Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΩΝΑ - ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ - ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Ο "Ηγέτης της δημοκρατικής παρατάξεως στο Χαλάνδρι",

Ο λαοπρόβλητος αρχηγός που αυτοχρίστηκε - μέσω της ΦΛΥΑΡΙΑΣ - διώκτης του οικονομικού εγκλήματος. (ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ.)

Ο άνθρωπος που νόμιζε ότι θα μας χρησιμοποιεί ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ, ώστε να κρύψει την παντελή, παροιμιώδη,  ανικανότητά του να ανταποκριθεί πολιτικά στον ρόλο που τον έχρισαν, με  ΠΑΡΑΝΟΜΗ (αντικαταστατική) ΑΝΑΘΕΣΗ και χωρίς ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, οι ΘΕΙΟΙ του.

Ο άνθρωπος που επένδυσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ - μαζί με τα πολιτικά αφεντικά του - στην δίωξή μας - και όταν δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ για τον δημόσιο βίο μας - ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -επέλεξε μέσω των κυκλωμάτων των κολλητών του ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ.

ΠΑΙΡΝΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Διότι σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Φλεβάρη, που ο στενός του συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Στ. Καραμολέγκος μας φώναζε "Μπατιρόγατε, πόσα πήρες" επειδή ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ελήφθη από το Δ.Σ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Κατά αυτής της απόφασης προσέφυγε - ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ - ο κος Ανδρεόπουλος ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΑ, όπως φώναζε στον κο Κουράση.

ΘΥΜΑΣΤΕ;;; ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΤΕ!

http://stinplatia.blogspot.com/2012/03/blog-post_6764.html

ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ 13 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ("Ο Στάθης και ο Τσακ Νόρις ξέρει" γράφαμε).
Έκανε λοιπόν προσφυγή για να ελεχθεί η νομιμότητα της απόφασης του Δ.Σ.

(Μακάρι να έκανε μόνο προσφυγή  - ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Όμως παράλληλα ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ - όταν δεν έκανε έλεγχο με τον Πράσσο σε συνεργεία εργατών στον δρόμο ΑΥΤΟΔΙΚΩΝΤΑΣ ή ΧΑΦΙΕΔΙΖΟΝΤΑΣ).

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (που είναι και από το κόμμα που τον έχρισε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΑΝΑΘΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΧΗΓΟ, για να μην λέει ότι του φταίει η Δεξξα - παχύ το ξ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή ... το κόμμα των ΠΕΙΡΑΤΩΝ).

ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΊ ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ;;

ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;;
Τουλάχιστον  ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ;;;;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;

Συγνώμη που πρέπει να ζητήσουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ (σχεδόν) τις παρατάξεις.

Που έπαιξαν το παιχνιδάκι μαζί του ή κρύφτηκαν για να μην ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,  ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑ!

Διότι ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ!
Στην Αμερική απαγορεύεται η χρήση του βρόχινου νερού! Σύντομα και εδώ.
Στην Αμερική απαγορεύεται να συλλέγεται το νερό της βροχής, που θεωρείται μεταβατικό ύδωρ και καταλήγει στον υδροφόρο ορίζοντα και ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσεις στο κράτος για να το χρησιμοποιήσεις και κυρίως για να το πιεις.

Έτσι όποιος συλλέγει σε κουβά, βαρέλι, ή δεξαμενή το βρόχινο νερό είναι εγκληματίας.Αν δε μας πιστεύετε δείτε το βίντεο. Οσο για τη χώρα μας είναι αργά να ανησυχήσετε τα πράγματα είναι ήδη δρομολογημένα.Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι υπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς και εστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, η τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 150559/10-6-2011, που αφορά τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.

Η ΚΥΑ που αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας των υπηρεσιών των ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΚΑ έχει ως στόχο την απαλλαγή του αγρότη – κατόχου γεώτρησης από οποιοδήποτε κόστος και την απλούστευση των διαδικασιών χορήγησης αδειών.

H καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας χρήσης νερού είναι η 16η Ιουνίου 2012.

Η εν λόγω ΚΥΑ έχει υπογραφεί από τους συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού και Τουρισμού.Δηλαδή σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 της 16-6-2011, όλα τα άτομα και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση νερού για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά για να πάρουν άδεια για υφιστάμενη χρήση νερού.


ΥΓ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ!Η Ρωσία στέλνει παρατηρητές στις εκλογές της 6ης Μαΐου! - Υπόνοιες για νοθεία;

Με μία κίνηση που πρακτικά ισοδυναμεί με έγερση αμφιβολιών της αξιοπιστίας του τρόπου διεξαγωγής και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων των εκλογών της 6ης Μαϊου, η Ρωσία με αίτημά της στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ζήτησε την αποστολή ... ομάδας Ρώσων παρατηρητών στην Ελλάδα προκειμένου να καταγράψουν τυχόν "παρασπονδίες" στην έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων!

Και το ερώτημα που τίθεται άμεσα είναι "Έχει η Μόσχα πληροφορίες που να θέτουν ζήτημα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου";

Η ρωσική θέση όπως διατυπώθηκε από πηγή της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα όταν ερωτήθηκε σχετικά από το defencenet.gr είναι ότι "Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Στέλνουμε παρατηρητές σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είχαμε στείλει παρατηρητές και στην Ελλάδα στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η Ελλάδα θέλουμε να είναι φιλική χώρα", αλλά πίσω από την ευγενή διπλωματική διατύπωση, το γεγονός είναι ότι υπάρχει θέμα.

Και υπάρχει θέμα όχι μόνο του «παγώματος» των ελληνορωσικών σχέσεων από το 2009 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά και λόγω των πρόσφατων δηλώσεων του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργού και «προπηλακισθέντα» από την Χρυσή Αυγή, Πέτρου Ευθυμίου, Έλληνα εκπροσώπου στον ΟΑΣΕ.

Όταν ο Π.Ευθυμίου με δηλώσεις του την επαύριο των ρωσικών εκλογών αμφισβητούσε την εγκυρότητα του αποτελέσματος (!) θα ήταν ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι δεν θα υπήρχαν ρωσικά αντίποινα στην αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της Ρωσίας από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Το ρωσικό αίτημα το οποίο κατατέθηκε από την οργάνωση, μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum» η οποία ζητεί τη σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών.

Το αίτημα είναι καθ’ όλα νόμιμο, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας και είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση Παπαδήμου να το αποδεχθεί.

Kυβερνητική πηγή στην Μόσχα με την οποία επικοινώνησε το defencenet.gr, ανέφερε ότι «Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα. Αλλά θέλουμε να γνωρίζουμε από «πρώτο χέρι» το τι θα συμβεί στην ελληνική εκλογική διαδικασία. Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για τον φίλο ελληνικό λαό».

Πάντως ερωτηματικά σε ότι αφορά την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας εγείρονται αυτόματα από την άρνηση της κυβέρνησης Παπαδήμου να τοποθετήσει υπηρεσιακούς υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, όπως εθιμικά γίνεται σε όλες τις γενικές εκλογές.

Το υπουργείο Εσωτερικών είναι αρμόδιο για την διεξαγωγή των εκλογών και την έκδοση των αποτελεσμάτων και ο υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, μόλις πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε μαζικές ελληνοποιήσεις Αλβανών, όπως δημοσίευσε αλβανική εφημερίδα, μαζί με τα ονόματα των «ελληνοποιηθέντων» Αλβανών και αποκάλυψε στην Ελλάδα το defencenet.gr.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Κάποιοι έχουν αποφασίσει να παίξουν με την φωτιά και να επιχειρήσουν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα το βράδυ της 6ης Μαΐου προς όφελος των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, φυσικά; Και την διατήρηση στην εξουσία των μνημονιακών κυβερνήσεων;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TO BHMA: Πραγματικός στόχος τα ακίνητα - (Η κρυφή ατζέντα των εκλογών)

 

Γιάννης Κολλάτος - tovima.gr, 25/4/2012

Πραγματικός στόχος τα ακίνητα

Η κρυφή ατζέντα των εκλογών που δεν γίνεται γνωστή στους ψηφοφόρους από τα κόμματα, δεν είναι τόσο τα νέα μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο για να καλύψουν ελλείμματα ύψους 12 δισ. ευρώ μέχρι το 2013, αλλά είναι κυρίως η νέα φοροεπιδρομή στα ακίνητα. Μαζί με τα ΕΤΑΚ του 2009, 2010 και 2011 και τον ΦΑΠ έρχεται και ο φόρος ιδιοκατοίκησης και φυσικά το «χαράτσι» της ΔΕΗ.

Ο στόχος πλέον είναι προφανής και προς την κατεύθυνση αυτή σπρώχνουν τα πράγματα η τρόικα και οι δανειστές μας: Να αρχίσουν οι πλειστηριασμοί. Εν τη ρύμη του λόγου του το Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο τότε υπουργός Οικονομικών και σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε αποκαλύψει -προκειμένου να αιτιολογήσει το φόρο στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ- πως έκθεση τραπεζών αναφέρει ότι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων αγγίζει τα 300 δισ. ευρώ… όσο περίπου και το χρέος της χώρας προς τους δανειστές.

Για τους γνωρίζοντες τα χρηματοοικονομικά ο ερχομός της Blackrock εξυπηρετεί ένα και συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος φάνηκε με την ανακοίνωση των ζημιών των τραπεζών κυρίως από το PSI, ύψους 28 δισ. ευρώ. Ο στόχος είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να γίνει από ξένες τράπεζες οι οποίες και θα έχουν πλέον στην κατοχή τους τα εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα, εξοχικά, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μέσω της ΑΤΕ και αγροτικές εκτάσεις.
Εν ολίγοις μετά το «κούρεμα» του χρέους αρχίζει η επιχείρηση πώλησης της χώρας. Γερμανικές λοιπόν επιχειρήσεις real estate αλλά και ασφαλιστικά ταμεία και κάθε λογής ιδιώτης θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ακίνητα που ήταν υποθηκευμένα είτε από στεγαστικά, είτε από επιχειρηματικά δάνεια.

Και μετά φυσικά θα αρχίσει η ανάπτυξη, αφού τα πάντα -από την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων- θα έχουν εξαγοραστεί σε εξευτελιστικές τιμές. Αγροτεμάχια για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων, ξενοδοχεία και ξενώνες, επιχειρήσεις και ό,τι με μόχθο έφτιαξε ο Έλληνας πολίτης ο οποίος από αφεντικό στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνει υπάλληλος στην επιχείρησή του (με μισθούς Βουλγαρίας) και από ιδιοκτήτης του σπιτιού του ενοικιαστής! Αυτή την αλλοίωση της κοινωνικο-οικονομικής σύνθεσης του ελληνικού πληθυσμού επιδιώκουν από την πρώτη στιγμή οι δανειστές και αυτή είναι δυστυχώς η «κρυφή ατζέντα» των εκλογών και η μισή αλήθεια που δεν μας λένε τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας.
Διότι είναι αφελές να πιστεύει κανείς πως με 12,8 δισ. ευρώ ζημιές η ΕΘΝΙΚΗ ή με 6 δισ. ευρώ η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, όταν και των δύο η κεφαλαιοποίηση δεν υπερβαίνει τα 2 δισ. ευρώ στο Χρηματιστήριο, ότι θα επαναγοραστούν από τους μετόχους της.
Οι επόμενες κινήσεις είναι στοχευμένες. Μέσα στο καλοκαίρι αρχίζουν οι πλειστηριασμοί για χρέη και προς τις τράπεζες και προς το δημόσιο, ενώ πλέον οι πιέσεις προς τους διευθυντές και τα στελέχη των εφοριών για επίτευξη των στόχων μετατρέπουν και τις Δ.Ο.Υ σε εταιρείες είσπραξης οφειλών.
Ο καπιταλισμός τρέφεται με τις κρίσεις και το «μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Η Ντόιτσεμπανκ μπορεί να εξαγοράσει την ΕΘΝΙΚΗ και η Γερμανία την Ελλάδα. Όσο για όλους εκείνους που προτείνουν να αποκηρύξουμε το χρέος ή να «παγώσουμε» τα δάνεια ή να επαναδιαπραγματευτούμε -το αδιαπραγμάτευτο με όρους πολιτικής- μνημόνιο, ούτε αυτοί λένε όλη την αλήθεια. Γιατί μετά την οικονομική απομόνωση που θα ακολουθήσει και αφού στο εσωτερικό «θα τρώμε τις σάρκες μας» καθώς δεν θα μας δανείζει κανείς, θα πρέπει να βρούμε και έναν τρόπο να μην περάσουν από τα χέρια των Γερμανών και των Γάλλων οι περιουσίες στα χέρια Ρώσικων ή Κινέζικων εταιρειών…
Εκτός αν βρεθεί μία εμπνευσμένη ηγεσία που θα διώξει τους δανειστές αφού πρώτα μπορέσει να κάνει επωφελείς συμβάσεις με τους Ρώσους και τους Κινέζους.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *