Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το 2013

ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ                 Αθήνα                  28.09.2012
ΣΥΓΓΡΟΥ 15-17                                                                    Αρ. Πρωτ:                     168
ΤΚ 117 43 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.2132063520                                                                        Προς                              
email: attikisynergasia@patt.gov.gr                                                                   
                                                                                                 Μ.Μ.Ε.
                                      
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το 2013.

Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2013, που συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο την 27.09.2012 και ψήφισε η πλειοψηφία της Περιφέρειας Αττικής είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τα διαδραματιζόμενα στην αληθινή ζωή.
Ο Προϋπολογισμός εναρμονίζεται απολύτως με τις σκληρές μνημονιακές επιταγές, επιπροσθέτως είναι αμφίβολο κατά πόσο θα ολοκληρωθεί, όταν τα κονδύλια που διατίθενται είναι στην κυριολεξία ελάχιστα, ενώ οι Κ.Α.Π. έχουν μειωθεί κατά 60% και η ΣΑΤΑ κατά 50%.
Όταν η ανεργία προβλέπεται να εκτοξευτεί στο 34% μέσα στο 2013, η σωρευτική ύφεση είναι ήδη στο 22%, η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους συντελείται ραγδαία και η αγοραστική δύναμη των μισθωτών και των συνταξιούχων βρίσκεται στα μέσα της δεκαετίας του '70.
Όταν 424.000 οικογένειες δεν έχουν καθόλου εισόδημα, αφού κανένα από τα ενήλικα μέλη τους δεν εργάζεται και 910.000 Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν είτε μερικώς, είτε στο σύνολο, έστω και μία δόση του φόρου εισοδήματος!
Όταν μισθωτοί, συνταξιούχοι και άνεργοι αντιμετωπίζουν, πέρα από τις οδυνηρές οριζόντιες μειώσεις, σημαντικές αυξήσεις στα βασικά είδη διατροφής και ανατιμήσεις στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. Τότε μιλάμε για πλήρη κοινωνική χρεοκοπία.
Με άλλα λόγια ο Προϋπολογισμός δεν αναμετριέται με τη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί και έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικής καταστροφής για τους ¨από κάτω¨, δηλαδή τους μισθωτούς, άνεργους, συνταξιούχους, νεολαία, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες.
Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δυστυχώς φαίνεται να μην επιλέγει τον δρόμο της αγωνιστικής παρέμβασης και διεκδίκησης προκειμένου να σταθεί όρθια, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πολιτών της.
Με αυτό τον Προϋπολογισμό και με τέτοιο ύψος κονδυλίων δεν μπορείς να ασκήσεις ούτε κοινωνική, ούτε περιβαλλοντική, ούτε δημόσια πολιτική προς όφελος των εργαζομένων.
► Ο Προϋπολογισμός θα μπορούσε να συμβάλλει ενεργητικά και με σχεδιασμό στην ανακούφιση των πληττόμενων συνανθρώπων μας, αλλά και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, αν ο άξονας που αφορά την κοινωνική διάσταση και αλληλεγγύη, όφειλε και οφείλει να είναι ο κυρίαρχος. Οι κοινωνικές δαπάνες για παράδειγμα, θα έπρεπε να κατευθυνθούν σε δράσεις και προγράμματα  όπως:
Δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών, γηροκομείων, βοήθεια στους άνεργους, στους άστεγους, τους άπορους, στα τοξικοεξαρτημένα άτομα, προγράμματα για τη νεολαία ιδιαίτερα εκείνη που μπαίνει στην αγορά εργασίας, στήριξη ιδιαίτερων κοινωνικών ομάδων με προβλήματα όπως νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς, βοήθεια στα υπάρχοντα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων και δημιουργία νέων από την Περιφέρεια. Δημιουργία κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων, κοινωνικών φροντιστηρίων, στήριξη των προνοιακών προγραμμάτων που ήδη τρέχουν σε αρκετούς ΟΤΑ κ.α.
Ένας Κοινωνικός Προϋπολογισμός που θα είχε και τέτοια στοιχεία στο πρόγραμμα του, θα μπορούσε να αντιστοιχηθεί με τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζει ο έλληνας εργαζόμενος και συνταξιούχος και θα ανταποκρινότανε στις ανάγκες τους.
► Δεν ανοίγει μέτωπο ενάντια στα συμφέροντα που επιδιώκουν να αρπάξουν όλα τα φιλέτα, από το περιβάλλον, την ενέργεια, τα απορρίμματα ως και τους ελεύθερους χώρους.
Κανένα κονδύλι δεν διατίθεται για την διαφύλαξη και την διαχείριση της φυσικής κληρονομιάς της Αττικής που είναι το παράλιο μέτωπο της, οι ακτές της, για την προστασία του Αργοσαρωνικού Κόλπου και τον καθαρισμό του.
Η προστασία, διαφύλαξη, ανάδειξη των 5 ορεινών όγκων της Αττικής, απουσιάζουν εκκωφαντικά από τα κονδύλια του Προϋπολογισμού. Κανένα ποσό δεν διατίθεται για την πλήρη προστασία, διαφύλαξη και ανάδειξη των υγροβιότοπων, των περιοχών NATURA και των 2 Εθνικών Δρυμών (Πάρνηθας, Σουνίου) που υπάρχουν στην Αττική.
Ο Προϋπολογισμός δεν ασχολείται με το τεράστιο πρόβλημα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς και με την  διαχείριση των στερεών και των υγρών αποβλήτων του Λεκανοπεδίου. Καμία στρατηγική και κονδύλι για τα υδατικά αποθέματα, το ενεργειακό ισοζύγιο, την επιστημονική και περιβαλλοντική χωροθέτηση των φωτοβολταϊκών κ.λ.π.
► Η έννοια του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού απουσιάζει πλήρως από τη λογική σύνταξης αυτού του Προϋπολογισμού, αφού δεν αφουγκράζεται τις τοπικές κοινωνίες για τα ζητήματα που τους αφορούν.
·        Από όσα εκθέσαμε είναι σαφές πως η δική μας αντίληψη, ως Περιφερειακή Παράταξη της Αριστεράς, για τον Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2013, βρίσκεται στον αντίποδα και για αυτό τον λόγο προχωρήσαμε στην καταψήφιση του, καταθέτοντας σειρά προτάσεων.
·        Χρειάζεται μια άλλη πολιτική, φιλοσοφία και άλλη αντίληψη ώστε η Περιφέρεια να γίνει μοχλός ανάπτυξης που θα ανοίγει νέους δρόμους μακριά από τις εξουθενωτικές πολιτικές του σήμερα.

Για την Περιφερειακή Παράταξη
¨ Αττική Συνεργασία Όχι στο Μνημόνιο¨

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Βαρεμένος Γεώργιος
Κυπριανίδου Ερμίνα
Τσουκαλάς Δημήτρης                                                                                                                                                                                                                      

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ!

Σιγά ρε παιδιά.

Μην τρέχετε!

Δηλαδή συγνώμη, αν έρθουν εκεί οι συνάδελφοι και σας πουν ότι διαφωνούν με το μέτρο της παρκοθέτησης, τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ, τι θα κάνουν;;;

Θα φτιαχτεί επιτροπή που θα απαρτίζεται από  τον Γιώργο Θεοδώρου Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκρινε το παρκόμετρο, τον Κώστα Αγγελή, αντιδήμαρχο πόλης και τον ... Πράσσο να πάνε να ζητήσουν από την διοίκηση του δήμου δηλαδή από τους εαυτούς τους να συζητήσουν τις τροποποιήσεις που θα προτείνουν οι έμποροι της πόλης που θα μετέχουν στην γενική συνέλευση;;;

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΥΡΙΟΙ!

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Ή ΠΑΠΑΣ Ή ΖΕΥΓΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!

ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!


ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΑΙΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΕ:

«ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΑΠΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ
ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟ.»

Αν δεν μας πιστεύεται ρωτήστε τους παρευρισκόμενους κυρίους και κυρίες: Παρασκευόπουλο Σ. - Μπαλέρμπα - Κιάκο - Λέκκα  - Γαρελλίδου -  Τραπεζιώτη - Αλεξανδρή - Ήντα - Γιαννακό  - Τζουμάνη (Νομικό Σύμβουλο).

Σήμερα θα παραβιάσω για πρώτη και τελευταία φορά μια αρχή μου. Αλλά θα σας εξηγήσω τον λόγο και θα κρίνετε αν έκανα καλά.
Όπως ξέρετε έχω αυτοδεσμευτεί ότι από το νομικό πρόσωπο στο οποίο έχω θεσμικό ρόλο (δηλαδή στην ΦΛΥΑ Α.Ε.) δεν μεταφέρω πληροφορίες από τα  Δ.Σ., αναστέλλω αν θέλετε την «δημοσιογραφική» μου ιδιότητα.
Σήμερα όμως θα παραβώ αυτή μου την αυτοδέσμευση γιατί αυτά που έγιναν στο Δ.Σ. της Τρίτης δεν μπορεί να μείνουν στο σκοτάδι.
Άλλωστε το ίδιο το Δ.Σ. , απόλυτα εσφαλμένα κατά την ταπεινή μου γνώμη, παραβίασε μια βασική θεσμική αρχή:  Συνεδρίασε με θέμα την «Ενημέρωση σχετικά με το απαλλακτικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών για την υπαίθρια διαφήμιση στο Χαλάνδρι», δηλαδή συνεδρίασε για να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ (;) ένα βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών.
Και προσέξτε, δεν μιλάμε για μια απλή συζήτηση στον καφενέ.  Μιλάμε για επίσημη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρίας, με πρόσκληση, πρακτικά κλπ.
Και ακούστηκαν και καταγράφηκαν στα πρακτικά ΦΙΔΙΑ. Φίδια που δείχνουν την σοβαρότητα αυτών που σας το παίζουν σοβαροί και μιλάνε για εμάς και την «επιπολαιότητά μας».
Εμείς το λέμε δημόσια: Τέτοια προσβολή της δικαιοσύνης, των διαδικασιών της και ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ, δεν την περιμέναμε και το λέμε δημόσια ότι σε πολιτισμένα κράτη, σε τέτοιες περιπτώσεις παρεμβαίνει εισαγγελέας και να ζητήσει τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά για να εξετάσει αν λειτουργοί που έχουν ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους μπορούν να έχουν τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά για την δικαιοσύνη ή μπορεί να δηλώνουν, περίπου εκβιαστικά για τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι έχουν ανοικτή τηλεφωνική γραμμή με το ΣΔΟΕ και «θα δουν τι θα πάθουν».
Πρωταγωνιστής στο σούργελο που έγινε ήταν βέβαια … ποιος άλλος.
Ο άνθρωπος του οποίου η παράταξη έχει προκαλέσει  όλη αυτή την συζήτηση στην πόλη, έχει προκαλέσει τα 2 πορίσματα των Ελεγκτών που εξετάστηκαν και οδήγησαν στο απαλλακτικό βούλευμα, σε συνεργασία με κρυφούς (που έγιναν φανεροί πλέον) συμμάχους από την άλλη, την μπλε όχθη του ποταμού: ο Στάθης Ανδρεόπουλος.
Το χαλί του στρώθηκε βέβαια από την άλλη μεριά, την μεριά της διοίκησης, με προφανή πολιτικό στόχο να κρατηθεί πολιτικά όρθιος ο σύμμαχός τους που είχε επενδύσει τα πάντα - ήταν το μοναδικό θέμα με το οποίο είχε ασχοληθεί στην πολυετή και σημαντική  αυτοδιοικητική του καριέρα: Την καταδίκη των στελεχών της ΦΛΥΑ για το θέμα της υπαίθριας διαφήμισης.
Και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει χωρίς βαρβάρους.
ΔΙΟΤΙ ΥΑΡΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ. ΤΕΛΟΣ! GAME OVER STATHIS!
Παίξε με κάτι άλλο και εσύ και ο Παπαδόπουλος.
Παίξτε τον Ιζνογκούντ και τον Χαλίφη!
Αλλά όμως …
ΟΧΙ! Ο μεγάλος Βεζύρης επιμένει! «Είχαμε εμείς δίκιο!» λέει «διότι επισημαίνονται διοικητικά προβλήματα στο σκεπτικό».
Βλέπετε η ΣΥΓΝΩΜΗ είναι για άντρες.
Διότι ΝΑΙ το βούλευμα έχει παρατηρήσεις λαθών, παραλείψεων και αστοχιών και από τον δήμο και από τα Δ.Σ. της ΦΛΥΑ.
ΒΕΒΑΙΩΣ! Ποιος δήλωσε ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ, εκτός της Α.Ε. του εξ Αχαϊας Πρίγκηπος;;;
Όμως ο Πρίγκηψ και οι αυλικοί του δεν έκαναν τόσα χρόνια προτάσεις βελτίωσης της λειτουργίας, παρεμβάσεις για να αποφευχθούν λάθη, ως όφειλαν από την θεσμική τους θέση.  
ΕΙΠΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ και ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, έκαναν καταγγελίες, μηνύσεις, προσφυγές.
Δεν έκαναν ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ούτε προτάσεις βελτίωσης των αποφάσεων που λαμβάνονταν. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ» έλεγαν και δεν συμμετέχουμε στην συζήτηση για αναζήτηση καλύτερων λύσεων.
Ε, αυτό είναι άλλο ΣΤΑΘΗ.
ΑΠΕΦΑΝΘΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ότι ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΟ και άρα ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!
Αυτό για εμάς και κυρίως ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ είναι  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Και δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν κολλημένο να συνεχίζει να μας σπιλώνει.
Δίοτι λάθη στην ζωή του μπορεί να κάνει πολλά κάποιος. Αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα από το να είναι διασπαθιστής δημόσιου χρήματος, όταν έχει αγωνιστεί χρόνια, με κόστος προσωπικό ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ.
Όμως ΟΧΙ! Ο άνθρωπος  αυτός επιμένει ως κοινός πλέον ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ:
Ακούστε τι είπε:
«ΟΙ δικαστές που έβγαλαν αυτό το βούλευμα πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν» είπε!
«Έχω πληροφορίες από το ΣΔΟΕ, με πήραν τηλέφωνο ότι θα προκύψουν νέα στοιχεία και τότε θα δείτε ότι το βούλευμα θα ανατραπεί» είπε αφήνοντας άφωνο όλο το Δ.Σ. και προκαλώντας την αντίδραση του μέλους του Δ.Σ. - διευθύντριας του Υπουργείου Δικαιοσύνης κας Γαρελίδου.
Και το μεγάλο ανέκδοτο: «Ορίστε υπάρχει ΦΕΚ, που το ενεφάνησε η Τεχνική Υπηρεσία – δηλαδή ποιος;; ε;;; ποιος αντιδήμαρχος  - που λέει ότι με βάση τον καθορισμό χρήσεων γης στο τρίγωνο Αγίας Βαρβάρας δεν έπρεπε να μπουν εκεί διαφημίσεις , στοιχείο που δεν έλαβε υπόψη του το πόρισμα
ΔΗΛΑΔΗ: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΚΡΙΨΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ;;;
                ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;;
ή
Ο Βάσιος θυμήθηκε τις χρήσεις γης! Ο αντιδήμαρχος της μετατροπής τυ Χαλανδρίου σε ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ  θυμήθηκε τις χρήσεις γης για 30 ρακέτες, που ό,τι ώρα θες τις αφαιρείς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,  και που μπήκαν για να δώσουν έσοδα στον δήμο (αν μπήκαν καλώς ή κακώς είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ θέμα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως καλώς μπήκαν αλλά αυτό είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. Τα άλλα όμως που λέμε ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ).
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!
Επιχειρούν να κρατήσουν το θέμα ζωντανό για να συνεχίζουν την ακατάσχετη καταχυδαιολόγηση των αντιπάλων τους ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ – σύμφωνα με το νομικό σύμβουλο της ΦΛΥΑ κο Τζουμάνη – ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ.
Χρειάζονται άλλοθι για να μην ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ για την πόλη αλλά για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΒΓΗΚΕ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ Ο … ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ …
ΜΗΝ ΧΕΣΩ!
Αυτά φίλοι μου δεν γίνονται ούτε στην Ζουολάνδη.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ …. «ΠΑΙΚΤΑΡΑ»

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις