Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα, παντρεμένος με δύο παιδιά.

Συνταξιούχος Τραπεζουπάλληλος.

Δημότης Χαλανδρίου από το 1991 με συνεχή ενεργή συμμετοχή στα κοινά, συνδικαλιστική δράση σαν εργαζόμενος εν ενεργεία αλλά και ως συνταξιούχος.

 Συμμετέχει σε εθελοντικές πρωτοβουλίες ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου (Λαυρεωτικής) 'Δίανθος'που δραστηριοποιείται στον τομέα “Ανθρωπος -Φύση-Περιβάλλον” και είναι εθελοντής πυροφύλακας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στην ίδια περιοχή.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Στο κεντρικό μας πρόγραμμα που είναι δομημένο σε επίπεδο πόλης περιλαμβάνονται οι θέσεις μας για το θέμα του ΚΑΖΙΝΟ και τις επιπτώσεις που θα έχει κυρίως στον Συνοικισμό και την περιοχή της Ριζαρείου, το κτήμα Πραμπόπουλου (Κλειστό Θέατρο), το διατηρητέο Ζερβου (και τα άλλα διατηρητέα) που αφορούν την ενότητα.

Οι θέσεις ανά γειτονιά αφορούν συνοικιακής εμβέλειας αναγκαίες παρεμβάσεις:

1) Προσπάθεια επανασχεδιασμού και ανακατασκευής του ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ της διάνοιξης Φραγκοκλησιάς. Το να θρηνήσουμε θύματα δυστυχώς είναι θέμα χρόνου.

2) Μεταφορά του τέρματος της λεωφορειακής γραμμής 402 (ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ) στο Σταθμό ΠΕΝΤΕΛΗ του Προαστιακού. Τώρα είναι 300 μέτρα πιο πριν. Έχουμε σταθμό δίπλα μας και δεν έχουμε συγκοινωνία!!!!!

3 )Πυκνή Σύνδεση του Πολυδρόσου με το Σταθμό μετρό Χαλάνδρι, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού δημοτικής συγκοινωνίας για όλο το Χαλάνδρι.

4) Δίκτυο ομβρίων. Μία φυσιολογική βροχή και στους δρόμους έχουμε περισσότερο νερό απ ότι στο ρέμα. Άμεση ολοκλήρωση της μελέτης ομβρίων και στο Πολύδροσο Χαλανδρίου.

5) Τα μπαλώματα της διοίκησης  Ρούσσου έκαναν τους δρόμους χειρότερους από ότι ήταν. Πρόγραμμα πλήρους ασφαλτόστρωσης δρόμων με προτεραιότητα σε όσους έχει ήδη περάσει το δίκτυο φυσικού αερίου. (με τα καπάκια ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ κλπ. στο επίπεδο του δρόμου)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΒΑΦΕΑΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1950.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Σπούδασε δημοσιογραφία, επικοινωνία με μεταπτυχιακές σπουδές στο marketing.

Έχει διατελέσει πρόεδρος σχολικής επιτροπής, πρόεδρος συλλόγων γονέων στο 4ο δημοτικό, 4ο γυμνάσιο και 4ο λύκειο, πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Κάτω Χαλανδρίου.


 Ήταν ο ιστορικός γραμματέας της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κάτω Χαλανδρίου.

  Στην γραμματεία της ΤΟΡΑ το 2002, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Παττακού το 2010 και βέβαια πάντα από το 2014 είναι μέλος της γραμματείας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής κίνησης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.


Από τα μετόπισθεν πλέον, ο Τάσος είναι πάντα εδώ να μας συμβουλεύει και να μας δίνει δύναμη. 

ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΟΙ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ .... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ.