Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Εξώφυλλο ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μακροχρόνια άνεργης στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μακροχρόνια άνεργης στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου

Απο: Πλειστηριασμοί STOP

Είναι προσωπική φιλη η Η.Δ. - έχουμε σταθεί δίπλα δίπλα σε πολλές δράσεις.

Θα είμαι Εκεί! Εσύ;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ !

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΗΣ

Το σπίτι το βγάζει στο σφυρί η ALPHABANK στο

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

27 Ιανουαρίου Τετάρτη 15:00- 17:00

"Τώρα που σταμάτησε η απεργία των συμβολαιογράφων (την Τρίτη αποφασίζουν οριστικά), οι πλειστηριασμοί ξαναρχίζουν.

Όπως αποτρέψαμε με τη φυσική μας παρουσία τον πλειστηριασμό του σπιτιού της Ρ.Κ., έτσι να ξανακαταφέρουμε για το σπίτι της Η.Δ. Και την προηγούμενη φορά παρά την απεργία, κοράκι εμφανίστηκε. Άρα ακόμα και με απεργία μπορεί η διαδικασία να προχωρήσει κι έχει νόημα να είμαστε όλοι και όλες εκεί. Να γνωριζόμαστε κιόλας βρε αδελφέ και να ανταλλάσσουμε εύθυμες ιστορίες για στελέχη του συριζα γιαουρτωμένα (οι χθεσινοί πρεζέμποροι της Ελπίδας, σημερινά πρεζάκια της Εξουσίας.).

Αυτά τα τυπικά.
Δεν αντέχω όμως θα σκάσω αν δεν πω και δυο κουβέντες προσωπικά. Η Η.Δ, που την ξέρω πολλά χρόνια είναι για μένα προσωπικά και όχι μόνο πηγή έμπνευσης και κουράγιου. Είναι η πας-παντού με δυναμισμό, συνθετική ικανότητα και ενωτικό πνεύμα. Όπου πάω πέφτω πάνω της. Θα στήριζα οποιονδήποτε πάει να χάσει την πρώτη του κατοικία, όπως έχω κάνει, τώρα θα το κάνω απλώς με ακόμα μεγαλύτερη ζέση. Αυτό είναι η αλληλεγγύη. Με τον αγώνα της η Η. έχει εγγυηθεί για χιλιάδες κόσμο. Ήρθε η σειρά μας να εγγυηθούμε ότι δε θα χάσει το σπίτι της, στο οποίο σημειωτέον διαμένει με τις δύο κόρες της.

Και δεν είναι θέμα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ να πάρει ο διάολος να πάρει, αλλά ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ. Όταν ένας άνθρωπος μένει σε ένα σπίτι πέντε και δέκα και τριάντα χρόνια, δε θα πρέπει να έχει δικαίωμα να τον βγάλει από εκεί κανείς και για κανέναν λόγο.

Το έχω ξαναπεί και ξαναγράψει πολλάκις. Η Στέγη, το ζήτημα της κατοικίας, μπορεί να γίνει ο τάφος τους, αν δούμε πέρα απ' τη μύτη μας και τις συνήθειες και τις υπεραξίες μας.

Ή εμείς ή αυτοί !

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !"