Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΤΙ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ 2005;


 To 2005, τον Γενάρη, λοιπόν που λες αναγνώστη μου κληθήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο από τον τότε πρόεδρό του να αποφασίσουμε για 23 θέματα του δήμου.
Τότενες στο δημοτικό συμβούλιο ήταν τρεις παρατάξεις:
  • Η πλειοψηφία του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.
  • Η μείζονα αντιπολίτευση του συχωρεμένου Γρ. Γυφτόπουλου και 
  • Η Τοπική Ριζοσπαστική Ανανέωση του ακατανόμαστου.
Η υπεύθυνη υπάλληλος για την λειτουργία του Δ.Σ (Προσκλήσεις, πρακτικά, απόφάσεις) ήταν η μηνύτριά μου.

Σε αυτή την πρόσκληση του Δ.Σ. λοιπόν που ακολουθεί και ολόκληρη, ήταν να συζητηθεί και το θέμα 19 (το κίτρινο).

Έχω βάλει κόκκινο στο θέμα 15 έτσι για να "ομορφύνει" λίγο και για άλλους λόγους που θα δεις αργότερα. Πάντως το θέμα 15 δεν έχει σχέση με κατααστροφή εγγράφων, έτσι; Είναι ΑΣΧΕΤΟ, έτσι;
Το βλέπεις, έτσι;

Το θέμα 19 λοιπόν λέει: "Συζήτηση και λήψη απόφασης για την καταστροφή εγγράφων ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ".

Το βλέπεις με τα μάτια σου έτσι;
Δεν τα λέει αυτά κανένας ακατανόμαστος, έτσι;

Δεν είναι "ισχυρισμοί".

Και μάλιστα είναι ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ το φωτοαντίγραφο της πρόσκλησης ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ την Κούκα.

Το πήρα το 2012 από τον δήμο επικυρωμένο, έτσι για να βρίσκεται ......

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της ΚυριακήςΜία ώρα ύπνου θα χάσουμε με την εφαρμογή της θερινής ώρας από τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου.
Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να πάνε μια ώρα μπροστά, στις 3:00 θα πρέπει να δείχνουν 4:00.

ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ....

ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ......

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τι "πρωτηφορά" μαντήλα και αηδίες λέγανε τα κανάλια πάλι εχθές;ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


Επειδή ο διάλογος περιστραφικε αποκλειστικά και μόνο γύρω από το κυκλοφοριακό πρόβλημα  οχημάτων και πεζών, που ταλανίζει την πόλη μας, σήμερα θα σταθώ  στο άλλο μεγάλο πρόβλημα της πόλης μας, την καθαριότητα.
Από την Καλαμάτα σας στέλνω δυο φωτογραφίες ,που δείχνουν πως αυτή η πόλη εξαφάνισε μέσα σε 2 χρόνια τους πλαστικούς κάδους και την βρωμιά τους από τους δρόμους. Έτσι σήμερα η Καλαμάτα από μια βρώμικη πόλη πριν από 2 χρόνια, μετατράπηκε σε μια πεντακάθαρη πόλη ,πραγματικό πρότυπο.
Η πρώτη φωτογραφία παρουσιάζει υπόγειο κυλινδρικό κάδο με υπέργεια στεφάνη κτισμένη με  Μανιάτικη πέτρα. Οι κάδοι αυτού του τύπου κοσμούν τις γειτονίες αμιγούς κατοικίας.
Η δεύτερη φωτογραφία παρουσιάζει υπόγειο κάδο σκεπασμένο με ανοξείδωτο μέταλλο, με παραλληλόγραμμή υπέργεια εξοχή ,για την είσοδο των σκουπιδιών, Οι κάδοι αυτοί κοσμούν εμπορικές γειτονίες και  πεζοδρόμους
Αυτή η λύση μπορεί να αποτελέσει μια λύση του προβλήματος των σκουπιδιών και της δικής μας πόλης αν και κατά την γνώμη μου σηκώνει βελτιώσεις , που μπορούν να κάνουν οι κατάλληλοι άνθρωποιπ ου γνωρίζουν καλυτέρα το θέμα και έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.
Θα ήταν πολύτιμο, συμπολίτες μας με τα πιο πάνω προσόντα να μπουν στον διάλογο με βελτιωμένες προτάσεις

ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΑ

Το 2005 συγκροτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο μια επιτροπή αξιολόγησης των προς καταστροφή εγγράφων στο δήμο (θα δούμε και άλλα για το θέμα, προσδεθείτε και μη καπνίζετε).

Η επιτροπή κατέληξε (ΚΑΚΩΣ) να καταστρέψει έγγραφα ενώ η δουλειά της ήταν να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ και να εισηγηθεί την εγκριση της καταστροφής.

Έγινε και πρακτικό. ΝΑΤΟ.

Από την διοίκηση συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Κανατσούλης, από την παράταξη Γυφτόπουλου (τότε) ο Στάθης Ανδρεόπουλος και από την παράταξη του ακατανόμαστου τότε - την ΤΟΡΑ - ο Νίκος Κεχαγιόγλου.

Δύο υπηρεσιακοί συμμετείχαν στην επιτροπή με βάση την απόφαση του ΔΣ: Η Ελένη Παπαδοπούλου (συνταξιούχος πλέον) και η Ελένη Κούκα.

Εκείνη που βεβαιωσε πρόσφατα ότι τα έγγραφα καταστράφηκαν χωρίς να υπάρχει έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ να εγκριθεί η καταστροφή των εγγράφων; Διαφώνησε μήπως; Διότι η υπογραφούλα της υπάρχει φαρδιά - πλατία στο πρακτικό.


Ανακοίνωση: Θέσεις για την πραγματική, Υπερεθνική Τρομοκρατία και την Ισλαμική τρομοκρατία
– ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»


– ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ: ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ

Τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στην καρδιά της ΕΕ έδωσαν τροφή σε μια σειρά νέων παραπλανητικών «αναλύσεων» και «κραυγών». Από τη μία, η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) και η κυβερνώσα «Αριστερά» κάνει λόγο για «παρανοϊκούς» δολοφόνους κλπ., ακολουθώντας τη γνωστή συνταγή της προσωποποίησης και του χυδαίου στιγματισμού του εχθρού της, που σήμερα τυχαίνει να είναι βέβαια και οι τζιχαντιστές, τους οποίους η ίδια η Υ/Ε δημιούργησε μακροπρόθεσμα με την πολιτική της ενώ σε κάποιες περιπτώσεις στήριξε και με άλλους τρόπους (όπως στη Συρία)…Από την άλλη πολλοί «εθνικιστές» ινστρούχτορες, και στο εξωτερικό αλλά και στα παρ’ημίν, είτε λόγω έλλειψης συστημικής ανάλυσης για την άνοδο της Παγκοσμιοποίησης και τον ρόλο της Υ/Ε στην υποδαύλιση των θρησκευτικών ανορθολογισμών, και ιδίως του Ισλαμισμού, είτε για λόγους ψηφοθηρικούς κλπ., άρχισαν μια εκστρατεία άκριτης «ισλαμοφαγίας», όπου το φταίξιμο για τη σημερινή τρομοκρατία ρίχνεται κυρίως στο Ισλάμ και στους Ισλαμιστές.


Και στις δύο περιπτώσεις, αντικειμενικά ή εσκεμμένα, οι λαοί αντιμετωπίζουν σήμερα την απόπειρα δημιουργίας ενός εμφυλιοπολεμικού σεναρίου, σύμφωνα με το οποίο τα ντόπια, υπό εξαθλίωση από την παγκοσμιοποίηση, κοινωνικά στρώματα στην Ευρώπη στρέφονται ενάντια στα ακόμη πιο εξαθλιωμένα Μουσουλμανικά στρώματα που τολμούν να συνταχθούν με τους Άραβες, τους οποίους σφάζουν και εξανδραποδίζουν οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών χωρών μαζί με τους Αμερικανούς τα τελευταία ειδικά 15 χρόνια των στρατιωτικών πολέμων και «Εξεγέρσεων» της Υ/Ε. Σπρώχνουν έτσι σε έναν εμφύλιο τους ντόπιους εξαθλιωμένους κατά των πιο εξαθλιωμένων μεταναστών, που μόνο τις ελίτ και το σύστημα θα εξυπηρετεί. Ο πολιτικός μηχανισμός που χρησιμοποιείται δηλαδή σήμερα από την Υ/Ε, εσκεμμένα βέβαια στην περίπτωση της, για την καθυπόταξη των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης, είναι για άλλη μια φορά το «διαίρει και βασίλευε». Με τις παρακάτω θέσεις μας θα προσπαθήσουμε να «ξεδιαλύνουμε» το σκηνικό βίας και αποπροσανατολισμού που επιχειρούν να στήσουν οι ντόπιες και ξένες ελίτ (ειδικά οι μιντιακές και πολιτιστικές ελίτ που ελέγχουν τη σκέψη μέσω των ΜΜΕ, της «δημοσιογραφίας» και της «διανόησης» που προβάλλουν κλπ.) και να θέσουμε τα κριτήρια που πρέπει να ενώσουν όλους τους λαούς που σήμερα υποτάσσονται κάτω από την μπότα (στρατιωτική ή οικονομική) της Υ/Ε:


ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ:

http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2016/03/25/anakinosi-mekea-thesis-gia-tin-pragmatiki-iperethniki-tromokratia-ke-tin-islamiki-tromokratia/