειλών. Τον περασμένο χρόνο, ακούσθηκε μέχρι και το τρανταχτό περί παρουσίας ελεύθερων σκοπευτών, πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, κάτι που σαφώς “σηκώνει” πολλά ερωτηματικά.

Για ποίον λόγο λοιπόν, κ. κυβερνώντες θέλετε να τοποθετήσετε ελεύθερους σκοπευτές στις Παρελάσεις; Με ποια προοπτική; Θα κτυπήσετε τον οργισμένο λαό που θέλει να σας ξεφορτωθεί από τις πλάτες του; Διότι ο σκοπός των ελεύθερων σκοπευτών αυτός είναι, να κτυπήσει στο ψαχνό, κατ’ εντολάς σας, όποιον επιχειρήσει να διαταράξει την “Δημοκρατία”, από την οποία περιβαλλόμεθα. Ποίος ήταν ο εμπνευστής αυτών των άθλιων κιγκλιδωμάτων που παρεμποδίζουν και προσβάλλουν βάναυσα την καλαισθησία και την ορθή διεξαγωγή των Εθνικών Εορτών; Γνωρίζετε κύριοι της Κυβέρνησης ότι τούτα τα πλάνα μεταφέρονται διά των ξένων ΜΜΕ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη; Είσθε υπέρηφανοι για την εικόνα αυτής της Ελλάδος; Ποία μηνύματα λαμβάνει ο έξω κόσμος για την κατάσταση της Χώρας; Για ποία Ελλάδα να αισθάνεται υπερήφανος ο κάθε Έλληνας; Διότι εσείς αποκλείεται να αισθάνεσθε υπερήφανοι, καθώς φαίνεται ότι προετοιμάζεσθε για μία νέα “Αργεντινή” και κυριολεκτώ απολύτως σε αυτό. Για ποίον λόγο μεταφέρατε στην Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2012, τις επίλεκτες μονάδες τις 71 Α/Μ Ταξιαρχίας από το Κιλκίς; Δεν ντραπήκατε βλέποντας τους Στρατιώτες να είναι στραμμένοι απέναντι από το πλήθος; Πιστεύετε ότι υπάρχει Έλληνας που θα σηκώσει χέρι η όπλο απέναντι στον συμπολίτη του, ο οποίος έχει σήμερα χίλιους λόγους για να διαδηλώσει; Αντιλαμβάνεσθε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο, προσβάλλετε το Στρατεύμα ή σας είναι και αυτό αδιάφορο;

Φοβάσθε από κάτι, κύριοι της Κυβερνήσεως; Δεν τολμάτε να εμφανισθείτε δημοσίως χωρίς μέτρα ασφαλείας; Ακούσθηκε μέχρι και ότι ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας δεν τολμά δεν κυκλοφορήσει δημοσίως. Γιατί άραγε; Ποίου είδους φόβους μπορεί να έχει μία κυβέρνηση η οποία ψηφίζει τα νομοσχέδιά της εν τω μέσω της νυκτός και έχει αρχίσει εργασίες στα υπόγεια τούνελ της Βουλής, ώστε να μπορέσει να διαφύγει άνετα σε μία ενδεχόμενη κρίσιμη στιγμή; Ποίου είδους είναι οι φόβοι της Πολιτείας που προσέλαβε ξένη εταιρεία γιά την φύλαξη του Κοινοβουλίου; Δεν είσθε δημοκρατικά εκλεγμένοι; Εκτός εάν γιγνώσκετε ότι έχουν καταπατηθεί όλες οι προελογικές σας δεσμεύσεις και ότι είσθε αναληθείς, ότι εκλεγήκατε με ψεύδη και ανακρίβειες οπότε τώρα κάνετε ότι μπορείτε για να μην σας πάρει και σας σηκώσει. Αλήθεια, θυμάσθε τι συνέβη στην Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2011; Θυμάσθε τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο τότε ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης ενώ είχε διαρκώς στο πλάι του και τον τότε Δκτή του Γ’ ΣΣ; Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλετε να αναβιώσετε ξανά τέτοιες στιγμές, δυστυχώς όμως με τις πρακτικές που επιβάλλετε, φοβούμαι ότι θα επακολουθήσουν τα ίδια και χειρότερα.

Μία παράκληση μόνον, αντιληφθείτε επιτέλους πόσο ανεπιθύμητοι είσθε σε αυτή τη χώρα και φύγετε όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα διότι τα προβλήματα του κόσμου διαρκώς συσσωρεύονται και ουδείς μπορεί να προβλέψει τις ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα προκύψουν εάν συνεχίσετε και προκαλείτε με την παρουσία σας. Επίσης, κόψτε κι αυτά τα μαθήματα πατριωτισμού, ηθικής και νομιμότητος που παραδίδετε μέσω των ΜΜΕ, διότι υποτιμάται πλέον η νοημοσύνη μας, παρακολουθώντας τα ίδια και τα ίδια πολιτικά σκύβαλα που υποκρίνονται δημοσίως και κατ΄ εξακολούθηση.

του Πέτρου Κυριακίδη
http://www.olympia.gr/, 22/3/2013

Νομικός Ακτιβισμός ενάντια Στο «Χαράτσι» της Δ.Ε.Η. από Το Ελληνικό Κίνημα ‘Αμεσης ΔημοκρατίαςΠερίεργες συγκυρίες συμβαίνουν στην υπόθεση της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά το λεγόμενο «χαράτσι ακινήτων» ή «τέλος» ηλεκτροδότησης Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., που δεν είναι ανταποδοτικό τέλος, αλλά φόρος, όπως δέχτηκε η απόφαση 1101/2012 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας και μάλιστα ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ προϋποθέσεις που αφορούν τη φορολογική μας Νομοθεσία, ενώ κρίθηκε αντισυνταγματικό και παράνομο!

Η απόφαση αυτή τελεσιδίκησε εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, που δεν άσκησε έφεση εμπρόθεσμα , αλλά μόνο Αναίρεση στον Άρειο Πάγο και εις βάρος της ΔΕΗ που παραιτήθηκε από την έφεση που αρχικά άσκησε και συνεπώς παράγει τα νομικά αποτελέσματα του να μην μπορεί να κοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν το δήθεν τέλος ηλεκτροδότησης και η ΔΕΗ δεν πρέπει να το ενσωματώνει στους λογαριασμούς που εκδίδει. 
Οι αναιρέσεις του Δημοσίου και της ΔΕΗ πρόκειται να συζητηθούν την προσεχή Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 στον Άρειο Πάγο και μάλιστα ο εισηγητής προτείνει απόρριψη της αναίρεσης ΔΕΗ και δέχεται την αναίρεση του Δημοσίου μόνο υπό τον όρο ότι το «χαράτσι» είναι προσωρινό για τα έτη 2011 και 2012, ενώ ήδη συζητείται από την Κυβέρνηση η επιβολή του και το 2013, οπότε θα καταστεί αντισυνταγματική η είσπραξή του από τη ΔΕΗ και φέτος.

Παράλληλα εκκρεμεί όμως και στο Εφετείο Αθήνας η Έφεση που ασκήθηκε τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και ως νομίμου εκπροσώπου του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, που δικάζεται μετ’ αναβολή από το Εφετείο Αθήνας την 18η Απριλίου 2013, δημιουργώντας ένα πρωτοφανές πρωθύστερο, που δεν μπορεί να προχωρήσει μάλλον τη εσπευσμένη διαδικασία που επέλεξε το Ελληνικό Δημόσιο και η ΔΕΗ στον Άρειο Πάγο! Ιδιαίτερα τη στιγμή που ταυτόχρονα δικάζω την προσεχή Παρασκευή στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας μετ’ αναβολή τη μεγάλη υπόθεση των Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου που «κουρεύτηκαν» στο μεγαλύτερο ποσοστό τα κεφάλαιά τους που εμπιστεύτηκαν στα Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου.

Και γεννάται το ερώτημα αν πρέπει τώρα να ασκηθούν και ασφαλιστικά μέτρα στο Εφετείο για την μη πληρωμή του ηλεκτροδοτικού τέλους για το 2013 στον εισπρακτικό μηχανισμό της Δ.Ε.Η., στα πλαίσια ενός υγιούς νομικού ακτιβισμού, που δίνει ελπίδες στον Ελληνικό Λαό, ότι η Δικαιοσύνη μπορεί να αποτελέσει τον μόνο ισότιμο κυματοθραύστη στις παράλογες και παράνομες αποφάσεις της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας εις βάρος των Ελλήνων.

Ιδίως τώρα που φαίνεται ότι εξέχοντες δικαστικοί λειτουργοί συμμετέχουν και σε αναζήτηση συνολικών λύσεων στη άδικη Ελληνική κρίση , όπως στη «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ» που διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο το «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»( πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.dimovoulio.gr )

του Γιώργου Κόκκα, δικηγόρου
Αναδημοσίευση : http://www.olympia.gr/, 21/3/2013

Ένα πρωτοσέλιδο...χίλιες λέξεις! Προς παραδειγματισμό...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!kopria.blogspot.gr

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 10.30, ΣΤΟ Π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλανδρίου στα πλαίσια της γενικότερης συζήτησης με τους πολίτες για την Παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, διοργανώνει ημερίδα στο Χαλάνδρι με θέμα :

"Παραγωγική Ανασυγκρότηση : 
Μια στρατηγική ανατροπών και επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας."

Ομιλητές :

Κοδέλας Δημήτρης,  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ :
"Η γεωργία και η ανάγκη ενός κινήματος για την παραγωγική ανασυγκρότηση."

Κυράνης Ανδρέας Αρχιτέκτονας-Μηχανικός &
Οικονομίδης Αλέξανδρος Μαθηματικός-Βιοτέχνης:
«Η δύναμη του "μικρού" στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση»
                                                                                                                                                           
Μιχαήλ Γεώργιος, Αρχιτέκτονας-Βιομηχανικός μελετητής :
“Εφαρμογές που αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας"

Σακελλαρίδης Γαβριήλ .  Οικονομολόγος :
Πλαίσια & άξονες της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χαλανδρίου                                               

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

Για τις 14 Μαΐου έχει προγραμματιστεί από την Περιφέρεια η κατεδάφιση του καταυλισμού των ΡΟΜΑ στο Νομισματοκοπείο, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποίησε ο Νίκος Πανταζής.

Το σήριαλ συνεχίζεται με νέο επεισόδιο, ενώ βέβαια για άλλη μια φορά οι υποσχέσεις για πολιτισμένη λύση, που δόθηκαν με την αναβολή της προηγούμενης κατεδάφισης - τον προηγούμενο Σεπτέμβρη - έπεσαν πάλι στο κενό.

Σας θυμίζουμε το προηγούμενο επεισόδιο

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ: 2ΜΗΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ

25 MAΡTIOY 1821 - ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις