Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος


Ο Σπύρος Παπασπύρος γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1961.

Καταγόταν από το Καρπενήσι Ευρυτανίας και σπούδασε Δημόσιο Managment στο Middlesex University της Αγγλίας.

Διετέλεσε πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ για 11 χρόνια και αποχώρησε οικειοθελώς το 2011.

Ο Σπύρος Παπασπύρος ζούσε στα Βριλήσσια.

Συλληπητήρια στην οικογένεια.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

 


Ο δικηγόρος του δήμου Χαλανδρίου Πολύδωρος Τακόπουλος ενημέρωσε για την διαδικασία μέσω f;acebook Να τι έγραψε:

Σήμερα Τρίτη 22.1.2019, εκδικάστηκε στο Δ Τμήμα του ΣΤΕ, η Αίτηση Ακύρωσης του Δήμου Χαλανδρίου κατά της υπουργικής απόφασης μεταφοράς στην ΕΤΑΔ Α.Ε. (και μέσω αυτής στο Υπερταμείο) των 37 ακινήτων που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.

Η Αίτηση συνεκδικάστηκε με τις αντίστοιχες Αιτήσεις των Δήμων Αλίμου, Ελληνικού, Ιωαννίνων, Κερατσινίου, Χανίων, και Ωραιοκάστρου.

Για τον Δήμο Καλαμαριάς η υπόθεση αναβλήθηκε.

Μετά την νομιμοποίηση των πληρ/σίων δικηγόρων, η εκδίκαση διεκόπη προκειμένου με προδικαστική απόφαση να αναγκαστεί το Ελληνικό Δημόσιο να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία που είναι απαραίτητα προκειμένου το δικαστήριο να μπορεί να κρίνει τους ισχυρισμούς των Δήμων.

Μετά την έκδοση της προδικαστικής και τη προσκόμιση των εγγράφων από το Δημόσιο στο χρόνο που θα προβλέπεται, θα οριστεί νέα δικάσιμος που θα συνεχίσει την εκδίκαση.

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Μια έρευνα - αξιολόγηση των δήμων από το ΚΕΦΙΜ που αξίζει να διαβάσετε:Επειδή ο μικρόκοσμός μας, εδώ στο γαλατικό χωριό δεν είναι ο κόσμος ούλος,

και επειδή διαβάζοντας όσα γράφουν και ακούγοντας όσα λένε οι κυρίαρχες - τα τελευταία χρόνια
δυνάμεις που κάνουν κουμάντο στον δήμο και τα υπαλληλάκια τους ,

κινδυνεύουμε να πιστέψουμε ότι το Χαλά Ντερέ είναι ο καλύτερος δήμος του πλανήτη,

παρασυρμένοι από τον ομαδικό LIKισμό των διορισμένων, των εργολάβων του δήμου και των τρολς,

προτείνω να αφιερώσετε πέντε λεπτά για να δείτε τα αποτελέσματα μιας σύγχρονης μεθόδου αξιολόγησης των δήμων και των πίνακα των δέκα πρώτων ανά κατηγορία.

ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στους δέκα πρώτους, να συνεχίσετε να καμαρώνετε σαν αρβανίτικα σκεπάρνια για τον δήμο ο οποίος είναι καρατέλειος, "καλύτερα δεν γίνεται" και να προτρέπετε τον Συμεών να γράψει όλους τους άλλους στα παλιά του τα παπούτσα, αφού εσείς έχετε το μισθουλάκι σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ .....
Και την φουκαριάρα τη μάνα σας. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΚΕΑ:Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη – Να ματαιωθεί το ξεπούλημα και της ΜακεδονίαςΌλοι στους δρόμους την Πέμπτη – Να ματαιωθεί το ξεπούλημα και της Μακεδονίας

Το Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης (ΜΕΚΕΑ) καλεί κάθε πατριώτη Ελληνίδα και Έλληνα, ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις, όλοι ενωμένοι, να δώσουμε την ύστατη μάχη την Πέμπτη 24 Γενάρη στην Πλατεία Συντάγματος στις 19:30 ενάντια στην ψήφιση από την κοινοβουλευτική Χούντα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Τα λαϊκά στρώματα με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Κυριακής (παρά την απίστευτη κρατική καταστολή και τα εκατοντάδες χημικά που έριξαν αναίτια στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές – πράγμα αδιανόητο που πρώτη φορά εφαρμόζει ποτέ κυβέρνηση) έδειξαν την αντίθεσή τους στο ότι κανένας δεν τους ζήτησε την γνώμη για ένα θέμα υψίστης εθνικής σημασίας, γεγονός που ενισχύει τις απόψεις για εθνική προδοσία που θα διαπράξει η κοινοβουλευτική χούντα κατ’ εντολή των καθαρμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
 
Αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης από την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας
Οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας να είναι υπόδικοι ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου που θα κληθεί μετά την πτώση της Κοινοβουλευτικής Χούντας με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας, εφόσον αποφάσισαν θέμα υψίστης εθνικής σημασίας με βάση τις εντολές τους από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ (και ίσως όχι μόνο τις εντολές, γι’ αυτό θα πρέπει και να ανοιχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους καθώς και συγγενών προσώπων) αντί να ζητήσουν με δημοψήφισμα τη γνώμη του κυρίαρχου (υποτίθεται) λαού
Άμεση κήρυξη Δημοψηφίσματος για την ακύρωση της συμφωνίας

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΛΑΪΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου "ΑΡΓΩ"

 

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου "ΑΡΓΩ", 

θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ώρα 7.00 μμ,
στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης).


Μια Γιορτή για να υποδεχθούμε τη Νέα Χρονιά !
Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και τραγούδια.


Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

3Κ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! «Πάγωμα» προσλήψεων λόγω εκλογών: Τι ισχύει για προκηρύξεις ΑΣΕΠ, 3Κ


Καλό Σεπτέμβριο μπορεί να διοριστούν οι επιτυχόντες της 3Κ αν το ΑΣΕΠ δεν εκδώσει άμεσα τους οριστικούς πίνακες επιτυχόντων της προκήρυξης. Κι αυτό γιατί, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, με βάση το άρθρο 17 του N3870/2010, («Οι διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28 Α’) ισχύουν για χρονικό διάστημα ενός μήνα που προηγείται της ημερομηνίας διεξαγωγής των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των αιρετών οργάνων, με εξαίρεση το διορισμό των αποφοίτων των Σχολών Δημοτικής Αστυνομίας»), οι προσλήψεις και οι πράξεις διορισμού «παγώνουν» για πάνω από τέσσερις μήνες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εφόσον οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές πραγματοποιηθούν είτε στις 26 είτε στις 19 Μαΐου, το ΑΣΕΠ ένα μήνα πριν (σ.σ. 26 ή 19 Απριλίου 2019) δεν θα μπορεί να εκδώσει οριστικά αποτελέσματα προκηρύξεων και άρα και της 3Κ/2018. Μάλιστα τα αποτελέσματα θα είναι «παγωμένα» μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου οπότε και θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Μιλάμε, δηλαδή, για ένα διάστημα που μπορεί να φθάσει ακόμη και τους 4,5 μήνες! Διάστημα κατά το οποίο μπορεί το ΑΣΕΠ να έχει έτοιμα τα οριστικά αποτελέσματα για τις 8.166 προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, δεν θα μπορεί όμως να τα δώσει στη δημοσιότητα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκήρυξης.

aftodioikisi.gr

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική στάση εργασίας στις Υπηρεσίες Καθαριότητας σήμερα και συγκέντρωση στο ΑΣΕΠ για την 3Κ


Τετράωρη στάση εργασίας, από 07:00-11:00, για τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των δήμων σε όλη τη χώρα εξήγγειλε για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Την ίδια ημέρα, με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, οργανώνει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 09:30, έξω από την Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π., Πουλίου 6-Αθήνα (λεωφ. Αλεξάνδρας).

Αυτό αποφάσισε την Παρασκευή το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή του, με αφορμή τις «τραγικές καθυστερήσεις» του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων της προκήρυξης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού 3Κ/2018 στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού.


Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, «η συνεχιζόμενη κοροϊδία του προέδρου και της διοίκησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), εις βάρος των υποψηφίων, των εργαζομένων και των Υπηρεσιών των δήμων, πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων και των εργαζομένων "βρώμικα" μικροπολιτικά παιχνίδια και ταυτόχρονα να "ανοίγουν την όρεξη" στα μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα να "καταπιούν" τις υπό διάλυση Υπηρεσίες Καθαριότητας των δήμων».

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και οι εργαζόμενοι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνουν ότι «δεν μπορούν να παραμείνουν θεατές μπροστά σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί».

Απαιτούν «ξεκάθαρες και οριστικές απαντήσεις» από τη διοίκηση του Α.Σ.Ε.Π. «και θα τις πάρουν».

«Αν θα υπάρξει κλιμάκωση, με νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το Α.Σ.Ε.Π. και τη διοίκησή του» αναφέρει η Ομοσπονδία, που λέει «όχι στη διάλυση των Υπηρεσίων Καθαριότητας» και ζητεί από το Α.Σ.Ε.Π. την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων της σχετικής προκήρυξης.

naftemporiki.gr

ΚΑΛΗΜΕΡΑ