Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : Συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου
Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες και βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!!!

Απόφαση – παράδειγμα από τον Δήμο Θάσου που σκέφτηκε πρώτα τους πολίτες του και επέβαλε δημοτικούς φόρους σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!
Στην προσπάθειά του να ελαφρύνει τους δημότες του από τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη που επωμίζονται από τα τελευταία οικονομικά μέτρα, ο Δήμος Θάσου προχώρησε σε μείωση των δημοτικών τελών.
Η παραπάνω απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από σχετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής.
Την ίδια ώρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι του νησιού αποφάσισαν την επιβολή τέλους κοινόχρηστου χώρου για χρήση εδάφους και υπεδάφους. Τα τέλη αυτά αφορούν τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και τα τραπεζικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι από τη νέα χρονιά η ΔΕΗ θα πρέπει να πληρώνει στο δήμο για την τοποθέτηση στύλων ηλεκτροφωτισμού, ο ΟΤΕ για την τοποθέτηση τηλεφωνικών θαλάμων και οι τράπεζες για την τοποθέτηση μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων.
Στόχος της παραπάνω απόφασης, όπως τόνισε ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η ανεύρεση εναλλακτικών εσόδων για τον Δήμο.
Πάντως η γενικότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέπει μείωση δημοτικών τελών κατά 15% στην τιμή τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων και κατά 20% στην τιμή τοποθέτησης προϊόντων.
Επίσης, προβλέπει μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας.

http://www.olympia.gr/, 27/11/2012


ΞΕΡΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΔΟΤΑΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ....ΠΙΚΠΑ Πεντέλης: Έκκληση για ρούχα, παπούτσια και παιχνίδιαΔραματική έκκληση για ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, για τα 35 παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, απευθύνουν με επιστολή τους εργαζόμενοι του Ιδρύματος, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στην επιστολή αναφέρονται ονομαστικά τα παιδικά και τα αβάπτιστα βρέφη, με το μέγεθος των
παπουτσιών και των ρούχων που χρειάζονται.

Επίσης φαίνεται από την επιστολή ότι το Ιδρυμα δεν διαθέτει ούτε βασικά είδη υγιεινής όπως κρέμες και σαπούνια, ούτε στοιχειώδη αντικείμενα, όπως κουταλάκια αντιολισθητικά χαλάκια και άλλα παρόμοια. Τα 35 παιδιά δεν περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση του Μνημονίου. Τελευταία τους ελπίδα, η ανθρωπιά των απλών πολιτών.
35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέληs, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια και ρούχα, δείτε τι χρειάζονται ακριβώς στη λίστα.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού
1. Πέτρος 20 μηνών No 21
2. Βιβή 3,5 ετών No 25
3. Χάρης 2 ετών No 23
4. Νίκος 12 μηνών Νο 20
5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19
6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20
7. Έλλη 2 ετών No 22
8. Νίκος 12 μηνών Νο 18
9. Μυρτώ 2 ετών No 21
10. Αναστασία 2 ετών No 22
11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36
12. Σήφης 6 ετών Νο 30
13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31
14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24
15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30
16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24
17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31
18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23
19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23
20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23
21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41
22. Γιάννης 10 μηνών
23. Ανδριάννα 11 μηνών
24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών
25. Ηλίας 11 μηνών
26. Νάντια 9 μηνών
27. Μαρίνος 9 μηνών
28. άρρεν 4 μηνών
29. άρρεν 4 μηνών
30. άρρεν 4 μηνών
31. άρρεν 5 μηνών
32. άρρεν 7 μηνών
33. άρρεν 7 μηνών
34. άρρεν 11 μηνών
35. θήλυ 11 μηνών


ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟΣΤΙΕΡΑ
ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)
ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ
ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ
ΒΑΦΛΙΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD
ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16
ΣΑΛΙΑΡΕΣ
ΜΠΟΛΑΚΙΑ
ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ
ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»
ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ
ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ - (ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)
ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία
Αναρρωτηρίου ( 213-2059800 Κα Γουρνάκη Ιωάννα).ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΚΙΩΡΗ ....
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜΧθες Κυριακή 25.11.2012 και στα νέα Γραφεία του Σύριζα Χαλανδρίου επί των οδών Σόλωνος και Περικλέους 12, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η εκλογή των αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Σύριζα-ΕΚΜ που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το προσεχές τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή, 30.11 και 1 & 2 Δεκεμβρίου 2012.

Επί των 167 εγγεγραμμένων ψήφισαν οι 143, ποσοστό 86%. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 142.

Εκλέχτηκαν συνολικά 17 αντιπρόσωποι εκ των οποίων 6 γυναίκες (ποσόστωση 35%) και 11 άνδρες.

Οι 17 αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν από την χτεσινή ψηφοφορία, μαζί με τους δύο εκπροσώπους από την οργάνωση Χαλανδρίου που ήδη συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Συντονιστικό και οι οποίοι αυτοδίκαια θα λάβουν μέρος ως εκπρόσωποι και στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, και επίσης μαζί με τον Βουλευτή Α. Αλεξόπουλο ο οποίος επίσης αυτοδίκαια θα συμμετάσχει και αυτός, θα αποτελέσουν μια εικοσάδα (20) αντιπροσώπων, μελών της τοπικής οργάνωσης Χαλανδρίου Σύριζα-ΕΚΜ, στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη. Ελπίζουμε να εκπροσωπήσουν επάξια όλους τους συντρόφους-ες και να μεταφέρουν όλο τον πλούτο του προβληματισμού και των προτάσεων που ανέπτυξαν τα μέλη και οι φίλοι του Σύριζα - ΕΚΜ Χαλανδρίου.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛ/ΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10136:syndiaskepsh-syriza&catid=83:aristera&Itemid=200Του ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ*

Σε εξέλιξη βρίσκονται, με μεγάλη έως εντυπωσιακή, συμμετοχή και εγγραφή νέων μελών οι Συνελεύσεις των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11-1,2/12 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο μεταξύ την Κυριακή(25/11), ως επί το πλείστον, πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων, που θα λάβουν μέρος στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.

Να υπογραμμίσουμε ότι στις Συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται έκδηλη αγωνιστικότητα, μαζί με πλούσιο γόνιμο και κριτικό προβληματισμό των μελών.

Εκφράζεται, ταυτόχρονα, η ισχυρότατη και αποφασιστική θέληση του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ να διατηρηθεί και να ενισχυθεί ο ριζοσπαστικός χαρακτήρας του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το ενιαίο κόμμα,να ριζοσπαστικοποιηθεί περαιτέρω το εναλλακτικό πρόγραμμά του, να αναβαθμισθεί και να καταστεί πιο δυναμική, ουσιαστική και αποτελεσματική η αντιπολιτευτική του παρέμβαση και βεβαίως να ενισχυθεί ο κινηματικός και ταξικός του προσανατολισμός και η παρουσία του στα κινήματα και τους κοινωνικούς, ταξικούς αγώνες.

Κοινός παρανομαστής σε όλες τις Συνελεύσεις είναι η διάθεση για ένα κόμμα ριζοσπαστικά αριστερό, συλλογικό, αγωνιστικό, πολυτασικό και βαθιά δημοκρατικό, στο οποίο τα μέλη του θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην πορεία του, ενώ η αναγκαία μαζικότητά του δεν θα είναι συνώνυμο χαλαρότητας και ρευστότητας αλλά θα συνδυάζεται με την ενεργή συμμετοχή και την κινηματική δράση των μελών του.

Ιδιαίτερα πρέπει να σημειωθεί η πολύ μεγάλη αντίθεση των μελών του κόμματος στις άγριες μνημονιακές πολιτικές που εκπορεύονται από την ΕΕ και πρώτα απ'όλα από το πολιτικό και οικονομικό μεγαλοαστικό μπλόκ της Γερμανίας.

Σήμερα ο κόσμος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τάσεις πλήρους απόρριψης του απεχθούς και σκληρού ταξικού και ιμπεριαλιστικού προσώπου που επιδεικνύει η ΕΕ, ενώ όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η ΕΕ δεν μεταρρυθμίζεται αλλά ότι χρειάζεται ριζική ανατροπή και εκθεμελίωση, με το άνοιγμα νέων προοδευτικών και σοσιαλιστικών δρόμων σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, ενώ η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει σε αυτήν την κατεύθυνση ένα πρωτοπόρο προοδευτικό ανατρεπτικό ρόλο.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι ότι τα δόγματα του ευρώ και ο μηχανισμός της ΟΝΕ που τα στηρίζει , φαίνεται ότι χάνουν συνεχώς έδαφος ανάμεσα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι οι τροπολογίες του Αριστερού Ρεύματος επί του Σχεδίου Διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή ακόμα και μονομερή, του χρέους, για την ανατροπή της Ε.Ε, για την απόρριψη της παραμονής στο ευρώ με τίμημα τη μνημονιακή εξουθένωση, για την ανάληψη πρωτοβουλιών συμπαράταξης της Αριστεράς, συναντούν μεγάλη απήχηση ανάμεσα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κατακτούν και την πλειοψηφία, συχνά και τη μεγάλη πλειοψηφία, όταν και όπου λαμβάνουν χώρα σχετικές ψηφοφορίες.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο ριζοσπαστισμός που επιδεικνύουν οι ανένταχτοι της Αριστεράς που κάνουν το βήμα της οργάνωσης στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία συχνά σκέφτονται πολιτικά πολύ πιο τολμηρά, πέρα από παραδοσιακά δογματικά στερεότυπα μερίδων της Αριστεράς, όπως το στερεότυπο ενός παραμορφωμένου "ευρωπαϊσμού", που συχνά θυμίζει απλουστευτικές αγκυλώσεις τύπου "υπαρκτού σοσιαλισμού" του παρελθόντος αλλά και του παρόντος, για ορισμένα τμήματα της Αριστεράς.

Βεβαίως δεν πρέπει κανείς να παρακάμπτει και αρνητικές όψεις στην πορεία προς τη Συνδιάσκεψη.

Για παράδειγμα ο πολύ σύντομος χρόνος για τη διεξαγωγή Συνελεύσεων δεν επιτρέπει να μελετηθεί από περισσότερο κόσμο το Σχέδιο Διακήρυξης και να αναπτυχθεί ένας πολύ πιο ουσιαστικός διάλογος στις Συνελεύσεις και μεγαλύτερη δυνατότητα να κατατεθούν απόψεις και γνώμες. Πολύ αρνητικό γεγονός είναι, επίσης, ότι επετράπη η εγγραφή μελών, με δυνατότητα ψήφου, ακόμα και πάνω στην κάλπη, πράγμα που σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως, προκαλέσει δυσμενέστατες καταστάσεις, ενώ ενδεχομένως στο μέλλον, μπορεί να γίνει έδαφος για νοσηρά φαινόμενα ψηφοθηρίας και οργανωμένης εκλογικής παρέμβασης.

Αυτήν την ώρα ο κόσμος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους συντρόφους/ισσες, φίλους και φίλες που τον στηρίζουν, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα βαθιά δημοκρατικό και ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα. Ένα κόμμα που δεν θα μετατραπεί σε μηχανισμό κλάδων και παρακλάδων απλής άλωσης-νομής της εξουσίας και αναδίπλωσης αλλά θα κατορθώνει συνεχώς να ριζοσπατικοποιείται με κοινωνικούς και λαϊκούς όρους και όρους συμμετοχής και αντιγραφειοκρατικής λειτουργίας, προκειμένου να πρωτοπορεί διαρκώς και να ανοίγει νέους νικηφόρους, δημιουργικούς, αποτελεσματικούς και καινοτόμους προοδευτικούς και σοσιαλιστικούς ορίζοντες.

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λήξει τη δεύτερη μέρα του Δεκεμβρίου ανοίγοντας μια νέα σελίδα σε μια πορεία για μια καινούργια,σύγχρονη, ανατρεπτική, νικηφόρα και πρωτοπόρα Αριστερά της εποχής ή απλώς να καταγράψει άλλη μια συνηθισμένη και τετριμένη, κατώτερη των ιστορικών προκλήσεων, διαδικασία στον αριστερό χώρο.

Νομίζω ότι μας αξίζει το πρώτο! Θα το προσπαθήσουμε όσο πρέπει;


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


24η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 28η Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 543/2012 Πράξης της Οικονομικής Επιτροπής η οποία αφορά στην «Παραίτηση από αναίρεση ενώπιον του ΣτΕ».

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 58/2012 Πράξης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά στην «Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποζημίωση λόγω ρυμοτόμησης σύμφωνα με την 1/2005 Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή Πάτημα ΙΙ στο Ο.Τ. 15».

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 63/2012 Πράξης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά στην «Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση 2 θέσεων στάσης/στάθμευσης των οχημάτων (σχολικών λεωφορείων) για το Βρεφονηπιακό Σταθμό με διακριτικό τίτλο ‘ΣΟΥΖΑΝΑ’».

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στην οριοθέτηση χώρων στην κεντρική πλατεία του Δήμου για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων αναψυχής σχετικών με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

5. 12η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επισκευές-κατασκευές πεζοδρομίων και διόδων πρόσβασης ΑΜΕΑ στον Δήμο Χαλανδρίου» Α.Μ. 03/10.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Μικρά έργα οδοποιίας» Α.Μ. 04/10.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Έργα συντήρησης και επισκευών στις σχολικές μονάδες Δήμου Χαλανδρίου».

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Μικρά υδραυλικά έργα προς αποχέτευση όμβριων υδάτων».


Χαλάνδρι 23/11/2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *