Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

215 ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ

 • Κάνοντας την υπόθεση (που θα επιβεβαιωθεί ΚΑΙ ΑΥΤΗ ) ότι τα 15 και πλέον μύρια του δήμου Χαλανδρίου, που είναι στην τράπεζα και κάθονται θα πάνε στο ΤΑΙΠΕΔ - και μέσω αυτού στους "δανειστές " (έχει δεσμευθεί λέει ο σμπίρος μου ο Συμεών σε κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα γι΄αυτό για να βοηθήσει το έργο της κυβέρνησης)
 • Και με δεδομένο ότι αυτά τα λεφτά είναι ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ - ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ αφού τα δημοτικά τέλη - από τα οποία προέρχεται αυτό το ποσό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ αλλιώς είναι παράνομα,
 • Και με δεδομένο ότι θα "συγκαλύψουν" αυτή την παρανομία δίνοντας τα λεφτά αυτά ΣΤΟ "ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" για να αγοράσουν ή να  μισθώσουν ΔΗΜΟΣΙΑ γη, εμφανίζοντας ότι αυτά πάνε για την καθαριότητα, άρα ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΎΝ ότι καλύπτουν την νομική υποχρέωση για  ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας, 
 •  ΑΡΑ με αυτό τον τρόπο ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ επί 4ετία  ΠΑΡΑΝΟΜΙΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ  του ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ και την διετή αντίστοιχη του ΣΥΜΕΩΝ.
 • Με δεδομένο ότι σε σειρά άλλων δήμων το ελληνικό δημόσιο, η ελληνική  κυβέρνηση παραχωρεί - ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ -  στην αυτοδιοίκηση,στους εκεί δήμους, τους χώρους που διεκδικούν για τους δημότες,  ΔΩΡΕΑΝ, όπως έχουμε αναδείξει και θα συνεχίσουμε, με πλήθος αναρτήσεων
 • και το κάνει αυτό ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ (βλ. 32 στρέμματα του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ στον  Αγ. Δημήτριο, 450 στρέμματα του σκοπευτηρίου  στην Καισαριανή, δεν ξέρω πόσα η παραλία στην Θεσσαλονίκη κλπ)  
 • Όχι  - όλα και όλα -  12 στρέμματα που είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΕΜΠΛΟΚΗ  ΤΟΥ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ  (περίπου 7 στρέμματα  ο ΧΕΥ 9  και 3,5 στρέμματα ο ΧΕΥ 8 (εκτός από την   "αλάνα" στο νομισματοκοπείο που δεν ανήκει όμως όλη στο ΤΑΙΠΕΔ) - αυτό είναι ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ και που πρέπει να διεκδικηθούν από το δημοτικό συμβούλιο - ΟΜΟΦΩΝΑ, ΤΩΡΑ - ΟΛΑ και ΔΩΡΕΑΝ . αν υπάρχει ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
 • Να διεκδικηθούν ΔΩΡΕΑΝ και τα 11 στρέμματα tvn XEY - χώρια την αλάνα - που και λίγα είναι δηλαδή αναλογικά με το μέγεθος του δήμου μας και το τι παίρνουν άλλοι μικρότεροι δήμοι. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ χωρίς ΙΧΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ.
 • Ο ΣΥΜΕΩΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το ΚΟΜΜΑ,
 • αλλά και στον προκάτοχό του και τι δικές του ΙΔΙΕΣ δεσμεύσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση, δεσμεύσεις με τις οποίες ο Συμεών σέρνει από την μύτη τον Αεικίνητο - ο οποίος αναγκάζει ακόμα και τους νέους δημοτικούς του συμβούλους να γίνονται συνένοχοι στο μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό σκάνδαλο που έχει γίνει ποτέ στο Χαλάνδρι: 1
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΜΕ 215 ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - ΛΥΤΡΑ ΑΝΑΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ  ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, εκτός βέβαια από τους φόρους που πληρώνουν όλοι οι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ, δημότες δήμων που ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ, την διεκδικούν και την παίρνουν από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που τους την δίνει  τσάμπα για να την διαχειριστούν.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ - ΣΥΜΕΩΝ, ΚΟΥΡΑΣΗΣ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - αλλά και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν την συμμετοχή του δήμου στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ σου έχουν επιβάλλει ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - 215 ευρώ το κεφάλι ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ! (15 εκ  - 70000 κάτοικοι)

Κοντά στα 900 ευρώ σε τετραμελή οικογένεια.

Αυτά είναι τα λύτρα που πληρώνεις λόγω του τοπικού πολιτικού κατεστημένου.....

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ!

 ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΟΜΟΦΩΝΑ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ - ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΥ και της ΑΛΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ!

Α.Ν.

ΚΟΥΙΖ 2: ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ "ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ;Μερικές φορές η ζωή  κάνει μεγάλες πλάκες!!!!

Να είσαι τώρα - λέει - μέτοχος του MEGA και καργαριστερός ΣΗΜΕΡΑ;
Μιλάμε σα να τρολάρεις στον εαυτό σου είναι!

Και να ξέρεις ότι γελάνε μαζί σου και με τις "διαπλοκές"  που πήγες και έκανες για να γίνεις νοματαίος,  όλα τα πλακάκια από τα αριστερά πεζοδρόμια του Χαλανδρίου την ώρα που τα επεφημούν - περιμένονταςν να εκμεταλλευτούν το χάλι σου στις επόμενες εκλογές -  όλα τα δεξιά με αρχηγό της κερκίδας τον Τάκαρο του νεοφιλελευθερισμού στο δημοτικό συμβούλιο!

Άραγε τις αλλάζουν αυτές τις μετοχές με νέες - τις καλές -  του Καλογρίστα, του Αλασκούζου, του ΑΝΤ1 και του προέδρου  οι σύντροφοι;;;

Θα δούμε του χρόνου το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

Α και μια και ψάξαμε λίγο τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: Ο νόμος δεν ισχύει άμα είσαι γκασμαδοφόρος καργαριστερός; Μόνο όταν τον επιβάλλεις ως εξουσιαστής στους άλλους το παίζεις "νομιμότητα";

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ- ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μανώλης Στεφανουδάκης αναφέρει:

Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, τότε όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις.

Μην αφήνεις τίποτα για μια ιδιαίτερη ημέρα. Κάθε ημέρα στη ζωή σου είναι σημαντική. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μη το αναβάλλεις. Κάντο τώρα!

Μια εβδομάδα πέρασε από τότε που ο φίλος μου, ο Michael Orfanos Vretzos συνωμότησε με το σύμπαν κι ένα όνειρο και μια υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου έγιναν πραγματικότητα. Θέλω, λοιπόν, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια χαρά που μου πρόσφερε. Ο Τίμιος Σταυρός να είναι προστάτης τους.

Προσπαθήστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα όποια κι αν είναι. Γιατί δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω….

Καλημέρα!!!

ΠΗΓΗ: star.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του 2003: ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΟ χαμός για την "τσιμεντοποίηση" της ρεματιάς έχει γίνει τα τέλη της δεκαετίας του 1980, στις αρχές της δεκετίας του 1990 γίνονται οι διεργασίες για την έκδοση του ΠΔ της ρεματιάς από την διοίκηση Παττακού.

Κάθε συζήτηση για τον Πολιτιστικό χώρο και τον παιδικό σταθμό έχει καταστεί περίπου παράνομη στο Χαλάνδρι.

Το οικόπεδο για την ανέγερση του παιδικού σταθμού στην Τούφα είναι όμως δεσμευμένο και χαρακτηρισμένο ακόμα. ΕΜΠΟΔΙΑ που πρέπει να ξεπεραστούν.

Ο ιδιοκτήτης του το πουλάει - αφού δεν ξέρει πότε θα αποζημιωθεί από τον δήμο, ενώ ξέρει ότι θα του ψήσουν το ψάρι στα χείλια για να αποζημιωθεί.
Και εκτιμούμε - με μια δόση αυθαιρεσίας - ότι το ξεπουλάει, όσο όσο.
 Μάλλον με χαμηλότερο της αξίας του τίμημα (σικ).
ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΣΑΝΕ εκείνοι που το αγόρασαν ενώ ήταν δεσμευμένο;
Εγώ υποθέτω πως όχι. Του είπαν "δεν μας το δίνεις εμάς που ξέρουμε τι να κάνουμε;".
ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ κάνω.
Εσύ θα κρίνεις αν είναι βάσιμες ή αβάσιμες οι υποθέσεις μου.

Οι νέοι ιδιοκτήτες βγάζουν άδεια οικοδομής ενώ το οικόπεδο είναι δεσμευμένο ακόμα. Πήραν και υψόμετρο δηλαδή από τον δήμο, τότενες. Ήταν υποχρεωτικό τότε, μην κοιτάς τώρα.

Λήγει η δέσμευσή του και η απαλλοτρίωση δεν επανεπιβάλλεται από το δημοτικό συμβούλιο.
(Σαν το Δουζένη ένα πράγμα, για να καταλάβεις πώς γίνονται οι μεγαλοπουστιές. Φωνές, φασαρία, σώσιμο και μετά .... ξεπούλημα)..

Αλλάζει η διοίκηση του δήμου και η σύνθεση του ΔΣ το 2002.
Έχουν βγει ... οι άλλοι.
Μόνο που ο δεύτερος από τους άλλους είναι .... συνέταιρος στην μπίζνα του οικοπέδου με τον δεύτερο από τους προηγούμενους.

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ και στο οποίο εμείς από πριν τις εκλογές ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα ενταχθεί σανμετανοούσα κορασίς και ο Συμεών;

Ε ΑΥΤΟ!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ!

Ο Ζαφειρόπουλος τα λέει όλα, ξεκαρφώνεται από τις ευθύνες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αφού ξέρει ότι την μάχη αυτή δεν θα την δώσει, του έχει πάρει την μπουκιά από το στόμα του Κουράση τότε (του δώσανε το χρίσμα του Αεικίνητου τότε και μετά του το πήρανε πίσω και το δώσανε στον Γρηγόρη, αν θυμάσαι) και πρέπει να τον καλοπιάσει.
Επιβάλλει λοιπόν έναν χρόνο δέσμευση του οικοπέδου για παιδικό σταθμό.

Σωστό ακούγεται αλλά υποκρύπτει μια πουστιά στον χρόνο που το δημοτικό συμβούλιο παίρνει την απόφαση: ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ, άρα δίνει νομικό επιχείρημα στους κατόχους της άδειας οικοδομής ΝΑ ΤΟ ΚΤΙΣΟΥΝ.

ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ Ο ΓΡΓΟΡΗΣ - τότε βεβαίως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
Το κάνει πολύ λιανά το πράγμα ενώ προσπαθεί να παίξει το blame game.
Αξίζει να διαβάσετε με προσοχή τι είπε ο τότε δήμαρχος Χαλανδρίου στο ΔΣ.

Εμείς, ως ΤΟ.Ρ.Α. - ο συχωρεμένος ο Νίκος Κεχαγιόγλου και ο ακατανόμαστος - το πάμε στα άκρα για να αποφευχθεί κάθε σκέψη οικοδόμησης του οικοπέδου, ανιλαμβανόμενοι απολύτως τι παίζεται στο παρασκήνιο.

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ.
Και βέβαια γινόμαστε - πάλι - οι κακοί του χωριού.

Δεν θα σχολιάσουμε  περισσότερο!
Ό,τι καταλάβεις μόνος σου.

ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

ΤΟ αποτέλεσμα πάντως είναι εκεί σήμερα να υπάρχει μια ωραία πολυκατοικία αντί παιδικού σταθμού ή .... δέντρων.

ΠΟΙΟΙ "ΕΣΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ...ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΡΑΓΕ;

ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ "ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ" ....
.

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ - ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΕΦΑΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ;;;;

Ο δήμος Χαλανδρίου ανακοίνωσε στις 2 Σεπτεμβρίου την επανέναρξη (από 29 Αυγούστου) (!!!) των αθλητικών προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν για το 2016.\

Παρατηρήσαμε ότι δεν αναφέρεται κανένα πρόγραμμα για στίβο, μπάσκετ, βόλεϋ, ποδόσφαιρο και ΚΥΡΙΩΣ δεν αναφέρεται πρόγραμμα προετοιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ και Στρ. σχολών στα αγωνίσματα ΣΤΙΒΟΥ - αναφέρεται μόνο κολύμβηση, πρόγραμμα που πέρυσι ξεκινησε μετά - δικαιολογημένων - πανηγυρισμών.

Τι έγινε; Το έκοψαν το πρόγραμμα ή θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση;
Λείπουν ακόμα - σε σχέση με πέρυσι τα δωρεάν αθλητικά προγράμματα
 • Προγράμματα παράλληλης εκγύμνασης γονιών και παιδιών
 • Μαθήματα γιόγκα
 • Προγράμματα ήπιας γυμναστικής ιδανικά για την γ’ ηλικία
 • Προγράμματα γυμναστικής για εγκύους
 • Παραδοσιακοί χοροί
 • Μαθήματα flamenco
 ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ και ότι θα πάμε φέτος ΜΠΡΟΣΤΑ και ΟΧΙ πίσω στον μοναδικό τομέα - αυτό της αθλητικής πολιτικής  - που η διοίκηση του Συμεών έχει προχωρήσει μέχρι τώρα καλά, κατά την ταπεινή γνώμη μας πάντα.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:


Ο Δήμος Χαλανδρίου ξεκινά τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα  κολύμβησης και αντισφαίρισης.
 1. Δημοτικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας από 4 έως 18 ετών (μεγάλη πισίνα)
Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: Τρίτη 29 Αυγούστου 2016

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00-20:00
Ώρες έναρξης τμημάτων:15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 (διάρκεια 45 λεπτά)
Σάββατο: 09:00-13:00
Ώρες έναρξης τμημάτων: 9:00, 10:00, 11:00, 12:00 (διάρκεια 45 λεπτά)
 
 1. Προετοιμασία (στο αγώνισμα της κολύμβησης) υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α. – στρατιωτικές σχολές.

Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: Τρίτη 29 Αυγούστου 2016

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00-20:00 ανά μία (1) ώρα
 1. Πρόγραμμα Ειδικής Φυσικής Αγωγής
Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: Τρίτη 29 Αυγούστου 2016

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 & 15:00-20:00
 1. Πρόγραμμα υδρογυμναστικής (AQUA AEROBIC) ενηλίκων

Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:30-12:30 (διάρκεια 50 λεπτά)

5. Δημοτικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας από 3 ετών (μικρή πισίνα)

Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δευτέρα έως Παρασκευή: 16:00-20:00
Ώρες έναρξης τμημάτων: 16:00,17:00,18:00,19:00 (διάρκεια30-35 λεπτά)

 
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ»   Λ.Πεντέλης 146 Χαλάνδρι (Χάρτης)
              Τηλ: 2106819350/ 2106814328 – FAX: 2106821926 Email: sports@halandri.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 22:00

Τα μαθήματα αντισφαίρισης πραγματοποιούνται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Οδός Τήνου (όπισθεν κοιμητηρίου Χαλανδρίου), Πάτημα Χαλανδρίου (Χάρτης)

Για την εγγραφή στα παραπάνω προγράμματα απαιτείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό και 2 μικρές φωτογραφίες .
Για παιδιά από 3 έως και 14 ετών βεβαίωση παιδιάτρου και για άτομα άνω των 14 ετών βεβαίωση από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό.


Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

Πριν ένα περίπου μήνα έδωσα συγχαρητήρια στο Δήμο για την άμεση επέμβαση σε αποκομιδή μπαζών. Μάλλον είναι η μόνη υπηρεσία που δουλεύει. Σήμερα θα υπάρξει γκρίνια. Δεν είναι εύκολο να γίνουμε Δυτική Ευρώπη.

Από έργο της ΕΥΔΑΠ που έγινε στις 9/8/2016 η φωτογραφία, στον κεντρικό πεζόδρομο, στην Πλάτωνος, σε περίοδο εκπτώσεων. Η εικόνα με τα χώματα, με μισοσκεπασμένη τη σχάρα, 25 μέρες αργότερα. Ο Δήμος δεν έχει την αρμοδιότητα να τους πιέσει; Ο τεχνικός αντιδήμαρχος; Ο ποιότητα ζωής; Κάποιος τέλος πάντων ευαίσθητος; Ας μην είναι και αναρχικός, δεν πειράζει, αρκεί να κάνει τη δουλειά. Να τους επιβάλλει άμεση αποκατάσταση; Να τα φτιάξει ο ίδιος και να τους χρεώσει; Εμείς εδώ οι Χαλανδραίοι δεν γνωρίζουμε, ούτε ψηφίζουμε την ΕΥΔΑΠ. Με τον Δήμο έχουμε άμεση σχέση. Αυτόν ξέρουμε, από αυτόν απαιτούμε.

Θυμηθείτε ότι στο ίδιο σημείο ακριβώς, η ΕΥΔΑΠ είχε επισκευάσει βλάβη πριν ένα περίπου χρόνο, που έμεινε μισοφτιαγμένη για περισσότερο από ένα μήνα. Και δυο μήνες αργότερα είχαμε επισκευή του καλωδίου του ΟΤΕ στο ίδιο σημείο, που είχε πάρει υγρασία. Προφανώς, αν δεν είναι σύμπτωση, η κακοτεχνία σε όλο της το μεγαλείο.

Ποιος έχει ευθύνη; Ποιος δείχνει αμέλεια;
 Γ. Γ.
ΣΧΟΛΙΟ: 
Άσε μας ρε Γιώργο που θες να γίνουμε Ευρώπη Αύγουστο μήνα, κατακαλόκαιρο με 37 βαθμούς και άδειες σε όλες τις υπηρεσίες! 
Στη Νορβηγία είμαστε που περιμένουμε να λιώσουν οι πάγοι για να βουλώσουμε καμιά τρούπα;
 Εδώ δεν γινόμαστε Ευρώπη Άνοιξη και Φθινόπωρο με full speed (και καλά) στις υπηρεσίες μας.

Τον Αύγουστο στην Ελλάδα και δη στο Χαλάνδρι τον έχουμε για να μοιράζουμε λεφτά σε κολλητούς και να περνάμε τις αποφάσεις με τα μεγάλα πολιτικά κόστη, όταν λείπουν οι μπαμπουίνοι για να μην μας πάρουν χαμπάρι!
Τις λακκούβες τις βουλώνουμε τον Σεπτέμβριο για να δουν οι μπαμπουίνοι μόλις γυρίσουν από "τα μπάνια του λαού" πόσο αποτελεσματικοί είμαστε. ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΜΕ ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ...