Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Η Ρένα Δούρου παρουσιάζει τις θέσεις για "ένα νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Περιφέρεια Αττικής"


Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των θέσεων μας «Ένα νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Περιφέρεια Αττικής: Εργαλείο συνολικής ανάπτυξης, χωρίς χωροκοινωνικές ανισότητες και με περιβαλλοντική προστασία στην εποχή της κρίσης και της μνημονιακής αυθαιρεσίας. Η ιστορία, η παράδοση, η πολιτιστική κληρονομιά και η ομορφιά της Αττικής, απαιτούν σχέδιο ταχύρρυθμης αναβάθμισης».
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο Αμαλία, Λεωφ. Αμαλίας 10.

Τις θέσεις θα παρουσιάσει η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ"


Σε κλειστή συνάντηση 40 στελεχών της  δημοτικής παράταξης "Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία"  που πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε οριστικά η αυτόνομη κάθοδος της παράταξης στις δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Άγγελος Νταβίας ενημέρωσε σχετικά με τις διεργασίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και τις κρίσιμες προγραμματικές διαφορές που έχουν διαπιστωθεί  και  αποσαφηνιστεί, με όμορες πολιτικές παρατάξεις με τις οποίες θα μπορούσε να υπάρξει κοινή κάθοδος στις δημοτικές εκλογές αν δεχόντουσαν ως βάση συζήτησης το πλαίσιο αρχών της κίνησης - τα γνωστά 10 σημεία που ο Άγγελος Νταβίας αποκαλεί "η επανάσταση του αυτονόητου".

Αποκαλυπτικός ήταν ο Α. Νταβίας σχετικά με τους λόγους της άρνησης άλλων παρατάξεων να δεσμευτούν σε μια τόσο απλή προγραμματική συμφωνία και τους πραγματικούς λόγους αυτής της άρνησης.

Έγινε πλούσιος διάλογος και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τα πολλά πρωτοεμπλεκόμενα με την αυτοδιοίκηση στελέχη της κίνησης.

Κοινή ήταν η εκτίμηση και των 40 παρευρισκομένων στελεχών ότι δεν διακρίνουν πλέον να υπάρχει έδαφος συγκλίσεων, με βάση τις θέσεις που έχουν διατυπωθεί δημόσια  και ομόφωνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πλέον πρέπει το κεφάλαιο των διερευνητικών επαφών να κλείσει και η παράταξη να προχωρήσει σε προεκλογικό προγραμματισμό δράσεων, ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, μαζί με τα πρώτα 30 ονόματα του ψηφοδελτίου της κίνησης.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις