Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ.
Τι θα γίνει στο Πασοκ; ΑΓΩΝΙΩ…Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Τι θα γίνει στο Πασοκ; ΑΓΩΝΙΩ…Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;Υπάρχουν δύο Ελλάδες: Η πραγματική και η σκηνοθετημένη.

Στη σκηνοθετημένη όλα πάνε καλά. Οι μεσάζοντες συντρίβονται και οι εκμεταλλευτές εξολοθρεύονται, τα ξένα συμφέροντα κατατροπώνονται και ο λαός είναι στην εξουσία.

Στην πραγματική, τίποτα από τα παραπάνω δε συμβαίνει. ΧΑΟΣ και ΣΚΟΤΑΔΙ υπάρχουν. «Κι’ όλα τα’ σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά»…


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – μια νέα μορφή εξουσίας…Σκηνοθετούνται κοινωνικοποιήσεις, μεταρρυθμίσεις, αποκεντρώσεις. Το κράτος είναι το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ είναι το κράτος;

Τίποτα δεν είναι πια ελεύθερο, δημοκρατικό, αμερόληπτο και αντικειμενικό στον τόπο μας. Μόνο ψέματα, «παραστάσεις» υποκρισίας και θεάματα υποτέλειας. Σκηνοθέτης : η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πριν και τώρα…


Για ποιο “Σοσιαλισμό” ομιλείτε κύριοι; Ωραία, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η προσέγγιση του «σοσιαλισμού» ΣΑΣ…με…ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ μεθόδους, τις χειρότερες.«Ζήσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας . Ως μέλος της ευρωζώνης ήταν εύκολο για την Ελλάδα να δανείζεται φτηνά . Και αυτά τα χρήματα τα επενδύσαμε λανθασμένα. Εκθρέψαμε έτσι ένα σύστημα, που δεν ήταν ανταγωνιστικό. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε και πολλά. Για ορισμένους δεν κινηθήκαμε αρκετά γρήγορα, σε πολλούς όμως άμεσα πληττόμενους Έλληνες αναγκαστήκαμε να επιβάλουμε πολλά. Τουλάχιστον, το συνταξιοδοτικό σύστημα μεταρρυθμίστηκε . Φέραμε τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση, μειώσαμε τις δαπάνες και εξαλείψαμε τη γραφειοκρατία. Είναι μεγαλύτερες οι αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα 30 χρόνια».

Γιώργος Παπανδρέου, πρόσφατα στο περιοδικό “Spiegel


Το ΠΑΣΟΚ που ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τον ελληνικό λαό με το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ».

Το ΠΑΣΟΚ που με σοσιαλφιλελεύθερες τακτικές και υποσχέσεις για ΔΗΘΕΝ «αλλαγή» κατέληξε στη σημερινή φασιστικοποίηση της κοινωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ που, με την απροθυμία του να συγκρουστεί με τη φοροδιαφεύγουσα οικονομική ελίτ και με το εγχώριο και το ξένο κεφάλαιο, ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το ΠΑΣΟΚ της ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ του δημοσίου τομέα και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ του κοινωνικού πλούτου της χώρας μας.

Το ΠΑΣΟΚ της ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗΣ πολιτικής -  με τα άνευ προηγουμένου ΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ -  και της ΚΛΟΠΗΣ των μισθών και των συντάξεων.Το ΠΑΣΟΚ που έσπρωξε την Ελλάδα πιο βαθιά στο ΔΗΘΕΝ «μονόδρομο» των ελίτ και των επαγγελματιών κερδοσκόπων και αεριτζήδων. Έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΘΟ του «μονόδρομου» του Δ.Ν.Τ. με τον οποίο παραπλάνησε τον ελληνικό λαό και για τον οποίο («μονόδρομο») ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

Το ΠΑΣΟΚ που δέχτηκε ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ το καθεστώς της αυθαιρεσίας, της καταπίεσης, της δεσποτείας και, τελικά, της παρακμιακής υποβάθμισης της κοινωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ που – εξακολουθεί και – συζητάει και διαπραγματεύεται την εδαφική μας ανεξαρτησία.

Το ΠΑΣΟΚ που μιλάει «σοσιαλιστικά» (και «ανεξάρτητα») και ενεργεί καπιταλιστικά (και εξαρτημένα).

Το ΠΑΣΟΚ με τις αυταρχικές - κρατικοκομματικές αντιλήψεις ΕΞΟΥΣΙΑΣ και με φιλοδοξίες δημιουργίας καταπιεσμένων ατόμων – στρατιωτών – yesmen.

Το ΠΑΣΟΚ που οδήγησε τη χώρα σε προδιαγεγραμμένη πορεία : την ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.

Το ΠΑΣΟΚ που δεν είπε στον ελληνικό λαό ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ (δεν ξέρει, θα μου πείτε…) – Της Μιχαλούς, οπωσδήποτε!!!

Το ΠΑΣΟΚ της προσχεδιασμένης αλλοτρίωσης του Συνδικαλισμού, με την τοποθέτηση (υποστήριξη σε εκλογικές διαδικασίες) , τη στήριξη και τη διαιώνιση σε κορυφαίες θέσεις των Συλλόγων και Φορέων, έτσι ώστε η – όποια – αντίδρασή τους στην ολοκληρωτική ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πολιτική να είναι «ασθενική» ή, τουλάχιστον, μέχρι ενός σημείου.

Το ΠΑΣΟΚ της διάλυσης και του ευτελισμού της σχολικής και της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Το ΠΑΣΟΚ που εξυπηρετεί τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ μέτρα της τρόϊκας ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ.

Το ΠΑΣΟΚ, που μέσα από ένα όργιο παραπλανητικής προπαγάνδας για ΔΗΘΕΝ σωτηρία της χώρας μας με τη ΔΗΘΕΝ «βοήθεια» του Δ.Ν.Τ., ΧΤΥΠΗΣΕ τα λαϊκά στρώματα.

Το ΠΑΣΟΚ που με την αστυνομο-τρομοκρατία του στόχευσε στην κατατρομοκράτηση των μεσαίων στρωμάτων.

Το ΠΑΣΟΚ του Δ Η Θ Ε Ν ενιαίου μισθολογίου και του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ της – ταχυδακτυλουργικής - ΚΛΟΠΗΣ των εισοδημάτων μας.

Το ΠΑΣΟΚ της ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ και των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝΗ διαρκής εξυπηρέτηση των δανείων, σε όρους συνεχώς διογκούμενων τοκοχρεωλύσιων, τελικά, πληρώνεται ΠΑΛΙ από τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα που δε διαθέτουν την «πολυτέλεια» της φοροδιαφυγής! ΚΑΙ αυτό έργο ΠΑΣΟΚ είναι!Για την αναγκαιότητα επανίδρυσης του… ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα βιώνει τη χειρότερη κρίση στην 37χρονη ιστορία του, χωρίς να αποκλείει τον κίνδυνο της διάσπασης. Μάλιστα προειδοποιεί ότι «αν το Κίνημά μας δεν υπερβεί τον σημερινό του εαυτό, θα το ξεπεράσει η ιστορία».
Στο πνεύμα αυτό, ο κ. Σκανδαλίδης τονίζει ότι η κρίση στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσο σημαντική διότι «οι επιλογές μας για πρώτη φορά έρχονται σε κατάφωρη αντίθεση με το ιδρυτικό μας πλαίσιο» και υπογραμμίζει: «Ένα είναι σίγουρο. Χωρίς μία νέα πρόταση, χωρίς νέο όραμα, και κυρίως χωρίς νέο κόμμα, δεν υπάρχει προοπτική». Το νέο κόμμα -συμπληρώνει- «θα προκύψει μέσα από την αναγέννηση του χώρου της κεντροαριστεράς, που βασικός της κορμός είναι το ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Σκανδαλίδης ζητά «να κάνουμε τώρα την υπέρβαση», διευκρινίζοντας ότι δεν προτείνει το άνοιγμα των διαδικασιών για αλλαγή ηγεσίας. «Πρότεινα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να επαναφέρει στο Κίνημα τον πολιτικό διάλογο με τρόπο θεσμικό και συντεταγμένο», αναφέρει.
«Το ΠΑΣΟΚ στις κρίσεις του συζητούσε ανοιχτά και τις ξεπερνούσε ενωμένο. Δεν αρκεί να αφήνεις όλα τα λουλούδια να ανθίσουν, πρέπει να οριοθετήσεις και το περιβόλι μέσα στο οποίο φύονται»ι, συμπληρώνει.
Είσαστε σοβαροί; Ποιος νοιάζεται για το Πασοκ ΣΑΣ; Για την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των πολιτών θα έπρεπε να νοιαζόσαστε και για τις κατηγορίες κατά του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού για ανοικοκυροσύνη και κλοπή, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο στόλος των δανειστών.

Βουλιάξαμε (ΕΞΑΙΤΙΑΣ  ΣΑΣ) χειροκροτώντας και παρελαύνοντας, κύριοι.

Η ουτοπία έχει και ένα τέλος, όπως κάθε τι φανταστικό και «ωραίο».

Στο έγκλημα υπερχρέωσης του κράτους, έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο, κύριοι.

Έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε για την «αυριανή» μέρα στο Πασοκ;

Ποιον νομίζετε ότι ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Πασοκ; ΚΑΝΕΝΑΝ.

Διαλυθείτε τώρα. Διαλύστε το κίνημα που κάποτε λεγόταν ΠΑΣΟΚ, γιατί η μετεξέλιξή του, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το Πασοκ δεν έχει.

Διαλυθείτε για να σωθεί η Ελλάδα. Ούτε ως PLUS ούτε ως ULTRA δεν έχετε μέλλον.

Δεν βρίσκεστε ούτε στο επίκεντρο ούτε στο παρασκήνιο της πολιτικής και – ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ – της κοινωνικής ζωής του τόπου μας.Μηδέν στο πηλίκ(Ι)ο, κύριοι.Το Πασοκ HTAN εδώ (για ποιους;), ενωμένο (μια κουβέντα είναι αυτή…) δυνατό (;)…

…Κι ο λαός οδεύει προς τη 2η φάση της Αργεντινοποίησης και Αλβανοποίησης (προ 20ετίας)…Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, 1-12-2011


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΝΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Άσε μας ρε Δημήτρη!
ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ!
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ!


Οι Νέοι συνεργάτες του "πρωθυπουργού" και οι χορηγοί τους

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, αναλαμβάνουν,
 
- Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Παντελής Καψής ( χορηγός ΔΟΛ )
- Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, ο Γκίκας Χαρδούβελης, Καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. ( χορηγός EUROBANK )

- Επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού, ο Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. ( χορηγός ΕΛΙΑΜΕΠ *)

 
* και για όσους δεν ξέρουν το "ίδρυμα" ΕΛΙΑΜΕΠ


ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ! ΕΝΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ - ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ!!!

Πόσοι φυλάνε έναν υφυπουργό όταν πίνει καφέ? (δεν είναι πλάκα)‏

Δείτε και τρελαθείτε!

Την ίδια ώρα που μιλάνε για .... μεγάλο δημόσιο και ζητάνε απολύσεις... !

από το www.alfavita.gr

ΠΑΤΡΑ : Μαντέψτε με πόσους αστυνομικούς να τον φυλάνε, ήπιε τον καφέ του ο υφυπουργός Κ. Σπηλιόπουλος....
 

Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να απολαύσει τον καφέ του ένας υφυπουργός; Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά δεν είναι, ούτε προκαλεί γέλιο. Μάλλον το αντίθετο.
 
 
Ο Αιγιώτης υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος χρειάστηκε 8 αστυνομικούς – αν βλέπουμε καλά - και τον διοικητή ασφαλείας Πατρών να δίνει το παρών, για να νιώσει ασφαλής και να πιει τον καφέ του στο περιθώριο της χθεσινής επίσκεψής του στην Πάτρα για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέου.
 
 
 
 
Θα μου πείτε την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Πάτρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, το καλύτερο που του συνέβη ήταν ότι τον τον γιούχαραν. Αλλά και 8 πολλοί δεν είναι;
 
ΥΓ: Τα κοστούμια και η ενδοσυνεννόηση των φρουρών του υφυπουργού πάνε πακέτο με τη θέση για να δημιουργούν εντύπωση ή έχουν και πρακτικό λόγο ύπαρξης;
 
thebest.gr


ΕΧΘΕΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΣΤΟ FB ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ


Όλων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων
Των νέων επαγγελματιών και επιστημόνων
Των ιδιοκτητών οικιών έως 80τ.μ, με ετήσιο εισόδημα έως 12.000 ευρώ
Των ιδιοκτητών καταστημάτων του ιστορικού εμπορικού κέντρου και των γειτονιών με απώλεια 100%
Μείωση κατά 50% σε πολλές κατηγορίες • Γ. Πατούλης: Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, εμείς δίνουμε μία άλλη διάσταση στη δημοτική κοινωνική πολιτική. Απαντάμε με ουσιαστικές πρωτοβουλίες στηρίζοντας στην πράξη τους αδύναμους συμπολίτες μας, τα νοικοκυριά και τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας. Και δίνουμε κίνητρα για να προσελκύσουμε στην τοπική αγορά νέες επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
Με πλειοψηφία ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, η εισήγηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη για αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών το 2012, που προβλέπει μεσοσταθμική μείωση πάνω από 18%.
Η μείωση αυτή και η νέα δημοτική πολιτική ανταποδοτικών τελών στόχο, έχει τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων της πόλης και την απαλλαγή από την καταβολή τελών στοχευμένων κοινωνικών ομάδων, με κριτήρια κοινωνικά και οικονομικά.
Η Διοίκηση του Δήμου μειώνει τα δημοτικά τέλη σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, μετά από μία 4ετία όπου με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη είχαν ουσιαστικά «παγώσει».
Ενώ είχαν απαλλαγεί από την καταβολή, κοινωνικές ομάδες που είχαν ανάγκη στήριξης.

Η νέα πολιτικήkτων δημοτικών τελών υπηρετεί δύο στόχους:
 • Πρώτος στόχος είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Δήμου και η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας που έχουν την περίοδο αυτή μεγαλύτερη ανάγκη.
 • Δεύτερος στόχος είναι να καταστεί η τοπική αγορά βασικός αιμοδότης και περισσότερο ανταγωνιστκή, μειώνοντας τα ανταποδοτικά τέλη.

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι "η αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών και η μεσοσταθμική τους μείωση πάνω από 18% καθώς και η απαλλαγή από την καταβολή τελών μεγάλου αριθμού νοικοκυριών με κριτήρια κοινωνικά και οικονομικά αναδεικνύει τη φιλοσοφία της Διοίκησης.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, εμείς δίνουμε μία άλλη διάσταση στην δημοτική κοινωνική πολιτική. Απαντάμε με ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων και των νοικοκυριών της πόλης μας. Στηρίζουμε στην πράξη τον εμπορικό κόσμο του ιστορικού εμπορικού κέντρου και των γειτονιών μας. Παράλληλα δίνουμε κίνητρα για να προσελκύσουμε στην τοπική αγορά νέες επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα προσφέρουν εισοδήματα στην τοπική κοινωνία.
"

Η απόφαση αναπροσαρμογής των δημοτικών τελών το 2012 προβλέπει:
 • Να απαλλαγούν από την καταβολή δημοτικών τελών κατά 100% οι μακροχρόνια άνεργοι, όπως αυτό αποδεικνύεται από την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ και οι άποροι.
 • Να απαλλαγούν κατά 100% από την καταβολή δημοτικών τελών οι πολίτες με αναπηρία άνω του 67% με μοναδικό εισόδημα το επίδομα αναπηρίας.
 • Να απαλλαγούν κατά 100% από την καταβολή ανταποδοτικών τελών οι πολύτεκνες οικογένειες με εισόδημα έως 60 χιλιάδες ευρώ. Πάνω από αυτό το εισόδημα απαλλαγή κατά 50%.
 • Να απαλλαγούν από την καταβολή δημοτικών τελών κατά 100% οι τρίτεκνες οικογένειες με εισόδημα έως 40.000 ευρώ. Πάνω από αυτό το εισόδημα απαλλαγή κατά 50%.
 • Να απαλλαγούν κατά 100% από την καταβολή δημοτικών τελών οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι οικογένειες που αποτελούνται από ανύπαντρες μητέρες ή χήρες, που έχουν ανήλικο ή ανήλικα παιδιά με εισόδημα έως 20.000 ευρώ. Πάνω από αυτό το εισόδημα απαλλαγή κατά 50%.
 • Να απαλλαγούν κατά 100% από την καταβολή δημοτικών τελών οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων έως 80 τετραγωνικά μέτρα, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των οποίων θα είναι για το 2011 έως 12.000 ευρώ.
  Για εισόδημα έως 15.000 ευρώ η απαλλαγή είναι 50%.
 • Να απαλλαγούν κατά 50% από την καταβολή δημοτικών τελών οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων από 80 -140 τετραγωνικά μέτρα, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των οποίων θα είναι για το 2011 έως 15.000 ευρώ.
 • Να απαλλαγούν κατά 100% από την καταβολή δημοτικών τελών για την πρώτη τριετία οι νέοι επαγγελματίες δημότες μας, που κάνουν έναρξη επαγγέλματος με έδρα το Μαρούσι. Για τα γραφεία εμπορικής χρήσης ( ιατρεία, δικηγορικά γραφεία , συμβολαιογραφεία) η απαλλαγή ισχύει για ένα έτος. Μείωση στα γραφεία Β’ κατηγορίας στα 7 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, από 7,75 ευρώ που ήταν το 2011.
 • Να απαλλαγούν κατά 100% από την καταβολή δημοτικών τελών τα καταστήματα μέχρι 100 τ.μ. του ιστορικού εμπορικού κέντρου που αποδεδειγμένα έχουν απώλεια εισοδήματος το 2011 κατά 100%.Για τα υπόλοιπα καταστήματα που έχουν μείωση εσόδων, καθαρά κέρδη κατά 30% τα δημοτικά τέλη θα μειώνονται με αντίστοιχο τρόπο ανά δεκάδες μέχρι την τρίτη απαλλαγή στο 100%.
 • Ομοίως και για τα καταστήματα της γειτονιάς, όπως μίνι μάρκετ, καφενεία και ψιλικατζίδικα.
 • Αυξάνονται τα δημοτικά τέλη στα πάρκινγκ Α' κατηγορίας στο υπερτοπικό κέντρο. Από 5,5 και 6,5 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο ανεβαίνει στο 8,90 ευρώ το τ.μ.  


Εκπαιδευτικός ασελγούσε σε μαθητή στο Χαλάνδρι.Αυτό μας έλειπε!!

 
 
 
Ένας 52χρονος καθηγητής συνελήφθη στο Χαλάνδρι μαζί με 17χρονο αλλοδαπό μαθητή. Ο 52χρονος είχε σεξουαλική επαφή έναντι χρηματικής αμοιβής με το ανήλικο, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης
Σοκ έχει προκληθεί στο Χαλάνδρι, μετά τη σύλληψη 52χρονου καθηγητή που ασελγούσε εις βάρος 17χρονου αλλοδαπού μαθητή του, έναντι χρηματικής αμοιβής και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Καθηγητής και μαθητής προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, αρχικά με την αιτιολογία της κατοχής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων που εντοπίστηκε στην κατοχή του δεύτερου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το τμήμα Χαλανδρίου ωστόσο και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος μαθητής λίγο νωρίτερα είχε μεταβεί στην οικία του 52χρονου. Ο εκπαιδευτικός είχε σεξουαλική επαφή με το δεύτερο, έναντι αμοιβής.

Στην οικία του 52χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
 


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *