Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΟΜΟΦΩΝΑ - ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣΜόλις τέλειωσε  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

ΟΜΟΦΩΝΑ έγινε φεκτή η εισήγηση Ρούσσου να γίνουν νέες συμβάσεις με τους συμβασιούχους της καθαριόττητας ΄με τις ρυθμίσεις της τροπολογίας Σκουρλέτη - Τσίπρα.

Υπέρ ψήφισαν οι της πλειοψηφίας, οι 3 του Ανδρεόπουλου, Λαδόπουλος, Ανδριανάκης (έλειπε ο  Ν. Πανταζής) Καρατζά (ΚΚΕ), Θωμάς και Νταβίας.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΛΕΙΠΕ ΣΥΣΣΩΜΗ.

Κανένας εκ των εργαζομένων στον δήμο λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη του 2018 δεν θα χάσει το ψωμί του,

Και σε αυτό ΔΕΝ ¨ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ!

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


 του Ν. Κομπότη
 «Λάιτ είναι τα μέτρα που περάσαμε»,

δήλωσε πρόσφατα ο πρώτος τη τάξει υπουργός, ο Πάνος Σκουρλέτης.

Είναι μια καταπληκτική λογική ενός μεταλλαγμένου αριστερού.

Το γεγονός ότι αυτά τα λάιτ (ακόμη κι αν είναι τέτοια) μέτρα προστίθενται στα βάρη των μνημονίων 1 και 2 δε λέει τίποτε στον κ. υπουργό.
Δεν τον ενδιαφέρει το συνολικό αποτέλεσμα, που προφανώς είναι επαχθέστερο από αυτό των μνημονίων 1 και 2, αφού ως γνωστό, 1+2+3+4 είναι μεγαλύτερο από το 1+2.
Ο κ. υπουργός στρώνει το δρόμο για το μέλλον.

Αν ο επόμενος «σωτήρας», ας πούμε ο Μητσοτάκης φέρει το 5ο μνημόνιο και κατά τη γνώμη του είναι ελαφρύτερο από ότι το 3ο η το 4ο της αριστερό -δεξιάς κυβέρνησης, θα δικαιούται να επαναλάβει τις εξυπνάδες του κ. Υπουργού...

Πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία-εφιάλτη : Γίναμε θεατές ενός συναγωνισμού για το ποιος φέρνει το ελαφρύτερο και καλύτερο μνημόνιο.

Ψυχανεμίζομαι ότι και η εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη βουλή δήθεν για την οικονομία, θα κινήθηκε στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή της φαρσοκωμωδίας-εφιάλτη.

Ας σκεφτούμε το ακριβό εισιτήριο που πληρώνουμε ως θεατές τέτοιων άθλιων παραστάσεων και ας αντιδράσουμε , όπως αρμόζει σε ένα δημοκρατικό και ξεχωριστό λαό. Σε ένα λαό που έχει γεννήσει ποιητές, αλλά και έναν Καραϊσκάκη, ένα Βελουχιώτη και την μεγαλύτερη αντιστασιακή οργάνωση κατά του φανερού και κραγμένου φασισμού: το ΕΑΜ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΦΑ


Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Χαλάνδρι. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο enikos.gr ότι ακούστηκαν εκρήξεις.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.00 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 3η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Απασχόληση προσωπικού με νέες συμβάσεις, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν.4479/2017, για λόγους δημόσιας υγείας.

Η έκτακτη Συνεδρίαση κρίνεται απαραίτητη, διότι, για λόγους δημόσιας υγείας επιβάλλεται η αποδοχή της εργασίας του προσωπικού που εμπίπτει στον ανωτέρω νόμο.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ» 6-7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΓΩ"


Ο Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» προσκαλεί στην παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου.
Έργο διαχρονικό και πάντα επίκαιρο το οποίο θα μας παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενοι μικροί και μεγάλοι πρωταγωνιστές της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου μας.

Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει η Ιωάννα Μπακαλάκου που με το πάθος της και τη γνώση της ενέπνευσε το θίασο να «ζωντανέψει» με εξαιρετικό τρόπο έναν από τους κλασσικούς ήρωες του Μολιέρου αλλά και χαρακτήρες της κάθε εποχής.

Το έργο θα παρουσιασθεί:

- την Πέμπτη 6 Ιουλίου, ώρα 9 μμ, στο Ανοιχτό Θέατρο Μελισσίων, στα πλαίσια του προγράμματος του "Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017" του Δήμου Πεντέλης

- την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ώρα 9 μμ, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στα πλαίσια του προγράμματος του Φεστιβάλ Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

VIDEO για την παράσταση
https://www.youtube.com/watch?v=JMMy9ud1cFY&t=33s

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Σκηνοθεσία - Προσαρμογή κειμένου : Ιωάννα Μπακαλάκου
Μετάφραση :
Ιωάννη Πολέμη
Βοηθοί σκηνοθέτη :
Ελένη Παυλίδου, Ευγενία Τσούτη

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται : Ιφιγένεια Γιαννέ, Ελένια Καμπά, Αλέξης Καϊμάκης, Γιάννης Σαρηβασίλης, Ελένη Παυλίδου, Ευγενία Τσούτη, Βάσω Φαρμάκη, Χαρά Κούτη, Αλέξης Αρβανιτίδης, Γιάννης Μουστάκας, Ανδρέας Ζηρογιάννης

Σκηνικά - Κοστούμια :
Η Θεατρική Ομάδα
Εικαστικές κατασκευές : Η Εικαστική Ομάδα του Συλλόγου «ΑΡΓΩ»
Μακιγιάζ : Χαρά Κούτη
Μουσική παίζουν ζωντανά : Ιφιγένεια Γιαννέ και Ελένια Καμπά

3 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ