Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ: LAMIA BEDIOUI

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκηςγια την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.
 
 
Στη Ρεματιά όλη η Μεσόγειος:
Τραγούδια της Μεσογείου από τη Lamia Bèdioui

Σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς πάνω στη μουσική των χωρών της Μεσογείου και τη φωνή της Lamia Bèdioui θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όσοι και όσες βρεθούν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τo Σάββατο 14 Ιουλίου.

Η μουσική παράσταση μας υπόσχεται μια μαγική διαδρομή γύρω από τη Μεσόγειο, την Έσω Θάλασσα των Ελλήνων, τη Mare Nostrum των Ρωμαίων, τη Bahr El Abiadh των Αράβων, με σταθμούς στην Τυνησία, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Ελλάδα, τη Νότια Γαλλία, τη Νότια Ιταλία, την Ισπανία, την Κορσική.

Στο πλευρό της Lamia Bèdioui (τραγούδι, αφήγηση) θα βρίσκονται οι μουσικοί: Γιώργος Βουρνάς (ούτι, κιθάρα, καβάλι, μαντολίνο, νέυ, φωνητικά), Φώτης Μυλωνάς (φλάουτο, φλογέρες), Γιάννης Ζαρίας (βιολί), Λουκάς Μεταξάς (κρουστά).

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
"Ρε Άγγελε γράφεις ότι πήραμε οικόπεδα, τα (πρώην) δύο μέλη της Λαϊκ΄ςη Συσπείρωσης
Δεν ξέρεις ότι εγώ έχω οικόπεδο στο Πεύκο Πολίτη από κληρονομιά, από τον παππού μου;;;;"


..... μου είπε ο Πέτρος Αναστασιάδης εχθές στο δημοτικό συμβούλιο..

ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ συνάδελφε Πέτρο είναι πως ΟΧΙ - δεν το ξέρω.

Πώς διάολο να το ξέρω;

Τώρα (εχθές) μου το λες.

Αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.

Εγώ δεν έχω κάνει καμία αναφορά - ΠΟΤΕ - στον τρόπο κτήσης των  οικοπέδων των κατόχων οικοπέδων στο Πεύκο Πολίτη, στο "ΠΟΘΕΝ".
Δεν είναι δουλειά μου.


Στο "ΕΣΧΕΣ" ΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ και στα πολιτικά αποτέλεσμα που εξ αυτού παράγονται.


Και για τους κληρονόμους, και για τους αγοραστές.

Και πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ΟΛΟΙ ότι η πολιτική φερεγγυότητα δεν εξαρτάται μόνο από αυτό που λέμε "νόμιμες ή παράνομες οικονομικές συναλλαγές και διαδικασίες" που τις περισσότερες φορές αφορούν ..... φιστίκια ("peanuts" που λένε και οι Βρετανοί) και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, άρα είναι απολύτως βολικά θέματα  για χρήση από επαγγελματικά στελέχη κομμάτων, επαγγελματίες συνδικαλιστές, δημοσίους υπαλλήλους που έχουν ταυτίσει την διαφθορά με την εργασία του ελεύθερου επαγγελματία και μόνο. (όχι ότι δεν υπάρχει και εκεί).

Η κριτική που σας κάνω - ΚΑΙ ΕΠΙΜΈΝΩ - είναι στην επιλογή σας - με επίκληση της κατοχής οικοπέδου στο Πεύκο Πολίτη, να απέχετε από τις ψηφοφορίες για ΟΛΑ τα θέματα της περιοχής συνάδελφε Πέτρο.

Ελ. Πεντέλης (τέως), Αμερικανικό κολλέγιο, τσιγγάνοι και πιθανό στεγαστικό πρόγραμμα, πλάτος πρασιών, κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι, Ίδρυμα Κουρτέση, ρέμα Σαρανταπόρου και .... τόσα θέματα μείζονος σημασίας για ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ είναι αυτά για τα οποία Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ολόκληρη, δεν παίρνει θέση ΔΙΑ ΨΗΦΟΥ πλέον.

Και μένει να επαναλαμβάνει η Λούλα μόνο όσα επαναστατικά λέγατε ΠΑΛΙΑ, στο ένδοξο παρελθόν σας.
Και κρίνετε όσους ψηφίζουμε - ΝΑΙ ή ΟΧΙ -  σήμερα, αν τα λέμε τόσο καλά, όσο εσείς ΠΑΛΙΑ, με άλλο θεσμικό πλαίσιο, άλλες συνθήκες κλπ,  ενώ εσείς ΤΩΡΑ δεν λέτε τίποτα.

Έχετε την πολυτέλεια να λέτε .... ό,τι να ΄ναι, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.

Εμείς που τώρα μιλάμε για το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ αναμετρούμαστε με το παρελθόν σας κατά την γνώμη σας 'η με το μέλλον της πόλης;

ΠΟΛΥ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ (τουλάχιστον) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, αν δεν είναι υποκριτική, (που σε αυτό το συμπέρασμα δύσκολα φτάνει κανείς όταν είναι το ΚΚΕ στη μέση).

Και αφού εσείς είσαστε ανενεργοί, άχρηστοι για το παρόν και το μέλλον του Πεύκο Πολίτη εμείς θα ακούμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ,  την κριτική σας με βάση το παρελθόν σας και όσα κάνει το ΚΚΕ ΑΛΛΟΥ αδιαμαρτύρητα ;;;

ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;;

Θα αντιμετωπίζουμε τις ιδιαιτερότητες των θεμάτων του Χαλανδρίου με βάση .... την Πάτρα;

Δεν αντέχουν στα πόδια τους αυτά τα  πολιτικάντικα κόλπα φίλε Πέτρο πλέον.
Έχει και ο συνδικαλισμός τα όριά του.

Η ερμηνεία του νόμου που έχετε κάνει - δεν είναι βέβαιο ότι είναι σωστή, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αλλά βολική είναι σίγουρα.
Και πάντως πολιτικά είναι ελεγκτέα.
Ο νόμος λέει να μην μετέχει ο δημοτικός σύμβουλος σε συνεδριάση όταν έχει προσωπικό συμφέρον με το θέμα.

ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ, τα θέματα που αφορούν αυτό στην Πράξη Εφαρμογής ίσως, άντε και το πλάτος του δρόμου, μπροστά του.

Δεν μπορεί να απέχει ολόκληρη παράταξη  - με επίκληση του οικοπέδου - από την συζήτηση για το αν πρέπει να γίνει μια ακόμα ανάρτηση, αν πρέπει ο δήμος να πληρώσει και πόσο τις μελέτες, αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα του Αμερικανικού κολεγίου ή της τράπεζας της Ελλάδας, που δεν θέλουν να πληρώσουν εισφορά, αν και πότε θα ενταχθεί η περιοχή στο σχέδιο, αν θα ανακατευτεί σε ΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΚΑΚΑ ΝΤΗΛΣ  και να κουνάει το δάκτυλο στους άλλους εκ του ασφαλούς.

Να δίνει αυτή η "βολική" ερμηνεία του νόμου το δικαίωμα  σε κάποιους να παριστάνουν το λιοντάρι στους άλλους και να κάνουν εκ του ασφαλούς κριτική σε εκείνους ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ και πολλές φορές αναλαμβάνουν ακόμα και ΑΣΤΙΚΕΣ ή ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ δια της ψήφου τους.

Ένα πράγμα σαν την Κούκα με την αξιολόγηση είναι  η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΤΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Φωνάζει να "καθαρίσουν¨ οι άλλοι χωρίς να  έχει ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ που να αναλαμβάνει με την ψήφο του το βάρος για όσα λέει.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ που εξ αυτής προκύπτει.

"Εμείς έχουμε παιδιά". ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ.
Των αλλονών είναι μούλικα και δεν τα αγαπάνε γιατί ....... μιλάνε πολύ.

Αυτά ο αριστερός ψηφοφόρος πρέπει να τα ξέρει.
Ο εν δυνάμει ψηφοφόρος της Λαϊκής Συσπείρωσης πρέπει να τα γνωρίζει.

Να ξέρει ότι  ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ολόκληρου ΚΚΕ, δεν έχει τρόπο να  συμβάλλει ούτε κατ'  ελάχιστο, στα νέα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή  από νέες εξελίξεις, αλλαγές νομοθεσίας, δεδομένων. αποκαλύψεις παρασκηνιακών συμφωνιών κλπ.

Και εκπροσωπείται στο τραπέζι των συνομιλιών με τους μελετητές .... ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΟΔΑ, έτσι για να κάνει τον διαιτητή  όταν άλλοι θέτουν θέματα και να "την λέει" ανέξοδα στους άλλους.

Δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αυτή και παράγει στρεβλώσεις συνάδελφε και είμαι σίγουρος ότι το καταλαβαίνεις.

Και είναι ενοχλητικό - το ξέρω - που το επαναλαμβάνω.

ΑΛΛΑ θεωρώ ότι Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ δεν είναι σωστό να μην ξέρει ότι ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έχει καταστεί στο Χαλάνδρι ΑΝΕΝΕΡΓΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ δια της ψήφου της ή την τοποθέτησή της τις εξελίξεις, διότι δεν φρόντισε με τις εσωτερικές της διαδικασίες ίσως ή τις επιλογές της ηγεσίας της,  να μην έχει μια εκπροσώπηση που δεν θα την δένει χειροπόδαρα στο δημοτικό συμβούλιο.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, για να μην κρίνεται ως ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΣΑΒΑΝΤΑΖ της παράταξής ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ από τους ανταγωνιστές της, πώς να το κάνουμε;

Και έχω δικαίωμα - συνάδελφε Πέτρο - να διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου, την παρουσία μου στον δημόσιο βήμα λέγοντας πού και με ποιο τρόπο είμαι ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΟΣ από άλλους ανθυποψήφιους μου, ακόμα και αν είναι πολιτικά όμοροι.

Τι να κάνουμε;
Κάποιοι στο Π. Πολίτη  θα ψηφίσουν ίσως  ή Λαϊκή Συσπείρωση ή εμάς.

Και πρέπει να τους πούμε - ότι ειδικά για το Πεύκο Πολίτη -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γιατί δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος, αφού ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ καν.
Και όσα λέγονται εκεί από τη Λαίκή Συσπείρωση ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ!
Είναι ΣΚΕΤΗ  ΒΕΡΜΠΑ.
ΑΕΡΑΣ ΦΡΕΣΚΟΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΕΤΡΟ και δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί, ούτε να τεθεί υπό την αξιολόγηση σχολαρών του 50 που ασχολούνται με την .... διαγωγή όσων τους ενοχλούν.

ΚΑΙ ΝΑΙ - συγνώμη που σας στεναχωρώ -  ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ (που αρκετές φορές ξεφεύγουν από τη λογική), αν από την μεριά του δήμου, οι εκπρόσωποί του, οι διαπραγματευτές του  - ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - δεν έχουν καμία απολύτως εξάρτηση από την μελέτη ή τους μελετητές, έχουν πιο καθαρό μυαλό στην διαπραγμάτευση των θεμάτων, μεγαλύτερες αντιστάσεις για το σύνολο της πόλης, από όσους έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο χωραφάκι τους, κάτι που είναι απολύτως ανθρώπινο και θεμιτό μεν - αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΑ - τουλάχιστον - ΕΛΈΓΞΙΜΟ.

Πολύ δε περισσότερο όταν έχουμε και άλλον διαπραγματευτή στο τραπέζι, απέναντι στον Ιωνά, που έχει πάρει και γραμμάτια που τα έχασε.
Αδυνατίζει η διαπραγματευτική θέση του δήμου λίγο, δε νομίζεις και εσύ;

Αν δεν έχω δικαίωμα να προβάλλω τα σημεία που - θεωρώ - ότι υπερτερώ πολιτικά και αξιακά των ανταγωνιστών μου και μάλιστα ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα για την πόλη, δεν καταλαβαίνω ποια είναι τα θέματα στα οποία πρέπει να αναδεικνύονται οι παραταξιακές διαφορές μας που παρουσιάζουμε στον δημότη, γιατί δεν κατεβαίνουμε όλοι μαζί σε ενιαίο ψηφοδέλτιο;

Για το αν θα γίνει η επανάσταση και πότε θα είμαστε έτοιμοι; Το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου θα το αποφασίσει μαζί με την εξωτερική πολιτική της χώρας;

Ή μήπως θα βάζουμε την κοινή γνώμη, το φιλοθεάμων κοινό, να ασχολείται με τα θέματα που αφορούν την γυναίκα μας, το παιδί μας, τον άντρα μας, την ιδιωτική μας δουλειά  κλπ.;;;;;
 
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥν ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ στο Χαλάνδρι συνάδελφε Πέτρο;

Και όταν αυτή η μέθοδος - που θεωρούν κάποιοι ότι είναι το μεγάλο τους όπλο, η μεγάλη τους μαγκιά,  αποδεικνύεται πολύ εύκολη μέθοδος για όσους έχουν επιλέξει να βάζουν μπροστά τα μεγάλα και τα σοβαρά και μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και εκείνοι, αλλά αγγίζει "επιτελείς" των εμπνευστών της .... θυμούνται "συμπεριφορές" και "πολιτικό πολιτισμό";;;

ΠΟΙΟΣ θεωρεί ότι η ανάδειξη των θεμάτων της δημόσιας σφαίρας συνάδελφε Πέτρο,  είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και δεν πρέπει να κρίνετε για το πώς κάνει την ΔΗΜΟΣΙΑ δουλειά του, πώς διαχειρίζεται τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ υποθέσεις, πώς ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ και ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα, ενώ το κουτσομπολιό για τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και τις ιδιωτικές υποθέσεις θεωρεί ότι είναι η πολιτικά αποδεκτή συμπεριφορά φίλε και συνάδελφε;;;; 

Επειδή αυτή η στάση δεν αγγίζει τους "συμμάχους" ΚΟΥΡΑΣΙΚΟΥΣ, με δεδομένο ότι οι άλλοι δεν χρησιμοποιούν την ..... μαγκιά;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ αυτή που κάνω στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκες φίλε Πέτρο, άρα λιγότερο με αφορά ο τρόπος κτήσης των οικοπέδων σας Πέτρο και ο χρόνοε κτήσης και νομίζω ότι καταλαβαίνεις.

Σκέψου καλά φίλε και συνάδελφε Πέτρο πόσο βολικό είναι για τον μελετητή και τις απαιτήσεις του να έχει τέτοιο επιτελείο συνομιλητών από την άλλη μεριά του τραπεζιού.
Και σκέψου πόσο μεγάλες προσπάθειες είναι ικανός να κάνει για να μην αλλάξει αυτό το επιτελείο "διαπραγματευτών" έχοντας το μαχαίρι και το πεπόνι της Πράξης Εφαρμογής.

Και σκέψου ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ - ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ - από μια καλύτερη διαπραγμάτευση για τα θέματα της  μελέτης του Πεύκο Πολίτη (που τελικά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  αν συνεχίσουμε να είμαστε η "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" .

Νομίζω ότι καθαρά σου εξήγησα λοιπόν γιατί αναφέρομαι στην κατοχή οικοπέδων και οι λόγοι είναι καθαρά πολτικοί και δεν έχει άλλο υπόβαθρο ή άλλη σκοπιμότητα.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ - ίσως - Ναι αλλά μιλάς για  "ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ".

ν το πείτε θα ισχυριστείτε και εσείς - όπως το έκαναν και άλλοι - ότι εσείς μπορείτε να φεύγετε από την δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ  επικαλούμενοι την κατοχή  των οικοπέδων σας ΔΗΜΟΣΙΑ λοιπόν.

Εγώ δεν μπορώ  να το λέω αυτό, κάνοντας κριτική και επισημαίνοντας αποτελέσματα που παράγουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΕΜΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ φίλε Πέτρο.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟ!

Είναι το ίδιο με τις καταγγελίες  Βάσιου και Κούκα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, που οδήγησαν σρις δύο  ΕΔΕ ένα πράγμα.

Επιτρέπεται - για κάποιους - να αναφέρονται σε τέτοια θέματα ΔΗΜΟΣΙΑ  και να επιτίθενται στους άλλους, ειδικά αν είναι  οι προστετευόμενοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ  ΠΡΕΠΕΙ οι άλλοι ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και να μην ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί ..... προσωπικά δεδομένα.

Ε δεν .....

Ούτε η Νιώτη δεν με σταματάει.

ΚΑΛΟ Π-Σ-Κ.

Σώωωωπα .....


(από την ΖΟΥΓΚΛΑ)

Γκαλερί Χρυσόθεμις:ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΗ Γκαλερί Χρυσόθεμις

σας εύχεται

Καλό Καλοκαίρι !

Και από τα μέσα Σεπτέμβρη πάλι κoντά σας!

Βουλή-«ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»: 161 ψήφοι για απλή αναλογική, 241 για «σπάσιμο» μεγάλων περιφερειών

Με 150 ψήφους υπερ και 123 κατά υπερψηφίστηκε απόψε από την Βουλή επί της αρχής το ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι«. Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ενώ κατά οι συνάδελφοί τους των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Μεγαλύτερη ήταν η πλειοψηφία ( 161 υπέρ, 111 κατα ) για τα άρθρα 28 και 56 του ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», που αφορούν την θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής στις δημοτικές περιφερειακές εκλογές. Συγκεκριμένα, υπερ ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ πλην του Κ.Κατσίκη που είχε προαναγγείλει την αρνητική ψήφο του με δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr , και του ΚΚΕ.

aftodioikisi.gr